Új privát üzeneted érkezett!

Denni!
Ha úgy gondolod, hogy ma vagy tegnap kellett lennie a beágyazódásnak, akkor a pé-nek kb ápr. 10-11-én, vagyis a 6. vagy a 7. napon. Ez azért lenne furi, ám de nem lehetetlen, mert ha azt vesszük alapul, hogy a pé után 14-16 nap telik el a köv. mensiig, akkor neked most csak max 23 napos ciklusod lenne.
Miből gondolod, hogy most lehetett a beágyazódás??? Az is lehet, hogy még csak most lesz pé-d. Sajna a váladék figyelésnél az is bezavarhat, hogy akció után 24 óráig nem igazán értékelhető, mivel nem tudni melyik a te és melyik a párod váladéka!
Nem azt mondom, hogy lehetetlen amit írsz, csak a tényeket írtam le! De azt tényleg áruld el, hogy a beágyazódásra miből következtettél? Van ennek valami jele? Ezt nem gúnyosan kérdezem, hanem kíváncsian, hátha olyat tudsz, amit mi nem!
Vendég

Lányok!
Miért haragundnék?!
Én örülök neki,hogy irtok és oda figyeltek rám!
Meg oda figyelünk egymásra!
Ez tök jö dolog!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Puszi Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Na, azt hiszem mára lelövöm magam! :wink: Eleget osztottam már az észt, biztosan unjátok már!
Nyugi, állítólag csak akkor beszélnek ennyit a nők, ha pé közelében vannak! Úgyhogy talán csak pár napot kell kibírnotok, és újra csendben leszek! :lol: A ciklus vége felé tutira!
Vendég

Ildi!
Ne csináld már :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én foglak lelőnni,ha befodog a szád,azért van a szád,hogy beszélj,az újjaid meg azért,hogy pötyögtesd a billentyüt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :!:
Jó lenne ha a megérzésed nem csalna pé-ügyben :!: :!: :!: :!:
Irj még :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Ne,hogy eltünj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyáltalán nem ún senki,sok okos, jó dolgokat irsz :!: :!: :!: :!:

Mindenki irt már olyan jó dolgokról,legalábbis sok jó tapasztalatot gyüjtöttem,kaptam jó tanácsokat :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Többet értek,mint egy pszihológus :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Vendég

Kriszti!

Édes vagy! De nem úgy akartam eltűnni, csak gondoltam mára befogom a számat!
Egyébként azért van ennyi időm, mert Bence mamázik, csak este jön haza. :lol:

Egy másik topikban felvetődött a savas hüvelyöblítés kislány baba érdekében. Arra gondoltam ki kellene próbálni! Azt tudom, hogyan kell, csak félek, hogy nem csak az Y-okat teszem vele semmisé, hanem esetleg csökkentem az esélyét annak, hogy teherbe essek. Mert ugye a savas kémhatás elvileg csak az Y-oknak nem kedvez, de mi van ha apa kiskatonái nem tökéletesek, és az X-nek amúgy se lenne sok esélye.
Értitek mit akarok mondani? Vélemények!-
Vendég

Halihó!
Boldogságos Andi napot kívánok én is :!: :D

Annyira olvasok visszafelé, hogy mire írásra kerülne a sor persze Anna kukorékol :D
Kriszti egy magánrendelésen biztos alaposabbak a dokik, ha már megkapják az érte járó pénzt, szerintem is mondd határozottan, hogy mit szeretnél és hogy már nincs mire várni és ha akkor sem úgy csinálja, akkor keress másikat, ezért nem szabadna megharagudnia sőt örülhet, hogy egy nem fizetős pácienstől megszabadul!! :D
Denni még szerintem se aggódj 3 hónap az semmi én a 4. sikertelennél tartok még szerintem 3 hónapot várok (ha kibírom addig) és akkor elmegyek és egy évet mondok :D ahogy olvastam a tanácsaitokat :D Ha voltál vizsgálaton és minden rendben, akkor mit tudna még segíteni?
Erzsi már várom nálad mi újság? Végülis 1 évet mondtál? Jó neked, hogy még ilyen fiatal vagy különben :D :D
Zsu Te nem rohannál rögtön a dokihoz? én folyton ott lógnék, én különben nem vagyok gyogyi ellenes sem, ha ezen múlik akkor bevele :D ez úgyis csak pár hónap remélhetőleg, utána engem már nem érdekel a hormonháztartásom, több gyerek nem kell!!!ha ez könnyen ment volna még lehet akarnék 1 harmadikat, de így nem.
Mikor Anna volt a pocakomban, akkor is alig vártam, hogy menjek vizsgálatra, uh-ra, csak tudjam mi újság van odabenn. :roll: :D

Kép, Kép
nemen

Enik: neked is köszönöm:))))
vedresandi

Ildi én is hallottam ezt a savas-lúgos dolgot, egyik topikban joghurtos tampont ajánlottak, ilyesmit azért nem vállalnék be :D
Én örülök bármi lesz, apa szeretne fiút, de nem teszek semmit azért, hogy ez vagy az, mindkettő tökéletes lenne, ha lenne végre valami:D
És milyen savas dologgal kellene öblögetni? tejsav? inkább minden ilyesmit én kihagynék!!

Kép, Kép
nemen

Ildi!
Kezdem azzal,hogy tudom,nem elakarsz tünni!
De mivel ilyen téren szabados vagy,megtudod tenni,hogy irj,akkor használd,ki légyszives!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én is pl.jövőhétfőtől dolgozom,kora reggel tudok majd irni,és délután vagy este.
Most addig bele adok mindent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A véleményem az a savas dologgal kapcsolatban,VIGYÁZZ!
Totál nem tudok róla semmit.Csak azt tudom irni,VIGYÁZZ!!!!!!!!!
Nekem az első,lány,Arra vágytam a második legyen fiú,mert úgy az igazi.
Hát úgy is sikerült,spontán,véletlenül.
Semmit nem csináltam ez ügyben.
Nem akarok beleszólni,csupán csak jó tanács,bizd a véletlenre,mi lessz,a legfontosabb,hogy legyen baba,és legfőképp az egészség!!!!!!!!
A férjem,kollégájuknak 2 fiuk született,ezután nem is akartak,véletlenül terhes maradt,a hüvelytablettás fogmzásgátó mellett,és kislányuk lessz,a héten fog szülni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De Ildi!Csak tényleg,jó tanács VIGYÁZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Köszike! Csak úgy felvetődött bennem a dolog! Persze az a legfontosabb, hogy egészséges legyen, pláne azután, hogy a Bencével a szülés előtt voltak gondok, és "felkészítettek", hogy nem bizti, hogy szellemileg okés lesz! Ezzel szemben egy csuda okos kiskölyök. :lol:

Nyitottam egy topikot a fogamzás alatt, hátha ír valaki valami okosat erről a dologról. Ha én nem is veszem hasznát, hátha valaki igen.
Egyébként úgy kell öblögetni, hogy 1 liter vízhez 1 evőkanál ecetet /10%-os/ kell adni, és akció előtt ezzel végezni egy kis hüvelyöblítést. Persze nem egyszerre az 1 literrel. :wink:
Vendég

Kriszti remélem gyorsabban telnek majd a napok, ha dolgozol!! nekem itt van Anna, aki minden percem lefoglalja ő és a házimunka (+internet :D )de mégis jut időm agyalgatni.
Most azzal vigasztalom magam, hogy lehet könnyíteni akarja valaki odafenn a helyzetemet és várat, mert minél több a korkülönbség annál könnyebb lesz (bár anyagilag nem :? )

Kép, Kép
nemen

Valahogy rákellett jönnöm,vagyis kezdek rájönni,hogy az orvosom,tényleg lesz@r,ha tök idegen lennék,tényleg megtett volna már mindent.
Totálisan félre ismertem,18 éve,hogy hozzá járok,de most kellett eljönni annak,hogy csalódjak benne.
Sok nőtől hallottam,hogy nem birják,utálják,nem győztem mondani,az ellenkezőjét,hogy félre ismerik,és akkor pont én csalódok benne.
Na jó lezárom ezt a doki témát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Váltsunk témát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vagyis próbálok másra terelni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hiányollak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Enik!
Szia neked is!
Már rég irtál!
Reméllem jól vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti!

GRATULÁLOK, hogy rájöttél! :lol: Idáig hallottam, hogy koppant, ahogyan leesett! :lol:

Tényleg Zsu! Merre vagy?????
Vendég

Az a baj, ha sokáig nem jön össze valami az úgy letaglózza az embert, én most úgy érzem kicsit zárkózottabb lettem, nincs kedvem senkivel barátkozgatni, nincs mondanivalóm, pedig Annával olyan sok új ismerősünk van, azért nem szeretném elveszíteni őket, pedig azon dolgozok.
Ti pár nap alatt túlteszitek magatokat rajta?

Kép, Kép
nemen

Ildi!
Egy új topik mindig jó ötlet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Enik!
A korkülönbséggel kapcsolatban az sem jó,hogyha nem sok a különbség,az sem jó,hogy sok.
Nekem 4 év van köztük.Azt mondanám jó is meg nem is!
De ha már ott tartunk,mig kissebbek voltak ,minden oké volt,korkülönbséget és lány fiú szempontot nézve.
Talán 2 éve,hogy nem egyeznek,néha gyilkolják egymást,most kell őket külön szobába tennünk,mert már betelt a pohár.
A lány nagyon egoista,nem tud de nem is akar alkalmazkodni,na de lehet arra fogni 17 éves.
A fiú teljesen más,igaz már ő is 13 éves.
Örülök neki,hogy fiú lány lett.De talán másnál is előrdulnak ilyen gondok.
Vendég

Sziasztok!

Nem semmi milyen termékeny nap volt ez a mai.Kicsit elmegyek dolgozni,és mindenki életre kel :oops: :oops:

Andi:Nagyon boldog névnapot kivánok!!!!! Kép

Kriszti:Azt hiszem,hogy már mindenki elmondta a véleményét,és én már nem akarom tovább ragozni,csak annyit,hogy tejjes mértékben Little véleménye mellett voksolok!!!!
Most nem feltétlenül a nőgyógyászról,hanem más orvosokról beszélek.Nekem a harmadik korházban sikerült találnom egy dokit,aki egyáltalán odafigyelt arra,hogymit mondok,és hogy mit szeretnék.Ha nem nézelődök,akkor még talán ma is szedném a cukorgyógyszereket,és arra várnák,hogy mikor lehet abbahagyni.Érdekes ez a doki azonnal abbahagyadta velem,és egy hónap alatt beállt annyira,hogy próbálkozhattunk....Seckó,ez pont a nőgyógyászom...

Kép

Kép
ancsa03

Kriszti, Zsu nem tudnátok valami szállást: Miskolc, Miskolc-Tapolca, Lillafüred, Bükkszentkereszten?? jövő hétvégén jó lenne elmenni arrafelé, ha már ismét hosszú hétvége lesz (persze nem a Kastélyszállóra gondoltam :D ) . Pünkösdkor szintén :D akkor talán Mezőkövesdre megyünk. Ti terveztek valamit? Kriszti az a Víztározó merre van? A mostani képek Lillafüreden vannak?

Kép, Kép
nemen

Ildi!
De jó füled van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó messzire ment és esett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Enik!
Dehogy teszem magamat tul rajta,ez addid tart mig nem sikerül!
Mert addig úgy sem leszek nyugodt,annyi,hogy nem őrlöm magamat annyira mint az elején,mert nem fog jót tenni nekem se és majd a babának sem!
A barátokat illetően,nekem se sok hija,hogy az egyetlen barátnőmet elveszitsem.
De nekem más témám most nincs a babán kivűl.
Ha van is mindig ott jukadunk ki.
És már nem is szeretek vele beszélni,mert mindig azt mondja,türelem,ne éld bele magad,meg stb..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De könnyü neki mondani,tudom jót akar,de aki nem akar babát mint ő is,mit tud erről az egészről??!!!
Amúgy van egy 13 éves lánya,nem akarnak 2 gyereket.
Vendég

Enik!
A mi képeink,a Lázbérci viztározónál készültek.
A Lillafüredi kastélyszállóba úgy hallottam nehéz bejutni és baromi drága.
Pláne ünnepkor.
Zsu biztosan tudja jobban,de a neten megtudsz sok helyet nézni!
Helyfoglalással és szállással kapcsolatban.

Mi május 1-én új fent a Lázbérci tóhoz megyünk,egész napra.
De hogyha ennyire közel jöttök Ózd felé is gyertek el!!!!!!!!!!!!!!!
Zsu-val is jó volt húsvétkor össze futni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ancsa!
Köszi neked is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ugye milyen pörgős ez nap???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Már csak Zsu és Erzsink hiányzik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Találtam egy kis hasznos olvasnivalót a nyák vizsgálatával kapcsolatban:
http://www.communio.hu/meh/billings.htm
Vendég

Ildi!

Megirod priviben merre laksz?
Ha csak nem titok!!!?????
Ha igen bocs!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Enik:Most látom,hogy te Debrecenbe laksz?Mi Hajduszoboszlón jártunk húsvétkor egy hétig!

Kép

Kép
ancsa03

Kriszti! Megírtam! :wink:
Vendég

Kriszti furi lesz, ha már dolgozol Te vagy a fő mozgatórugója a topiknak és olyan jó, hogy van itt "mindig" valaki, akivel lehet diskurálni.
A barátnődre azért vigyázz!! én senkire sem mondom azt, úgyhogy szerencsés vagy!!! nekem csak ismerőseim vannak :D lehet túl idillikus kép él bennem a barátnő, mint olyan-ról.
Ő biztosan csak nyugtatgat és nem tud egyebet mondani, mert tényleg nincs benne a témában, én ezekről csak veletek beszélek, még a férjemmel sem tudok :? egyik ismerősömnek elmondtam, hát ő is csak ennyit tudott mondani, hogy ez még kevés idő. Aki tudja esetleg azzal sem kezdek el pé-ről társalogni, csak annyi, hogy szeretnénk és kész. Lehet, hogy ez is megőrjíti az embert, hogy nem tud kitálálni :D

Kép, Kép
nemen

Hát igen! Én se nagyon beszélgetek ezekről a dolgokról senkivel! Az anyuval szoktam egy-két szót váltani ilyen témáról,de csak felületesen. A párommal próbáltam róla beszélni, de neki ez túl magas, hogy pé meg ilyenek, az egészből csak a "szexelni" szót érti :lol: , és neki az a legfontosabb és legjobb az egészben. A múltkor a vetélés után vett nekem ovulációs tesztet, majdnem hanyatvágtam magam, hogy egyáltalán tudja mi az! Ja, meg amikor januárban pozitív lett a tesztem megmutattam neki, és még azzal sem volt tisztában, hogy mit lát rajta!
Barátnő???? Én azzal úgyanúgy vagyok mint Enik! Különös képem van a barátnőségről, amibe irigység meg ehhez hasonlók nem tartoznak bele, és ilyet nehéz találni. Úgy gondolom, hogy életemben csak egy ilyen barátnőm volt, még ált.iskola 2. osztályában, de sajnos elköltöztek és akkor még kicsik voltunk arra, hogy tartsuk a kapcsolatot.
Úgyhogy baba téma csak itt a babaneten. :lol:
Vendég

Képzeljétek már Anna odajön és mondja, hogy szere és megsimogat, erre én mondom, hogy én is szeretlek és erre ő: én is :D nagyon aranyos nem lehet rá haragudni olyan kis hízelgős, ha mérges vagyok akkor küldi a puszikat és jön csimpaszkodni :D

Kép, Kép
nemen

De jó volt ezt olvasni"fő mozgatórúgója"
Voltak napok,mikor itt ültem a gép előtt,nem egyfolytába!
Nem irt senki,igen furi lessz nekem is,de megoldom,hogy irjak!!!!!!!!
Amúgy nekem a barátnőm,a testvértől is többet jelent,eggyütt nyaralunk,nagyon sokat összejárunk,eggyütt szilveszterezünk stb......ráadásul,kolléganőm is,10 éve hogy igy jóba vagyunk.
Van egy baráti társaságunk is régebben jobban többször össze jöttünk,kártyázni meg beszélgetni,de az egyik férj,Németbe dolgozik,a barátnőm sógornője,orvos medikus ő Portugáliába van egy pár hónapig,ott végzi a gyermek gyógyászatot,meg tán a sebészetet.Az Öccse is Németbe van,Úgy,hogy nehezen,tudunk össze jönni,Leginkább szilveszterkor.
Legutóbb a Mátrába voltunk 3 család,de az olyan jó,mert annyit hülyülünk.
Vendég

De jó volt ezt olvasni"fő mozgatórúgója"
Voltak napok,mikor itt ültem a gép előtt,nem egyfolytába!
Nem irt senki,igen furi lessz nekem is,de megoldom,hogy irjak!!!!!!!!
Amúgy nekem a barátnőm,a testvértől is többet jelent,eggyütt nyaralunk,nagyon sokat összejárunk,eggyütt szilveszterezünk stb......ráadásul,kolléganőm is,10 éve hogy igy jóba vagyunk.
Van egy baráti társaságunk is régebben jobban többször össze jöttünk,kártyázni meg beszélgetni,de az egyik férj,Németbe dolgozik,a barátnőm sógornője,orvos medikus ő Portugáliába van egy pár hónapig,ott végzi a gyermek gyógyászatot,meg tán a sebészetet.Az Öccse is Németbe van,Úgy,hogy nehezen,tudunk össze jönni,Leginkább szilveszterkor.
Legutóbb a Mátrába voltunk 3 család,de az olyan jó,mert annyit hülyülünk.
Vendég

Ez 2x ment!
Vendég

Ildi a férjem hasonlóképpen vélekedik a dologról :D :D csak beszélek, beszélek neki, de szerintem egyik fülén bemegy másikon ki, és akkor egyik nap azt mondja hirtelen, hogy ez az utolsó próbálkozós hónapunk :D akkor elkezdem neki ecsetelni megint, hogy mi van és akkor azt mondja, hogy jó akkor még próbálkozhatunk :D :D de azt megbeszélni, hogy meddig vagy mikor, hogy :D , azt már nem lehet. A szex az jöhet neki is, sosem fáradt hozzá :wink:

Kép, Kép
nemen

Nálunk sz@r idő van esik az eső!
Át kellene vinnem a másik 10 emeletesbe a közöst,de semmi kedven!!!!!!!!!!!!!!!!!
Minden féleképpen vinni kell!
Utálok ilyenkor kimozdulni!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Enik! Édes lehet Anna! Én is azt imádom, hogy habár Bence fiú, de olyan kis bújós!
Valamelyik nap mondtam a férjemnek, hogy na akkor most teljes gőzzel babagyártás, amikor én mondom. Erre ő, "akkor minden nap kell csinálni", aztán felvilágosítottam, hogy elég lesz kétnaponta, és teljesen letört. :lol:

Kriszti! Nálunk az a baj, hogy a férjem még válogatósabb barátok terén, mint én. Neki a bátyja az, akit igazi barátjának tekint, és vele illetve a barátnőjével jártunk régebben mindenhová. Sajna a csaj elég pletyis, így a két lépés távolságot meg kell tartanom. Bár ha mondjuk anyós szemébe nem merek valamit elmondani, akkor jól jöhet, mert neki elmondom és anyós hamarosan tudomást szerez róla. :lol: Amióta viszont nálunk már van gyerek, inkább hármasban töltjük a szabadidőnket. Gondolom ha a gyerek/ek/ nagyobbak lesznek akkor megint más lesz a helyzet!
Vendég

Nagyon szeretem a tesóim,3 B.pesten lakik,egyik az öcsém ő nős,a másik egyedül van a harmadik,neki élttársa van de ő most Irországba dolgozik,úgy,hogy a tasóm most itthon van mig ő is nem megy ki.A legkissebb tesóm 18 éves.
Nagyon keveset vagyunk eggyütt,talán csak ünnepekkor.
A férjemnek egy fiú öccse van eleinte tartottuk a kapcsoltot,de mivel anyósnak 2 meny,a sógörnőm az atya úristen én egy sz@r meny vagyok,mert nem nyalom seg......ét.
A sőgörnőm meg tavaly jegyző lett azóta meg...........
Hát errről is ennyit,úgy,hogy többet ér a baráti kapcsolatok.
Jól müködik,csak az a baj hogy ritkán tudunk össze jönni.
Vendég

Nekem egy nővérem van, akit imádok, de elég felszínes a kapcsolatunk ahhoz, hogy ilyeneket megbeszéljek vele. Ez köszönhető a férjének, aki nem éppen a szívemcsücske. A férjemnek két bátyja van. A nagyobbik az akivel baromi jól kijönnek, szinte minden együtt csinálnak. A másik tesója /ő a szomszédunk is/ kicsit kilóg a sórból! Teljesen más mind a másik két fiú, így nem sok közös témájuk van. A nagyobb barátnője aranyos lány, csak amint már írtam eléggé pletyis, így vigyázni kell vele, mert amit mondasz, azt akár a Fókuszban is elmondhatnád. A másik sógornőmmel januárban volt egy nagy vitánk, de nem csak nekem, hanem az egész családnak, így ő az aki a legmesszebb áll tőlem, pedig itt lakik a szomszédban :lol: Sajnos a gyermeknevelési nézetünk nagyon különbözik egymástól.
Tulajdonképpen még azt mondhatnám, hogy az anyukám a legjobb barátnőm. Vele meg tudok beszélni általában mindent, és tudom, hogy a titkaim is jókezekben vannak, és attól sem kell tartanom, hogy a tanácsaival rosszat akar nekem. Csak ugye azért a generációs különbség sokszor a gondolkodában is jelentkezik, akármennyire is modern felfogású.
Vendég

Hát nálunk pont forditott helyzet van.Nekem van egy barátnőm,aki szinte olyan mintha a testvérem lenne,mi velük ill.én,sokkal több dologról tudok beszélni,mint a családommal.Szinte sorstársak vagyunk.............Volt időszak,amikor ő,meg a férjem voltak a "családom."

Kép

Kép
ancsa03

Most tényleg át viszem a közöst!
Aztán jövök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ildi!
Úgy látom mindenhol vannak gubancok,anyukámmal én is igy vagyok,neki is elmondok mindent:
Vendég

Nekem nincs testvérem, ezért is a görcsös ragaszkodás a kistesóhoz :D Férjemnek két nővére van, nagyon aranyosak mindketten és olyan jó testvérek így hárman, sógorok már kevésbé az egyik olyan írígy, mint a kutya és pletykásabb, mint 5 öregasszony együttvéve, a másikkal megvagyunk.
Most Anna a legkisebb és ő élvezi mindenki figyelmét és ajnározását, velünk már nem sokat törődnek :D fiatalabbik nővér a keresztanyja, leszedné neki a csillagokat, ha elérné :D :D Férjemnek innen ered a házimunka elkerülése, a 3 csaj (anyóssal) megcsinált minden ilyesmit.
Anna már felébredt, most Kolomposokat hallgatunk (gyerekzene, nagyon szeretjük, voltunk már 2 koncertjükön :D ) és várjuk apát :D :D

Kép, Kép
nemen

Hát sajnos mára fájdalmas búcsút veszek tőletek, mert mindjárt itthon van Bencus. Aztán nemsokára jön apa, és hozattam vele egy kis epres shake-t a mekiből! Ugyanis én akkor is kívánós vagyok, amikor nem vagyok terhes! :lol:

Erről jut eszembe! A múltkor Zsu kérdezett erről! Szóval én alapból baromi kívánós vagyok. De amikor Bencét vártam annyi tejbegrízt ettem, mint a 27 év alatt összesen. Nem bántam volna, ha az lett volna minden nap a reggeli az ebéd meg a vacsora is! :lol: Már a férjem mondta, hogy a baba a pocimban már tejbepapi mérgezést fog kapni, annyit eszem! :lol: Hát azt nem kapott, de ugyanolyan édesszájú, mint az anyukája! :lol:

További szép estét mindenkinek!

Puszi
Vendég

Sziasztok!

Jól esik, hogy hiányzok nektek .Olvasni tudtalak titeket, de írni már nem nagyon sikerült.
Kriszti, én már nem mondanék sok mindent, ugyanazt gondolom, amit az előttem szólók. És, ha már többen is ezt mondják, akkor bizony nem árt másik dokit keresni. Szerintem veszíteni nem fogsz semmit. Nem lehet, hogy a doki nem lelkesedik azért hogy „ebben” a korban babád legyen? Mit szólt hozzá amikor elmondtad neki, hogy szeretnétek még egy gyereket?

Denni, szerintem nincs még okod aggódni. A három hónap szerintem arra volt elég, hogy kiürüljön a szervezetedből a gyógyszer. Nekem a harmadik hónap után kezdett el a ciklusom megzavarodni. Igaz ez már rendbe van azóta. De én pont akkor voltam dokinál amikor 3. hónapja próbálkoztunk, és azt mondta, kicsit viccesen, hogy majd akkor pánikoljak, ha 2 év múlva se sikerül. Persze nem fogok addig várni, de 3-4 havonta sem akarok rohangálni hozzá. Meg, hogy őszinte legyek, én még elhiszem azt, hogy soha nem jókor vagyunk együtt.(lehet, hogy butácskának gondoltok emiatt)Szóval én még várnék. Igazából minket nem hajt a tatár, kivárom, ha kell. De biztos,hogy egyszer besokallok én is, és akkor nem állok meg addig, amíg nem csinál velem a doki valamit.

Lányok, ez a savas öblítés elég durván hangzik.

Enik, szerintem mindenki a padlón van, amikor megjön, de ezen túllendül az ember, ha újra kezdheti a próbálkozást. Akkor már az új ciklussal foglalkozol, nem azzal, hogy mi volt a múlt hónapban. Legalább is remélem, hogy így lesz. Szállás ügyben még Nem akarsz ovu.-s vonalzót is csinálni? Így téged is látnánk, hogy hol tartasz.
szétnézek.

Egyébként én is nehéz helyzetben vagyok a barátnőmmel, mert neki meg most lesz az esküvője, és őt csak az érdekli. Nekem meg nem lesz esküvőm,ezért engem meg ez nem érdekel. Szóval sokszor elbeszélünk egymás mellett. De az esküvő után már ők is szeretnének babát, úgyhogy remélem hamarosan ismét egy hullámhosszon leszünk.Addig meg csak veletek tudom megosztani a peteérésemet.:))
Egyébként az én párom, szokta kérdezgetni,hogy mikor lesz pé, meg most, hogy megvettem a pg/53-at, mindig megnézi ő is, hogy mit mutat. Aztán, ha kérdezek valamit, azt mondja: én nem értek hozzá.

Bocsi, hogy túl hosszú vagyok, már a párom rámszólt, hogy mit írok, regényt. De most leírok mindent, amit gondolok, pedig csak ezt az oldalt olvastam, és reagáltam.
A tesó- sógor kérdésről annyit, hogy nekem egy 6 évvel fiatalabb hugom van. Szerintem ez túl nagy korkülönbség. Soha nem volt túl szoros a kapcsolatunk, neki az unokatesónk lánya volt aki a mindene, vele kb. egyidősek. Egyébként nagyon szeretjük egymást, mindent meg tudunk beszélni, de mégis úgy érezzük, hogy nem egymással kell megbeszélnünk.
A páromnak is egy öccse van, vele nem túl szoros a kapcsolatunk. Igazából a fiúk akkor hívják egymást, ha kérni akarnak valamit. A sógornőmmel azóta jobb a kapcsolatunk, mióta megszületett a kisfiuk, aki a mi kereszfiunk, és rá kell majd szavazni 25-től. (ez a reklám helye)

Na jó, mára nem fárasztok senkit tovább, mert ezek után soha többé nem fogtok hiányolni.BOCS mindekitől :oops: :oops: :oops:

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!Szia!
Mint ahogy a többieknek is irtam neked is igazad van!
Úgy,hogy már nem is nagyon irok erről semmit.
Jó,hogy irtál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó éjszakát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tényleg hiányoztál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Képzeljétek el,most csörög a telcsi a matávos,a férjem kollégája,meg van a baba már 5 perce aról beszélnek,mit érzek?
Szoptatás meg egyebek......
Sz@r érzés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ilyet hallani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ha nem irtok,akkor JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti,most nem irigyellek.
És nem is vártam semmit, mert már elolvastam, hogy döntöttél. Az is lehet, hogy valami hormonproblémád van, és nem is jár utána????????????

Jó éjszakát, tényleg hiányozni fogsz, ha nem leszel egész nap.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Megpróbálok én irni,napközben is csak nem annyit,amennyit szoktam!
Azért nem akarok már irni erről az orvos témáról,mert már úgy is végig olvastál,újat nem tudok irni.
Csak azt,hogy még lehet most jön a neheze,hogy tényleg nem derült ki semmi!
Megpróbálok egy másik orvost!
Ne tudd meg,hogy érzem magam,legszivesebben sirnék,egyrészt a doki miatt,másrészt,ami irtam is a baba miatt,és ráadásul,a férjem nem kapcsol,hogy leröviditené a telefonálást,még nekem is mondja a hireket,később kapcsolt mikor látja,hogy sz@r a kedvem,megkérdezi,mi bajod?
Na mondom mi?Hát ő telesen másként fogja fel ezeket a dolgokat!
Ő nem ilyen lelkis mint mi nők!
SZ@r napom volt igy kezdődött igy végződött!
Most már a szexhez sincs kedvem!
Az egész napba az volt a legjobb,hogy ti itt a topikba,olyan aranyosak vagytok!
Többet értek bárkinél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ti megértetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És én is megértelek benneteket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JÓ ÉJT?megyek feküdni,reméllem hamar holnap lessz!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti, láttam a hőd ma is ugyanannyi, úgyhogy beírom.
Puszi, jó éjt.

Zsu

Kép
bvigh

sziasztok lányok! tegnap voltam dokinál. megnézte hogy is állnak a tüszőcskémi. bal oldalt talált egy 21,5mm-eset :lol: aztán megkérdezte mikor voltunk együtt én meg mondtam neki hogy hát tegnap este jól leszidott, hogy akkor hogy akarunk mi gyereket ha már idő előtt ellőjük az összes spermát :roll: abba maradtunk hogy péntek este együtt leszünk aztán szombaton reggel jelentkezzek nála :roll: és addig semmi szex :lol: és veled t.kriszti mi van?
erzsebet0312

t.kriszti most olvastam vissza hát nem egy lelekiismeretes orvosod van szerintem válts minél előbb. nekem azt mondta először meg kell nézni hogy van-e egyáltalán peteérés tegnap vennem is kellett a dokináll egy lh tesztet. szóval szerintem váltsál és nem is küldött ultrahangra?
erzsebet0312

Jó reggelt!!!!!!!!!!!!!!!!

Szia!Erzsi!!!
Nem küldött uh-ra.
Te még nem figyelted,hogy van e pé-d?
Mig nem kezdtem irni a topikba addig én semmit nem tudtam a hőmérőzésről,meg,hogy peteérést nézzek.
Keresek,vagyis gondolok egy másik orvosra,mert nem sok választás van itt,aztán majd lessz valami!
Én egyébként nem értem az én hőmet,már 3 napig 36,8 volt kezdtem örülni neki,hogy lement,ma reggelre,37 lett.
Este meg görcsöltem olyan érzés volt,mintha megakarna jönni.
Azért már Te okosabb lettél,magaddal kapcsolatban!!!
Vendég

Jó reggelt!!!!!!!!!!!!!!!!

Szia!Erzsi!!!
Nem küldött uh-ra.
Te még nem figyelted,hogy van e pé-d?
Mig nem kezdtem irni a topikba addig én semmit nem tudtam a hőmérőzésről,meg,hogy peteérést nézzek.
Keresek,vagyis gondolok egy másik orvosra,mert nem sok választás van itt,aztán majd lessz valami!
Én egyébként nem értem az én hőmet,már 3 napig 36,8 volt kezdtem örülni neki,hogy lement,ma reggelre,37 lett.
Este meg görcsöltem olyan érzés volt,mintha megakarna jönni.
Azért már Te okosabb lettél,magaddal kapcsolatban!!!

Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?