Sziasztok!
Jól esik, hogy hiányzok nektek .Olvasni tudtalak titeket, de írni már nem nagyon sikerült.
Kriszti, én már nem mondanék sok mindent, ugyanazt gondolom, amit az előttem szólók. És, ha már többen is ezt mondják, akkor bizony nem árt másik dokit keresni. Szerintem veszíteni nem fogsz semmit. Nem lehet, hogy a doki nem lelkesedik azért hogy „ebben” a korban babád legyen? Mit szólt hozzá amikor elmondtad neki, hogy szeretnétek még egy gyereket?
Denni, szerintem nincs még okod aggódni. A három hónap szerintem arra volt elég, hogy kiürüljön a szervezetedből a gyógyszer. Nekem a harmadik hónap után kezdett el a ciklusom megzavarodni. Igaz ez már rendbe van azóta. De én pont akkor voltam dokinál amikor 3. hónapja próbálkoztunk, és azt mondta, kicsit viccesen, hogy majd akkor pánikoljak, ha 2 év múlva se sikerül. Persze nem fogok addig várni, de 3-4 havonta sem akarok rohangálni hozzá. Meg, hogy őszinte legyek, én még elhiszem azt, hogy soha nem jókor vagyunk együtt.(lehet, hogy butácskának gondoltok emiatt)Szóval én még várnék. Igazából minket nem hajt a tatár, kivárom, ha kell. De biztos,hogy egyszer besokallok én is, és akkor nem állok meg addig, amíg nem csinál velem a doki valamit.
Lányok, ez a savas öblítés elég durván hangzik.
Enik, szerintem mindenki a padlón van, amikor megjön, de ezen túllendül az ember, ha újra kezdheti a próbálkozást. Akkor már az új ciklussal foglalkozol, nem azzal, hogy mi volt a múlt hónapban. Legalább is remélem, hogy így lesz. Szállás ügyben még Nem akarsz ovu.-s vonalzót is csinálni? Így téged is látnánk, hogy hol tartasz.
szétnézek.
Egyébként én is nehéz helyzetben vagyok a barátnőmmel, mert neki meg most lesz az esküvője, és őt csak az érdekli. Nekem meg nem lesz esküvőm,ezért engem meg ez nem érdekel. Szóval sokszor elbeszélünk egymás mellett. De az esküvő után már ők is szeretnének babát, úgyhogy remélem hamarosan ismét egy hullámhosszon leszünk.Addig meg csak veletek tudom megosztani a peteérésemet.
)
Egyébként az én párom, szokta kérdezgetni,hogy mikor lesz pé, meg most, hogy megvettem a pg/53-at, mindig megnézi ő is, hogy mit mutat. Aztán, ha kérdezek valamit, azt mondja: én nem értek hozzá.
Bocsi, hogy túl hosszú vagyok, már a párom rámszólt, hogy mit írok, regényt. De most leírok mindent, amit gondolok, pedig csak ezt az oldalt olvastam, és reagáltam.
A tesó- sógor kérdésről annyit, hogy nekem egy 6 évvel fiatalabb hugom van. Szerintem ez túl nagy korkülönbség. Soha nem volt túl szoros a kapcsolatunk, neki az unokatesónk lánya volt aki a mindene, vele kb. egyidősek. Egyébként nagyon szeretjük egymást, mindent meg tudunk beszélni, de mégis úgy érezzük, hogy nem egymással kell megbeszélnünk.
A páromnak is egy öccse van, vele nem túl szoros a kapcsolatunk. Igazából a fiúk akkor hívják egymást, ha kérni akarnak valamit. A sógornőmmel azóta jobb a kapcsolatunk, mióta megszületett a kisfiuk, aki a mi kereszfiunk, és rá kell majd szavazni 25-től. (ez a reklám helye)
Na jó, mára nem fárasztok senkit tovább, mert ezek után soha többé nem fogtok hiányolni.BOCS mindekitől