Új privát üzeneted érkezett!

ijenkor=ilyenkor :oops: :oops: :oops:

Kép
brill

Jó reggelt! :lol:

Brill!
Köszönjük a képet Szilárdkáról. :lol: Én pedig nagyon köszönöm a drukkokat. Remélem.... :oops:

Angie!
Gyönyörű a kisfiad és tényleg sok a haja :lol:

Puszi és szép napot mindenkinek!!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Brill!
Hoppáré, nálad is nyílik? :shock: Akkor te is okozhatsz nekünk meglepetést bármelyik reggel.
Nagyon izgalmas lesz ez az április. :)

Anikó!
Nagyon fogunk neked szurkolni április 27-én!!!!

Jucmuc!
Ja röntgen? Az tényleg nem a legjobb. Akkor inkább nem mondok semmit. De azért majd írd meg ha indul a köv ciklus!

Nárcisz!
Keszis talihoz majd én is csatlakoznék egyszer! :wink:

Pupy!
Anyukádnak sok erőt a csütörtöki vizsgálathoz. Munkával mi a helyzet? Tetszik még? Látom ciklus közepe táján vagytok, hajrá. :wink:

Angi!
Mennyi haja van Szilárdnak! :roll: Igaza van Brillnek, tökéletes baba!
Vendég

Szep jo reggelt MINDENKINEK! En mar itt kukorekolok egy ideje. Egyre jobban erzem fizikailag magam, viszont egyre szomorubb is vagyok mert nagyon keveset lathatom az en draga kisfiamat. A koraszulott osztalyon nagyon nagy szigorusag van es szigoruan csak a latogatar ideje alatt engednek be. Mivel meg nem szoptathatok, meg a 3 orankenti szoptatasokra sem :( :( :( Ezt eleg nehezen viselem.[/quote][/i][/b]
Vendég

Szep jo reggelt MINDENKINEK! En mar itt kukorekolok egy ideje. Egyre jobban erzem fizikailag magam, viszont egyre szomorubb is vagyok mert nagyon keveset lathatom az en draga kisfiamat. A koraszulott osztalyon nagyon nagy szigorusag van es szigoruan csak a latogatar ideje alatt engednek be. Mivel meg nem szoptathatok, meg a 3 orankenti szoptatasokra sem :( :( :( Ezt eleg nehezen viselem.
Vendég

Szep jo reggelt MINDENKINEK! En mar itt kukorekolok egy ideje. Egyre jobban erzem fizikailag magam, viszont egyre szomorubb is vagyok mert nagyon keveset lathatom az en draga kisfiamat. A koraszulott osztalyon nagyon nagy szigorusag van es szigoruan csak a latogatar ideje alatt engednek be. Mivel meg nem szoptathatok, meg a 3 orankenti szoptatasokra sem :( :( :( Ezt eleg nehezen viselem.
Vendég

Vendég

Angie!
Átérzem a helyzetedet. De hát miért nem engednek be???? A MÁV kórházban jártak fel a mamák 3 óránként elég picikhez is.
Mikor jöhettek ki a kórházból?

Kép
narco

Sziasztok!

Bocsi, most csak emlékezetből írok, nem nagyon volt időm visszaolvasni, ugyanis Törpi előbb ébredt a szokásosnál, most itt játszik mellettem, de ki tudja meddig...

Kacsa :) Gyönyörű baba Timcsa, örülök, hogy végre otthon vagytok és jó babázást kívánok! :lol: :lol: :lol:

Narco :) Sajnálom, hogy ennyire nem vált be a doki :( :( :( Ennyire megviselt a császár, hogy emiatt nem szeretnél 3. babót? :shock: Egyébként azt mondják, a császár után is lehetséges hüvelyi úton szülni, én is ebben bízom :roll: Itt a bneten is találtam egy topikot, ahol jópár anyuka leírja,hogy nekik sikerült. Az egyik barátnőm júniusban fog szülni a MÁV-ban, neki faros volt az első baba, azért lett császár, most nagyon készül a sima szülésre.

Angie :) Gyönyörű kis hajasbaba Szilárd!!! :lol: :lol: Sajnálom és értetlenül állok azelőtt, hogy nem engednek hozzá :( Sztem még törvénybe ütköző is, de őszintén szólva nekem soha nem volt jó véleményem erről a kh-ról és ez most csak erősödött. :evil: :evil: :evil: Azt mondjuk nem tudom, hogy tudnál szoptatni, ha nem engednek a gyerekhez :roll: :roll: :roll:

Norwell :) Jobbulást neked, Kende nagyon kis csibészes :lol:

Brill :) Akkor nálatok is kezd nagyon izgalmas lenni a helyzet :lol:

Syry :) Privit megkaptam, írtam is vissza.

Szép napot!

KépKép

KépKép
timika

Ezt mind a telefonom muveli a nettel karoltve. Ezer bocsika erte. -- Na szoval az is nagyon bant hogy nem tehetem meg cicire mert infuziot kap aminek folyamatosan csokkentik az adagjat es ha mar nem kap akkor adjak oda. A melleimet maszirozgatnom kell hogy beinduljon a termeles, de eddig 2 csepp elotejnel tobbet nem tudtam kisajtolni. Annyira felek hogy nem lesz tejem. Szerintetek izguljak emiatt?
Vendég

Angie :) Lesz tejed, csak minél többször tudod mellre tenni, annál hamarabb indul be. Sztem próbálj meg erőszakosabb lenni, jogod van a gyerekeddel lenni.

KépKép

KépKép
timika

Angie!
Egyetértem Timivel. 2700 gramm nem pici súly, én 2780-al születtem. De mondom a MÁv-ban 1900 grammos koraszülötteket szoptattak. Állj a sarkadra. tejcsi miatt ne izgulj, több példát is tudok, akinek a babaája nem szopizott az első pár napban, tápszert kapott az elején, de most már csak anyatejes. nekem az 5. napon lövellt be a tejcsi, alig tudtam mérni valamicskét, és most alig esznek tápszert a lányok. majd esgítünk, igaz sok munka lesz valószínűleg, de megoldjuk :)

Kép
narco

Ja még annyit, hogy inkább szerezz be egy fejőgépet és 2-3 óránként fejd le, ami benne van, sok anyukának sikerült már így, de 2 óra teljen el két etetés között. Az is jó, ha a baba fényképét magad mellett tartod és úgy fejsz. Ha nem jön belőle semmi, akkor is szívani 4-5 percig.

Kép
narco

Az van h. rengeteg az 1kg alatti baba es azt mondjak h. nem csinalhatnak atjarohaztat. Hiaba h. Szilardnak semmi baja. Most jart itt a dokim es o is azt mondta h. Nem lehet a rendet felboritani, el kell ezt fogadni. Nyugodjak meg. Hat kosz! El is tort a mecses, de az sem hatotta meg. Most itt pityergek :cry: Itt senkinek nem fontos h. a gyerekemmel lehessek. Mar tobbszor probalkoztam, foloslegesen
Vendég

Angie!
melyik kórházban vagy?

Kép
narco

Ma behozza a ferjem a mellszivot. Megprobalom azzal. A doki azt mondta hogy meg csak 32 oraja szultem, es be fog indulni a tejem. Na de ha nem adjak ide meg napokig, akkor biztos h. nehezebben. Na megyek, megnyugszom. Csak tudjatok, az nehez hogy itt az emeleten minden anyukanal ott van a gyereke, es en csak sovaroghatok az enyemert. Koszonom hogy ti megertetek!
Vendég

Jajj Angi, ez nagyon kemény. Nem csodálom hogy pityeregsz. Nem tudok segíteni, de nagyon átérzem. És meddig lesz ez így? Mit mondtak?
Vendég

Sziasztok!

Junko!
Igen még mindig tetszik a munka, nagyon megszerettem, amit csinálok, bár sajnos szinte minden nap tovább vagyok bent. :oops:

Angie!
Úgy sajnálom,h. szomorú vagy, bár igazából nem értem,h. miért nem engednek be a kisfiadhoz. :evil: És ha egy kicsit „erőszakosabb” lennél? Mégiscsak jogod van látni a kisfiad és Vele lenni.
Borzasztóan sajnálom ezt az egészet, én még sose hallottam ilyet,h. azért mert korábban jött a világra a kisfiad, de semmi baja, mégsem lehet veled, azért mert nem lehet felborítani a rendet! :evil: :evil: Milyen rendet?? Az a világ rendje,h. az újszülőtt az édesanyja mellett legyen!!!! Melyik kórházban vagy? És mit mondanak,akkor mikor lehet melletted?? Melletted vagyunk!!!!!!!

Puszi!
Vendég

Sziasztok!

Angie!
Gratulálok!! :D Sok boldogságot mindkettőtökknek, Szilárd, nőj nagyra! Sajnálom, hogy ilyen körülmények vannak, de remélem hamarosan melletted lehet. Tejcsi biztosan be fog indulni. :)

Kacsa!
Örülök, hogy otthon vagytok végre. Nagyon formás baba Timcsa! És lám, mégsem maradt bent... :wink: :D

Narco!
Nem is tudtam, hogy ilyen dolgokkal is szembe kell néznie egy ikres anyukának. Sajnálom, hogy az emberek így viszonyulnak. Bár én is meg szoktam nézni az ikreket(is) de csak azért, mert minden babára olyan jó ránézni! A lányaid pedig gyönyörűek, légy büszke, ha megnézik őket. :D

Brill!
nagyon szép a pocid, csini kismami vagy! Nemsokára te következel! :D

Norwell!
Irtó édes a fiad! Levi is elaludt így rajtam régen, és én is úúgy szerettem így pihenni vele. :D

Levinek sajnos megint rosszak a leletei. Sőt. Iszonyú magasak lettem a májfunkciói megint, a vércukra meg a béka segge alatt. Nagyon kivagyok már ettől az egésztól. Most megint át lettünk passzolva egy másik dokihoz. Remélem vége lesz már ennek a rémálomnak egyszer. :cry:

Szép napot, puszi

Kép

Kép
adriana

Adri!
Köszönöm neked is. nem az a baj, aha megnéznek, sőt ha odajön beszélgethetünk is. A beszólások formájával van a baj.
Hogy vagy? Sajnálom levikét nagyon. De mégis mit mondanak, mi lehet a baja????? Ez így elég furcsa.
Mindenképpen gyógyulást kívánok nektek :)

Kép
narco

Bocsi Adri! Levike természetesen L. Még egyszer ne haragudj! :oops:

Kép
narco

Kozben itt jart a vedono es megnyugtatott. Megnezte a cicimet es mondta h. semmi gond, mar jott az elotej. Fejnem kellene manualissal de nekem csak elektromos van. De ez legyen a legnagyobb gond. En azt a reszet teljesen megertem h. a tobbi babat vedik. Olyan picikek, fele akkorak mint Szilard, pedig hat o is kicsi a 3kg felettiekhez viszonyitva. Majd ma beszelek a doktornovel h. az infuzio helyet
Vendég

Kozben itt jart a vedono es megnyugtatott. Megnezte a cicimet es mondta h. semmi gond, mar jott az elotej. Fejnem kellene manualissal de nekem csak elektromos van. De ez legyen a legnagyobb gond. En azt a reszet teljesen megertem h. a tobbi babat vedik. Olyan picikek, fele akkorak mint Szilard, pedig hat o is kicsi a 3kg felettiekhez viszonyitva. Majd ma beszelek a doktornovel h. az infuzio helyet
Vendég

... Hadd szoptathassam en. -- Adri! Mi baja lehet Levikenek? -- Lanyok! Annyira jo hogy igy velem vagytok. Koszonom! Maris sokkal jobban erzem magam. Majd meg jelentkezem.
Vendég

Sziasztok!

Most egy gyors bejelentkezés, mert rohanok :(

Angie
Szivből gratulálok Nektek!
Nagyon sok Boldogságot kivánok!!!!!

Ági
Örülök, hogy minden ok!!!

Én voltam tegnap uh-n.
Hát ezt nem mondta nekem még senki, hogy ez ilyen csodálatos dolog!!! Hihetetlen élmény volt! Nagyon aggódtam, de az uh-s néni nagyon kedves volt, és mindent elmagyarázott, amikor kimondta, hogy mindent rendben lát, akkor nagy kő esett le a szivemről, és nagyon boldog voltam! Aztán amikor megmutatta a szivhangot, meg felém forditotta a monitort, hát én elbőgtem magam!!! Nagyon aranyosak voltak, gratuláltak, kaptam képet is, nem tudok betelni vele :) Az uh szerint 6 hét és 2 napos volt tegnap a babócánk, és 7,3 mm :)))

Majd még jövök!!!

Puszi: Szisz
szisszka

Angie!

Nekem is csak öt nap múlva lett tejem, emiatt ne aggódj. Próbálj megnyugodni a körülmények ellenére. :-) Hátha történik valami jó is ma!!!

Adri!

Nagyon sajnálom, hogy nem előre mennek a dolgok nálatok. Levinek most már MEG KELL gyógyulnia!

tjuca

Nárcisz!
Azt mondják, valami anyagcserezavar lehet, de nem olyan egyértelmű. Ma rákérdeztem, mégis mikor lesz diagnózis, erre a doki azt mondta, van, hogy évekig ki sem derül, mert nagyon tág ez a terület. Csak amiatt aggódom, hogy amíg kiderül, nem lesz-e valami károsodása Levinek.

Juca!
Tzdod, amikor néhány hete kicsit jobb lett a vérképe, akkor én is ezt gondoltam, hogy meg is fog gyógyulni. De most már alig látom a kiutat.

Szisszka!
Nagyon örülök, hogy minden rendben! Most már nyugi, és csak a dobogó szívecskére gondolj! Vigyázz magatokra. :)

Kép

Kép
adriana

Szisz!

:lol: :lol: :lol:

Adri!

Csak bízni tududnk, hogy nem lesz semmi baja.

tjuca

Adri!
Egy gyermek szervezete hihetetlenül erős, regenerálódik, fejlődik. Minden nap megtörténik velünk a csoda, most sem történik másként. Meg fogtok gyógyulni.:)

Kép
narco

Panka, Kacsa, Dina!

Sok Boldogsagot Kivanok Születesnapotok Alkalmabol!

Kép

Brill,

Nagyon szep Szilard, köszi szepen a kepet! Akkor elindult a visszaszamlalas Neked is... :D

Pupy,

Köszönöm szepen, en is nagyon bizok a következöben! :D

Junko,

Kösziii! Vegre megjött! :D

Aniko,

Legy szives javitsd majd ki a tablaban ma 1 cn. Köszönöm szepen! :D

Angie,

Nagyon sajnalom, hogy ilyen kemenyek abban a korhazban. Szörnyü lehet tudni, hogy ott van töled nem messze a kisbabad es nem lehetsz vele! Remelem ma valtozik valamit a dolog! Sok puszit küldök Neked! Kép

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Tina!
Köszönöm! :D

Norwell!
Jobbulást Neked!(mi az a kalapkúra? :roll: )
Emili is elaludt rajtam tegnap este, de sajna én letettm, mert késő volt már, és mentem feküdni én is, de sajnáltam, mert olyan jó volt, hogy ott szuszogott rajtam. :lol:
Kende oylan édes!

Lilia!
Üdv itt. :D
Kívánom, hogy mielőbb Te is boldog pocakos kismami legyél!
Az jó, ha "elfelejted", hogy min ügykötök, így legalább nem stresszelsz!Jönni fog az a gólya hozzád is hamarosan, most nagyon be van indulva, potyogtatja a kisbabákat. :lol:

Pupy!
Köszi a köszöntést! :D
Jó az új vonalzód!

Angie!
Hát én nagyon ki vagyok akadva zn a hozzáálláson!!! :x
Én biztos, hogy kiverném a patáliát!Mi az , hogy nem adják ide a gyerekemet??!!!!Kié??Nem az enyém?? Vagy a kórház tulajdona???Szokás ide vagy oda!Szülésznővel nem tudod megbeszélni?Bár ha a doki sem tesz semmit...
Nagyon felháborító.Én biztosa addig verném az ajtót,míg meg nem kapom a babámat.Dehát ez én vagyok. :oops:
Na nm kárálok tovább.
Szilárd baba nagyon aranyos, és milyen sok haja van!! :D
Szopizáshoz is sok sikert kívánok!Tejcsi biztos lesz, csak idő kell neki.Tényleg fejegesd 3 óránként.
És kitartást!Meddig kell bent lennetek?

Junkó!
Tetszik az avatárod! :D

Adri!
Hát remélem semmi komoly baja nincs Levinek, és hamar meggyógyul, ebben biztos vagyok, csak idő kérdése.Hová jártok dokihoz?

Sziszka!
Gratula a picurihoz! :D Tényleg nagyon jó érzés pocakosnak lenni! :wink:

Jucmuc!
Köszönöm! :D

Képzeljétek, Emili javuló tendenciát mutat:tegnap óta rendesen eszik, megeszi egyszerre az adagját, és utánna alszik.Bár inkább este óta van ez így, tengap napközben nyűgi volt, pocak gondok. :evil:
De este 8 körül evett, utánna fél 3kor, majd regel fél 6kor, és azóta 3 óránként!Szóval ez már rekord.Na most ébredezik, megyek is.

Szép napot!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

BRILL HIRADO! REGGEL BEINDULTAK A FAJASOK. FEL ORAJA ELFOLYT A MAGZATVIZE. LEHET HOGY SZOBATARSAK LESZUNK :) GONDOLJATOK RA. HA TUDOK TOBBET, JELENTKEZEM.
Vendég

BRILL HIRADO! REGGEL BEINDULTAK A FAJASOK. FEL ORAJA ELFOLYT A MAGZATVIZE. LEHET HOGY SZOBATARSAK LESZUNK :) GONDOLJATOK RA. HA TUDOK TOBBET, JELENTKEZEM.
Vendég

Brill :) Ti aztán nagyon egyhúron pendültök Angievel :lol: :lol: :lol: Kezem-lábam x-ben értetek, drukkolok, hogy mihamarabb a kezedben tarthasd a kisfiadat!!! :lol:

Angie :) Nálatok semmi változás?

KépKép

KépKép
timika

Brill!!!

Húha, még a végén nálam is beindulnak a fájások :lol: :lol: :lol:
Na jó nem leszek extra marha.

Nagyon szorítok!
A babásoknál Vanda is most szül(t)... szóval csuriban vagyok, nem csak a kezem meg a lábam.

tjuca

BRILL!!!!! :shock: :shock:
:shock:
HAJRÁ!!!!
Végül is tegnap megmondtad... :wink: Remélem a nevet azért már tudjátok!!!

Remélem a babaeső kedvenc barátnőmre is jó hatással lesz és nála is elindul a baba!!! :wink:
Ő csak olvas minket de innen is puszilom!!!
Vendég

Brill!
Nagyon drukkolok!!!!!Hát tényleg nem hagyod, hogy Anikó is beelőzzön. :wink: :lol:

Kép
pankaa

Juca!
Ha még aktulis a tápoltatás kérdése, akkor találtam ezt az oldalt, bocsi, ha már ismered.
http://www.babazo.hu/bebi/20070413egeszseges.html

Kép
pankaa

Sziasztok!

Milyen izgalmas lett itt a helyzet :shock:

Angie!
Szívből gratulálok a babához, remélem minél hamarabb hozzád kerül. Kitartás!!!

Brill!
Drukkolok!!!!!!!!! Ügyes legyél :)

Timi!
Pontosan nem tudom, hogy mi a fene lesz a kórházakkal :evil:
Van egy szegedi barátnőm és ő a klinikára jár, ott is akar szülni.
DE! Múlthéten utánna nézett, hogy ahol lakik, nem a klinikához tartozik.
Átkell, majd jelentkeznie másik lakcímre, hogy a klinikán szülhessen :evil:
BOSSZANTÓ! Legalább is most még így van.

Szisz!
Látog, hogy semmi gond :D Remélem, hogy megnyugodtál.
Megmutatod a képet? Gratulálok Kép

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok!

Húha! Ez aztán az eseménydús hónap!
Csak kapkodom a fejem úgy zajlanak itt a dolgok! :D

Brill!
Nagyon szorítok érted!

Angie!
Egyszerűen felháborító ez a helyzet. Szilárd azért nem olyan picike, hogy így el kelljen különíteni, megfigyelni, infúzió...?! Sajnálom, hogy ennyire nem lehet mit tenni ebben a helyzetben. Próbáld átvészelni ezt az időszakot. A tej miatt meg ne aggódj, az első pár napban mégha szopik is a baba, akkor is csak pár csepp szokott lenni, be fog az indulni, csak tényleg próbálj meg nem idegeskedni. Mi itt vagyunk veled! :)

Jucmuc!
Szorítok Neked!

Lányok!
Bele kéne húzni, mert nagyon fogyatkozóban van az a sárga mező! :wink:

Úgyhogy én holnap tesztelek is egyet. Csináltam egyet 12-én, de az sajnos negatív lett, de azóta sem jött meg. Néha olyan feszülő érzést érzek a hasam alsó részében. Szokott úgy fájni, mintha meg akarna jönni, de aztán semmi. Holnap ha pozitív lesz, akkor azért megyek dokihoz, ha negatív, akkor azért. Viszont az biztos, hogy neg. teszt esetén egy világ fog összedőlni bennem.

Kép
Kép
tina82

Tina!
Akkor drukkolok holnapra!Mostanában nagyon itt ólálkodik az a gólya! :wink:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Brill!
Nagyon drukkolok!!!!!!! :lol:

Angie!
Elhiszem, hogy nagyon szomorú vagy, hogy nem lehet veled a babád, de próbálj meg megnyugodni, mert ha idegeskedsz, az nem tesz jót a tejcsi beindulásának!Kitartás!
Nekem is a 3. nap indult be.Addig is próbálj fejni, igyál tejserkentő teát(minél többet) és zuhanyozz minél melegebb vízben és meglátod amikor törölközöl folyni fog a tejed! :wink:

Köszönöm babóca dícséretét! :lol:

Panka!
Most nem járunk úszni, a férjemet megműtötték, egyedül meg nem megyek, ill. nincs is időm rá!

Timika!
Mostanában biztos nem tudunk összefutni, mert nagyon sok a dolog itthon, utána meg nálatok lesz Kristóf műtétje, de majd csak találunk időpontot! :wink:

Syry!
Nekünk még nincs fogunk.
A prividet most fogom megnézni!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Brill!

Nagyon sokat gondolok Rad, hogy minden rendben menjen!

Tina,

Köszönöm szepen!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!!!

Húúúúúúúúúúúú, mi minden történik itt, csak kapkodom a fejem!!! :D :wink:

Brill!!!
Sztem már babázol, de nagyon-nagyon szorítok!!! Biztos ügyesek lesztek!

Angie!
Én sem értem, miért nem ciciztetheted a kicsidet!!! Hiszen a Tiéd, nincs jogod hozzá??? Mindenképp fejjél, és legalább adják neki oda azt, ha jön tejcsid. Gyönyörű a kisfiad, és mekkora haja van! :shock: :D Még nem válaszoltál, biztosan nem nekem szólt a dk-i babatalis kérdés, ugye??? ;) Most jut eszembe: Kendének is volt infúzió a kis fejében, és úgy kaptam meg szopira, hogy nagyon óvatosan fogtam, vigyáztam a tűre. Próbálj meg egy kicsit erőszakos lenni! ;) És miért kap Szilárd antibigyót??? Ezt nem értem...

Adri!
Nagyon-nagyon remélem, hogy Levike rendbe jön… Nem igaz, hogy nem tudnak rájönni, mi a gond… Puszilom a drágát!

Szisz!
Ugye hogy milyen fantasztikus dolog ez? Gratulálok az óriásbébihez! :)

Panka!
Kalapkúra: engedj teli egy kádat forró vízzel, végy a kezedbe egy üveg piát, tegyél egy kalapot a kád szélére, és addig igyál, míg két kalapot nem látsz! :twisted:

Tina!
Ebben a hónapban csak jó dolgok történnek, úgyhogy várom a holnap reggelt! ;) Nagyon izgulok Érted!

Köszönöm a dicséreteket Kende nevében, borzasztó büszke vagyok az én kis cicimesteremre… :oops: :D Én egy picit jobban vagyok, de csak hangyahajszálnyival… :? Tegnap este egy Algopyrin után 37,8 volt a hőm, tehát előtte lázas voltam… :roll: Azért az éjjelünk nem volt olyan vészes. Viszont Kende ma iszonyat nyűgös volt, most kapott egy adag Nurofent, alszik egyelőre. Borzasztóan megkínozza ez a szemfogacska… Már látszik a hegye, de még nem tört át, addig nem is számítok semmi jóra… :roll:

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Koszi lanyok a sok biztato szot. Ma vegre beengedtek es elkezdtunk gyakorolni Szilarddal. Meg ugyetlenek vagyunk, de kitartunk. Meg nincs tejci. Megengedtek hogy pelust csereljek, letorolgessem a testet, es feloltoztessem. Betettek kekfeny ala mert egy kicsit besargult. Most nagy a boldogsag a delelotti szomorusag utan. Juca, neked lett igazad. Maguktol mondtak hogy kezdhetem a szopit. Jovok meg..
Vendég

Adri
Sajnálom, h Levikének rosszak a leletei :(
És az orvosok semmi okosat nem tudnak mondani???
Remélem mielőbb rendbejönnek a dolgok, és Levike meggyógyul!

Ági
Annyira örülök, hogy minden rendben van nálatok is!
Majd megpróbálok képet tenni valahogy, csak nincs szkennerünk :(
De majd megpróbálok kiokoskodni valamit...

Angie
Nagyon sajnálom, hogy ez a helyzet... Nem értem miért lenne pici Szilárdka?! Én is 48 cm-mel, és 2800 grammal születtem...
Felháboritó azért ez az egész! Én bizti kiverném a balhét, mégiscsak az én gyerekem vagy mi...

Brill
Nagyon nagyon drukkolok nektek is!!!!

Tina
Neked pedig mennek a drukkok a holnapi teszthez!!!!!++++++++++

Csajok, nekem nem jelennek meg az új hozzászólások!!! :shock:
A legutóbbi 15:00 óra

Lehet, még jövök...

Szisz
szisszka

Sziasztok!

Brill!
Annyira örülök, remélem lesz időtök kigondolni a picúr nevét. :lol: Szorítok ezerrel!!!!!

Angie!
Jaj dejó!! :lol: Nagyon örülök,h. Boldog vagy!!! :lol: Ismerkedjetek csak a kisfiaddal… Brillről tudsz valamit?

Adriana!
Nagyon sajnálom,h. Levikének ilyen rosszak az eredményei, és meg tudlak érteni. :( Jó lenne már ha végre segítenének is, nemcsak ide-oda küldözgetnének. Biztos vagyok benne,h. meg fog gyógyulni Levike!! :D

Szisszka!
Annyira örülök,h. minden rendben volt Veletek!!! :D Persze,h. csodás dolog az UH, hisz a terhességi teszttel még nem látod Őt, de amikor megmutatják a monitoron és hallod is a szívhangját, na attól csodásabb érzés kevés van. Vigyázz magatokra!!!! :wink:

Jucmuc!
Akkor én most gratulálok az 1 cn-hez. :lol: Indul a mandula!!! :wink:

Panka!
Nagyon örülök,h. Emili már ilyen jó kislány, így még pihenni is tudtok egy picit többet. :D

Kacsa!
Hogy vagytok? Cicisebesedés jobb már?

Tina!
Holnap tesztelsz?? Komolyan?? Nagyon-nagyon szorítok érted, igazán megérdemled az a babát!!!!!! :lol: Tudod ez lenne a legszebb születésnapi ajándék, nemdebár??? Nagyon Boldog Születésnapot kívánok előre is!!!! :lol:

Puszi!!
Vendég

Sziasztok!

Angie :) Örülök, hogy végre együtt lehettetek kicsit a kisfiaddal, de továbbra is felháborít a kh hozzáállása :evil: :evil: :evil:
Brillről gondolom még nincs híred? :roll:

Szisszka :) Elhiszem, hogy megkönnyezted az első UH-t, ti is régóta vártatok már erre a babára és hát bizony felejthetetlen pillanatok ezek! 8)

Tina :) Drukkolok a holnapi tesztedhez! :lol:

Adri! Nagyon sajnálom, hogy megint rosszabbodtak Levike leletei :cry: :cry: :cry:

Csibe :) Syry :) Írtam nektek privit.

Ági :) Hát az biztos, hogy lesz egy kis tolongás az okmányirodában :lol: :lol: :wink: Nekem tegnap Karmen a szegedi topikból elküldte a listát, ha gondolod, továbbküldöm neked.

Narco :) Próbálok írni neked is :wink:

Jó éjt!

KépKép

KépKép
timika

Hűha... :lol:

Nagyon szorítok az ujdonsülteknek! Várjuk a híreket.
Angie neked is drukkolok, hogy minél hamarabb túljuss ezen az időszakon. De itt vannak a többiek, nem vagy egyedül.
Ami azt illeti én 2600-zal születtem, mégis túléltem egy pár tüdőgyuszit és erős sportos kis fruska lettem (de ez már a múlt :)
Tina, neked is drukkolok!
Pupy, a feladást képletesen értem. Lehet annak előnye, ha "megadom magam a természetnek" - hátha jól sül el. A hónapról hónapra való stresszelés nem nekem való. Természetesen hosszabb idő után alaposabban utánajárnék a kérdésnek. Eddig annyi történt, hogy másfél éve volt egy pozitív tesztem véletlenből (ez is valami), 40 nap után elment. (Hihetetlen, hogy pár nap alatt mennyi minden játszódik le fejben.) Aztán mostanában vettük elő a kérdést. Egyébként tavaly nyár vége óta nem védekezünk, amit egy kicsit furcsállok. De csak mostanában "akciózunk". A doki ciklus elején vizsgálta az LH, FSH, ösztradiol, stb... az rendben volt. Most kipróbáltam a hőmérőzést, tök jól működik, van peteérés, ez is egy lépés. Hátrány, hogy 30-aska vagyok és a jobboldali méhkürtöt régen ki kellett venni (csini kis vágásom van), de a doki szerint a másik elkaphatja. Nem mernék rá esküdni.
Panka, jó volt olvasni a soraidat, felemelő jelenidőben beszélni erről. Mintha már meg is történt volna.
Együtt megsokszorozzuk örömünket és megosztjuk terheinket.

Minden jót, lányok!
lilia
lilia

BRILL HIRADO! EJFELKOR HOSSZU VAJUDAS UTAN 2980 GRAMMAL ES 51 CENTIVEL MEGSZULETETT ERIK DONAT. Mama es a pici is jol vannak. Nagyon cuki nyugodt baba Erik. Brill! Hatalmas gratula. Nagyon ugyes es kitarto voltal.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?