Sziasztok!
Tina!
Köszönöm!
Norwell!
Jobbulást Neked!(mi az a kalapkúra?
)
Emili is elaludt rajtam tegnap este, de sajna én letettm, mert késő volt már, és mentem feküdni én is, de sajnáltam, mert olyan jó volt, hogy ott szuszogott rajtam.
Kende oylan édes!
Lilia!
Üdv itt.
Kívánom, hogy mielőbb Te is boldog pocakos kismami legyél!
Az jó, ha "elfelejted", hogy min ügykötök, így legalább nem stresszelsz!Jönni fog az a gólya hozzád is hamarosan, most nagyon be van indulva, potyogtatja a kisbabákat.
Pupy!
Köszi a köszöntést!
Jó az új vonalzód!
Angie!
Hát én nagyon ki vagyok akadva zn a hozzáálláson!!!
Én biztos, hogy kiverném a patáliát!Mi az , hogy nem adják ide a gyerekemet??!!!!Kié??Nem az enyém?? Vagy a kórház tulajdona???Szokás ide vagy oda!Szülésznővel nem tudod megbeszélni?Bár ha a doki sem tesz semmit...
Nagyon felháborító.Én biztosa addig verném az ajtót,míg meg nem kapom a babámat.Dehát ez én vagyok.
Na nm kárálok tovább.
Szilárd baba nagyon aranyos, és milyen sok haja van!!
Szopizáshoz is sok sikert kívánok!Tejcsi biztos lesz, csak idő kell neki.Tényleg fejegesd 3 óránként.
És kitartást!Meddig kell bent lennetek?
Junkó!
Tetszik az avatárod!
Adri!
Hát remélem semmi komoly baja nincs Levinek, és hamar meggyógyul, ebben biztos vagyok, csak idő kérdése.Hová jártok dokihoz?
Sziszka!
Gratula a picurihoz!
Tényleg nagyon jó érzés pocakosnak lenni!
Jucmuc!
Köszönöm!
Képzeljétek, Emili javuló tendenciát mutat:tegnap óta rendesen eszik, megeszi egyszerre az adagját, és utánna alszik.Bár inkább este óta van ez így, tengap napközben nyűgi volt, pocak gondok.
De este 8 körül evett, utánna fél 3kor, majd regel fél 6kor, és azóta 3 óránként!Szóval ez már rekord.Na most ébredezik, megyek is.
Szép napot!