Sziasztok!
Andreáknak Boldog névnapot kívánok!
Dettus
Lencinek naon boldog elsö szülinapot,minden szépet és jót,de legföképpen sok szeretetet,egészséget!
Ser
Anna is naon szeret hintázni mostanában.Az egyik szomszéd kislánnyal ketten ülnek be a hintába,és kell öket onnan robbantani,szó szerint.
Donoé
A botoxról sok pozitív dolgot hallottam,anyósom patikában dolgozik,és mesélt róla hogy jó.Azt lehet kipróbálnám ha kellene ,de nekem inkább leszívni kell,combból.
Kazi
szeptemberben jóhogy viszem majd Annát,Tetszett neki.Hozzánk mikor tekertek ki?Föúton nem is kell mennetek,az öregek otthona felöl,hátulról könnyen ide lehet találni.Péntek?El is megyek értetek,nem muszály bicózni ám.
Lina
bocsi a múltkor mikor bent voltál,a fönökasszonyomnak nem ízlett az öszilé,erjedtnek érezte,kérte kóstoljam meg,de semmibaja nem volt,csak kötöszködött szerintem.Vagy csak beszélgetni akart,ö az igazgató,azt csinál amihez kedve van,csípem a csajt.
Nem is írtam,megyek suliba májusban,de még nem mondom meg mit tanulok,még csak 99%.Le is kopogom hogy sikerült,drukkoljatok!Naon-naon szeretném!
Erszényes
lemásoltam neked dvd-re a tornát,holnaptól kezdheted is a fogyókúrát.Ha ezt betartod amit mond,akkor tutti lemegy az a pár fránya kiló .Holnap pancsi,jeeee!
Lili
jól vagy?Hiányzol a babanetnek!
Timci
minden ok lesz,gondolok rád.Pussz
Cuki
jó a hajad színe,rég voltunk moziban,nem megyünk valamikor?