Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hajni:
Ti tudjátok a linzert,nekem bizti nem lenne hozzá gusztusom :roll:
Mehetünk jövőre együtt :wink:
Mirabel nemigazán szokott segítkezni,habár a mai palacsintába besegített :D

Timci:
Szorítunk ,ügyi légy!++++ :wink:

Többiek:
Nagyon elvagytok tünve!Mindenkit kicsalogat a jóidő????
kazi

Thymi,
a melóhelyről csak annyit, hogy persze, jó, de tulajdonképpen csak annyi, hogy nem vét a munkajog ellen.

Nana,
nem kapott Lili korán tejterméket, akkor, mikor már lehetett, és akkor is csak keveset. Rögtön baja volt tőle. Remélem, hogy kinőtte. 8-án megyünk kontrollra, kíváncsi vagyok mit mondanak.

Seriff,
tegnap voltunk kontrollon, megkérdeztem, hogy mennyire tuti a vérből allergia kimutatás, és azt mondta a gyerekorvos, hogy egyátalán nem 100%-os. Ma csináltak neki a hugyúti miatt teljes vérképet, a süllyedése még elég magas, de már a gyulladás teljesen eltűnt. Na meg van az az EO, ami állítólag összefügg az allergia hajlammal, az is teljesen jó neki, 1.3.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kazi-köszike a szoritást,igazán rámfér. :oops:

mirjam-irtam neked üzit.Mármint pü-t. :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Tegnap írtam gy tök hosszút, de pont akkor döglött be a babanet, így aztán ....

Cukker, jól vagyok köszi,amikor olvastalak, akkor jöttem meg futásból hulla fáradt voltam....de utána jó érzés volt- a reggeli izomlázig :lol: .

Kazi, mi ez a tuti kozmetika? Pénteken vagy szomabton megtámadjuk a férjedék boltját,és bicajt nézünk Hannamannának :) .

Nana, igen, csütörtökön voltam, teljesen kifogytak már ruhákból(nyilván,mivel másnap árucsere), de azért találtam egy édes rucit Hannának,és assziszáltam 2 csajszinak,akik 3 hónapos kislánynak keresgéltek :wink: .

Hajny, nagyon csini volt Anna a táncon,és mennyire élvezte! Hinta felállítva, tesztelve, nagyon jó, örökké benne lengene Hanna :wink: ! Mégegyszer köszi! Én sem találok farmert magamra, vagy ha igen az ...drága.

Roz,mikor érekeztek haza?

Lina, sztem egyik módszer sem 100%-os biztonságú, megint nem példálózni akarok, de nekem is teljesen rendben van és volt az eosinophil értékem.

Timci szorítunk holnap! Most érzékenyebb vagy meg izgulsz is a vizsga miatt, persze, h rosszabbul érint a párod viselkedése, de ha levzsgáztál felszabadulsz!

Kazi,mi egésznap kint vagyunk igen, gondolom Ti is!

Kép
seriff

Nana, persze, h nőhetnek a tankönyvitől eltérően a fogak(egyébként Hannáé is), a bicajozást meg en adjátok fel, biztosan megszereti Boti is!

Kép
seriff

Adrienn mi van Veletek???

Kép
seriff

Nana,
Lili fogai olyan kusza sorrendben nőttek, hogy jobban össze sem tudta volna keverni. Elöl öt volt, mikor jött 3 rágó, aztán elöl még egy, aztán negyedik rágó, de az egyik alsó kettes még sehol, szóval követni sem tudtam.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

CSak ezt a kis rövidke oldalt olvastam el. :)

Lina
Akkor reméljük tényleg kinőtte Lili :) :)

SEr
Jaj nekem a vesztem az a turkáló. :D ma is voltam... :) a múltkor már a fél baráti társaság gyerköceinek is bevásároltam :wink: :D

egyelőre ennyi...mennek kell vasalni :(

SZIA Mirjam!
Én tiszakécskei vagyok, illetve az anyukám szülővárosa és ott nőttem fel. :)
eddig hol laktatok? és hogy-hogy odaköltöztök?
Nőgyógyász...én csak a sajátomat ismerem, de a lányok bizti segítenek. :)

KépKép
KépKép
nana09

bár sokszor nem figyelek :oops: most ...

gyerkőceinek....egyenlőre... :D

...kissé fáradt vagyok :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Rozékról tudtok valamit??Mikor jönnek haza?

Hajni!

Nem tudom mernék-e kés alá feküdni,de mivelhogy nincs erre a célra 1M ft-om,így nagyon vagányan kijelentem,hogy mernék! :lol: :lol: :lol: Először ebben a botox szuriban gondolkodom,ez fontosabb volna,meg kifizethetőbb. :lol:
Vendég

Boldog elso szulinapot Lencike! :D

Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Boldog szülinapot Lencsikének!!!

Kép
Kép
Kép
thymi

Boldogságos szülinapot Lencikének! :)

Nana

Nem baj, értünk mindent. :)

Ser

Akkor te már előrébb vagy a futással, mint én, mert még mindig nem vettem rá magam.

Kazi

Hol van boltotok? Használtakat is árultok? Mi épen most keresünk Bencének. Az Auchanban volt egy olcsó, de elfogyott, most hívogatjuk őket, hogy érkezett -e.

Mirjam

Nekem a Temesvári volt a dokim. Nem az a dédelgetős fajta, de szakmailag nagyon a toppon van. Főleg műtétről hallottam, hogy jól csinálja. Ha kell a száma, priviben elküdöm.

Mennem kell májusban vizsgázni Pestre (operátori vizsga) és több napot fent is kell majd aludnom. Nagyon aggódok, hogyan viseli majd az egész család és főleg Adri. Még életemben nem töltöttem 2 napnál többet távol tőlük. Na meg a sulitól is be vagyok sz....va. Elég szita agyam van.

Andi
Kép
cukkker

Dettus: örülök, hogy találkoztunk tegnap élőben!! :wink: :lol:
Gyönyörűséges Lencikének nagyon boldog 1. születésnapo kívánunk!!! :lol:

KépKép
erszényes

Dettus,
nagyon boldog szülinapot Lencikének!

Donoé, Cukker (meg ha van még valaki Andi, csak nem tudom mindenkinek a nevét :oops: , akkor annnak is)
boldog névnapot!
balim

Dettus,
Lencsikének sok boldog szülinapot kívánunk!!!

Cukker,
sok boldog névnapot! Hova mész operátori vizsgára? És milyenre? Mihez kell?

Donoé,
neked is nagyon sok boldog névnapot kívánunk!

Végre elértem a labort, és Lili pisije is negatív!!!

Balim,
mi jön még ezután, még leállhatunk a gyógyszerrel? Vese UH-ra kér a doki időpontot, azt tudom, de hány negatív pisi kell még, hogy abbahagyhassuk az ab-t?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Andreáknak Boldog névnapot kívánok!

Dettus
Lencinek naon boldog elsö szülinapot,minden szépet és jót,de legföképpen sok szeretetet,egészséget!

Ser
Anna is naon szeret hintázni mostanában.Az egyik szomszéd kislánnyal ketten ülnek be a hintába,és kell öket onnan robbantani,szó szerint.

Donoé
A botoxról sok pozitív dolgot hallottam,anyósom patikában dolgozik,és mesélt róla hogy jó.Azt lehet kipróbálnám ha kellene ,de nekem inkább leszívni kell,combból.

Kazi
szeptemberben jóhogy viszem majd Annát,Tetszett neki.Hozzánk mikor tekertek ki?Föúton nem is kell mennetek,az öregek otthona felöl,hátulról könnyen ide lehet találni.Péntek?El is megyek értetek,nem muszály bicózni ám.

Lina
bocsi a múltkor mikor bent voltál,a fönökasszonyomnak nem ízlett az öszilé,erjedtnek érezte,kérte kóstoljam meg,de semmibaja nem volt,csak kötöszködött szerintem.Vagy csak beszélgetni akart,ö az igazgató,azt csinál amihez kedve van,csípem a csajt.

Nem is írtam,megyek suliba májusban,de még nem mondom meg mit tanulok,még csak 99%.Le is kopogom hogy sikerült,drukkoljatok!Naon-naon szeretném!

Erszényes
lemásoltam neked dvd-re a tornát,holnaptól kezdheted is a fogyókúrát.Ha ezt betartod amit mond,akkor tutti lemegy az a pár fránya kiló .Holnap pancsi,jeeee!

Lili
jól vagy?Hiányzol a babanetnek! :wink:

Timci
minden ok lesz,gondolok rád.Pussz

Cuki
jó a hajad színe,rég voltunk moziban,nem megyünk valamikor?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina,
nekünk úgy volt, hogy a kórházi két hét után még hat hétig kellett folyamatosan ellenőrizni a pisit (persze végig szedte az AB-t Eszter), voltunk közben vese uh-on, aztán a hat heti negativitás után csinálták neki Szegeden a hólyagkatéterezést :(, ami szerencsére negatív lett. Ezután még két hét AB következett, aztán hagyhattuk csak el. Azóta folyamatosan pisi és vese uh. ellenőrzés. Bár a múlt héten voltunk és akkor mondta a doki, hogy legközelebb csak félév múlva menjünk. Persze a pisi ellenőrzés az megy továbbra is havonta, ill. ha belázasodik. Szóval Eszter össz. két és fél hónapig szedte az AB-t.

Cukker,
szombaton is lesz suli, legalábbis Marciéknál igen. :(.
balim

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a névnapi köszöntéseket,Balim,Linácska,Hajni,s mindenkinek!Aranyosak vagytok! :D

Cukkker! Nagyon Boldog Névnapot kívánok! :D

Linácska!

Nagyon örülök,hogy neg. lett Lili pisije,ez nagyon pozitív a sok rossz után. :D

Dettus!

Nagyon Boldog 1. Születésnapot kívánunk Lencikének!

Hajni!

Anyósodtól meg tudnád kérdezni,hogy erről mi a véleménye,amit reklámoznak-Botoceucital-s mennyibe kerül?Olyan ciki,ha meg kérdezem,aztán mégsem kérem,ha drága.Köszi előre is! :D
Vendég

Már megint rosszul írtam le :evil: :evil: :evil:

BOTOCEUTICAL
Vendég

sZIASZTOK!

:lol: na ilyenekből lessz a pletyka :lol: :
Cuki:
Nincs bicajboltunk (sajnos).A férjem a nagykőrösi utcán a bicikliboltban dolgozik!Olcsó auchanos olcsó bicaj lehet,hogy nem éppen kifizetődő.most olcsobbnak tűnik,de azok nincsenek üzemkészre szerelve,ráadásul nagyon vacak minőségűek.használt is jobb mint az!Irányárba nézzétek.
Boldog névnapot kivánok!!!

Don:
Neked is boldog névnapot!!!

Dettus:
Lencikének nagyon-nagyon boldog születésnapot kivánok!!!!

Hajni:
Aranyos vagy ,de Mirinek az még nagyon messze lenne.Egyszercsak közli,hogy elfáradt és nem teker tovább :shock: :roll: .A péntekünk nagyon zsúfolt,de majd bepótoljuk a látogatást :wink: :)

Lina:
Én is örülök,hogy negatív lett a pisi :D

Ser:
A kozmetika a Bocskai u.-án van a legelső házban a kira fodrászat felett a 2.em-en.Itt aztán van minden :shock: most voltam itt először,de nekem tetszett!
Remélem találtok bicajt Hannának!Tud már tekerni???
mi is sokat vagyunk kint,de Lari miatt azért nem egész nap,mert ő most tanul lépegetni stb.azt pedig bent könnyebb :roll: :D Nállunk kint még nincs beton.A kis drága meg úgy gyakorolgat,hogy egész álló nap valamit tol maga előtt és úgy lépeget :lol:
kazi

Lányok!!!

Már megint nagy nehezen, de itt vagyok.Olyan nehéz feljönnöm, ha leülök a gép elé, csak az emailjaimat van időm megnézni, azt is csak este 9-10 körül, akkormeg lefejelem a billentyűzetet az álmosságtól és elmegyek aludni.Tényleg ne harizzatok rám, de még a múltkoriakra sem tudtam válaszolni :oops: nagyon szégyenlem ám magam :oops: :oops:Pedig én kértem a segítségeteket!

Úgy irigyellek Titeket, meg tudjátok beszélni a dolgaitokat egymással, találkozgattok, én meg csatlakozni sem tudok hozzátok. Hozzá kell tennem, Levi még mindig 3 óránként eszik nem is lenne sok időm. Azért itt a környékünkön szoktunk sétálni, de többnyire egyedül. azt hiszem kezd eluralkodni rajtam a depi
!!!!!!!!!!!!Mindenkinek köszönöm!!!!!!!!!!!!!
Külön köszönet Roznak!!!!!! (a recikért)
Seriff
Köszönöm kérdésed, már jobban vagyunk, csak amióta többeket eszik a kis Drágám, annyi visszajön a pici gyomrocskájából, az meg felmarja a nyelőcsövét, úgyhogy most ezért sírunk..... :cry:
Nem tudom mikor múlik már le, mert szegénykém olyan sokat szenvedett már, és még el sem kezdte az életet.

Nem ígérek semmit, mert a múltkor sem tudtam betartani- sajnos. :oops: de próbálkozom, mert hát azt ugye lehet.

Üdv MINDENKINEK!
A kismamáknak és a gyerkőcöknek jó egészséget, az anyukáknak sok türelmet és kitartást, mert tudom, sajna érzem sokszor egyedül maradunk a bajban(de remélem nem sok mindenki)

Na de fel a fejjel, itt a jóidő!!!!!!!!!!

Üdv!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adri
adrienn021

Lina

Most olvastam az előző oldalt, látom, hogy nálatatok is van allergia. Hogy vettétek észre? Milyen vizsgálatok voltak?Mert Levi is allergiás szintén a tejre és tojásra, de nálunk még nem volt kivizsgálva, csak kórkép alapján. ha írtál légyszi küldj privit is hogy tényleg elolvassam(előbb írtam az okát)
Nagyon Köszönöm!

Minden szüli és névnapost köszöntök!
adrienn021

Na lemaradt :oops:
MIndig olvasom hogy turiba jártok, én már olyan sokat végigjártam, de vagy nagyon drága 3000ft feletti kilóár, vagy olcsó, de nagyon rongyos ruhácskákkal találkozom, Ti melyikbe jártok??????
Mert Levi hosszra növi ki elég gyorsan a ruhákat és hát a boltiból pótolni pár hétre?Hát sajna nem megy:(
adrienn021

Adri
Priviben írd meg léci számodat!

Puszi minden Andinak névnapja alkalmából!

Kép
Kép
Kép
thymi

Dettus,

Lencikének nagyon sok boldog 1. szülinapot!!!!!

Andreáknak sok-sok boldog névnapot!

Lina,
Grat a negatív pisihez, csak így tovább. Remélem mostmár túl lesztek ezen a rémálmon.

Adrienn
Én a Batthyány utcaiba járok (néha ha eljutok egyáltalán odáig), ami a legvégén van (nem a másik). szerintem gyerekruhában nagyon jó, vagyis én sosem csalódtam. és ha jól emlékszem 1900 Ft / kg . Pénteken van árucsere, de én ált szerdán voltam, és még akkor is voltak jó cucok.
A Petőfin az új boltot még nem találtam meg.

Rozék mikor jönnek haza? tudja valaki????

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük mindenkinek a köszöntést :D !Nagyon aranyosak vagytok!Már így is ma annyiszor könnyes lett a szemem.A kis ünnepelt még alszik,majd utána köszöntjük fel,délelőtt meg elmentünk hüllőkiállításra,az is jó volt :) .

Cukker,Donoé nektek pedig nagyon Boldog Névnapot kívánunk!!

Lina szuper,hogy neg. lett a pisi!

Timci vizsga hogy sikerült?Szorítottam!

Adri szegény Levi,majd csak jobb lesz már,kitartást!

Kazi édes lehet Lari,ahogy tologat :lol: .Ez nálunk is megy.

Hajny suli itt lesz Kméten?

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Cukker és Donoé
Nagyon Happy Névnapot!!! :D :D :D

Kazi
ma megnézem ezt a kozmetikát. :wink: Eddig még nem is figyeltem, pedig Danus a Bocskai utcára jár oviba. :)

Cukker
Teljesen egyetértek Kazival.....olcsó húsnak...
Egyébként most mindenhol bicikli dömping van.
A Cora és a Metro is tele van már bicajokkal.
Mi is most vettünk Danusnak a múlt hétvégén, a Decathlonba, nem volt olcsó, de kategóriájában profi. :)
Tényleg a végén voltál Pesten csavizni?

Dettus
Hát hihetetlen.... :) Lenci baba 1 éves!!! :D :D :D
Boldogságos Szülinapot! :D
Képeket kérünk! :wink:

Pille
?????? Mizujs veletek?

Dori, Lili, Bea
Hogy vagytok? és pocakbébik? és a nagy és okos nővérkéik? :D :wink:

Timcike
Vizsga???? :)

KépKép
KépKép
nana09

Adri
Nagyon együtérzek veled. :( mi is keresztül mentünk ezen, pár hónappal ezelőtt + még tetőzve egy kis oxigénhiányból adódó problémákkal... :cry: .... egyszer vége lesz!!! Igaz nálunk ez nem 3, nem 4, nem 6 hanem 8 hónapos kora után .... de vége lesz!!! :) KITARTÁS! (én nagyon tudom mit éltek át :( )

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok még Borsodban lakunk 2 hét mulva költözünk Tiszakécskére, albérletet keresünk ott köszi a doki neveket .
Mária
mirjam

Szaisztok!

Cukker, Don napok óta koncentrálok, h el ne felejtsem Boldog Névnapot!

Dettus, Lencsinek Ngayon Boldog Szülinapot! Mit szólt a hüllőkhöz?

Nyhk, nem találtad meg a petőfi S utcai turit? A kis piachoz közeli részen keresd! Jól vagytok?

Kazi, az tényleg jó kozmetika, hajdanán voltam ott-még esküvő előtt, sőt a sminkem is Zsuzsi csinálta, bár akkor ez a kozmetika még a Dobó krt-n volt. Még nem próbáltuk a tekerést :lol: ....

Lina, örülök!!

Kép
seriff

Képzeljétek Lari kikente a popsikrémet az új gyapjúszőnyegünkre :twisted: !!!Úgy-ahogy ki birtam takarítani :? Apa szívinkfartust kap ha ez kiderül :shock: :?

Ser:
Én is Zsuzsihoz mentem,tanulókorom óta ismerem :D
kazi

Csajok!!! Sikerült a vizsga! Nagyon köszönöm,h.szoritotatok,igazán jolesik! :oops: :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Donoé, Cukker Boldog névnapot kívánok!

Lencsi babának pedig Boldog 1. születésnapot kívánunk!

Timcike, Gratulálok a vizsgádhoz! Most már nyugodtan készülhetsz a babavárásra! :)

Jól vagyunk, köszi Nana! :) A nagy és okos nővérke is jól van. Kis zsírvágó. :) Dumazsák. Ti is jól vagytok?

Hajni, aranyos vagy, köszi! :)
birolili

Kazi,na mi volt?Mit szólt a férjed?

Timci,ügyes vagy! Akkor már csak a jövő heti van hátra?

Lili, jaj még Neked akartam írni,mikor bedöglött a net vmelyik nap: ne izgulj,ha csak kenyeret eszik Zsófi,ne izgulj ha nincs kedved főzni! és hidd el mindannyiunk türelme fogytán van olykor! Gyere csak és panaszkodj,azt is meghallgatjuk!

Adrienn,nem itt laktok vhol a környékünkön? Petőfiváros vége?????
ha Te megismersz, szólíts le nyugodtan, lehet, h már találkoztunk is!

Kép
seriff

Nana
Ha szabad, megkérdezném, mi volt a probléma (oxigénhiány)
Milyen tünetek voltak, mert nálunk is volt. de nem igazán vagyok tisztában vele, hogy mi lehet a tünet. Érted? elég zavaros lett.

Seriff
Mi a Szélesközön lakunk, sajna nem tudok olyan messzire, hogy talizni tudnánk, max amikor a fogorvoshoz megyek:(, de akkor is kocsival visznek.De talán Levi is ritkábban fog enni, és akkor...

Thimy
megírtam pü-ben a számom:), tiszta kíváncsi lettem ám!!!!!!!!!
adrienn021

Csajok!Igen már csak egy van hátra,amit megint csak minnél hamarabb le szeretnék tenni,nem tudom,h.sikerül-e még a jövő héten,de minden tőllem telhetőt megteszek,h.minnél hamarabb tulessek rajta,hiszen már nincs sok hátra a szülésig. :oops: :wink:
Nagyon szépen köszönöm a gratulációkat!Ti is ügesek vagytok! :wink: Gyönyörűen nevelitek a kis porontyokat. 8)
Pussz nektek!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok
Tegnap haza jöttünk mert elkaptuk a rota vírust :( mindenki :( hasmenés a köbön sokkal okosabbak nem lettünk rengeteg vizsgálata volt nikinek kap gyomorsav optimalizálot zirteket és ilyen hasnyál mirigyteremelést elősegitő gyógyit ( ezt régebben is kapta ) meg kapot bélféreg irtót mert nem nem tudnak rájönni hogy mi a baja és ezt is megprobálják hátha ... Ugyan azok a diétáink vannak mint eddig csak nikinek még hozzájött a tojás és egy csomo pollen parrlagfű aranyaeső ....kutya-macskaszőr házipor...
Ákinak sok mindnen nem derult ki mert éppen tagnap és ma jönnetek meg az eredmények csak ugye el kellett jönnünk a betegség miatt :( igy 1 hónao mulva ujaból befekszünk 1 hétre megvonnak tölük minden élelmiszert csak tápszert és vizet kaphatnak és egyenként vezetek vissza az élelmiszereket ... maga kórház és rendszer kalssz... du 3 után a Tiszta (Niki szerint szita :D ) parton sétáltunk játszótereztünk napközben is lehet menni játszószobába igaz sok értelmes játék nincs meg elég kicsi de még is jobb minta szobaában ülni .... a dokinő nagyon profi csak elég hangulatt ember és néha kifejezetten ubdok és felgema,,, az tegnap egy nővérkével is sikerült össze vitáznom ... mivel nem mehettünk ki a virus kiderülése után a szobából viszont tápszert melegítenem kellett és áki meg kijött utánnam egyből nekem esett hoyg ezt nem lehet mondom adjon kulcsot és bezárom a gyereket ... mert ha én elindulok és becsukom az ajtót Ő már van olyan nagy hogy kinyissa és utánnam jöjjön ... ha meg kiságyban hagytam aért szóltak mert annyira sirt sikitott utánnam hogy akkor meg az volt a baja hoyg túl hangos... meg tisztaágról is ejthetnék szót .... nem is csodálom hoyg elkaptunk ezt a virust mert a széklelét mindnekinek gyültik hűtőben az összeset ami aznap volt és van hoyg fél napig aszalják a wc -ben biliben némelyiket ugyan így a vizeletet is ... a fürdöszoba nagyon gáz ... de hát azt hiszem ez mindnehol igy van a másik rossz még az volt hogy nem modtak hoygszülök ott nem kaphatnak ételet ... igy kapcsiból 3 napig nem ettem mert a büfé zárva volt meg 7 végén a bolt is .. a mmásik meg az hogy ugye nem eheték gyerekek azt az ételt amit kintről hoztunk be csak azt amit ott kaptak és persze ha ott előttük ettem volna az én kis ebédemet lett is volna sirás hoyg Ő is kérnek ... szóval lesz még egy meg még egy körünk egy az Ákival meg Nikivel a terhelések ... és egy Adrival mert vele még semmit nem csináltak ...

most meg magyek takaritani mert az egész ház romokban meg Adrit is midnjárt hozza az aposom .....

probálok vissza olvasni :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz
Nem irigyellek...nem is tudom h h bírnám ezt végigcsinálni.

Kép
Kép
Kép
thymi

Adri
Nem kaptam meg :cry:

Kép
Kép
Kép
thymi

Szegény Roz
Szörnyű olvasni soraidat :cry: Melyik kórház ez? Mert a kecskemétiben is hasonlóak a dolgok, de itt nincs "szita" part.és játszószoba sem, vagy amit annak hívnak az az étkező is:(.
adrienn021

sziasztok!

Roz:
Nem semmi dolgokon mentek keresztül :shock: ,de nagyon ügyes vagy,le a kalappal előtted!!!! :wink:

Timci:
Gratulálok!Csak így tovább! :)

Ser:
Azóta is azon mosolygok,ha eszembe jut,hogy Hanna ,Hannamannának hívta magát-nagyon édes volt :lol:
kazi

Mirjam!!!!!!!

Én Szolnokot ajánlom, én is ott szültem, és nagyon meg vagyok elégedve a kórházzal, a nővérekkel és a koraosztállyal is, mert sajna azt is megjártuk, de nem koraszülés miatt. Neked szinte egy a távolság, ugye?
Én itt jártam dokihoz, de ő ott "szüleszt" :wink:
adrienn021

Kazi,aranyos vagy! A lányaid meg tényleg gyönyörűek! Hannamanna meg onnan jött, h a védőnő Hannapannázta mindig, vagyis amikor még gyakrabban találkoztunk,és valahogy egyszer csak én mondtam ,h Hannamanna és akkoriban indult be a beszéde,és azóta így hívja magát(így is) :D .

Roz, te jó ég,mennyi mindenen kell kersztül mennetek! :cry:

Kép
seriff

Roz,
ez azért nem hangzik olyan jól, de legalább alaposnak tűnik a kivizsgálás.

Seriff,.
segíts nekem légyszi. A csuklómon, nagyjából ott, ahol a verőér van lett valami kemény kinövés, hogy hogy került oda nem tudom, semmit nem csináltam, de a lényeg, hogy könyökömig fáj tőle a kezem, éjszaka nem tudom hova tenni, mert sehogy nem jó. Szóval hova megy ilyennel az ember. Férjem szerint ínhüvelygyulladás (ő anno, mikor megrázott az áram, akkor is megmondta a dokinak mit csináljon, én meg égtem... :D ), na mindegy, de valamit csak kellene kezdeni.

Ma visszavittük az eredményeket a dokihoz, röpke két órát vártunk tanácsadáson, hogy ránézzen a leletekre. Kicsit sem voltam idegbeteg. Két óra után a védőnőm bentről kiintett, hogy lógjunk be soron kívül, így sikerült feliratni egy újabb üveg ab-t.

Timci,
miből vizsgáztál? Mi van még hátra?

Adrienn,
hol van az a Széles köz?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz,
ez azért nem hangzik olyan jól, de legalább alaposnak tűnik a kivizsgálás.

Seriff,.
segíts nekem légyszi. A csuklómon, nagyjából ott, ahol a verőér van lett valami kemény kinövés, hogy hogy került oda nem tudom, semmit nem csináltam, de a lényeg, hogy könyökömig fáj tőle a kezem, éjszaka nem tudom hova tenni, mert sehogy nem jó. Szóval hova megy ilyennel az ember. Férjem szerint ínhüvelygyulladás (ő anno, mikor megrázott az áram, akkor is megmondta a dokinak mit csináljon, én meg égtem... :D ), na mindegy, de valamit csak kellene kezdeni.

Ma visszavittük az eredményeket a dokihoz, röpke két órát vártunk tanácsadáson, hogy ránézzen a leletekre. Kicsit sem voltam idegbeteg. Két óra után a védőnőm bentről kiintett, hogy lógjunk be soron kívül, így sikerült feliratni egy újabb üveg ab-t.

Timci,
miből vizsgáztál? Mi van még hátra?

Adrienn,
hol van az a Széles köz?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ma ismerjük egymást apával 3,5 éve. Ilyen szépet kaptam :D Kép

És tegnap megérkeztek a húsvéti képek is. Íme a tojásfestős...
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Egy picit el vagyunk veszve.Csalogat a jó idő és mindíg kinn ragadunk. :D

Lencikének Boldog Első Szülinapot kívánunk mi is!!!

Andiknak pedig boldog névnapot!!!

Roz úgy sajnállak titeket.Nekem még Lillával is bőven elég volt az első kör,neked meg mind a 3 gyerkőc. :cry:

Timcike ügyes vagy!

Nana köszi jól vagyunk.Pocakbébi rugdos ezerrel,a naccsasszony meg kis minidiktátor. :lol: Állandóan főnökösködik. :D

Bocs mennem kell,mert jöttek....

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok lányok!

Szülinaposoknak, névnaposoknak utólag is sok boldogságot kívánok!
Lencsikén döbbentem le, hogy már 1 éves. Így rohanna az idő? :roll:

Roz, hát nem semmi amin keresztül mentek ismét. Komolyan mondom, nektek mozgalmasabb az életetek, mint sok TV sorozat. Én fele ennyi problémától is kibuktam volna. Tudom menni kell, csinálni, de akkor is mindem tiszteletem a tiéd!

Nana, aranyos vagy, hogy hiányolsz. Már majdnem teljesen rendbe jöttem.

Apa itthon van a héten, de olyan mozgalmasak a napok, hogy pihenésre nem sok idő van. Ma vettünk a Kikában egy szekrényt, Rozékhoz hasonlót. Férj éppen szereli (nem lehet hozzá szólni) :) .

Timici, ügyi vagy a vizsgával! Eléggé a végére hagytad őket.

Lili, nyugodtan írd le, hogy mi kavarog benned. Legtöbben átéltük ugyanezt.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Lina, kézsebészeti szakrendelésre, vsz egy ganglion-od van.Kedden és csütörtökön biztosan van, a b.seb ambulancia mellett-mögött, nem tudom,h kell-e és milyen beutaló, de megérdeklődöm okés? Szépek a virágaid!

Pille, örülök,h minden oks Veletek, férjjel találkoztunk egyik reggel. :D Szerelésnemlehethozzászólni ismerős!

Bea, minidiktátor :lol:

Kép
seriff

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?