Moszi
Szóljon nagypapából a próféta!!! Fel a fejjel, már kevesebb van hátra, mint egy hét! Az érzést ismerem, én a végén már se ülni, se feküdni, se állni nem tudtam anélkül, hogy Cs vmely végtagja ne lógott volna ki vmelyik bordám alól
Aztán amikor beindult a menet, első "éreztem vmit" jeltől számított 4,5 órán belül megvolt a csajszi, úgyhogy ha egyedül is kell szülnöd, nem kell sokáig magányoskodnod
Melcsi jön, és leheveredik a mellkasodra
Reditke
Pulmonológus csak meghallgatta a mellkasát, meg tökre körbekérdezte a szülői allergiákat, és azt, hogy B milyen gyakran fullad, az hogy zajlik, milyen gyógyszerre hogy és milyen gyorsan reagál, stb... Aztán írt fel egy szájon át esténként beszedős rágótablettát (szerencsére cseresznye ízű, így nem kell erőltetni a megevést). Most azt szedi. Amikor egy hete elkezdte szedni, akkor egy kicsit még sípolt a tüdeje, azóta meg tökre tünetmentes. Remélem használ...
Húsvét nálunk dettó, annyi különbséggel, hogy nem volt kőkemény a kakagombóc, csak fekete
Ma nehezen viselték, hogy vége annak az időszaknak, hogy még reggelire is csokit lehet zabálni, de végül is nyertem.
Ha a gyerekek nálunk nem hagyják el magukat, elevenek, akkor én viszem őket a szabadba akár 39 feletti láz esetén is. Soha nem a láz mértékétől, hanem az általános közérzettől teszem függővé a sétát. Ha elfekvős, akkor szobában maradunk, ha eleven, irány a szabadba.
Ma Aptyuk elhúzott Prágába, úgyhogy enyém az aprónép pár napig. Meg persze tanulnom kellene, meg vasalni, meg rendet rakni, meg mosogatni, meg... De úgy döntöttem, ma este nekem is kijár egy kis pihi, aztán max megbukok, gyűrött szerkót veszünk fel, átesünk a játékokon, és addig vesszük elő a szekrényből a tiszta tányért, amíg a készlet tart