Szilvi, Zsóka, te jó ég - nagyon durva ez a 2 ügyeletes sztori. ha ne adj isten - de inkább ne - sor kerülne nálunk is, szerintem mi is irány a kórház.
Übi, én is itt tudok nagyon ragadni, ha nem figyelek...
amúgy szerintem tök jó, h. haza tudjátok vinni a munkát, illetve ez nem jó - de az a jó, h. otthon is végezhető. sajna az enyém nem ilyen..
pont most gondolkodtam, h már csak másfél hónapom van itthon, aztán megint meló.
bár csak 4 órában
ez viszont jó.
Zsóka, nagyon jó Borka új cipője.
nekem akkor volt kiskoromban beragadva a szemem, amikor jött az allergiás pollen szezon. {azóta már kinőttem, bár néha a parlagfüü megtréfál}. persze most nem akarok beléd parát ültetni, de nekem ez jutott eszembe róla, mondjuk az szüünni nem akaró hapcizással is társult.
ja, tegnap mi is vettünk cipőt - Laura első normális cipőjét.
mindjárt teszek fel képet róla. még kicsit nagy a lábára, de ahol voltunk, ott a 18-asnak még ilyen puha kocsicipő talpa volt, és 19-től indult a "rendes" cipő.
ma babatornán voltunk, amit nekünk a saját védőnőnk + Julcsiék védőnője tart. az elején egy anyuka kérdezett a cipőkről, aztán el is mondták mindenkinek hangosan MILYEN A JÓ CIPŐ.
na szal:
- NEM harántemeléses , és NEM lúdtalpbetétes !! {asszem Panniék ortopéddokija is ezt mondta}
ez az új felfogás, mert aszondják iskolába kezdett járni az a generáció, akiknél elkezdték ezt a harántemeléses izét, és mindegyikük lúdtalpas. tehát most revidiálták magukat a szakértők, és az új modern felfogás szerint, NEM kell harántemelés
- a mindenhol jónak emlegetett SIESTA cipőktől kifejezetten tilt
- a kiscipő kifelé lejtsen egy picit, tehát a külső kérge legyen vastagabb, mint a belső, mert így erősödik meg a harántboltozatnál az izom és nem lesz a gyerek lúdtalpas
- ha lehet, inkább legyen mezítláb otthon a gyerek, így erősödik a talpizom
azt nem írom le, h. a cipőtalpa hajlékony legyen, mert az egyértelmüü.
na most erre varrjon az ember gombot, h. mindenhol mást mondanak...
amúgy megnéztem ezt a kiscipőt amit vettünk tegnap, és az pont ilyen, amilyet elmondtak. egy kicsit lejt is kifelé. pedig még egy cseppet el is voltam keseredve a boltban, h. ebben nincs harántemelés.. de azért vettük meg mert nagyon tetszett, és jó áron volt. de most ezek szerint mégis jó ez a fajta?
amúgy Playshoes márkájú, bőr. ismeri vki?
Marcsi