Ancsúr drága
Ne hidd, hogy a rossz álmoknak vége lesz... (legalábbis nem biztos), tudod én anno az első napokban rémálmokkal küszködtem... Az egyik ilyen nagyon mélyen érintő rémálom, és amiből a férjem ébresztett fel, mert már zokogtam és csurogtak a könnyeim, hogy elvitte Norisz babámat a macska... És mindezt alig tudtam abbahagyni, mármint a zokogást és alig hittem el, hogy álmodtam, aztán ránéztem a kisfiamra és megnyugodtam... Itt van velünk, és tőlem soha az életben nem viszi el egy hülye macskaaaaa
Nagyon jó lett a frizurád:)))) És milyen karnis? Milyen függöny? Mesélj!!
Koko!
Lánykáid csudahelyesek, olyan nagyot nőnek ők is... Úgy telik az idő, hihetetlen...
Kajla!
Regi olyan szép kislány:) Annyira helyesek vagytok együtt!!:)
Hogy csinálod hogy egyre jobban és jobban hasonlítotok egymásra???
RKata!
Képzeld a napokban gondoltam rád...
Tudod beszéltünk múltkor a védőoltásokról stb... És hogy megijedtem a 18 hós miatt... Mert hogy az nálunk kimaradt...
Azt írtad, hogy ne ijedezzek a védőnő mindent tud, és értesít... Kiderült mégsem értesített... Ez nálunk elmaradt...
Az új rend szerint 18 hósan is kapnak védőoltást a babák, akkor is ha a régi rendszerbe születtek!!!
Tényleg jobb ha kérdezünk inkább többször, mint egyszersem...
Vince és az apukája:))) Olyan aranyosak együtt:) De te és Csenge, ti sem panaszkodhattok:)
Taggyűléses csajszik!
Köszönjük szépen a kedves érdeklődéseteket!!!! nagyon jólesett:)
Sajnos nem tudtunk menni egy csúnya betegség miatt, ami vasárnap reggelre engem is elkapott...
((
Úgy néz ki (kopp-kopp), hogy kigyógyulunk:))
Párom tartotta a frontot és beszámolt a közgyűlésen történtekről:)
Péntekre remélem teljesen egészségesen indulunk kirándulni:))) Alig várjuk, 3 nap Szilvásvárad és környékén, Isteni lesz remélem:))
Annyira szeretem azt a környéket, olyan gyönyörű a táj...
Norisznak már számolom, hogy mennyit kell aludnunk, és hogy lesz "Csi-hu-hu-hú..", meg látunk "pacikat", és lesz pancsi-pancsi, fűrdés miegymás.... Én áradozok neki, ő meg a szemecskéivel nézi miről mesélek, mit is magyarázhatok neki:))) No nem baj, majd megtudja hamarosan
)))
Egyébként tiszta bohóc tipus a kisfiam:)) Mostanában annyit bohóckodik, hunyorog, kacsintgat, táncol összevissza, utánoz minden viccesnek mondható tevékenységet...
)) Ma tüsszentett éppen, és mondtam neki"Hapci", erre ő? Kb. 10szer eljátszotta, hogy mit is mondtam, hozzá meg bohóckodott, imitálta a tüsszentést... Na ez nem volt túl egyértelmű.. Késő van...
(Ja és amit most annyira imádok, - a paci mit mond? "- Nyi-ha-ha-ha" és a végét kacagva mondja, hogy hahaha... Mindezt többször, úúúúúgy imádom!)
Puszi mindenkinek!!!
Kívánok sok és gyorsan repülő gólyákat várakozók!