Beszti!
Ez remek!
A szopis freemail azért nem jött be, mert valaki rendszeresen letörölte-vajon miééért?
Tudod így visszaolvasva megdöbbentõ olvasni a dolgokat... Bocsi, de én a legjobban a bilisen röhögtem.
Majd, ha lesz végre postafiókom, küldök Neked néhány helyesbítést, pl az Eszlári dokit én neveztem el annak, mint a minap megtudtam Dr Eszter a neve szegénynek... Bár már gyanakszom, mert lehet, hogy mindkettõ létezik.
A MÁVnál lévõ "még nincs teje anyuka?" címû szösszenet a kórházi védõnõ szájából hangzott el.
Én a pozitív táblába javasolom Dr Pácz Ferencet, a Bethesda kórház belgyógyászát.
Talán, ha ismét errejárnak a többiek is, akkor tuti, hogy bõvülni fog a névsor. Tudod mi a fura nekem? Hogy nem jelenik meg sehol egyetlen nõgyógyász neve sem. Mintha nem is lenne közük a szoptatáshoz.
Mókusnyúl!
Nemrég pont betörtünk egy topicba, és bár végül jóra fordult a dolog, azt gondolom, hogy jobb, ha az Iboly teszi ezt most meg egyedül. Õ viszont biztos megteszi, jó, hogy szóltál! Egyet értek, tényleg kiábrándító.
Iboly, ezt csak NEKED írom, nehogy jól aludjál:
Tejpép
4 hónapos kortól
Csak vizet adjon hozzá, tejet már tartalmaz!
Összetevõk: Rizsliszt, részlegesen soványított tej, szacharóz,....,vanilin felhasználásával.
Az "XY" Tejpép rendkívül tápláló és könnyen emészthetõ étel, amely 4 hónapos kortól adható, amikor az anyatej vagy a tápszer már nem fedezi teljes mértékben a baba növekvõ energiaigényét. Az anyatejes vagy tápszeres táplálást a tejpép bevezetése mellett is folytatni kell. Mivel minden baba táplálékigénye más, kérje ki orvosa tanácsát!
Az "XY" tejpépek az elõírt mennyiségben tartalmazzák az egészséges fejlõdéshez szükséges fehérjéket, vitaminokat és ásványi anyagokat. Kiváló összetételük miatt fogyasztásuk nagyobb gyerekeknek is javasolt.......
Iboly, hogy tetszett? Egyébként valóban finom, én ezzel iszom a kávémat...
Phaedra!
Gépem-bútorom még nem állt össze, de lehet, hogy gyártok egy freemailt!
Na, sziasztok!
Csí
Ja, és mivel már az archívba került:
Ha valakinek problémája van a védõnõjével, akkor azt a területileg illetékes ÁNTSZ-nél kell jelezni.
Csí