Új privát üzeneted érkezett!

Betty,

Tele vagy babás tünetekkel, de szerintem várj 20-ig. Az a biztos.
Én is ugy terveztem, hogy a menzesz napjához hozzáadok 3-4 napot és akkor fogok tesztelni. Nem szeretnék idő előtt nega tesztet szorongatni a kezemben.
Szorítok neked. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hanna, nem merek.....bekakáltam..... :oops:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Köszönöm Judy, én is így gondoltam.. :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Lányok!Egyik elalszik, a másik bekakál :lol: :lol: Mi van veletek :lol:

Én hányingerrel közdök reggel óta! :shock: :shock: :shock:
vedresandi

Betty! hehe

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Andi! Hihi az nekem is van. de nálam most az alvás a favorit, de nekem az utrótól.

Kép
hanna30

Andi: Akkor össze kéne dobnunk amink van :lol: :lol: :lol:

betty615

Betty: arra gondolsz,hogy ketten pisiljünk össze egy pozitív tesztet :?: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Most ébredtem :oops:

Jaimee: Visszatért a lánykás aláírás? :wink:

Betty: Jól van, minden renben lesz, Jaimeenek is jósoltam :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Jó reggelt Olik! :lol:
Nekem nem akarsz jósolni? :)

Kép
hanna30

Ugy látom tényleg aktív ez a mi kis gólyánk. Most már Andi is hányni készül. Betty, andi, Hanna és Olik, szépen sorban elfoglaljátok a helyeteket a táblázatban. Legalább kitapossátok az utat előttem május végére. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jó reggelt Olik!
Rám is férne egy jó jóslat :lol: :lol: :lol:

Andi:Ott nem csak pisi volt.... :lol: :lol: :lol:

betty615

Olik: Vissza. :D Elvagyok.....

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

andi=Andi

Bocs :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy! :lol: :lol: :lol:

Kép
hanna30

Hát lányok, jó kis banda vagyunk, kapkodom a fejem, hogy kinek milyen "panasza" van éppen. :shock: :D :shock: :D 8) 8)

jaimee

Hannácska: Én már megmondtam Neked is a magamét :lol: :lol: :lol: Picivel előttem lesztek a babás tabliban!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Jaimee,

Megjósolom, hogy ikreid lesznek, fiu-lány, és nem lesz gond az aláírás színével. Mind a kettőt felteheted. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Olik! :lol: :lol: :lol:

Ha eltünök, megjött az Ügyfelem. :oops:

Kép
hanna30

Hanna: Jól van, látod, Te vagy álmos, én meg helyetted aludtam egy jót :D :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Judí: Ikrek?! :shock: :shock: :shock: Hát, jó...ha úgy kell lennie....De egyetlen ikerpár sincs sehol a családban. :D

jaimee

Olik!
Ne tudd meg. Ásítozom, folyik a könny a szememből. Szóval lassan lebukok a székről.

Kép
hanna30

Jaimee:
Az ilyet el kell valahol kezdeni :wink:
Nekem egyszer megjósolta egy cigányasszony, hogy ikreim lesznek :D Még most is várom... :lol: ( fősulis voltam és gyakoroltam , azaz zongoráztam a földszinti teremben. Aztán csak behajolt hozzám az ablakon keresztül és ezt mondta. Aztán elment...)

Kép
Kép
Kép
olik22

Pndácska : Hát nem teszed be Jaimee-t a babásba? Vagy lemaradtam a nagy alvásban :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
olik22

Pndácska=Pandácska :oops:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: Nahát, akkor nem is nekem lesznek ikreim, hanem NEKED. :D :D :D :D Jobb lenne, inkább két babó egymás után, ha lehet választani. :D

jaimee

Jaimee,

Akkor majd te leszel az első. A HSG-vel lehet, hogy olyan szépen kitisztították a petevezetéket, hogy egyszerre több kis petécske gondolta ugy, hogy kipróbálja. A kiskatonák meg gyorsan elkapták a grabancukat. "Never know" :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andi: Hányinger??? Hm..... :wink: Úgy látom jót beszéltem vasárnap a gólyákkal az állatkertben :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Nem lesz ez így jó...éppen fotóztam a kezet,és majdnem az ölébe hánytam a csajnak.Elég kellemetlen volt :shock: Pedig ettem,túrós tésztát szalonkával ebédre.
vedresandi

Jaimee: Két baba, vagy két szülés??? Kétszer ikrek, na mit szólsz??? :shock:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: nem veszem be már a tüneteket,mert a múlt hónapban volt az első spirálmentes hónap,és olyat produkáltam,hogy szinte biztos voltam benne,hogy terhes vagyok.Inkább megpróbálok nem figyelni.Annyi a kettő között a különbség,hogy ez hányinger,nem émelygés.Először vasárnap este volt.
vedresandi

Judy/Olik: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
De akkor már az első teszt (16. dpo-n) erős lett volna, nem? Két vagy több baba több HCG-t produlál, vagy nem így van? Azt csak vérből lehet kimutatni? Maradjunk szépen az egy babánál, szerintem.

jaimee

Jaimee,

Ahogy gondolod, de meg akartalak kímélni 2 szüléstől.
Így le lett volna a gond a babókról. Hidd el, szerintem jobban járnál. :D

Amugy arról fogalmam sincs, hogy 2 babónál hogy termelődik a HCG.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

ANdi: :D :D :D :D Hát az nagy szám lett volna. Attól, hogy lerókázzák, a csaj is rókázott volna ás így tovább....:D :D

Milyen géppel fotózol?

jaimee

Amúgy eszembe jutott, hogy Zolcsival én már a 9. DPO megcsináltam egy pozitív tesztet. :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Jamiee:Most Fuji,finepix S5500
vedresandi

Én mind a két gyerekkel a 17. dpo-n csináltam meg. Előbb nem mertem, biztosra mentem. Bár sejtettem,. hogy terhes vagyok, mert anno 30 napnál soha nem voltak hosszabbak a ciklusaim. Bár most is max 30 naposak, legalábbis november óta.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee,

Ezt most találtam, Tontica + tesztje a 13. dpo-n, most 14 hetes terhes, és ikreket vár. Ennyit a HCG szintről ikrek esetében.

Kép

Szóval még van remény. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Betty!
Örülök, hogy előkerültél. Már hiányoltalak.

Azt hiszem lányok, most jött el a pillanat, amikor el kell magyaráznotok nekem a hőmérőzés szabályait, és azt, hogy hogyan tudok görbét rajzolni. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Judy: Kösz, Judy. Most sokkal jobban érzem magam. :D
Húúúú, azt hiszem, sürgős dolgom van ott, ahová a kirány is gyalog jár....

jaimee

Jaimee,

Látom, hogy jobban érzed magad. Hányni mész, remélem nem tőlem???? :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Csajok, remélem nem leszek beteg :( Érzem a torkomat és az orrom sem az igazi :(

Kép
Kép
Kép
olik22

Chris: Mi az amit még nem tudsz?

Kép
Kép
Kép
olik22

Na,a kisfiamnak holnapra vett kinder bueno-ja enyhítette a hányingerem :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Chris:
http://www.babanet.mindenkilapja.hu/

itt minden le van írva!!!!
vedresandi

Andi: most már te is egyre gyanúsabb vagy, (bár én akkor kívántam a csokit nagyon, mikor premensis voltam régebben) A KINDER csoki különben a gyengém....

Judy: Asszem szorulásom van, de megoldom, semmi baj. Hányinger estig kimenőre ment.

Olik: Sok folyadék és C vitamin, de rögtön!!!

Lányok, terhesen lehet no-spát szedni?

jaimee

Jaimee,

Szerintem lehet, de én nem szednék semmit.
Jobb a békesség. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Olik!
Eddig tartott a reménykedés. :( :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,

Ne máááááááánnnnnnn. A francba, sajnálom :cry:
Vidítson fel az a tény, hogy májusban együtt leszünk babásak. (már ha felvidít a tény) Ugyis mindig hasonlóan éllunk ciklus ügyben.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jamiee: nem tuudom mi ez...mert pár percig jó volt a csoki után,de gyakorlatilag ki tudnám dobni taccsot simán :shock:

Chris: cdk nem :?: :cry: :cry: :cry: :cry: :(
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?