Tele vagy babás tünetekkel, de szerintem várj 20-ig. Az a biztos.
Én is ugy terveztem, hogy a menzesz napjához hozzáadok 3-4 napot és akkor fogok tesztelni. Nem szeretnék idő előtt nega tesztet szorongatni a kezemben.
Szorítok neked.
Ugy látom tényleg aktív ez a mi kis gólyánk. Most már Andi is hányni készül. Betty, andi, Hanna és Olik, szépen sorban elfoglaljátok a helyeteket a táblázatban. Legalább kitapossátok az utat előttem május végére.
Jaimee: Az ilyet el kell valahol kezdeni Nekem egyszer megjósolta egy cigányasszony, hogy ikreim lesznek Még most is várom... ( fősulis voltam és gyakoroltam , azaz zongoráztam a földszinti teremben. Aztán csak behajolt hozzám az ablakon keresztül és ezt mondta. Aztán elment...)
Akkor majd te leszel az első. A HSG-vel lehet, hogy olyan szépen kitisztították a petevezetéket, hogy egyszerre több kis petécske gondolta ugy, hogy kipróbálja. A kiskatonák meg gyorsan elkapták a grabancukat. "Never know"
Olik: nem veszem be már a tüneteket,mert a múlt hónapban volt az első spirálmentes hónap,és olyat produkáltam,hogy szinte biztos voltam benne,hogy terhes vagyok.Inkább megpróbálok nem figyelni.Annyi a kettő között a különbség,hogy ez hányinger,nem émelygés.Először vasárnap este volt.
Judy/Olik:
De akkor már az első teszt (16. dpo-n) erős lett volna, nem? Két vagy több baba több HCG-t produlál, vagy nem így van? Azt csak vérből lehet kimutatni? Maradjunk szépen az egy babánál, szerintem.
Én mind a két gyerekkel a 17. dpo-n csináltam meg. Előbb nem mertem, biztosra mentem. Bár sejtettem,. hogy terhes vagyok, mert anno 30 napnál soha nem voltak hosszabbak a ciklusaim. Bár most is max 30 naposak, legalábbis november óta.
Andi: most már te is egyre gyanúsabb vagy, (bár én akkor kívántam a csokit nagyon, mikor premensis voltam régebben) A KINDER csoki különben a gyengém....
Judy: Asszem szorulásom van, de megoldom, semmi baj. Hányinger estig kimenőre ment.
Ne máááááááánnnnnnn. A francba, sajnálom
Vidítson fel az a tény, hogy májusban együtt leszünk babásak. (már ha felvidít a tény) Ugyis mindig hasonlóan éllunk ciklus ügyben.