Megint én
Végigolvastam mindent, sziasztok új topiclakók, gyertek sûrûn.
Kármen,
ha a szombati tetszik a tesódéknak, vigyék el vasárnap, az még jobban fog tetszeni nekik. mármint a babaúszás.
Gratulálok Ritának én is. Végre, nagyon jó!!!
Évi,
gratulálok Annához, várjuk a beszémolót!
No, akkor írok magunkról, jó?
Egy hétig Szlovákiában voltunk síelni. Ha el tudjátok képzelni, milyen az, hogy jó pihenés, akkor ez az volt. Igaz, hogy nem volt nálunk bébiszietter, vagy nagyszülõ. aki idõnként agyerkõcre néz,
, de nagyon jó volt. Egy kis hotelben laktunk, reggeli, vacsi volt, két ágyas szobában, bõven befért Manóka utazóágya is. Vittünk jó sok cuccot, minden eshetõségre felkészülve, de egy hétig ragyogóan sütött a nap, bár hideg volt, de csak élveztük a jó levegõt, és a havat. Ott nem volt idegesítõ, itthon már eléggé elszontyolodtam, mikor hazaérve láttam váratnak még magukra az ibolyák...
Mindennap délelõtt fél 10kor már kinn tobzódtunk a pályán, ha épp Cumika nem laudt el odafelé menet, akkor vele együtt, ha igen a kocsiban vártam meg, míg felkel, addig olvastam, vagy aludtam én is. Utána kezdõdött a hóban mászkálás-láberõsítés kis csizmában, fetrengés és sílécek megtisztása, síbotok megigazítása (mármint az éppen pihenõéké), szánkózás, tárcsás felvonó használata, és lecsúszás apával. Nem is tudjátok elképzelni, milyen édi volt, mikor meglátta az autóból kiszállva a felvonót. El kezdett brrrgni, és mikor vitte fel Krisztián a karján, akkor mondta Gyí-gyí-mármint babika. Nagyon jó gyerek volt, igaz nem sokat evett ezen a héten, minden más fontosabb volt (így is hízott
), de alig sírt, és mindent nagyon élvezett. Még két családdal voltunk, az egyiknél egy 4,5 és egy 7 éves kisgyerek, a másiknál egy 8 és egy 10 éves gyerkõc volt, de Cumikát nagyon imádták. Vitték magukkal játszani, ha úgy adódott, húzták a szánkón, szóval nagyon jó fejek voltak. Este letettük az ágyikóba, aztán bekapcsoltuk a bébiõrzõt és lementünk a barátainkhoz dumcsizni, játszani.
Bár nem tudom, hogy a polgári szolgálat mellett, hogy fogjuk megélni a következõ egy évet, de ezt kár lett volna kihagyni.
Hát ezért nem írtam az elmált héten. A táblázattal igyekszem, de nem ígérek semmit, mert még nem láttom a pakkok végét.
Ágci