Hahó!
Megjöttünk a maratoni sétánkról
Kicsit nehezen indult, Emma bömbölt mint az állat, baromira nem akarta abbahagyni. Fel-felvettem, de amint letettem folytatta... Már éppen elindultam vele hazafelé (kb 10 perc után...), amikor gondoltam bevetem a plédes mutatványt, s láss csodát: 10 mp alatt bealudt a karomban
Betettem a kocsiba és újra nekivágtunk
BEA!!! NAGY GRATULA!!! DE JÓ! Tényleg, mostmár mindenki babázik!
Timi! Tök jó ez a mozi! Amikor mi szombaton mentünk vásárolni (vettem 2 tök jó gatyót!
), akkor én nagyon nem tudtam kikapcsolni fejben... Emma egész délelőtt ordított, de mire anyu megjött, sikerült elaltatni, csak nem tudtam, hogy meddig marad "úgy"
Mint kiderült: végig
Nektek mindenesetre jó kikapcsolódást!
Csajok! Tök jók a képek!!!! Biztos jó volt a tali! A következőre én is szívesen mennék már
Addig még ki kell találnom, hogy hogy férek fel babakocsival a távolságira...
Kami! Emma is reggel nyöszörögve ébred, napközben meg változó: vagy nyöszörög, vagy felsír.
Timi! Emma azt sem szereti ha egyáltalán piszkálom a kezét. Úgyhogy ma úgy vágtunk körmöt, hogy ő közben békésen szunyókált
Én meg körbeakrobatikáztam, hogy ne ébredjen fel
Gabi! Tök jók a képek! Esztike hogy mosolyog!!!
Apropó mosoly! Képzeljétek, ma reggel megkaptuk az első mosolyt! Gondolom ez még nem tudatos, mindenesetre apa is kapott egyet külön, meg én is kicsit később
Ja, és a hétvégén észrevettük, hogy már nemcsak a fülével figyel, hanem ha megfelelő távolságba hajolunk hozzá, akkor a szemével is észrevesz és elkezdi fürkészni az arcunkat
Tegnap már Gábor ujját is követte , amit lassan huzigált a szeme előtt! Olyan kis pocok feje van ilyenkor
Szurisoknak sok-sok nyugi-puszi
Ügyesek voltatok!
Ja, köszönöm a kérdéseket! Már majdnem elfogyott a csepp amit szednem kell, és vérzés is alig van! Már egy tisztaságival elvagyok!!
Részemről ezzel megoldottnak tekintem a dolgot
Lorca! Vegyes volt az első nap - volt minden
Összességében nem panaszkodom, mert aludt is délelőtt, de azért műsor is volt délután
Mire kezdtem kidőlni, addigra Gábor hazaért és örömmel vette át nyunyurgatni, én meg nyugodtan megvacsoráztam
Ja, és délután megtanítottam cumizni!!! Háromnegyed órámba telt, de megérte
Rájöttem, hogy még akkor kell a szájába adni, mielőtt beáll a se kép se hang állapot, és akkor lenyugtatja magát vele
Na, teszek fel képeket is