erika,
dorka sem bír fent lenni 2 és fél 3 óránál többet... vagyis bírná, csak le kell tenni, mert akkor nagy balhé van elalvás előtt. ha időben leteszem, akkor el szöszöl az ágyban és max 20 perc alatt csendben elalszik. így a jó.
a gyerekeket süti a nap, azért nőnek így!
anikó,
én a brokkolit miután megfőztem - karfiol is volt mellette - , reszeltem rá sajtot, és megette. nem volt fintor, igaz sajt nélkül sem. csak gondoltam biztos sz@r íze van - én se szeretem - akkor ő sem fogja alapon tettem rá sajtot. mondjuk sztem kincső sajtot még nem ehet... asszem...
reni,
na, de jók!!
lara arca is olyan sokat változott!! mondjuk még mindig tiszta dieter...
és hogy álldogál a vödrön!
amúgy én tök pesszimista vagyok, meg "járt utat járatlanért el ne hagyj" párti, na de a mani!
hát nemtom. azt szabad tudni, hogy ehhez képest most mennyi elfoglaltsággal mennyit keresel? és az új meló is szakmabeli lenne?
zília,
örülök, hogy jobban vagy!!
köszönöm, apu is megvan, csak hangja nincs. már láza sincs, de azért itthon van táppénzen. épp ma értékelték ki a belgyógyászaton a ct eredményét, azok a foltok vagy mik amik a máján vannak, azt mondták az esetek 90 %-ában jóindulatúak, így nem bántják. ha nincs panasz - súlycsökkenés, étvágytalanság, fájdalom, stb - akkor 3 hónap múlva kell újra ct-re menni és ha több lesz a "folt" vagy nőnének, akkor vesznek mintát csak.
tesó üggyel meg tényleg úgy vagyunk, hogy nagyon korán, még jóval terhesség előtt, amikor még csak "álmodoztunk"
, megbeszéltük, hogy dodónk egyke lesz. azért néha elkap a szél és benne lennék még egy babában, de aztán elhessegetem a gondolatokat. ha nem akarom igazán, akkor nincs is értelme. sztem. de ezzel a kis fehérnéppel is nagy a boldogság! egyre nagyobb!