Új privát üzeneted érkezett!

Á, úgy látom egy másik kerek szám is van a vonalzómon.
100 nap múlva születik a kisbébim :lol:

Kép

Kép
ábibaba

Ábel! Nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Anikó+Kincső baba

Kép[/url]
quito

Sziasztok !

Csak röviden írok.Tegnap délután nyomtam az ágyat 38,7 fokos lázzal estére a torkom is megfájdult most picit jobban vagyok remélem ma nem jön láz , mert Alexandrával egyedül vagyok.

Ábelnek nagyon sok boldog szülinapot kívánok Alexandrával együtt.

Zília

Kép
kertész ákosné

Ábelnak boldog szülinapot!!!!

Viol:én is be szerettem volna Dávidnak adatni a kullancs ellenit,de azt mondta a mi doktornőnk,hogy 2 éves kor alatt nem igazán javasolja.Lehet,hogy más doktornő máshogy vélekedik erről...

Nagyon édi Dorka.Hihetetlen ,hogy már ő is hogy megnőtt.

Mi is pont tegnap voltunk egyik babatalis haverjáékkal játszótéren és pont beszélgettünk róla,hogy tavaly februárba(első babatalin)feküdt az ágyon 4-5 kisbaba,és mi azt csináltunk mellettük amit akartunk.Most meg egy fél pillanat nyugtuk sincs.(na meg nekünk se szülőknek.)

Katus jól eltűnt!

Dobok egy friss képet:

Dávid húsvéti ajándékaival(foci,asztal(persze ő már széknek használja):
Kép

Minek nekem papír rajzolni??

Kép

a hajamat ne nézzétek,mert éppen növesztés alatt áll:

Kép

Szép napot mindenkinek!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Sziasztok!

Látszik,hogy gyönyörű idő volt ma, délutánra megfogyatkoztunk.

Viol-Kincsőnek se ajánlotta még a doktornő az oltást. Azt mondta, ha 4 (vagy 7? :oops: ) órán belül kivesszük a kullancsot, nem lesz gond.

Levágtuk Kincső haját tegnap. Íme a végeredmény:

Kép

És új sapit is kapott:

Kép

És elaludt evés közben:

Kép

Anikó

Kép[/url]
quito

sziasztok!!

köszi akullancsos dolgot!! azt hittem hamarabb lehet, de ezek szerint nem nagyon ajánlják...

nagyon szép minden gyerkőc és baba! :)

látom, dávid össze is firkálta magát?? :D

kincső pedig rövidebb hajjal is éppoly tündéri, mint előtte! :wink:
ja, nekünk is volt kaja közben elalvós eset... azt hittem akkor, hogy hát ilyen nincs is... :P és volt... :)

zília,
neked jobbulást kívánok!!
apukám is épp így van...

KépKép
viol81

Sziasztok!

Zília,
Gyógyulj meg hamar!!!

Ábelnek minden Szépet és Jót!!!

Kép

Anikó,
Édes Kincső!!!

Viol,
kullancs elleni oltáson pedig mi is gondolkodtunk. :roll: :roll:

Dávid kis tetkóművész! :lol: :lol: :lol:

Bocsánat nem nagyon olvastam vissza, majd bepótolom. Ma szurira megyünk, talán ha hazaértünk és alszik felnézek.

Rik,
bocs, hogy mikor összefutottunk nem álltam meg, de már 3,5 órája nem evett Zoé, olyan pancser volt a pénztáros, hogy 1 órát álltam sorba. Piszokul kamaszos vagy élőben! A gyerekek meg nagyon helyesek!!

Zoé is kapott új sapit! :D

Szép napot!!

Kép Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta
semmi baj!!!
Mi 3/4 orát álltunk sorba.Azalatt Réka 1-szer,Petra 2-szer pisilt!
Mindig ott kellett hagynom valakire a kosaramat,gáz volt nagyon!!!
Köszi a bókot!!!Az is vagyok!!!! :oops: :lol:

Betegeknek jobbulást!!!!!
Zsani Virágja is beteg megint!Gyogyulást kivánok!!

Na többet nem is tudok irni,felébredt a Petra.Kemény egy orát aludt! :( :?
Vendég

Sziasztok!Minden baba nagyon helyes :P
Virág megint beteg :? Márciusba kezdtük az ovit azóta már 3-or beteg.Kicsit soknak találom.Na mindegy ez van.
Rik!Szerintem is nagyon tinis vagy :wink:
Melyik boltba vártatok ennyit?

KépKép
kola2

Sziasztok!Minden baba nagyon helyes :P
Virág megint beteg :? Márciusba kezdtük az ovit azóta már 3-or beteg.Kicsit soknak találom.Na mindegy ez van.
Rik!Szerintem is nagyon tinis vagy :wink:
Melyik boltba vártatok ennyit?

KépKép
kola2

Katus!Tegnap integettem a fertőn.De nem vettél észre szerintem :P

KépKép
kola2

nitta,
hogy viselte zoé az oltást?

oh, ezek az új sapis cajok ma! :wink: nagyon helyes zoé is! kis vagány caj! :D

erika,
én már egy óra alvásnak is repkedni tudnék... dorka általában 3/4 órákat alszik, ezt kétszer. ennyi. :?

jobbulást kívánunk mi is virágnak!! mi a baja?

KépKép
viol81

oh, már fertőre jár mindenki? de csak kirándulni, gondolom. vagy már strand?? :D :P :wink:

KépKép
viol81

Viol
odabujtam mellé,és visszaaludt!!"-3 orát is alszik igy d.u.!!Jo alvo volt kiskorátol kezdve!
Ha tudnád,hogy még 1 évesen 3 orát volt csak fent egyhuzamba,majd visszaaludt!!!:)

Most a Rékával németeztünk egyet,most tanuljáka tárgy-,részes-,birtokosesetet.Olyan ügyesen csinálta házit hogy csak figyeltem! :wink: (na jo néha szoltam ha nem volt jo)

Aranyosak a gyerekek!Minden baba olyan hatalmas lett!Mit csináltok velük??Növesztőszert kapnak???
:D

Anikó
holnap!!
Vendég

Gabóóóóóóóóóóóóó!!!
Merre vagy?????Hiányzol ám!!!!!Gyere dumcsizni!!!!
Vendég

Sziasztok!

Nitta-micsoda sapesz :lol: :lol: Hol lehet ilyet beszerezni?????

Rik, holnap ám!!! Irígy vagyok :oops: :oops: , Kincső nagy nehezen aludt ma délelőtt 1 órát... Tényleg, hol álltatok ilyen sokat?

Gabó-nekem is hiiáánnyyzzooll!!!!!!

Csajok, minden gyerkőc utálja a brokkolit, vagy csak az én Kincsem fújja az arcomba? Meglepett nagyon, eddig mindent megeszizett, de ez a brokkoli....Azóta semmi zöld nem közelíthet kanálban feléje, mert már előre fúj és elbiggyeszti a száját :? :? :?

Na, megyünk csavarogni, lezártam a vasalást, majd szerdán folytatom... :shock: Esetleg, valaki??? Egy kis virtuális lelki segítség jól jönne :wink: , úúútttááállloookkk vasalni :twisted: :twisted: :twisted: .

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Na azt hiszem rajöttem, hogy kell kicsinyiteni. Kép

Kép
Kép
reni76

Es vegre sikerült! :)

Na most majd megint bombazlak bennetek! :) :D

Kép
Kép
reni76

Na es meg ket kedvenc Kép Kép

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!Hú de nagy a csend itt!
Lara milyen nagy már :P
Viol!A szokásos betegség:Taknyos,köhög... :?

KépKép
kola2

Sziasztok!

Hu, lanyok hol vagytok?????

Kepzeljetek, itt mar par napja nyar van. 28 fok es ragyogo napsütes. 8)

Ma csak agyalok, egesz nap , mert kaptam egy baromi jo allas ajanlatot, kereshetnek heti 3 de.-tel 400 eurot. Csak a mostani fönököm annyi mindent megtett ertem, hogy kiscsit szemet huzas lenne tölem felmondani. VAGY????
Azt hiszem az lenne a legjobb, ha megkerdeznem, hogy nem -e tudnak többet melozni nala.
Na majd atgondolom ill.atgondoljuk???Ti mit tennetek???
Rik!
azt hiszem Te kerted meg annak idejen a kepeket a függönyökröl. Kép !

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Betegeskedőknek jobbulást. Én már jobban vagyok.

Kola,szerintem ovi kezdés után így van a betegségekkel amig nem szoknak hozzá a közösséghez.Ehy héten belül két anyukával is beszéltem kiknek a gyerkőcei az elmult hónapokban kezdték az ovit és ők is erre panaszkodnak, hogy 1 hét ovi és aztán 1hét otthon betegség miatt.Amúgy jobb a helyzet az oviba?

Reni, micsoda nagy a Lara.Mérettétek mostanában? Látom ő is szeret ráállni a vödörre ,Alexandrának van egy műanyag kisszékje azt az ágyunk végébe teszi felállrá és az ágyba ugrik.Na és az a WC-és kép! :) Próbáljátok már rászoktatni a szobatisztaságra?Alexandra a hápibilijére szokott így ruhástól ráülni.Tegyél csak képeket nyugottan nekem már hiányoztak a Lara képei.Tegnap mondta anyud, hogy vasárnap mennek hozzátok gondolom már nagyon várod őket.

Anikó, Alexandra szereti a brokkolit.Simán adtad neki vagy keverted valamivel? Annó idején én krumpliba kevertem.Nagyon jó lett a haja.Engedte levágni?

Rik, melyik boltba vártatok ennyit?

Nitta, már multkor akartam kérdezni csak elfelejtettem, hogy a hozzáetetést csak kipróbáltad vagy elkezted? Nem volt vagy nincs elég tejed és nem elég Zoénak?Amúgy nagyon aranyos kis mosolyi az a sapi meg szuper! Az uszi továbbra is tetszik?

Viol, nem tudom miért én mindig azt gondoltam, hogy Dorkának akartok majd kistesót aztán amikor olvastam akkor meglepődtem.Apud jobban van?

Gabó, mi van veled elfelejtettél bennünket?

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok cajok!
azt hittem,órákat kell majd olvasnom,de látom jó idő van,senki nem írogat,hanem csavarog.
nagyon szépek a gyerkők,és tényleg milyen nagyok(főleg a lara fotóján csodálkoztam el,tiszta nagylány már!!!).

én azért megpróbálok érdeklődni tőletek,ill az ausztriába járóktól,hogy ott lehet vásárolni cipővédőt és hogy mennyibe kerül ott?!ill ha lenne valakinek eladó,még arra is vevő lennék.itt a neten találtam 2700ft-ért,de hátha ott olcsóbb.....

rik
ma voltunk az otthon centrumban egy lakást szeretnénk megnézni,ők árulják.hát hogy ott milyen rendesek voltak...!!!!le a kalappal előttük.(úgy emlékszem ti is ott hirdettek)

nálunk is vannak ám új sapkák(a lányoknak vettünk baseballt),csak nem fotóztam... :oops: :wink: :lol: :lol: :lol:
ma meg szülői a suliban(szecső meg épp most van matekversenyen-HAJRÁ!)délután,úgyhogy elmarad a séta,sietni kell.zóra is úgy szeret szaladgálni a nagyokkal.

szép napot mindenkinek!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

erika,
dorka sem bír fent lenni 2 és fél 3 óránál többet... vagyis bírná, csak le kell tenni, mert akkor nagy balhé van elalvás előtt. ha időben leteszem, akkor el szöszöl az ágyban és max 20 perc alatt csendben elalszik. így a jó. :cry:
a gyerekeket süti a nap, azért nőnek így! :wink:

anikó,
én a brokkolit miután megfőztem - karfiol is volt mellette - , reszeltem rá sajtot, és megette. nem volt fintor, igaz sajt nélkül sem. csak gondoltam biztos sz@r íze van - én se szeretem - akkor ő sem fogja alapon tettem rá sajtot. mondjuk sztem kincső sajtot még nem ehet... asszem...

reni,
na, de jók!! :) lara arca is olyan sokat változott!! mondjuk még mindig tiszta dieter... :D és hogy álldogál a vödrön! :D
amúgy én tök pesszimista vagyok, meg "járt utat járatlanért el ne hagyj" párti, na de a mani! :shock: :oops: hát nemtom. azt szabad tudni, hogy ehhez képest most mennyi elfoglaltsággal mennyit keresel? és az új meló is szakmabeli lenne?

zília,
örülök, hogy jobban vagy!! :)
köszönöm, apu is megvan, csak hangja nincs. már láza sincs, de azért itthon van táppénzen. épp ma értékelték ki a belgyógyászaton a ct eredményét, azok a foltok vagy mik amik a máján vannak, azt mondták az esetek 90 %-ában jóindulatúak, így nem bántják. ha nincs panasz - súlycsökkenés, étvágytalanság, fájdalom, stb - akkor 3 hónap múlva kell újra ct-re menni és ha több lesz a "folt" vagy nőnének, akkor vesznek mintát csak.
tesó üggyel meg tényleg úgy vagyunk, hogy nagyon korán, még jóval terhesség előtt, amikor még csak "álmodoztunk" :P, megbeszéltük, hogy dodónk egyke lesz. azért néha elkap a szél és benne lennék még egy babában, de aztán elhessegetem a gondolatokat. ha nem akarom igazán, akkor nincs is értelme. sztem. de ezzel a kis fehérnéppel is nagy a boldogság! egyre nagyobb! :wink:

KépKép
viol81

csilla, mi az a cipővédő?? :oops: :roll: :shock: :D

KépKép
viol81

mindent bele szecső!!!!!

és milyen volt a lakás? megnéztétek már? vagy csak később?

KépKép
viol81

sziasztok,
rövid leszek, Vince, megint beteg... láz, takony... :cry: ma tört ki rajta...

csak a kullancselleni oltásról szerettem volna röviden: én úgy tudom, 1 éves kortól lehet, Vince 2 oltást már meg is kapott, úgy tudom, összesen 3 db-ból áll. Neki nem lett baja tőle, bár mondta a dokinéni, hogy lehet és az én felelősségem, de ritka. Mondjuk az is igaz, hogy "csak" az agyhártyagyulladás ellen véd, de ezt biztosan tudjátok. De van a bábolna rt-nek?? egy kullancsriasztó kréme gyerekeknek, amivel fél éves kortól lehet kenni. Tvaly náron, mi azt használtuk és működött, csak 1szer nem kentem be, rögtön 2 kullancsot is összeyzedett :? :shock:

szerencsére, nem lett belőle semmi baj..
Na megyek, mert mindjárt megint szptatás...

szép napot Nektek!!

KépKép
KépKép
esztermami

Jó napot kívánok!!

Nem felejtettelek el benneteket csak nem volt időm ide ülni a gép,mert szinte minden nap bent vagyunk a városba és csak este jövünk haza!

Csodásak a gyerekek és Lara hatalmasat nőtt!!!!

Reni!Én kb. úgy vagyok melóhelyileg mint te.Én is sokmindent köszönhetek a főnökömnek mikor ideköltöztem sok mindenben segített és hülyén érezném magam ha bemennék felmondani és nem oda mennék vissza!De épp ma gondolkodtam el rajta,hogy ma már oda megy az ember melózni ahol többet kap!!Nekem is már itt a Levi ha találok valami mást jobb fizuval és időbeosztással akkor el fogok menni.Szerintem beszélj a főnökkel és ha tényleg annyira rendi meg fogja érteni!

Anikó!Igen helyre jött Levike kukaca 2-napig csípett neki pisi közben,de ha doki vágja fel akkor ez ugyan ennyi idő csak én nem tudtam,hogy sima felszakadásnál is fájni fog neki!Fél éves korától kell huzogatni és azt mondta a dokinő,hogy 2-éves koráig nem nyúlnak hozzá ha vágni kell akkor csak utánna!De hál isten apa kézügyességének erre már nem fog sorkerülni!
Izgulsz a költözés miatt?

Mirama!Nagyon jók lette a képek amit a telcsivel csináltatok!
A moci sajnos nagy Levinek a pedált nem éri le és lábbal is csak nehezen tudja hajtani magát,de a másik meg már kicsi lett volna neki!!Jó mérges voltam,de majd csak belenő!!!
Utólagos boldog szülinapot neked és előre a férjednek!!

Viol!Szuperek a Dorkás képek.Hajtja is ezerrel azt a taxit?Csini a sapija én is vettem Levusnak olyan éde benne majd lefotózom!!
Levike most kapta a kullancs oltást februárban és márciusban és a harmadikat majd jövőre!Be akartam már oltatni tavaly,de nem engedték! :(

Zília!Örülök ,hogy már jobban vagy! :) :)

kola!Virinek jobbulást szegénykém össze szed mindent az oviba!

Ábi boldog szülinapot!

Ház ügyben jól állunk ma voltam kikérni a tulajdonilapot a héten megyünk a jegyzőhöz(vagy a jövő héten) a szocpol miatt igazolást kérni aztán az ügyvédhez aztán a foglalót és onnatól mehet a buli!A Balázs tegnap volt beszélni a nővel(rokon)ő azt mondta nem lépnek vissza intézzünk mindent ők is intézik a dolgaikat és ha minden jól megy augusztusban költözünk mire a Husi kezdi a bölit már ott legyünk!

Köszi anyura a bókokat!Élvezem,hogy ilyen fiatalos sokszor néztek már a húgának csak egézségileg van a béka segge alatt!! :( :(
Vendég

Husi 3-napja taknyos ma elkezdett kicsit köhögni talán megússzuk ennyivel!
És én pedig rászoktam a kávéra vagyis pontosítva vissza!
Talán már bennem van ha megyek vissza akkor napi 3 lesz a normám(megint) pedig az még messze van!Ma voltam bent leadni a bölcsis papírt(persze főnököm nem volt bent mehetek vissza csütörtökön)kell az igazolása,hogy valóban megyek melózni meg a szabimat akartam lekérni,de azt is csak a főnökkel lehet szal volt egy feles köröm,de legalább dumáltam a csajokkal egy jó órát olyan jó volt már hiányzott!egyre jobban akarok menni melózni főleg most,hogy hitelt veszünk fel bár a Balázs főnöke már két havi fizuval lóg. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
A hétvégén volt kint osztrákba meló ügyben remélem összejön,mert akkor apa megy ki melózni bár előbb inkább
fizessen a kis köcsög! :evil: :evil: :evil:
Vendég

viol
a cipővédő motorozáskor jó,valami gumiféle(gondolom),rá kell csatolni a cipőre és védi a cipő orrát.
a lakást még csak a neten láttuk,hétvégén mennénk valamikor megnézni(csak még nem hívtak vissza,hogy mikor jó nekik)

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Hú mindenki lakást vesz!!!!ez tök jó!!!!
Vendég

Ábi, utólag is boldog szülinapot!!

Gabó,
nekünk azt mondták, hogy nem szabad a kukacát húzogatni 2 éves korig... :? , minden doki mást mond...

Viol, Nitta, Reni, Anikó,
gyönyörűek a lányok!!!

KépKép
KépKép
esztermami

Kép az első ölelések egyike

KépKép
KépKép
esztermami

Kép nagyon jellemző nézés!!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!

ÓÓÓÓÓ, Eszter, csodaszép ez a pici lány! :P Édesek együtt Vincével. Jobbulást neki!

Gabó-de jó, hogy itt vagy :P , házügyben hajrá!!! Mi 29-30-án költözünk, lesz itt felfordulás :? :? :? . Be vagyok ám tojva rendesen, 2 nap alatt átpakolni az egész "lakást".....

Viol, Zília- én nagyon szeretem a brokkolit, talán Kincső is megszereti majd, ha sajtot is adhatok neki hozzá. A krumpli kevés volt. Viszont a zeller-alma püré nagyon bejött neki! :lol: :lol:

Zília-a hajvágás művészet volt! Nagyon forgatta kis fejét, mi meg próbáltuk távol tartani tőle az ollót és a már levágott fürtöket. Igazi vidám küzdelem volt! :lol: :lol: :lol: (Azért eltettünk egy fürtöt...)

Reni, milyen nagy már Lara! Az a trónolós kép haláli!! :twisted:

Ma voltunk a doktor néninél, iszonyú sokan voltak!!! Időpontra mentünk, de csak fél órával később jutottunk be. Kincső közben majd kiugrott a kezemből, mindenkivel haverkodott, szórta a mosolyait. És lepisilt méres után :oops: :? , jól néztem ki.... (6880 gr!, 2 hét alatt hízott annyit, mint máskor 1 hónap alatt...Normális ez? Bár amennyit eszik, kaja+3 óránként úgyanúgy nyomatja a szopit.) Az oltásnál volt bömbi, de mire kiléptünk az ajtón, már vigyorgott újra mindenkire.
Ma néztem etetőszéket, mindenhol ilyen horror ára van? Összecsukható műanyagot szeretnénk, holnap újra elindulok.

Anikó

Kép[/url]
quito

sziasztok, gyors leszek, majd holnap írok...

eszter,
hát ti is gönyörűek vagytok!! :P

KépKép
viol81

Sziasztok!

Viol!

Most heti egy szombatot dolgozok(3ora). Es orankent kapok pontossan nem is tudom 10-11 eurot :oops: ! Ez jo is, csak hat tul keves az ora.
Beszelek vele, hogy dolgozhassak többet. Es egyebkent ez is optika lenne. Nagyon szep, sokkal szebb mint ahol most vagyok.

Esztermami!

Jaj, nagyon helyesek igy együtt .

Jobbulast a betegeskedöknek.
Kép Az uj kalapjaban! :)

Kép
Kép
reni76

Kép

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!
Minden betegnek jobbulás kivánok!!!Ebbe a szép időbe is van baci :twisted:

Anikó
jol nézhettél ki! :wink: Az nem baj,ha ennyit hizott!Hidd el lesz ez még ugyse!Egyik honapban ilyen,másikba olyan.Sőt ha elkezd rohangálni majd,akkor meg alig valamicskét!! :roll:
Nem haragszol a mai miatt???Igérem bepotoljuk!!

Sokan kérdeztétek,hol taliztunk a Nittával,ahol ilyen sokat vártunk!?
Majd egyszer elmondom joo????
Nem ám,nem titok!!!A Stadion alatti Ázsiába.Rohadt sokan voltak+lasu pénztáros!! :evil:

Ezstermami
nagyon édes lánykád van,mégegyszer gratula hozzá!!!!És nőtt is,szépen hizik! :roll:

Cajok!!
Eladtuk a lakást!!!!!!!!!
Vagyis hétfőn kapunk foglalot,de már megállapodtunk!!!
Szal költözünk!!Ugy állapodtunk meg,hogy jul elején menni kell innen.Tehát most non-stop lakáskeresés van.Még nincs meg a megfelelő!!De rajta vagyunk az ügyön!!!

Reni
nagyon szép a függöny!!!Nagyon illik oda,ügyi vagy!!!!

Csilla
igen ott hirdettük,ott is adták el! :wink:
Én csak jot tudok mondani,a vásárlást,hitelügyintézést is itt tervezzük!!!
Vendég

Sziasztok!Eszer!Janka nagyon édes :P
Rik!Gratula,hogy sikerült eladni a lakást :P Most mehet a keresés ezerrel :wink:
Abba a kínaiba mindig tök sokat kell várni :?

KépKép
kola2

Jó reggelt!
ZSani
hogy van a kis beteged?
Vendég

Andi!!
Boldog névnapot kivánok!!!
Vendég

Eszter!Mikor felszakadt neki a Balázs rákeresett a neten és ott is azt írta,hogy nem kell huzogatni.Ki érti ezt!!!
Gyönyörű Janka!! :lol: :lol: :lol:

Reni!Nagyon csini az új kalapja!!! :D :D :D

Anikó!2-nap!!Elég kevés nem?Normális hogy ennyit hízott Husinál is volt ilyen!

rik!De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! Ez a nyár a költözések éve lesz! :lol: :lol: :lol:

Andi Boldog Névnapot!
Vendég

Jó reggelt!
Andi!Boldog névnapot!!!
Rik!Köszönöm már jobban van.Már "csak" köhög :?

KépKép
kola2

Épp a szalagomat néztem.Virág mindgyá 4-éves :P Jó gyorsan megy az idő.Most született isze :wink:
Hajni!Jól vagytok???

KépKép
kola2

bocsi cajok, megint rohanok...

csak Esztertől szeretném kérdezni, hogy hol lehet kapni azt a kullancs elleni krémet, amit említettél? bábolna rt??

KépKép
viol81

Viol,

az az igazság, hogy tavaly nyáron a Békásmegyer határában levő Cora-ban vettük, tehát most nem tudom, de a pontos neve:

Protect kölyök
Szúnyog kullancs riasztó
Gyártja és forgalmazza: Bábolna Bio Kft. 1107 Budapest, Szállás u- 6.,
www.babolna-bio.com

remélem ez alapján ki lehet deríteni, hogy itt a környéken hol kapható.

Megyek, mert Vince itt húz...

KépKép
KépKép
esztermami

http://www.babolna-bio.com/Hun/Lap/Kere ... llens2.htm

ezen a linken van ez a bizonyos riasztószer, de azt nem írják, hol kapható, de a honlapon van egy emilcím, ott biztosan megkérdezhető.

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!

Kösz Eszter a linket, felhívtam őket, és a hölgy azt mondta, hogy a győri Metróban lehet kapni ezt a krémet, Sopronban nem... Jár vki arrafelé egyéb célból? Mi a jövő hétvégén megyünk, talán a suli mellett belefér. De nincs metró kártyánk, vagy már annélkül is lehet ott vásárolni?

Anikó

Kép[/url]
quito

Andi, nagyon boldog névnapot kívánunk!

Anikó és Kincső baba

Kép[/url]
quito

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?