Sziasztok,
Szandra, ismerősek a tünetek, én sok szoptatással és fejéssel tettem ellene. Szinte teljesen elmúlt, csak időnként érzek még visszatérő kellemetlen érzést.
Én éjszaka ébredtem erre a fájdalomra, szúró, karcoló érzés, ami tapintásra erősödött. Mellre tétel után az első 5-10 percben minden szivásnál nagyon erősen fájt, majd elmúlt és a szoptatás végére nem volt semmi bajom. Se lázam nem volt, se rosszullét. A védőnőm azt mondta, fejjek (éppen akkor nem tettem), hát elkezdtem fejni és pár nap múlva elmúlt.
Egyébként akkor jelentkezett ez a fájdalom, amikor Sáránál áttértünk a kanalas tápszerezésről cumisra (merthogy ugye kiegészitésként (sic!) kap tápszert és eleinte kanállal adtam, de ahogy növekedett az adag, úgy egyre macerássabb lett a kanál és hát gyenge voltam
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
) és pár napra bojkottálta a cicit, nem szopott rendesen.
Ezek az én tapasztalataim, de legjobb, ha beszélsz a védőnővel vagy szoptatási tanácsadóval (LLL).
Ami a pocakhusit illeti, hát én sem lettem szebb. Igaz, a terhességem előtt se voltam kis darab, de most valahogy ez a has más... Én úszást tervezek, mert az a hátnak/gerincnek, fenéknek is jó.
Szép volt a kirándulásunk Sárával. Semmi extra nem történt (miért is történt volna), Sára jót mosolygott mindenkinek, jót aludt, jókat evett
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Én is kikapcsolódtam egy picit, beszélgettem egy tapasztaltabb anyukával. Szóval jó volt, remélemel lesz alkalom ismétlésre. (
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
)
A kirándulásnal csak egy "visszaütője" lett - holnap meg kell látogatnunk anyósomat, már nem tudtam kitalálni semmit, a precedens megtörtént igy holnap du-ra majd póker arcot kell gyakorolnom.
Na legyetek jók és ügyesek,
elike