Sziasztok,
Szandra, ismerősek a tünetek, én sok szoptatással és fejéssel tettem ellene. Szinte teljesen elmúlt, csak időnként érzek még visszatérő kellemetlen érzést.
Én éjszaka ébredtem erre a fájdalomra, szúró, karcoló érzés, ami tapintásra erősödött. Mellre tétel után az első 5-10 percben minden szivásnál nagyon erősen fájt, majd elmúlt és a szoptatás végére nem volt semmi bajom. Se lázam nem volt, se rosszullét. A védőnőm azt mondta, fejjek (éppen akkor nem tettem), hát elkezdtem fejni és pár nap múlva elmúlt.
Egyébként akkor jelentkezett ez a fájdalom, amikor Sáránál áttértünk a kanalas tápszerezésről cumisra (merthogy ugye kiegészitésként (sic!) kap tápszert és eleinte kanállal adtam, de ahogy növekedett az adag, úgy egyre macerássabb lett a kanál és hát gyenge voltam
) és pár napra bojkottálta a cicit, nem szopott rendesen.
Ezek az én tapasztalataim, de legjobb, ha beszélsz a védőnővel vagy szoptatási tanácsadóval (LLL).
Ami a pocakhusit illeti, hát én sem lettem szebb. Igaz, a terhességem előtt se voltam kis darab, de most valahogy ez a has más... Én úszást tervezek, mert az a hátnak/gerincnek, fenéknek is jó.
Szép volt a kirándulásunk Sárával. Semmi extra nem történt (miért is történt volna), Sára jót mosolygott mindenkinek, jót aludt, jókat evett
Én is kikapcsolódtam egy picit, beszélgettem egy tapasztaltabb anyukával. Szóval jó volt, remélemel lesz alkalom ismétlésre. (
)
A kirándulásnal csak egy "visszaütője" lett - holnap meg kell látogatnunk anyósomat, már nem tudtam kitalálni semmit, a precedens megtörtént igy holnap du-ra majd póker arcot kell gyakorolnom.
Na legyetek jók és ügyesek,
elike