Sziasztok!
Először is..
Angie!
Gratulálok még 1x Szilárdhoz, nagyon sok Boldogságot és tejcsit kívánok. És majd hívlak!!!
Kacsa!
Utólag, de annál nagyobb szeretettel kívánok nagyon Boldog Születésnapot!! Azt hiszem az ajándék már megérkezett.
Panka!
Előre is nagyon Boldog Névnapot kívánok! Nagyon édes a kép Emiliről.
És köszi a Kacsa infót is. Ha beszélsz vele, mond meg,h. pusziljuk és már nagyon várjuk.
Monyó!
Nagyon szorítok,h. stimuval végre sikerüljön!!!
Syry!
Nagyon remélem,h. most már tényleg csak jó dolgok fognak történni. Az autónkat mindenesetre megcsinálják.
Éva!
Nagyon jó a vonalzód melletti kép. Annyira szépek a képek Virágról!! Gyönyörű ez a kislány!!
Juca!
Örömmel látom,h. a babaproject újra indult!!! Hajrá!!!:lol:
Lilia!
Üdv közöttünk, írj magadról kicsit bővebben,h. megismerjünk kicsit.
Mielőbbi babásodást kívánok! Döbbenten olvastalak, miért kellene abbahagyni egy próbálkozás után. Tudod itt aztán tudjuk mit jelent várni hónapokon át egy babára. Nem szabad feladni egy hónap után!!! Mi tavaly márciusban kezdtünk próbálkozni, áprilisban babás lettem, de sajnos nem maradt velünk a kisbabánk, és november óta újra kezdtünk próbálkozni, és bár nálam is gyakran elszakad a cérna és erőt vesz rajtam a depresszió, de nem adom fel,mert tudom,h. én én is anya leszek egyszer!!!
Maci!
Elvileg a biztosító fizet minket, és a szerelő is nagyon szimpi.
Farthy!
Én is gyakran álmodom,h. babát várok. Remélem,h. tényleg nagyon hamar babát fogsz várni, és utána semmi gond nem lesz.
Anikó!
Hogy érzitek magatokat? Remélem jól vagytok? Nagyon szépen köszönöm a Húsvéti sms-ed, nagyon örültem neki.
április 27 már nagyon hamar itt van.
Eszter!
Érdekes dolgok ezek a véletlenek… én sem hiszem,h van véletlen.
Wish!
Szívből gratulálok még egyszer Balázshoz, sok sok tejcsit és boldogságot kívánok Nektek. :lol. Nagyon aranyos volt,amit a lombikról a cukorról és a rózsasziromról írtál.
Junko!
Anyunak csütörtökön fogják megcsinálni a vizsgálatot.
Nárcisz!
Lányok hogy vannak? Köszönöm anyunak a kívánságokat majd átadom. Remélem én is,h. rendbe jön. Hova is fogtok pontosan költözni? Gönyörűek a képek a lánykákról. :lol. Jó ötletnek tartom a galériát, én már nagyon rég óta gyűjtöm a képeket a babákról, UH-król és kismamikról, na és a táblákat is mindig elmentem. Gratulálok a forgáshoz!!! Angi tűzfoltjával kapcsolatban: Nekem is van tűzfoltom az arcom bal oldalán..
Évi!
Most látom csak,h. új vonalzód is van, hurrá!!!!
Nagyon aranyos vagy, én is nagyon szeretném ezt a csupajó szériát, bár megelégednék azzal is ha anyu rendbe jönne, nekünk pedig szerencsét hozna ismét az április 7-e!!! Esetleg nem utaztok el ebben a hónapban?? Lehet,h. Szisszkának szerencsét hoztam,mert nem voltunk itthon húsvétkor!!!! :lol. Majd emlékeztetlek, de remélem nem kell. Én úgy érzem,h. túlléptem már a márazonnalderögtönkorszakon, de még mindig márazonnalderögtöndelegalábbebbenahónapban legyek babás. Én is mindig vágyakozva nézem a pocis kismamikat, pár napja az Auchanban fél óra alatt már a 8.kismamit láttam, akkor kezdtem kicsit rosszul érezni magam.
Unique!
Örülök,h. tudtam segíteni, remélem akkor hamarosan megoldódik a babysitteres probléma. Én kíváncsian várom a képeket!
Cicabogár!
Üdv. Közöttünk, mielőbbi babásodást kívánok!! Sajnos azt,h. kinek mennyi esélye van nem lehet megmondani, de mindenképp kell egy kis idő a szervezetednek,h. helyreálljon. Viszont addig is próbálkozzatok sokat. Esetleg próbálkozz a hőmérőzéssel, az sokat segít,h. megismerd a ciklusod. Tudok ajánlani egy oldalt is,ahol vezetheted, itt sokan (én is) vezetik ezen az oldalon a ciklusukat. (
www.fertilityfriend.com)
Timika!
Neked is köszi. Örömmel látom,h. pár hónap és újra startol a babaprojekt.
Jucmuc!
Nagyon remélem,h. a következő lombik már meghozza a kis babácská(i)dat.
Heni!!
Annyira örülök,h. taliztunk a hétvégén, nagyon jó volt látni!!!!:lol: Mi volt az UH-n?
Brill!
Gyönyörű rólatok ez a kép!!! Szinte hihetettlen,h. már ekkora a pocid.
Norwell!
Kende már jobban van? Remélem hamarosan rendbe jön a kis Drága! Te hogy érzed magad? Remélem tudsz majd aludni az éjjel!
Csibe!
Nagyon szépek vagytok a képen Gáborral.
Szisszka!
Hogy vagy? UH? Teljesen kiakadtam azon amit írtál!!! Hogy mondhat ilyet a doki??? Semmi köze ahhoz,h. ki mikor akar gyereket, megnyugtatlak én is szerettem volna már 23 évesen is gyereket, csak még a körülmények nem voltak adottak. Remélem nincs semmi gond, vigyázz nagyon magatokra!! Szorítok értetek!!!
Zsúka??????
Nomi?????
Dinadin!
Nagyon szép a kép Benedekről!! És már mennyire szép!! Gratulálok a fogacskához is!
Ági!!
Mi volt az UH-n??? Örülök nagyon,h. minden rendben.
Kacsa!
Dejó,h. itt vagy, úgy örülök!!!! Pihenj csak amennyit tudsz!!:lol: És most,h. már itt vagy, személyesen neked írom,h. sok puszit küldök és utólag is nagyon boldog születésnapot!!!!
Jó éjt, és szép álmokat!!!!