Új privát üzeneted érkezett!

Ági?

Kép
narco

Aránylag megnyugodtam.
Júniusban megyek ellenőrzésre, akkor rákérdezek, mihovahányméter.....

Kép
Vendég

Minden rendbe :D Úgy féltem, hogy elsem tudom mondani.

Szisz!
Holnapra Kép

Holnap jövök, mert leragadnak már a szemeim.

Kép
Kép
Ági279

Ági
Örülök, hogy minden jól sikerült. :)

Elmegyek haza, befejeztem mára.
Jó éjszakát!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Angie Híradó! Kép

Ma délután elfolyt a magzatvíz.
18:00 óta a szülőszobán van.
18:21 sms "3 ujjnyira nyitva vagyok. Ma meglesz a babókám. Izgulok."

Nagyon szorítsatok Neki!
Ha tudok valamit és beenged a bnet, jelzem!

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

ANGIE HÍRADÓ! Kép
21:10-kor 2700 GRAMMAL 48 CENTIVEL MEGSZÜLETETT SZILÁRD PÉTER !!!

Nagyon-nagyon Gratulálunk az újdonsült szülőknek !!!
Isten hozott Szilárd!
Sok-sok tejcsit és élményteli "ismerkedést" kívánunk!

Brill és a.p.u.

Kép
brill

Angie!

Szívből gratulálunk!!!!!!
Kép

Ági!
Kaptál vmilyen gyógyszert? Én annak idején kaptam a barnázásra!Mit mondtak???
Mi a baj a kórházzal?

Köszönöm babóca dícséretét!És ha már ennyire dícsértétek dobok róla képet, mert ma FÉL ÉVES!
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Angie
Nagy-nagy gratuláció Szilárdhoz! :D Ma délelőtt és du. se tudtam belépni a babanetre, most végre sikerült és ilyen jó híreket olvasok. Élvezd az első napokat az ismerkedést a pici babáddal!!! Sok tejecskét!

Brill
köszi, hogy megírtad a hírt. Rólad ki fog majd hiradózni??? Már neked sincs sok hátra.

Kacsát vajon hazaengedték ma? Panka nem írt ma, de holnap remélem jelentkezik valamelyikük.

Ági
örülök, hogy végül nincs gond. Izgultam érted nagyon.

Évi77 nagyon tetszik a gólyafészek a vonalzód mellet. Reméljük hamarosan beköltözik hozzátok a második fióka! :D

syry

Kép

Kép
syrynx

Tapasztalt Anyukák!
Nem tudom lehetséges-e, de mintha Máténál látnék egy pici fogkezdeményt (egy kb. gombostűfejnyi fehér folt). Egy hete az oltásnál dokinéni megvizsgálta és azt mondta meg van dúzzadva az ínye, azt mondta még odébb van, hogy kibújjon a foga, de lehet hogy előbb kijön neki. Kicsit többet folyik a nyála mint eddig és rágja nagyon az öklét. (azelőtt ritkán csinálta ezt.) És az az érdekes, hogy nem a metszőfogát látom kibújni (ami általában elsőként jön ki), hanem kb. 3. vagy 4. fogat (talán a szemfog.) Kíváncsi vagyok mi lesz. Nálatok hogy volt ez -Évik, Tjuca,Csibe,Timika?
syry

Kép

Kép
syrynx

Lanyok! Minden rendben velunk. Szilardot levittek a koraszulott osztalyra. Meg nem szoptathattam, sot hajnali 5ig fel sem kelhetek az agybol, mert a baba erdekeben vegul EDAval szultem. Brill! Koszonom a hiradozast. Holnap ismet jelentkezem. Puszi
Vendég

Jó reggelt!

Angie! :D
Gratulálok!Sok tejcsit kívánok!

Puszi: Hangyi
hangyolca77

Angie!

Ezek ám a meglepi hírek! Gratulálok nektek, és nagyon sok boldogságot kívánok az új családnak!

Ági!

Nagyon örülök, hogy minden rendben veletek! Mit mondott az orvos, mitől volt a barna meg a görcs?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Angie!
Itt is teljes szivemböl gratulálok nektek!
Sok boldogságot kivánok! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!

Ti hogy vagytok? Picit nem mesélsz magatokról? Kell még feküdnöd? Hogy bírod a végét? Biztos nagyon várjátok már a picit :) Hiányzol ám!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szuper dolog hogy lehet telefonrol is netezni. Koszonjuk szepen a jokivansagokat. Lementem a kicsikemhez. Aludt mint a bunda. Azt mondjak a noverek hogy nyugodt ejszakaja volt. Meg nem kapott enni. Nekem sem adtak oda. 11.30kor jon a gyermekorvor es o majd mindent elmond. Masziroznom kell a cicimet es probalni 1-2 cseppet kisajtolni. Bizom benne hogy rendesen beindul a tejem. Sok haja van :)
Vendég

Sziasztok! Ilyen hírekre szuper ébredni :D :D :D

Angie :) Nagyon sok boldogságot kívánok a kis Szilárdhoz!!! Sok-sok tejcit kívánok!!! Mikor lehet majd veled a kicsi?

Ági :) Nagyon örülök, hogy minden rendben van a babókáddal!!! Mit mondott a doki, mitől barnázhattál?

Narco :) Igen, köszi, hogy visszajelöltél :))) Szerintem se szívd ennyire mellre, hogy megnézik a lányokat, az egykék nem számítanak kuriózumnak, ikrekből azért sokkal kevesebb van :wink:
Később nem szeretnétek már több babát vagy miért írtad, hogy nem lehet?

Csibe :) Gábor baba most is nagyon kis helyes :lol: :lol: :lol:

Syry :) Sztem simán lehet a foga, nálunk az alsó 2 jött ki először, utána felül a jobb- és bal kettes, és csak utána felső jobb- és bal egyes.

Anikó :) Tényleg írj pár sort magatokról! Rendeződött a cukrod?

Szép napot!

KépKép

KépKép
timika

Angie!

Gratulálok Szilárdhoz, bár azt álmomban sem mertem volna gondolni, hogy kisoKOS lesz. Pihenj amennyit csak bírsz! A tej miatt ne aggódj menni fog, ügyes leszel. (Bár azért erőszakold ki, hogy engedjenek hozzá, ha nem is szopizik, szagolhasson). Egy nagy kalappal az Angyal családnak!

Puszi:

J.

tjuca

Angie: nagyon -nagyon gratulálok Nektek!! Milyen hihetetlen, hogy még itt beszélgettünk tegnap meg megszületett a picikéd!! Sok boldogságot az egész családnak!!!!

Puszi:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Nahát!!! :shock:

Angi! :D
Sok szeretettel gratulálok a kisfiúhoz. Már nincs is szükségem kávéra. :)
Szuper, hogy tudsz írni a kórházból.
Vendég

Csheni :) Magatokról már nem fogsz többé ide írni? :(

KépKép

KépKép
timika

Brill!
Köszönjük a híreket! :) Csudacsinos kismami vagy. Most már te fogsz jönni vagy Anikó? Nincs elöttem a tábla...

Panka!
Nagyon arany a méregzsák kép. Köszönjük a KisKacsa fotókat is.
Kacsa még bent van? Jobbulást neki!

Jucmuc!
Sajnálom hogy rosszabbodnak az eredmények a párodnál. Lehet tényleg nem rossz ötlet elmenni egy másik dokihoz is. Mit veszíthetsz vele!
Kívánom hogy újra lendületbe jöjjetek. :wink:

Norwell!
Kende bébinek jobbulást. Szegény tényleg esik egyikből a másikba. A lába már teljesen oké?

Sziszka!
Hülye doki! Még olvasni is rossz volt amiket írtál...
Feltétlen írj majd mi volt ma a dokinál! És remélem hogy ez a másik bejön majd.

Ági!
Na mit mondott a doki tegnap?

Nárcisz!
Nahát ennyire durva ez az ikres dolog? Persze ha magamba nézek én is megnézem az ikreket. De én már főleg azért mert én is szeretnék. :oops:
És még egy 3. gyerek szóba sem jöhet?
Vendég

Syry!

Gólyáim is köszönik a dicséretet. Úgy megörültem, mikor megtaláltam ezt a képet, nekem is megtetszett.
Fog: Ha Máté megengedi, akor esetleg óvatosan kocogtasd meg egy kiskanállal, és megtudod, hogy kibújt-e. Pont egyik nap láttam egy kisfiút a játszón, neki is a szemfogai jöttek ki először, utána a kis metszők, de a középsők még sehol nem voltak. Olyan kis édes volt!

Csibe!

Gábornak boldog féléves szülinapot!

Sziszka!

Neked is egy nagy kalappal a dokilátogatáshoz! Majd mesélj!

Mi ma a Dorcival a céghez szerettünk volna bemenni. Erre ma megint 5-kor kialudta magát, most sikerült újra letenni. Mire kialussza magát, eszik, összepakolok és indulhatnánk, már majdnem nem éri meg elindulni. Na, majd meglátjuk. Sajnálnám, mert hiányzik már az a lütyő banda :twisted:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Angie!
Nagy-nagy-nagy-nagy gratula. Nagyon ügyesek voltatok. Mindenképpen írj, hoyg mit mondott a gyermekorvos, de biztosan minden rendben van. Tudod Angi is fent volt a NIc-en, nagyon rossz érzés volt, de amikor pár nap múlva visszakaptam, ismét minden szuper volt, most meg ő a legvirgoncabb. Szóval minden szépet és jót kívánok neked. Sok puszit küldök nektek.

Kép
narco

Jééééééééééé, mire jövök!!! :D :D :D

Angie!
Nagyon-nagyon gratulálok a kisfiadhoz, nem semmi, milyen rapid szülés volt!!! :shock: :wink: Jó egészséget, sok-sok tejcsit kívánok, puszika Nektek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok Lányok! :D
Elnézést,hogy nem irtam még egy pár sort sem magamrol! :oops:
Voltam a mult héten CTG-n!Nem mutatott semmi különöset.A cukrom még mindig magas de már nem diétázom olyan szigoruan mert belehülyülök!A multhéten volt mérés is és 3040g-ra mérték a picikét!Mivel április 27-én reggel lesz a császár igy holnap is mérik,hogy mekkora!A cukor és a pajzsmirigy miatt nem lehet tovább várni!Igy hiába van elöttem a táblázatban Brill én is befogom elözni!!!

KépKépKépKép
aniko24

Annyira aranyosak vagytok. Koszonom szepen! Tenyleg nem viselt meg. Vagni is alig kellett, azt is csak a baba miatt hogy minel problemamentesebben kibujjon. En mindenkinek javaslom hogy fogadjon szulesznot. Nagyon nagy biztonsagban ereztem magam vegig. Folyton korulottem forgolodtak. A golyat pedig mar elkuldtem feletek. Kapja el valaki ropteben. Hamaroran Aniko es Brill is kuldi az utanpotlast :)
Vendég

Anikó!
Örülök, hogy lényegében minden rendben veletek. Gondolom még sokat pihensz. Akkor április 27 lesz a nagy napotok? Szuper, az már nincs is olyan messze. Lehet már tudni, hogy fiú-e vagy lány? Vagy ezt inkább titokban tartod? :D
Sok puszit nektek. Lassan mi is dunakeszi lakosok leszünk (remélem), akkor találkozhatunk?

Jaj lányok!
Egyre jobban be vagyokk zsongva a költözéstől. tegnap megrendeltük a konyhabútort (ez a főzőfülke után nay lépés lesz ám), horror árért részemről, de nem bánom, mert nekem ez nagyon kell. JUj :roll: Mikor megyünk már?????

Mindjárt válaszolok az előzőekre....

Kép
narco

Angie!
Igen én is ott rontottam el, hogy nem fogadtam szülésznőt a neurotikus orvosom javaslatára. De ma már megtenném, csak hát ugye......

Kép
narco

Narco :) Neurotikus??? :shock: :shock: :shock: Ezt hogy érted? :wink:

Ági :) Nem nagyon értem, amit írtál a kórházzal kapcsolatban. Eszerint az elmebeteg reform szerint mi, szegedi lakosok tartozunk a kh-hoz és a Szeged környékiek a klinikára. Szülni meg bárhol születsz, "csak" pengetni kell érte nem keveset :evil: :evil: :evil:

KépKép

KépKép
timika

Norwell! Szepen novekszik a dunakeszi forumozok szama. Ugyan en nem dk-i de nagyon kozel lakunk. Lehet majd dk-s babas talit csinalni.
Vendég

LÁnyok!
Lőjetek le, ha sok vagyok. Csak tudjátok egyedül vagyok itthon a két csajjal, akiket persze imádok, de nem túl felkészült beszélgetőpartnerek. És még egyetlen egy idegen nyelvet sem tudnak, amiben én is jártas lennék.

Ági!
Nagyon örülök, hogy minden rendben van. Végülis akkor miért volt ez a tünet? Mit mondott a doki?

Szisz!
Az jó, ha a saját dokid rendes, ez azért nem volt kellemes.
Azért pihengessél sokat :)
Köszönöm. nem érzem magamat szuperanyunak, sőt....
Az a nagy helyzet, hoyg ez részükről nem az irigységről szól, hanem ez egyszerűen az emberi megnyilvánulások bunkóbbik tömkelege. Azért mi elég sok ikressel találkozunk, már köszönünk egymásnak ismeretlenül is, eszmét cseélünk, meg praktikákat. de ez nagyon jól esik.

Juca!
Nem baj, ha trécselünk, nem baj, ha odajönnek kérdezgetni, de amit az előzőekben leírtam az egyszerűen szörnyű. mert ez egy átlagos séta alatt 10-20-szor fordul elő. Szívesen beszélgetek mindenkivel, de amikor oktatási tárgynak néznek, azt egyszerűen útálom, és hogy mindenzt az utcán, egyszerűen megalázó.
Azért nem lesz köv abba, mert már nem szeretném ezt a császárt újra végigcsinálni. Nem túl jó.

Macika!
köszönöm, de nem érdemlek külön elismerést, nincs nehéz dolgom a lányokkal, sőt. lehet, hogy kétszer annyit pelenkázok, de már ez sem jelent megterhelést.
A toxaemia nem csak a magasvérnyomástól alakul ki, sok-sok összetevője van. Mi legalább 10 különféle elméletet tanultunk, hoyg mitől lehet. A lényeg, hogy a magasvérnyomásra aplacenta erek összehúzódással reagálnak, hogy csökkentsék az áramlást, csakhogy ez a baba fejlődésének rovására megy. A lényeg, hogy a terhességed első részétől vérnyomáscsökkentésben részesülj. két gyógyszer szedhető: szívritmuszavarra betaloc és vérnyomás csökkentésre Dopegyt, meg azt hiszem most már van még 1-2 gyógyszer, amit teszteltek, de nincs kitől megkérdeznem most. Szóval nem kell megijedni, tudod problémát, és megtaláljátok majd a megoldást.

Timika!
Szerettem volna több babát. Még azt sem tudom, hogy a lányokkal hogy bírkózom meg. De a császár miatt biztosan nem. pedig úgy hiányzik a terhesség, nagyon szép emlékeim vannak, és nagyon élveztem minden percét. :)

Junkó!
Veled mi újság? Mondtad, hogy lassan orvoshoz is mentek? Mikor?
Őszintén szólva azért ikresnek lenni nagyon jó. Örülök, hogy a lányok szeretik egymást, nézegetik egymást, később játszani is fognak. Jó, hoyg kis családosként is természetes, hogy van egy testvér.Mondtam is a férjemnek, hogy azért kaptunk 2 babát egyszerre, mert a bennem lakó szeretet egy gyereknek sok lenne. :D

Timika!
nagyon megbíztam az orvosomban, de 21-én alig volt velünk, csak vizsgálatkor láttam, és állandóan az ment, hogy még mindig nincs semmi, és hogy még 2 ujjnyi csak, mindezt ennek megfelelő arckifejezéssel. Aztán az éjszakai váltás két nagyon jó fej szülésznő csaj volt, az egyik isminek a nővére volt, meg a barátnője (erre csak a későbbi fényképek alapján derült ez ki). Szóval ők támogatták a csendes szülést, a nyugalmat, lekapcsolták a villanyt, és senkit sem engedtek a közelünkbe, Angyalokról beszélgettünk (erre nem emlékszem tisztán, mert akkor kezdtem befordulni), de akkor már késő volt, aztán jött a doki az idegeimen táncolni, és akkor mondtam neki, hoyg ezt így nem lehet, hagyjon békén és vigyen a műtőbe, mert én így ezt nem csinálom tovább. Ez nem versenyfutás, ráadásul a lányoknak semmi baja nem volt, ő meg csak az idegeimen táncol már 10 órája, pedig anniyra élveztem a dolgot. Hát így történt.

Kép
narco

Angie!
Hát itt vagy? Hogy érzed magad?

Kép
narco

Sziasztok!

Itthon vagyunk. Köszi a gratukat. Gyorsan dobok pár képet, utána megyek altatni, bár én lehet, hamarabb elalszom.

Egy 1 hetes babának mennyit kéne szopni? Most szívott le 100 gr-ot, 2 ciciből. Az jó, nem?

Kép

Kép

kacsa14

Angie,

Itt is gratulalok! Nagyon örülök, hogy jol vagytok, alig varom, hogy lassam a kis Szilardot! :D

Kacsa,

Nagyon szep kislany Timcsa gratulalok! :D

Narcisz,

Köszönöm! Sajnos fogalmam sincs mitöl van ez a csökkenes! Remeljük csak atmeneti...Aterzem a költözes, konyharendeles stb..miatti izgalmakat de azert csak ovatosan, pihenned is kell! :D

Nagyon szepek vagytok a kepeken! :P

Szisz,

Igen, most mar csak arra varok... :) Mi volt a dokinal? Remelem minden rendben!

Junko,

Nagyon köszi! Most nagyon varom a mensit. Mar minden tünetem jelentkezett de meg semmi...
Te jol vagy? :D

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Kacsa!
Szuper, hogy otthon vagy! Formás kislány.

Nárcisz!
Jövő héten eldől a sorsunk. Mindegy mi lesz az eredménye a férjemnek de remélem most már tényleg foglalkozni fognak velünk. Így 2-3 év után azért már el is várom.
Sztem nagyon érdekes lehet az ikrek közötti kötődés. És ennek szemtanúja lenni.

Jucmuc!
A már "minden tünetem jelentkezett de meg semmi..." azért mindig arra késztet engem, hogy szorítsak, hogy ne is legyen semmi. :wink:
Megvagyok, sokat dolgozom...
Vendég

Sziasztok!

Kacsa!

Nagyon szívből gratulálok nektek, gyönyörű baba Timcsa :D :D :D :D
Minden jót kívánok :D

Angie!

Gratulálok a picihez! :D :D :D
ez aztán gyorsan ment :D Tegnap még az üziket próbáltam visszaolvasni, ma meg belépek, és lám.....
Szóval gratulálok! :D

eszter82
Budapest

Narco!

Most elszomorodtam. Direkt azért választottad azt a dokit... :-( és így, hogy nem kellett volna. Nem baj, hátha pár év múlva egy új lendület. Ha meg nem, akkor is van két gyönyörű lányod.

Angie!

Nagyon ügyes voltál. A szülésznőválasztást én sem bántam meg.

Kacsa!

Timcsának olyan szupi kis golyó feje van :-)

tjuca

Junko,

Hat most nem jönne jol, volt egy-ket röntgen vizsgalatom ebben a honapban...de azert nagyon köszi! :D

Szoritok Nektek a jövö heti eredmenyhez!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Angie
Gratulálok a kisfiadhoz! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok!

Narco
Köszi, megnyugtattál. Bisogammát szedek, nemsok jót írtak a terhességre kifejtett hatásáról. :( Június vége fele megyek orvoshoz (remélem, kapok időpontot akkorra), majd rákérdezek pontosan.

Kacsa
Örülök, hogy hazaengedtek titeket. Timcsa nagyon aranyos.

Kép
Vendég

Sziasztok!
Megpróbálom a lehetetlent, visszaolvasok. :lol:

De előtte:Angie!
Micsoda meglepi!Nagyon gratulálok!Mielőbbi felépülést, jó egészséget kívánok!

Csibe!
A Te fiacskád is igen szemrevaló kislegény! :wink:
Jártok még babaúszásra?Mi si szeretnénk majd 3 hónapos kortól.

Norwell!
Kende hogy van?Meggyógyult már?

Nárcisz!
Hogy vagytok?jó hogy nemsoká költöztök!
Cicik meggyógyultak, de kell pótolni is, mert Emili egy zabagép, csak sajna nyammogós, nem 1xre eszi meg az adagot, hanem min.2xre, közte fél, 1 óra szünet.:-(Dehát majd csak alakulunk már.
Már forgolódás van?Nemsoká szaladnak majd. :-) Képeket mindjárt nézem.Nagyon édesesk!!!!!!!! Angelikának már halványodik a tűzfoltja ugye?Én is alig várom már, hogy rámmosolyogjon Emili, de még csak álmában mosolyog.De már mondja, hogy kóóóó, meg hőőőő.:-)
Hihetetlen, hogy micsoda emberek vannak!Nem is értem, miért viselkednek így veled.Szerintem is csak irígykednek.
Ja, és nem vagy sok, csak mostanában én vagyok kevés.;-)

Wish!
Ha még nem gratuláltam volna, akkor most megteszem:sok boldogságot, jó egészséget kívánok Nektek!Jó babázást!

Éva!
Virág is milyen nagylány már!Olyan gyorsan megnőnek ezek a babák.

Sziszka!
Hát a doki egy ritka bunkó alak!Sajna velem is így bántak,mikor 6hetesen volt vérzésem, a doki a vizsgálat végén közölte, hogy ő tovább nem ér rá, mert várják a terhesek! :shock:
Nekem is ez volt a tőr a szívembe, mintha én ne az lettem volna. :evil:
De remélem nincs gond, és a vérzés is elmúlt.

Farthy!
Milyn kislányra gondolsz?Timcsára? :roll: Nem értem, bocsi.

Timika!
Látom nálatok is beindul lassan a tesóproject!Sok sikert hozzá! :wink: :D
Műtét mikor lesz?

Dina!
Ügyes baba Benedek!
Sok boldog szülinapot kívánok utólag is!

Kacsa!
Itt is sok bldog szülinapot!
Kép

Ági!
Mi volt a dokinál?Remélem semmi gond nincs!

Évi!
Hangszigetelés:Emili nálunk már törleszt! :wink:

Brill!
Hát úgy néz ki csak te fogsz májusban szülin, ha Anikó is beelőz, pedig te vagy most a dobogós. :D
Gondolom már te is nagyon várod a nagy eseményt.

Syry!
Emilinek már születése óta láétszik alul a 2 fognak a teteje, vagy mi. :roll: De hogy mikor lesz belőle kanálkocogtatás, azt nem tudom. :lol:
Képek?
Emili is megtaláklta az öklét, de lehet csak cumizini akarja.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Angie!
Micsoda meglepetés!!!
GRATULÁLOK!!! :D
Azért ha tudsz próbálj egy picit rámenős lenni, hogy megpróbálhasd megszoptatni Szilárdot. :)

Kacsa!
Timcsa nagyon kis formás baba! :D
100 g egy szopizásra?! Abszolút elég :) (Általában egy heti súlygyarapodás mérését szoktam javasolni, ha az megvan 15-20 deka, az már jó)

Narco!
Könnyű mondani, de próbáld meg lepörgetni magadról a Neked nem tetsző megjegyzéséket. Én is azt gondolom, amit a többiek is írtak, vsz-leg magának az "iker-ténynek" szól a figyelem. :)

Csibe!
Gábor tüneményesen szép baba. :) Boldog fél éves szülinapot kívánok neki!

Szülinapról jut eszembe!
Panka!
Ugyan jó pár nappal megkéstem, de azért BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!

Kép
Kép
tina82

Bocsánat!
Egy kicsit összekevertem a szülinapokat, most néztem vissza az előző oldalt. :oops:

Kacsa, Dina!
Nektek volt nemrég szülinapotok, így BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NEKTEK!

Panka!
Nem is emlékszem már, hogy Neked kívántam-e akkor így Rád is vonatkozik a jókívánság. :) :oops:

Kép
Kép
tina82

Sziasztok!

És ami tegnap elmaradt, mert fontosabb dolog történt! :wink: :D

Köszönöm szépen a dícséreteket! :D Nagyon aranyosak vagytok! :D

Szisz!
Várom a híreket!...
Remélem nem lesz semmi gond!!! :)

Ági!
Örülök, hogy minden rendben Veletek! :D

Nárcisz!
Végignéztem a képeket! :)
Lehengerlőek a lányok! :)
És már forognak? :shock: Ügyesek! :D

Csibe!
Gáborbaba mindig mosolyog??? :D
Szépek vagytok a közös képen! :D
(azért híztam ám én is... 8) )

Junko!
Jövő héten már Nektek is meglesz a javulást mutató eredmény! :wink: Szívből kívánom!!!
Elvileg Aniko jönne a császáros dátum szerint..., de ma nálam is megállapították ugyanazt, amit Angie-nél pár napja... méhszáj 1 ujjnyira nyitva (3111)... Lehet tippelni, hány napom van a szülésig! :lol: :wink:

Panka!
A tények ismeretében még mindig tartod a májust nálam??? :lol:

Megleptem Angiet a kórházban... Nagyon jól nélzett ki! :D
Csak a boldogság jeleit véltem Rajta felfedezni... fáradságnam nyoma sincs! :wink: (Hasonlóan gyors és ügyes szülést kívánok magamnak is! :lol: :lol: :lol: )
Szilárd babát fotón láttam! :D :D :D
És hű a "topikkövetelményhez"! Nagyon-nagyon szép baba!!! :D

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Hogy milyen fürgék ezek a gólyák! :D

Kép
Vendég

Sziasztok!

Még mindig nem tértem magamhoz, hogy a kis Szilárd ilyen gyorsan topikbaba lett! ;) Hihetetlen! De fantasztikus... :D

Angie!
Nem igazán értem, drága, hogy miért írtad nekem:

[quote]N írta:orwell! Szepen novekszik a dunakeszi forumozok szama. Ugyan en nem dk-i de nagyon kozel lakunk. Lehet majd dk-s babas talit csinalni.
Nem Jucának akartad írni? ;)

Kacsa!
Timcsalány gyönyörű baba, és milyen kis husis!!! :shock: :D Igen, a 100 az nem kevés, de a védőnőm azt mondta, hogy ha a baba nem nyűgös és nem kéri a cicit, akkor nem éhes. Szóval tudni fogod, ne aggódj!

Csibe!
De éééédes Gáborka ezen a képen!!! Zabálnivaló mosolya van! :)

Narco!
Hát nem tudom, milyen beteg ember az, aki ilyeneket szól be Nektek... :evil: Ha irigykedik, hát fejezze ki másképp... A lányaid gyönyörűek, elérzékenyülve nézegettem a képeiteket... Énisénis egy csajszikát... :wink:

Köszönöm az érdeklődést mindenkinek, Kende már jól van, a pöttyei sem nagyon látszanak már. Viszont most meg engem kapott el a takonykór... :( Az éjjel alig aludtam vmit, dugult az orrom, a fújástól a fejem fájt, szóval happy vok... :? Ma délután, míg Kende aludt, mondom én is szunnyantok egyet, hát nem sikerült... Egyszerűen a náthától nem bírtam elaludni, a fejem is lüktet, sztem este veszek be egy Algopyrint, mert megint nem lesz így alvás...

Megyek is, veszek egy forró fürdőt (kalapkúra kéne, de szopi van... :twisted: :P ).

Ja, és azért dobok én is képet a csibészről:

Így aludt az ölemben másfél órát... Nem volt szívem letenni, olyan édesen szuszizott... ;)
Kép

Na és a nagy kópé, akinek még a szeme sem áll jól:
Kép

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Jó kis nyüzsibe csöppentünk. Gratulálok az anyukáknak! Bár a gólya igyekezhetne kicsit még jobban, ami engem illet.
Bocsi, hogy itt a nagy események közt magammal foglakozok, de úgy érzem szeretnék pár gondolatot megosztani veletek (kikívánkozik). Mert hát én is anyaságra készülnék annak minden izgalmával, nehézségével, örömével. Végigmenni ezen az úton elég hullámzó, néha nehéz, aztán ott a türelem kérdése, de a mensi sokszor nálam is valami lelki felszabadulást jelent és örülök, hogy vidáman telnek a napok és megfeledkezem, hogy min is ügyködünk :) Nem tudom, hogy mikor sikerül, de egyet tudok, hogy egyszer anya leszek (legyek inkább kétszer) és ez megnyugtat és erőt ad.
Nagyon tetszik, ahogy ti is megélitek ezt a korszakot itt a fórumon. Az itt levő hangulat és hangnem közel áll hozzám.

narco
Csak annyit, meg tudom érteni az érzéseidet és ha beleképzelem magam a helyedbe, nekem is szokatlan lenne a kitüntetett figyelem. De egy biztos, hogy az emberek többségétől ez az érdeklődés mindenképpen pozitív jellegű. Így lehet, hogy kapni is tudsz. Kevés embernek adatik meg, amit átélsz.

Mindenkinek köszönöm a drukkot.

A mamiknak pedig sok boldogságot :)

lilia
lilia

Lassan elbaktatok haza. Majd pénteken leszek megint.
Mindenkinek jó pihenést kívánok!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Először is..

Angie!
Gratulálok még 1x Szilárdhoz, nagyon sok Boldogságot és tejcsit kívánok. És majd hívlak!!! :wink:

Kacsa!
Utólag, de annál nagyobb szeretettel kívánok nagyon Boldog Születésnapot!! Azt hiszem az ajándék már megérkezett. :lol:

Panka!
Előre is nagyon Boldog Névnapot kívánok! Nagyon édes a kép Emiliről. :lol: És köszi a Kacsa infót is. Ha beszélsz vele, mond meg,h. pusziljuk és már nagyon várjuk.

Monyó!
Nagyon szorítok,h. stimuval végre sikerüljön!!!

Syry!
Nagyon remélem,h. most már tényleg csak jó dolgok fognak történni. Az autónkat mindenesetre megcsinálják.

Éva!
Nagyon jó a vonalzód melletti kép. Annyira szépek a képek Virágról!! Gyönyörű ez a kislány!! :lol:

Juca!
Örömmel látom,h. a babaproject újra indult!!! Hajrá!!!:lol:

Lilia!
Üdv közöttünk, írj magadról kicsit bővebben,h. megismerjünk kicsit.
Mielőbbi babásodást kívánok! Döbbenten olvastalak, miért kellene abbahagyni egy próbálkozás után. Tudod itt aztán tudjuk mit jelent várni hónapokon át egy babára. Nem szabad feladni egy hónap után!!! Mi tavaly márciusban kezdtünk próbálkozni, áprilisban babás lettem, de sajnos nem maradt velünk a kisbabánk, és november óta újra kezdtünk próbálkozni, és bár nálam is gyakran elszakad a cérna és erőt vesz rajtam a depresszió, de nem adom fel,mert tudom,h. én én is anya leszek egyszer!!! :lol:

Maci!
Elvileg a biztosító fizet minket, és a szerelő is nagyon szimpi.

Farthy!

Én is gyakran álmodom,h. babát várok. Remélem,h. tényleg nagyon hamar babát fogsz várni, és utána semmi gond nem lesz. :lol:

Anikó!
Hogy érzitek magatokat? Remélem jól vagytok? Nagyon szépen köszönöm a Húsvéti sms-ed, nagyon örültem neki. :lol: április 27 már nagyon hamar itt van. :shock:

Eszter!
Érdekes dolgok ezek a véletlenek… én sem hiszem,h van véletlen. :roll:

Wish!
Szívből gratulálok még egyszer Balázshoz, sok sok tejcsit és boldogságot kívánok Nektek. :lol. Nagyon aranyos volt,amit a lombikról a cukorról és a rózsasziromról írtál. :oops:

Junko!
Anyunak csütörtökön fogják megcsinálni a vizsgálatot.

Nárcisz!
Lányok hogy vannak? Köszönöm anyunak a kívánságokat majd átadom. Remélem én is,h. rendbe jön. Hova is fogtok pontosan költözni? Gönyörűek a képek a lánykákról. :lol. Jó ötletnek tartom a galériát, én már nagyon rég óta gyűjtöm a képeket a babákról, UH-król és kismamikról, na és a táblákat is mindig elmentem. Gratulálok a forgáshoz!!! Angi tűzfoltjával kapcsolatban: Nekem is van tűzfoltom az arcom bal oldalán.. :cool:

Évi!
Most látom csak,h. új vonalzód is van, hurrá!!!! :D Nagyon aranyos vagy, én is nagyon szeretném ezt a csupajó szériát, bár megelégednék azzal is ha anyu rendbe jönne, nekünk pedig szerencsét hozna ismét az április 7-e!!! Esetleg nem utaztok el ebben a hónapban?? Lehet,h. Szisszkának szerencsét hoztam,mert nem voltunk itthon húsvétkor!!!! :lol. Majd emlékeztetlek, de remélem nem kell. Én úgy érzem,h. túlléptem már a márazonnalderögtönkorszakon, de még mindig márazonnalderögtöndelegalábbebbenahónapban legyek babás. Én is mindig vágyakozva nézem a pocis kismamikat, pár napja az Auchanban fél óra alatt már a 8.kismamit láttam, akkor kezdtem kicsit rosszul érezni magam. :oops:

Unique!
Örülök,h. tudtam segíteni, remélem akkor hamarosan megoldódik a babysitteres probléma. Én kíváncsian várom a képeket! :lol:

Cicabogár!
Üdv. Közöttünk, mielőbbi babásodást kívánok!! Sajnos azt,h. kinek mennyi esélye van nem lehet megmondani, de mindenképp kell egy kis idő a szervezetednek,h. helyreálljon. Viszont addig is próbálkozzatok sokat. Esetleg próbálkozz a hőmérőzéssel, az sokat segít,h. megismerd a ciklusod. Tudok ajánlani egy oldalt is,ahol vezetheted, itt sokan (én is) vezetik ezen az oldalon a ciklusukat. (www.fertilityfriend.com)

Timika!
Neked is köszi. Örömmel látom,h. pár hónap és újra startol a babaprojekt. :lol:

Jucmuc!
Nagyon remélem,h. a következő lombik már meghozza a kis babácská(i)dat. :lol:

Heni!!
Annyira örülök,h. taliztunk a hétvégén, nagyon jó volt látni!!!!:lol: Mi volt az UH-n?

Brill!
Gyönyörű rólatok ez a kép!!! Szinte hihetettlen,h. már ekkora a pocid.

Norwell!
Kende már jobban van? Remélem hamarosan rendbe jön a kis Drága! Te hogy érzed magad? Remélem tudsz majd aludni az éjjel!

Csibe!
Nagyon szépek vagytok a képen Gáborral.

Szisszka!
Hogy vagy? UH? Teljesen kiakadtam azon amit írtál!!! Hogy mondhat ilyet a doki??? Semmi köze ahhoz,h. ki mikor akar gyereket, megnyugtatlak én is szerettem volna már 23 évesen is gyereket, csak még a körülmények nem voltak adottak. Remélem nincs semmi gond, vigyázz nagyon magatokra!! Szorítok értetek!!!

Zsúka??????

Nomi?????

Dinadin!
Nagyon szép a kép Benedekről!! És már mennyire szép!! Gratulálok a fogacskához is!

Ági!!
Mi volt az UH-n??? Örülök nagyon,h. minden rendben.:lol:

Kacsa!
Dejó,h. itt vagy, úgy örülök!!!! Pihenj csak amennyit tudsz!!:lol: És most,h. már itt vagy, személyesen neked írom,h. sok puszit küldök és utólag is nagyon boldog születésnapot!!!! :lol:

Jó éjt, és szép álmokat!!!!
Vendég

Timika, Csibe
írtam nektek Szegedieknek privit, légy szi nézzétek meg. köszi

narco
mikor lesz a költözés pontosabban. Vagyis meddig kell kiköltözni a régi helyről és mikor vehetitek birtokba az újat? terhesen se könnyű végigcsinálni egy költözést, de igazad van, gyerekkel/gyerekekkel még nehezebb.

Kacsa
örülök, hogy jelentkeztél. Tényleg szép formás kislány Timcsa. Gratulálok mégegyszer. Ha lesz pici időd mellette, jelentkezel ugye?

Angie
tényleg, jó hogy tudsz nekünk a telefonról írni. Szilárd hamarosan megerősödik és veled lehet egész nap!

Norwell
nagyon helyes Kende, a sapkás képen nagyon vagány fiú. Neked pedig jobbulást kívánok.

syry

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

És a bizonyíték végre :wink:
Szilárd baba :

Kép

Norwell!
Gyors kilábalást a náthából!
Kende nagyon jó a képeken! :D

Pupy!
Bízzunk benne, hogy Mindkettőtöknek most van a termékeny hónapja! Úgy, mint tavaly ijenkor... :wink:
Drukk a háttérből...

Aniko!
Holnap CTG...
Kíváncsi vagyok marad-e a fej-fej mellett haladás??? :wink:
Légyszi írjd meg mi volt a dokinál! :D

Syry!
Máté jól belehúzott a fognövesztésbe! :D

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Vissza: Fogamzás