Sziasztok,
Először is elnézést, hogy így eltűntem, itt voltam nagyjából olvasó-üzemmódban, de általában munka után már nem igazán volt erőm írni, meg mostanában kedvem sem valahogy. De a lényeg, hogy újra itt vagyok, és nem fogok eltűnedezni, ígérem
Judit drága,
Teljesen libabőrös lettem, ahogy olvastam soraidat. Végtelenül sajnálom, hogy ilyenen kell átmennetek. De muszáj lesz a másik egészséges kisbabótok érdekében!!!
A Szabolcs utcában lesz kedden a redukció? Vagy ekkor még csak további vizsgálatok lesznek? És milyenek a kockázati tényezők? Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!!
Lanett,
Bocsi, hogy nem írtam még mail-t, de a fent leírt okok miatt itthon már nem is igazán kerültem gép közelbe, de fogok írni ígérem
Örülök, hogy jól vagy. Várjuk majd a szoba képeket, na meg persze jöhet pocifotó is
Chesti,
Először is köszönjük, hogy szervezed a talit! Amúgy a táblához annyi, hogy nekem is kedvezőbb lenne a szombat, de ahogy már korábban is írtam, a péntek sem akadály.
Én biztos viszek majd valami inni-enni valót, de még nem tudom mit, meglátjuk a többiek mit hoznak
Nagyon helyes Niki pasizós képe. Milyen helyes az a kissrác
Agnesm,
Nagyon aranyosan írtad le Ádám örökmozgóságával kapcsolatos érzéseidet
Jót mosolyogtam rajta
Share,
Nagyon helyesek a Mátéról készült fotók
:D Milyen nagy fiú már!!!
Manda,
Szuper lenne, ha Ti is jönnétek a talira!!!
Estrella,
sajnálom, hogy te nem fogsz jönni. Hátha meggondolod addig magadat… Jó lenne!!!
Rozus,
Nagyon helyesek vagytok Verussal a képen!
Lippa,
Nagyon helyesek a lánykáid a kádban
Numato,
Örülök a 2 babónak!
Gondolom csak Ti is nyugodtabbak vagytok így… Gratulálok a kiskönyvedhez
Zuzmó,
Nagyon örülok, hogy nem kell már Jázminnak a terpeszpelus!!! Szép nagy lány már!
Taptau,
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Képeket köszönjük Mátéról! Annyira cukiiii!
Gica,
Sajnálom, hogy így keményedik a pocid! Remélem azóta már jobb a helyzet!
Soraimból akkor tényleg jól érezted a szomorúságot… de azóta már jobb valamivel. Aranyos vagy
Lucia,
Remélem már jobban van a kezed… Köszönöm a privi választ, írok majd.
Gomba,
Bocsi, hogy még neked sem válaszoltam a privire, de ígérem fogok
Brigii,
Gratulálok a csajszikhoz!!!!
:D:D:D:D
Benszi,
Nekem is 111-es hcg-vel indult a terhességem, na meg eredetileg 2 babóval, csak aztán a 9.hét környékén az egyik felszívódott
Úgyhogy akár…
Kíváncsi vagyok hányan laknak odabent, várunk majd a hírekkel!
Naposoldal,
Hétfőn, ha kapsz képeket, remélem velünk is megosztod
Puszillak!
Hú, most aztán sokat írtam
Remélem senkit nem felejtettem ki...
Ma vagy holnap dobok fel táblát is!
Puszi mindenkinek!