Új privát üzeneted érkezett!

Rozus! :D

A BMC-ben a Zeke doki bácsihoz jártam, és nagyon meg voltam vele elégedve. :lol:

Üdv Brigi :wink:

Kép
brigii

Nekünk elvileg mindegyik időpontnál a szombat a jó!

Csajok, Chesti és Zuzmó
Köszi előre is a segítséget! Autónk nem lévén, tuti a vonat!!! :lol:

manda

Sziasztok Lányok!

Külön üdv. az újaknak!

Nem tudok visszaolvasni,bocsi! :oops: :oops: :oops:

Tegnap érkeztünk haza,nagyon jól éreztük magunkat,maradtam volna még!Sebaj, mindjárt itt a nyár és megint utazunk!
Egy napja folyamatosan mosok,pakolok........ :shock:

Mostanra meg olyan rosszul lettem,fejem fájt egész délután,és estére
meglátogatott a rókakoma :oops: :oops: Még szerencse,hogy épp a fürdőben voltunk! :oops: :oops:

Azt hiszem ,megyek és lefekszem!Élménybeszámolót majd legközelebb kaptok!

Jó éjt!

Kép
taptau

Rozus!!
Én is a Zekéhez járok és tök normális velem.Van aki sírva rohan ki tőle.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a haskeményedésről szóló infóitokat. Végülis a legjobb módszer a pihenés, magneB6 evés, és a dokibácsi által felírt gyógyszer, no és a legfontosabb a nyugalom. Valamivel már jobban érzem magam, mint néhány nappal ezelőtt, de ha kidugom az orrom, hogy sétáljak egy kicsit ebben a szép időben, elég hamar úgy érzem, mintha egy nagy követ cipelnék a hasam helyén. Ilyenkor gyorsan igyekszem leülni egy padra és akkor rendeződik a helyzet. Hajaj, hogy lesz így ebből kimamatorna, vagy kismamjóga? Pedig úgy szeretnék járni. Ti jártatok ilyesmire?

Chesti!
Nekem a júniusi időpontok közül bármelyik jó. Lehet akár péntek, akár szombat...

Numa!
Gratula a két babóhoz. Üdv. az ikresek között!

Benszi!
Örülök, hogy veled is bővült a csapat. A 85 E méretet irigykedve olvasom, mert én egyáltalán nem vagyok megáldva ilyen méretekkel... :oops: :) :) Ezek szerint hétfőn tudod meg, hogy hányan laknak odabenn?

Brigi!
Várjuk a híreket!

Zsókuci!
Örülök, hogy jól sikerült a kikapcsolódás, bár az a megfázás elkerülhetett volna. Érzem a szavaidból a szomorúságot, amit teljesen megértek és nagyon sok erőt kívánok Nektek.

Taptau!
Most érkeztetek haza és már az újabb utazáson töröd a fejed? :) Merre tervezitek a nyaralást? Vagy ezt még korai megkérdezni?

Zuzmó!
De jó, hogy írtad az utitervet. Már régen jártam a Fehérvári út fele és nem is tudatosult bennem, hogy most pótlóbuszok járnak arrafele.

Naposoldal!
Bandázs beszerezve?

Puszi
Gica
gica1

Gica1!!
Hétfőn derül ki a létszám!!!!
Én a lelkem mélyén egy bébit érzek!!
Nem olyan jó ez a mellméret!!
Nem tudok hason aludni tőle!!!
No meg a gravitáció csodákra lesz képes!! :lol:
Vendég

Csajok!!!
Normális ha szédelgek egy kicsit és úgy érzem hogy a gyomrom a torkomban van?Nincs hányingerem csak rossz a közérzetem!!
Ez a terhességtől van??
Vendég

Hello mindenki!

Taptau!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, pihiztetek és kikapcsolódtatok.Huncut kisfiad meglocsolt?

Remélem már jobban vagy!
Biztos nincs valami különös ok a rókakoma hátterében? :wink:

Benszi!
Üdv itt nálunk! Gratula a terhességhez!
És ne aggódj, ez normális. Próbálj meg sokat pihenni!

Numato!
Gratula a 2 babóhoz!

Gica!
Vigyázz magadra és pihenj sokat! Amire még figyelj oda, hogy mennyit iszol. Ha keveset iszom akkor nekem is többet keményedik.
Nem csinálsz vonalzót? Nem tudom hányadik héten jársz.

Brigii!
Ügyes vagy a cukroddal! Remélem megmutatkoznak a babák! Kiváncsi vagyok kik laknak a pocidban!

Zsókuci!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és kikapcsolódtatok egy kicsit! Puszi Neked!

Rozus!
Már mekkora a Te lányod is! Hihetetlen, pedig mintha tegnap született volna!

Mi jól vagyunk, poci nagyon nagy szinte napról napra szemmel láthatóan nő, éjjel nagyon rossz fordulni, mindenem fáj, ha nem lenne szopipárna szerintem már megörültem volna. És még bő két hónap...keményedések megint vannak, de remélem júniusig mindenképp kihúzzuk valahogy.
Puszi mindenkinek!

lanett

Lanett!
Köszönöm a bíztatást!!!
Vendég

Numato! Jó soká, de én is csatlakozok az örömködőkhöz, hogy végül is két bébike növöget benned, azért három egy kicsit túlzás. Én is féltem volna a helyedben egy picit, de így akkor minden elrendeződött.

Rozus! Az előző oldalon azon a tópartos képen nem Lipóton vagytok véletlenül? Én nem érzem, hogy fiú vagy lány. Néha azt gondolom, hogy fiú máskor meg azt hogy lány. De nem is akarom bebeszélni magamnak, hogy mi lehet, mert még megsértődik, ha aztán meg mégsem az, és még valami kárt tesz magában. Szóval én az ultrahangnak hiszek :D Neveket azért már nézegettünk, de megállapítottuk, hogy ha fiú lesz nagy bajban leszünk, mert nem tetszik egyik sem, lánynév az van egy csomó.

Chesti! Időpontok közül nekünk jó a máj. 11., június 1., 8. de csak a péntek, mert szombatonként gomba :D tanfolyamra járok, május 18-19 egyáltalán nem jó, mert nyaralni fogunk. Beteszel engem is a táblázatba? Köszi! Rendes tőled, hogy felvállaltad a szervezést :)
gombahölgy

Benszi! Nekünk 180-as HCG-vel egy babócácska van, azt mondták lehet ikrek, szóval neked még bármi lehet! Jaj ez olyan izgalmas!! :D Én úgy tapasztaltam, hogy a terhesség elején minden tünet normális a vérzésen és az abnormális görcsökön kívül. Pláne ha első terhesség mindenféle dolgokat érez az ember, és olyan kombinációkban, amikben addig még soha. De legalább van miről mesélni :D

Kép

végre emberi alakot öltött a matricámon is a bébi :D
gombahölgy

[quote="gombahölgy"]B írta:gombahölgyenszi! Nekünk 180-as HCG-vel egy babócácska van, azt mondták lehet ikrek, szóval neked még bármi lehet! Jaj ez olyan izgalmas!! :D Én úgy tapasztaltam, hogy a terhesség elején minden tünet normális a vérzésen és az abnormális görcsökön kívül. Pláne ha első terhesség mindenféle dolgokat érez az ember, és olyan kombinációkban, amikben addig még soha. De legalább van miről mesélni :D

Kép

végre emberi alakot öltött a matricámon is a bébi :D

Gombahölgy!
147-el szerintem egy lesz!De hétfőn kiderül!
Ez már a második terhességem,csak az első spontán volt és méhenkívüli.
Gratula a babádhoz :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok! :D

Végre itthon!!Szóval. úgy nézz ki, hogy két csajszi van a pocakomban!! :lol:
A doki bácsi nem találta a fütyijüket!Bár 100%-os akkor lesz ha már kibújtak,a pocomból.
De azért , bízom benne hogy jól látta.
Most is a DVD-t néztem, ahogy hazaértem.Nem lehet betelni velük!!!

Ikres anyukák!

Mennyi volta az AFP eredményetek?
Hol tudok 20 hetes eredményeket megnézni?

Minedt rendben találtak, jól lettek az értékek.
Minden belső szervet alaposan megnéztek.

Benszi!

Nekem 94 volt a HCG-m, és ikreim vannak.Bár igaz, hogy 1 hét múlva 2500 lett, ami már sejtetett valamit.

Mindenkit üdvözlök

Ja a lányok neveik:
Brigitta és Barbara

Brigi :wink:

Kép
brigii

Brigi!
Ugye most csak tréfáltál a 94-es HCG szinttel?És az hanyadik napon volt,ha emlékszel még rá?
Vendég

Brigi!
Egyébként gratulálok a csajokhoz!!!
Otthon apu elnyomásban lesz :D :D :D :D :D de így járt :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Dobok egy táblát, jelezze, aki jönni akar, és az időpontokat, amik jók.

Viki jó lenne látni az ikreket élőben. :) Gyertek. :)

Taptau drága nagyon el vagy tűnve tessék jelentkezni. Ugye Ti is jöttök a talira? :)

Zsókuci hát Te is eltűntél. Hiányzol, azonnal tessék jelentkezni. Mi az hogy nincs mit írnod???? Barlangfürdésről képeket kérek, de azonnal. :)

Brigii. két kis puncis. : :lol: Gratulálok, a nevek nagyon szépek. UH kép nincsen? Talira nem jöttök?

Szuszi, Agnese többiek merre vagytok?

Mi tegnap őszi babás talin voltunk. Jóóó volt, Niki nagyon élvezte, ismerkedett, szerelem szövődött. :)

Kép

Kép
Kép

chesti

Benszi nekem 91-es HCG-vel ikreknek indult, csak az egyik felszívódott.. :(

chesti

Brigi gratulálok a két kis csajszihoz :D .Nagyon szép neveket választottatok.
Az én AFP értékem 77,7 ng/ml MOM 2,3 volt.
Nemtudom,hogy hol tudsz 20 hetes eredményeket megnézni,de az enyéimet leírom. A baba BPD 55,TAD 50,FL33.B baba BPD 54 ,TAD 49,FL 32

Vigyázz magatokra!

Puszi Mindenkinek

Lippa

http://babafalva.hu]Kép[/url
lippa

Chesti!!
Nekem bármelyik időpont megfelel a találkára!!!
Nekem a Zeke azt mondta,hogy Ő nem hiszi,hogy kettő lenne!Ja és húsvét hétfőn kellett volna vérvételnek lennie,de pénteken már megcsinálták.És 3-at ültettek be!!
Vendég

Sziasztok!

Régen írtam már, nem voltunk itthon.

Chesti

Nekem egyelőre bármelyik időpont jó, de nekem a szombati nap szimpatikusabb, mert péntek délután mindig hatalmas dugó van. Persze ha a többség azt választja, akkor nekem is jó lesz. Elvileg májusban lesz általános iskolás osztálytalálkozóm Zalaegerszegen, de még nincs időpont, így lehet, hogy az egyik hétvége nem lesz jó. De talán nem esik majd egybe a két program.

Mot!

Remélem hercegnőtök jobban van!

Numato

Gratulálok a 2 babához, így azért könnyebb lesz.

Benszi

Üdv Neked. Kíváncsi vagyok hányan vannak a pocidban. Nagyon izgalmas, amíg kiderül.

Zuzmó

Jó nagy baba Jázmin, szépen fejlődik. Végre nem kell az a fránya terpeszpelus.

Taptau

Régen tettél fel képet Mátéról.

Brigi

Gratulálok a két csajszihoz. Szép neveket választottatok. Mik lettek volna a nevek, ha mind a kettő fiú?

Kép

Kép
agnese

Benszi! :D
Nekem 5 napos embriókat ültettek vissza,így én korábban is mentem vérvételre.Dec 11-én volt a E.T. és 20-án mentem vérvételre.utána meg 27-én is, és ott lett nagyon magas.

Bár januárban derült ki, hogy ikreim lesznek-Vannak!! :lol:

Lippa! :D Köszi az adatokat.
A doki Pesten azt mondta, hogy kicsit alacsony az AFP értékem, de az UH-kon minden oké.Méretek stb.Tarkóredők:1,6 és 1,9 volt a 12 hetes UH-n.

MOstani adatok:A baba:BPD:45,7 HC: 167,0 AC: 144,9 FL: 31,5
B baba: BPD: 40,4 HC:154,1 AC: 141,9 FL: 29,1

Az AFP-m volt:53/ng/ml MOM 1,13

De mivel a többi jó lett, így nem foglalkozott vele.

Agnese! :D

Öszintén szólva fiú neveket, még csak most kezdtem el nézegetni.De a két lány név már régóta a szívemben várt a babákra.

Kb 5 hét múlva megyünk 4D re, és akkor talán lesz képem is, most DVD-t kaptunk nézegetni.

Üdv mindenkinek!
:D

Kép
brigii

Újra itt :lol:

Chesti, úgy néz ki, hogy az időpontok közül inkább a májusiak lennének jók, mert júniusban nyaralunk, ha minden igaz.
Persze még 100%-ra a májusi sem biztos, de az a valószínűbb. És akkor már mindegy, hogy péntek, vagy szombat.
Köszi a rögzítést :D
Ja, és Niki jó kis pasit talált magának, jó az ízlése :wink:

Brigii, gratulálok a lányokhoz! Jól emlékszem, hogy te nagyon is lánypárti voltál?

Gica, bandázs még nincs :roll: , de két tunika( friss szerzemények )
már figyel a szekrényben.
Tiszta haszon, hogy idén a kismama fazon a divat, így egynek az árán, amit kismama boltban vettem volna, vettem kettőt egy "sima" butikban.
Vigyázz magatokra, és pihizz sokat!
Ja, kimama torna dvd-n beszerezve, de még nem próbáltam :oops:
Olyan kis hülye aggódós-óvatos vagyok, hogy még nem kezdtem el.
Pedig már lehetne.

Hétfőn megyek dokihoz, már nagyon várom, hogy lássam a kicsikémet :lol:

KépKép
naposoldal

Halihóó! :lol:

Vagyok már,csak a szép idő nem enged,szinte egész nap kint vagyunk!

Chesti,benne vagyok a taliban,de én sajnos nem tudom előre mikor mi lesz.Mi nem nagyon tudunk előre tervezni,na jó a nyaralás,meg ilyesmi helye közel tudjuk.De pl. a holnapi programunk is,ma este 7-kor lett lefikszálva.(csendben jegyzem meg,Halász Judit koncert lesz,amire Mátéval megyünk,nem tudom ,mit szól majd hozzá,hogy bírja majd!)Ja és Apa nélkül én veszett ember vagyok a városban!
De nagyon szeretnék menni! :lol: :lol: :lol:

Agnese,mindjárt jönnek a képek,de mi is szeretnénk látni Milánt!

Lanett,hát....bár úgy lenne,de a teszt szerint nem...sajnos :cry: :oops:

Szóval az utazást jól bírtuk,odafelé Máté jobban,én már kevésbé,mert folyton valamelyik utastárstól kellett visszahozni,egész úton ismerkedett.Mert ugyebár vonatoztunk.

Szuper jól éreztük magunkat,hamar eltelt ez a majdnem két hét.
Rengeteget csavarogtunk,játszótérre jártunk,barátokat,rokonokat látogattunk,Máté pedig mindenkit levett a lábáról.Egyébként is nagyon barátságos,de itt aztán kitett magáért.Még az én régi ovimba is ellátogattunk.

Teszek mindjárt képet!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
taptau

Gica,a szüleim 350 km-re laknak,úgyhogy már maga a hazautazás egy "nyaralás" nekünk!Sajnos így sem sűrün tudunk menni,esetleg,ha mi levonatozunk és Apa értünk jön,egy-két hét múlva.Csak Apának hiányzunk piszkosul,persze ő is nekünk.
Volt egy édes jelenet most is,Apa hívott minket telefonon,én kihangosítottam és beszélt Mátéhoz.Mikor meghallotta a hangját,hát lányok,majdnem elsírtam magam.Felcsillantak a szemei és mondta ..APA.....Szijjjja....azt hittem megzabálom. :lol: :lol: :lol:

Jó sokat írtam!Húúúú és most látom,mennyi már az idő!Szép álmokat! :lol:

Kép
taptau

Sziasztok!

Nekem sajnos nincsenek jó híreim...
A tegnapi tarkóredő mérésen az egyik babánál 5 mm mértek.
Rohantunk Pestre az Istenhegyi útra éppen ott volt a Bátorfi doktor, az ottani profibb géppel, már 6,2-t mért és az egész kis teste körül másfél mm víz van a bőre alatt.
Kedden 11-re kell mennünk a Szabolcs utcába hozzá...
Ő javasolta a redukciót, mert szerinte nagyon beteg, keddig el kell döntenünk, hogy a másik érdekében megtesszük-e v. kérünk további vizsgálatokat, de minden egyes nappal a másik esélyeit rontjuk...
Kaptunk felvételt az UH-ról, egyébként teljesen egyformák, szopják a kis ujjukat...

Nem tudom mi lesz. Az ésszerű döntést tulajdonképpen meghoztuk, de képtelenek vagyunk kimondani...

Judit

jucicuki

Juci,

nagyon-nagyon sajnálom, ami veletek történik. Azt hiszem, nem tudok olyat mondani, ami vígasztalna benneteket. Próbálj meg a körülményekhez képest azért nyugodt maradni, mert a kicsikéidnek ez nagyon-nagyon fontos (tudom, hogy ezt Te is tudod).
Kívánom Nektek, hogy tudjatok olyan döntést hozni, ami a lehető legjobb mindannyiótoknak, és hogy minél hamarabb megnyugtató híreket kaphassunk Rólatok!

Puszi,

Ági

Kép
agnesm

Kép
Agnese!
Én is iizgulok a hétfő miatt!!Majd megírom mi lett!!
Brigi!
Köszönöm a Hcg-s infót!!
Taptau!!
Gyönyörű a kisfiad!!
Vendég

Chesti Drága!
Nekem péntek és szombat is jó, ha úgy alakul....Vagyis ha megvan a időpont, úgy alakítom.....

Fogyiügyben mi van???Feladtad???Napok óta nem látogatsz bennünket!! :roll: :roll:
Vendég

Sziasztok!

Juci ez szörnyű amit írsz,de a másik baba miatt erősnek kell lennetek!Olyan igaszságtalan az élet!!!Nagyon sok erőt és kitartást kívánok Nektek!

Brigi nagyon szívesen,ha bármiben tudok segíteni csak szólj nyugodtan :wink: !

Taptau nagyon-nagyon édes Máté,igazi kis Pasi :D :

Puszi Mindenkinek

Lippa
lippa

Sziasztok,

Először is elnézést, hogy így eltűntem, itt voltam nagyjából olvasó-üzemmódban, de általában munka után már nem igazán volt erőm írni, meg mostanában kedvem sem valahogy. De a lényeg, hogy újra itt vagyok, és nem fogok eltűnedezni, ígérem :D

Judit drága,
Teljesen libabőrös lettem, ahogy olvastam soraidat. Végtelenül sajnálom, hogy ilyenen kell átmennetek. De muszáj lesz a másik egészséges kisbabótok érdekében!!!
A Szabolcs utcában lesz kedden a redukció? Vagy ekkor még csak további vizsgálatok lesznek? És milyenek a kockázati tényezők? Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!!

Lanett,
Bocsi, hogy nem írtam még mail-t, de a fent leírt okok miatt itthon már nem is igazán kerültem gép közelbe, de fogok írni ígérem :D
Örülök, hogy jól vagy. Várjuk majd a szoba képeket, na meg persze jöhet pocifotó is :wink: :lol:

Chesti,
Először is köszönjük, hogy szervezed a talit! Amúgy a táblához annyi, hogy nekem is kedvezőbb lenne a szombat, de ahogy már korábban is írtam, a péntek sem akadály.
Én biztos viszek majd valami inni-enni valót, de még nem tudom mit, meglátjuk a többiek mit hoznak :D
Nagyon helyes Niki pasizós képe. Milyen helyes az a kissrác :D

Agnesm,
Nagyon aranyosan írtad le Ádám örökmozgóságával kapcsolatos érzéseidet :D Jót mosolyogtam rajta :)

Share,
Nagyon helyesek a Mátéról készült fotók :D:D Milyen nagy fiú már!!!

Manda,
Szuper lenne, ha Ti is jönnétek a talira!!!

Estrella,
:( sajnálom, hogy te nem fogsz jönni. Hátha meggondolod addig magadat… Jó lenne!!!

Rozus,
Nagyon helyesek vagytok Verussal a képen! :D

Lippa,
Nagyon helyesek a lánykáid a kádban :D

Numato,
Örülök a 2 babónak! :D Gondolom csak Ti is nyugodtabbak vagytok így… Gratulálok a kiskönyvedhez :)

Zuzmó,
Nagyon örülok, hogy nem kell már Jázminnak a terpeszpelus!!! Szép nagy lány már! :D

Taptau,
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! :D Képeket köszönjük Mátéról! Annyira cukiiii! :D

Gica,
Sajnálom, hogy így keményedik a pocid! Remélem azóta már jobb a helyzet!
Soraimból akkor tényleg jól érezted a szomorúságot… de azóta már jobb valamivel. Aranyos vagy :)

Lucia,
Remélem már jobban van a kezed… Köszönöm a privi választ, írok majd.

Gomba,
Bocsi, hogy még neked sem válaszoltam a privire, de ígérem fogok :D

Brigii,
Gratulálok a csajszikhoz!!!! :D:D:D:D:D

Benszi,
Nekem is 111-es hcg-vel indult a terhességem, na meg eredetileg 2 babóval, csak aztán a 9.hét környékén az egyik felszívódott :? Úgyhogy akár…
Kíváncsi vagyok hányan laknak odabent, várunk majd a hírekkel!

Naposoldal,
Hétfőn, ha kapsz képeket, remélem velünk is megosztod :wink: Puszillak!

Hú, most aztán sokat írtam :wink: :roll: Remélem senkit nem felejtettem ki... :oops: Ma vagy holnap dobok fel táblát is!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

A tábla:
(remélem minden jó benne, ha nem, légyszi, szóljatok!)

Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

Kedden 11-re megyünk, Bátorfi kért konzíliumot, még egyszer megnézik egy másik géppel is, de kérte, hogy addigra döntsünk.
Délután megcsinálják a redukciót, ha akkor is úgy látják, hogy nincs remény, ha esetleg valami csoda történik, akkor a lepényből vesznek mintát mindkét babánál, aminek 4-4% a vetélési kockázata, a redukciónak kb. 5% a másik babára nézve :cry: :cry: :cry:
Egyébként a körülmények ellenére csak jót tudok mondani a dokiról, nagyon alapos és emelett emberi, tényleg minden lehetőséget átgondolt...

Nem tudok mit mondani, egyenlőre nem nagyon vagyok magamnál, legszívesebben beülnék egy sarokba és sikítoznék, de a babáknak szükségük van rám.
Hihetetlen volt, hogy szombaton felkeltünk és ugyanúgy sütött a nap, mint pénteken...csak én nem leszek már ugyanaz...

Judit

jucicuki

Judit,

szegénykém. Érzem a soraidban az aggódást, a féltést. Teljesen megértelek. Annak nagyon örülök, hogy jó a dokid, ez nagyon sokat számít.
Meglátod, túlleszel ezen a szörnyűségen, és minden rendben lesz a másik kisbabátokkal!!!! Nagyon drukkolok nektek!

Puszillak!

Kép

Kép
zsókuci

Juci!
Ez hihetetlen!!!!Én még mindiig nem fogtam fel!!!Küldök sok sok pozitív energiát!!!Már amennyi maradt !!!!Itt zokogok a gép előtt!!!! :cry: :cry: :cry:
Vendég

Jucicuki nagyon sok erőt, kívánok nektek. Tényleg felfoghatatlan, kedden szorítok értetek. :cry:

chesti

Juci, nagyon gondolok rátok kedden, bízz benne, hogy minden rendben lesz, jó?

Ez a napsütéses mondatod felidézett bennem valamit. Ugyanezt éreztem én is majdnem pontosan három éve egy családi tragédia után. Igen, a nap tovább süt akkor is,mikor bennünk valami örökre megváltozik. És ez akkor felfoghatatlan, de igazából mégis jó.
Mert az örök körforgást jelképezi, ami könnyebbé teszi elfogadni azt, amit kezdetben felfogni sem tudunk, később pedig megtanulunk együtt élni a veszteséggel.

Próbálj erőt meríteni abból, hogy sokan gondolunk itt rátok.
És jelentkezz, mihamarabb.

KépKép
naposoldal

Juci!

Nagyon nagyon szörnyű, amit írsz, és igazából nem is értem... Mi az, hogy nagyon beteg? Meg sem tudna születni, magától is elhalna, vagy megszülethetne, de fogyatékos lenne? És az egészséges babó mért van veszélyben tőle? Gondolom, minden lehetőséget kikérdeztetek a dokitól...
Legyél nagyon erős, tarts ki!

Puszi
Rozus

KépKép
rozus

Hello mindenki!

Jucicuki! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nem tudom mit mondjak! Ez borzasztó! Nagyon sajnálom!
Nagyon nagyon szorítok Értetek! Bízzál, és nem lesz semmi baj!

Zsókuci!
Örülök, hogy hallok Rólad! :wink:

Taptau!
Olyan édes Máté!

lanett

Zsókuci!
A táblázathoz kiegészítésként:6.lombik volt és a Jánosban szeretnék szülni!
Jucicuki!
Mélységesen sajnálom!!Én valami hasonlót érezhettem,amikor 9hét után derült ki,hogy méhen kívül tapadt meg a baba!!Totális összeomlás volt!!
Vendég

Juci!
Nagyon szorítok Nektek holnapra,hogy minden rendben legyen!Sok-sok erőt és kitartást kívánok!

Puszi,Lippa
lippa

Bocsi,csak próbálkoztam :oops: !
Mindenkinek szép napot 8) !

Lippa

lippa

Nem vagyok teljesen bolond,csak az előbb próbálkoztam v.mivel,amire azt hittem,hogy elküldtem,de mégse :roll: .

Biztos tegnap napszúrást kaptam :) !

Puszi Mindenkinek

Lippa
lippa

Sziasztok,

Képzeljétek! Most már lemerem írni, mert már biztos. Lesz még egy kiskutyánk! :D Ő kinti kutyus lesz, a másik kutyónk – Mimi-, továbbra is bent fog lakni :D
Vanda lesz a neve, és a héten kapjuk meg. Örökbefogadtuk :)

Íme Ő:
Kép
Szerintem nagyon helyes! :D:D:D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Lányok!!
Tegnap nem lehetett feljutni az oldalra!!!
IKREINK VANNAK!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Picit betojtam Smile Smile Smile Embarassed Embarassed
8mm-es petezsákok,de az egyik mellett van egy 17X5mm-es vérömleny!Ami vagy felszívódik és megmarad az egyik baba vagy nem és akkor elvetélem szegényt Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Rutascorbint kell szednem,hogy felszívódjon a vérömleny!
Most sok pihi,úgyhogy nem sokat leszek fent Sad Sad Sad
Nagyon szurkolok mindenkinek!
Ja és tök allergiás lettem az agolutyn injekciókra.Le kellett állni vele és egy másikat kapok.Ha nem múlik akkor cserélünk és vissza az agolutynra és le az Utrogestanról!!
Csók mindenkinek!!
Vendég

Ez tök jó kimásoltam a szöveget,hogy ne kelljen kétszer leírni és a smilekat nem teszi ki!!!!Na mindegy!!
Vendég

Benszi! :D

Gratulálok! :lol:
Nekem is volt vérömlemény a két picur között, és én is rutascorbint kaptam.Szépen fel is szívodott!!Pihenjél sokat!

Üdv az ikresek között!! :lol:

Sziasztok!

Kép
brigii

Brigii!!
Köszönöm!!!
Őszíntén egyet szerettem volna,de most hogy láttam az UH-n mindkettőt,így elszomorodtam,mert nem akarom elveszíteni egyiket sem!!
ŐK AZ ENYÉMEK!!!
Picit félek,de nem akarok állandóan arra gondolni,hogy vajon megvan-e még.
Most egy hét pihi és utána hétfőn UH megint!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Tegnap délután nem sikerült bejutnom a babanetre, így csak most tudtam elolvasni Titeket.

Juci!
Nagyon szomorú, ami veletek történik. De reméljük, minden rendben lesz és délutánra már kicsit jobb híreket tudsz majd mondani. Legyetek erősek!

Zsókuci!
Édes az új kutyusotok! Nagyon kedves tekintete van! Biztosan nagyon jól fogja magát érezni nálatok.

Lanett!
Köszi a tanácsot. Lehet, hogy tényleg kicsit több folyadékot kellene, hogy igyak. A beülti után is elég nehéz volt az elegendő folyadékbevitelt megvalósítanom és bevallom, hogy mostanában kevesebbet iszom... De így, hogy pihengetek sokkal jobban vagyok.
Vonalzót majd tervezek készíteni, de még nem sikerült összehoznom. Egyébként már a 17. hétben járunk...

Taptau!
Látom a Mátés képeken, hogy IC-vel utaztatok haza. Hogy bírta Máté a vonatozást?

Brigi!
Gratula a kislányokhoz! Az AFP értékekhez nem tudok még hozzászólni, tegnap voltam AFP-s vérvételen... Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz.

Benszi!
Örülök az ikreknek! Pihizz sokat, és minden rendben lesz!

Naposoldal!
Ejnye-bejnye, szóval húzod az időt bandázsügyileg... :lol:
Én tegnap vettem egy kismamanacit, mert már a bandázs sem teljesen elég... :roll:
Megértelek, hogy még nem tornáztál, én is elég aggódós vagyok, pláne, a pocakkeményedés óta...

Chesti!
Szóval már itt az első szerelem! Niki jól választott... :) :)

Mi tegnap voltunk AFP-n, és jövő héten kell mennünk majd genetikai uh-ra. A pocakom már nem keményedik annyira, úgyhogy a gyógyszerről leállhatok, de a magneB6-ot továbbra is szednem kell.
Képzeljétek el, a múlt héten voltunk egyet ringatózni. Nem tudom, hallottatok-e már róla. Várandós kismamáknak és 3 éves korig kisbabákkal lehet menni énekelgetni a Ringató foglalkozásokra. Nagyon jól éreztük magunkat, ajánlom mindenkinek!

Puszi
Gica
gica1

Benszi gratula az ikrekhez. :) Pihenj sokat. :)

Úgy látom az ikresek megszaporodtak. :)

Zsókuci drága már msn-en is írtam, de gyönyörű a kis kutyusod. :)

Kép
Kép

chesti

Sziasztok!

Nem vagfyok pár napig és ilyen szomorú híreket kell olvasnom. :( :( :( Juci, légy erős!!! Nagyon gondolok rátok ma! Remélem minden simán megy, és az egészséges babó nem sínyli meg a beavatkozást! Puszi

Chesti, nekem elvileg minden jó, kivéve a június 9 szombatot, az valószínűleg nem lesz jó.

Zsókuci, várom! Édes a kutyuli.

Mindenkinek szép napot!

Lucia

Kép
lucia1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?