Új privát üzeneted érkezett!

pimpoka
Én is mindig bajban vagyok, hogy mi adjak rá :twisted: Van, hogy kiviszem a kertbe és 10 perc után berohanunk átöltözni vagy kenek rá még egy réteg fényvédő krémet :wink:
Alexa is elég sokat bömbölt a babakocsiban, azóta nyugodtabb, amióta (szerencsére fokozatosan lehet állítani a háttámláját) felemeltem és kilát. Valamint akkor indultunk útnak, amikor elálmosodott és ha felébredt, jókat nézelődött 8) Csak néha sietni kellett haza, mert megéhezett.
Pár napja már nem indulok vele útnak, csak a kertben vagyunk, mert a séta alatt a babakocsiban nagyon melege van. Csak a kertben hűsölünk a fák alatt.

Kép
klmaria

pimpoka
Szerintem nyugodtan megpróbálhatod felemelni neki a háttámlát. Először próbáld ki otthon, hogy élvezi-e!
Nekünk bejött! :wink:
Most meg már azt sem szereti, ha be van kötve, mert úgy nem tud előre- és kihajolni a kocsiból. :lol:

Kép
klmaria

Sziasztok!

Katica!
Szívesen!!!!! :D

Gátseb:Nekem csak a belsők vóltak felszívodó varratok Az első kettő gyerkőcnél!(Zsaninál nem vólt )Csak egy kis belső)A külsőt a 4. napon szedte ki a dokim!Semmi bajom nem vólt vele!!!!!! :D :wink:

Pimpoka!
Igen elképzelhető.hogy jön a fogatok!! :wink: :P Kötődik a foguk már ilyenkor! :wink: :)
A babakocsi támláját már egy picit felemelheted(éppenhogy kilásson)Mi is sokat szenvedtünk,az úton!Zsani is sokat sírt,hogy vegyem ki!Én is a karomban vidtem a kocsit meg tóltam!Nagyon nehéz vólt úgy,de hála az égnek,mára már megszokta a kocsit!Szeret nézelődni,integetni,kiabálni!!Minden érdekli már Zsanit is!A nagyobb autóknak kiabál,a kutyáknak szintúgy!Integetni meg úgy álltalába mindennek!! :lol: :wink:
Az öltöztetéssel kapcsolatban pedig mindég vigyél magaddal egy kis kardigánt,ha úgy gondolod,hogy esetleg fázna!!Őltöztezsd rétegesen!Tudj mit levenni rolla!!!! :wink:

Szép jó éjszakát mindenkinek!Megyek aludni!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Jó rég jártam erre felé is :( de állandóan kint vagyunk aztán este meg már se energiám se kedvem nincsen ideülni, pedig korán elalszanak :lol: valószínű, hogy engem is elnyom a levegő :wink: na mindegy azért szoktalak olvasni titeket.

Tiop,
a szobáról küldtem neked anno képet, de már én sem tudok, hogy privi volt-e vagy mail :oops:
szeretnélek megkérni, hogy írd le légyszi lépésről-lépésre, hogyan kell lekicsinyíteni a képet, nagyon szerencsétlen vagyok :oops: nem sikerűl sehogy, egy darabig eljutok, de a kép mérete nem lesz kisebb sehogy :oops: :oops: :cry:

Pimpoka,
nekem a Bence végig tápos volt, huginak pedig 4-4 és fél hós korától kellett adni, a kaki a táptól lesz zöld, nyúlós és kicsit büdibb mint az anyatejes kaki, ne aggódj :)
a fogaink nekünk is 3 hós korunk óta mozgolódik, mindent betöm a szájába és csócsálja, na meg nyálzik ezerrel :wink: már látszik az első foga alul, de még nem tört át és igen megszenvedjük :cry:

Üdv az újaknak :D :wink:

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Jó reggelt!

Köszönöm mindenkinek a segítséget a babaruhákkal kapcsolatban, ki is nyomtattam a hozzászólásokat és megnéztem a beszúrt linkeket.

Ezen a héten - vagy a jövő héten - kell mennem terheléses vércukorra, már eléőre félek, hogy mekkora sorbanállás lesz.

Bár a dokim azt mondta, hogy ha letelik a 120 perc akkor nyugodtan menjek oda és mondjam meg, hogy letelt az időm és nem tudok tovább várni, nekem vegyék le a vért most, még akkor is ha 30 ember elé kell befurakodnom... :)
Majd rá hivatkozom ha meg akarnak lincselni :)

Tegnap a férjemmel összeírtuk számítógépen, hogy mi kell a babának. Te jó ég, ez egy kisebb vagyon! Bár valószínűleg a 20-30%-a pénzkidobás, de nem visz ráa lélek hogy ne vegyek meg mindent ami elő van írva.

De csak jövő hónapban állunk neki vásárolni, még nem tettünk semmit, még egy kis zoknit se, pedig már 5.5 hónapos terhes vagyok.

Van még itt valaki aki augusztus elején szül????????
brera

Szép jó reggelt Mindenkinek!

köszönöm a tanácsokat! Megpróblom ma majd a sport részbe beletenni, kíváncsi vagyok mit fog művelni.
Csütörtökön megyünk oltásra, kettőt is fog szegénykém kapni, mert most kapja az agyhártyagyulladás ellenit is.

Verna, Flóra, hogy viselte az oltást? Mikortól kezditek a hozzátáplálást és mivel? Van még tejcsid?

Na mi most megyünk is kifelé, mert ragyogó idő van!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

brera!
Itt is találsz jó ötleteket! :wink:
http://www.hoxa.hu/?p1=cikk_lista&kat=85

Kép
klmaria

Brera!
Szerintem jól gondoljátok át, hogy mi az amire szükségetek lesz, mert tényleg rengeteg pénz ki lehet így dobni az ablakon feleslegesen. Kérdezz más kismamákat, hogy nekik mi kellett, kérj tanácsot a védőnődtől (ha segítőkész...), ő biztosan fog tudni segíteni. Az sem jó a gyerkőcnek, ha mindent megadnak neki. Megszokja és utána nem fogsz tudni mit kezdeni a hisztikkel. Persze ez már a kicsit nagyobbakra vonatkozva mondom. Csak egy példa: szerintem nem feltétlenül kell az elektromos orrszívót megvenni azért, mert az a drágább. A porszívós is ugyanolyan jó, ha nem jobb... Vagy nem biztos, hogy mindent a Brendonban kell megvenni, mert az márkás. Teljesen szuper dolgokat lehet venni kisebb boltokban is, ahol nem kerül annyiba. De ez csak az én véleményem. Szóval szerintem lehet ezt okosan is csinálni, úgy hogy az ember nem feltétlen költ el kb. 500ezret, vagy még többet... :roll:
Egyébként mi is sokmindent a terhességem vége felé vettünk meg. Nem kell rohanni, ha csak nincs egészségügyi akadálya a későbbi vásárlásnak.
Na jól van mára befejezem az okoskodást. :oops: :D
Szép napsütéses napot Mindenkinek!

Kép
Kép
giga1

Kép

Sziasztok!

Timi!
Kűldtem privit!Remélem érthető lessz!!! :P :wink:

Brera!
Hát igen nem egy ólcsóság az biztos,de megéri!! :lol:
Abban meg igaza van a dokinak,hogy szóljál nyugottan,hiszen te addig nem ehetsz semmit!!!!!!Próbáljanak valamit is szólni!!!Férjed nem tud elmenni veled?? :roll: A ruhavásárlással pedig nem vagytok elkésve!!!!! :) Ráértek szerintem még!Van időtök bőven!De egy két rugi az nem árt! :wink: :D Én sem bírtam megállni,csak én nagyon babonás vagyok!!! :? :lol: Babakocsit 7 hónapos terhesen vedtük meg!!! :D :wink:

Sziasztok szép napot mindenkinek!!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Giga!
Teljesen igazad van!!! :D A babakocsit mi is Kistarcsán a Gólyafészekben vedtük!Sokat lehet tényleg spórolni,ha az ember odafigyel!Igaz van olyan cuccunk is ami még a Brendonból van(de az is a leg ólcsobb)Azért írtam le egy előző hozzászólásomban,hogy ha a Brendonban vásárolnak akkor ott tudnak segíteni mindenben!De nem kell feltétlen oda menni!!!!!!! :wink: Nekem most a hétvégén a piacon is tudtak ruha ügyben segíteni az eladók!Nagyon jó rucikat vettem mind a három gyerkőcnek,potom áron!!!!!!!!! :wink: :D Többek között ezt a mezt is ott vedtem Rolinak!Mindene a Ronaldinho!!!! :lol: Na mindegy nagyon elkalandoztam és nem is ide való ez a téma!Azért beteszem a képet,hogy lássátok-piacon is lehet jó árút kapni!!!! :lol: :lol:
Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvége. Klassz idő volt nagyon, gondban is voltam az öltöztetéssel. :roll:
Dórit valahogy megviseli ez az idő, legalábbis én erre tippelek. Nyügöske volt tegnap és úgy tűnik ma sem a legjobb napjára ébredtünk. Ennek ellenére tündéri, mert már észrevettem, hogy tudatosan figyel és követi az ember mozdulatait a szemeivel! Olyan érdekes, ez teljesen új nála ! :D

Teszek fel egy képet is róla!

Szép napot mindenkinek!
Kép Dóri

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Én vettem (kéz alatt, de nem használt) elemes orrszívót, de azért a porszívós hatékonyabb! :) Az elemeset csak akkor használom, ha úton vagyunk! :)
Angolturiból öltözünk, néha vadiúj cuccokat tudunk kifogni (rajta van még a címke) féláron - márkás, jó minőségű cuccok!

Pimpoka: Flóra az oltást jól viselte, mikor megkapta, de délután nem bírtunk vele!!! Folyamatosan sírt, nem akart enni, aztán kialudta szerencsére. Azóta minden ok, csak éppen növekedési ugrás lehetett, mert volt olyan napunk, hogy 8x evett!!!
Tejjel alig bírom, már kétszer kellett mirelit tejet olvasztani.
De már csak 8 nap a hozzátápiig!!!

A gyerekorvos mondta, hogy most már nem ír tápot, addig húzzuk ki - hát kihúzzuk - bár úgy érzem magam, mint egy tehén, állandóan csak fejek!!! Jövő kedden megyünk mázsálásra és akkor a védőnővel megbeszéljük a hozzátápit! Szinte biztosan üvegessel indítunk, egyrészt mert most csak primőr zöldség van, ami ugye veszélyes, másrészt a védőnőnk, ahogy hallottam másoktól, nagyon készétel-párti. Én mondjuk csináltam kis bio-konyhakertet, de abból csak nyárra lesz valami (már kel a borsóm! ;) ). Szerintem hétvégén veszünk is kis adagos bébiételeket és kedden már esszük!!!
Már most készítem elő a terepet teákkal, hogy szokja az ízeket és tetszik is Flórának a dolog!!! Eddig Milupa gyümölcsös és őszibarackos teát próbáltuk, mindkettő ízlett neki! Amióta melegebb az idő, amúgy is jóval több tea fogy.
Vendég

Tiop!
Jó hogy feltetted ezt a képet Zsaniról! Akartam már kérdezni, hogy amikor már mászik a babóca, nem féltek, hogy felfázik a kövön. Vagy csak meghatározott ideig engeditek lófrálni a lakásban? Hogy csináljam majd úgy hogy ne fázzon fel Lili, ha már ő is mászni fog.
Egyébként tényleg jó az a mez Rolin! 8)

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Brera, szerintem sem vagy semivel sem lemaradva vásárlás terén. És ahogy a töbiek is írták, okosan kell vásárolni, esetleg több helyen megnézni, különben sokkal többet lehet költeni. És nem szükséges mindent egyszerre megvenni. Lehet, hogy nem is lesz rá szüksége a babádnak. Pl. mi vettünk 3 féle cumisüveget is, hozzá pót cumikat, és ott állnak szekrényben, mert Sára nem iszik cumisüvegből. Cici, ill pohár. Próbáltam én, de nem fogadta el. Az elektromos orrszívó szerintem semmit nem ér, nem szív rendesen, sokkal jobb a porszívós, és olcsóbb is. Rucikból sem érdemes nagyon sokat előre vásárolni, menet közben is látod, hogy mire van még szüksége.

Verna, én legtöbbször főzni szoktam Sárának, bio zöldségekből. Én sem merek neki primőr cuccokat adni. Mi az Örs vezér térről vesszük a bio zöldségeket, és gyümiket, de Gödöllőn is van biozöldségtermesztő, és ő házhoz szállítást vállal, egy láda zöldség-gyümölcs vegyesen. Még ezt a fajtát nem próbáltuk, de ha valakit érdekel, utánanézek részletesebben. (A bébiételek nem annyira ízlenek neki...)
Na meg mostanában gyümölcsleveket csinálok neki, gyümölcscentrifugával. Almalé, kis vízzel higítva. Répa, narancs, meg ezeket kombinálva.

Tüccs, Dóri nagyon édes!

Tiop, a te gyerekeid is!!!! :wink:

Pimpoka, örülök, hogy szépen haladtok, milyen jó is lesz beköltöznötök!!!Most irigykedek is ám, mi még anyósomékkal lakunk egyenlőre.(bár nagyon szeretem őket, egy rossz szavam sem lehet, Sárikát is rajongva szeretik. De azért már vágyom saját fészekre)

Na, megyek, szép napot mindenkinek!!!
Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Csak egy kép erejéig jövök,mert mindjárt ebédel Levi! :D
Ez a kép tegnap este készült :lol:
Kép

Kép
mano83

Sziasztok!

Mano, hogy milyen gyönyörű szemei vannak a fiadnak!!! Pár év, és alig bírod majd elhessegetni a kiscsajokat! :lol:

Brera, én elég sok cuccot vásároltam anno a minimanó boltból a Nagy Lajos kir. útján (persze náluk is van drága cucc), illetve sok body-t, rugit, nacikat felsővel vettem és veszek még most is piacon. Ugyanolyan kiválóak, mint a márkás cuccok a Brendonból vagy a Kenguru Gold-ból, és kb a harmadába kerülnek. Azt se felejtsd el, hogy (igaz a baba növekedésétől függően) az első pár garnitúra rucit 2-3 hét alatt kinőheti a pici. Nem érdemes sokat venni, plusz akkor mi marad amit a rokonság ajándékba vihet nektek? :lol: Szerintem pl felesleges a bébiétel-készítő robotgép is, meg a flincflancos, állványos, fiókos, leeresztőcsapos fürdőkád is. Babakocsit és rácsos kiságyat a Szentmihályi úti Bergon boltból vettünk, oda érdemes bemenni, aztán vettem egy esernyőre csukhatót is, de azt már a teszvesz-en. Rengeteg nagyon jó és eszméletlenül olcsó cuccot lehet beszerezni a net-en! Pl. én szeretem a bambino internetes bababoltot is, megbízhatóak és minőségi az árujuk. Vettünk már tőlük autósülést, hidegpárásítót, hintát, stb. Általában a nagyobb üzletek a drágák, bár ott is ki lehet fogni akciókat. De 5,5 hónaposan még nem késtél le semmiről, nyugi!

Nálunk most az állandó hiszti van műsoron, Bogi kicsit korán, már 18 hónaposan kezdi a "rémes kétéves" dolgokat. Jó pár napja semmi sem jó neki, csak földhözcsapja magát és bőg. Nagyon nehéz nem figyelembe venni akár 10-15 percen keresztül is az üvöltését, félek, a szomszédok azt gondolják, hogy nyúzzuk a gyereket. Pedig csak hisztériázik. Ma délelőtt is alig bírtam vele, még reggelizni sem akart hagyni, kénytelen voltam berakni a kiságyába és az üvöltése mellett enni valamit, mert a "lakóm" meg már nagyon követelte a kaját. Az se volt jó ha játszottunk, ha olvastunk, ha mesét néztünk, még a játszótérre sem akart lemenni, hanem lefeküdt a bejárati ajtóba bőgni. Őrület!!! Még a számítógép se kellett neki, pedig eddig ez volt a végső megoldás, most inkább csak rugdosni akarta a monitort. Az meg nem szerencsés...

Ráadásul úgy néz ki, hogy a kezdeti javulgatás után újra visszaesett az állapotom, csak azt tudnám, hogy mibe! Merthogy még mindig találgatnak a dokik. Meg fogok bolondulni! A súlyomba is belekötött a védőnő, mondván fogytam a múlthavihoz képest (1 egész kilót: hűha! :roll: ), miért nem eszem rendesen. Hiába magyarázom, hogy ehetek amennyi belémfér, az orvosom szerint a betegség és a gyulladás nem engedi felszívódni a tápanyagok egy részét, azért nem hízom (bár szerintem nem szükséges elefántsegget növeszteni ha terhes az ember lánya, pláne, ha még alkatilag se olyan :roll: ). Erre közölte, hogy így veszélyeztetem a kicsit, el kell mennem egy komplett kivizsgálásra (ott volt a kezében a papír, hogy a terhesség miatt nem vagyok vizsgálható, csak a szülés után, illetve a nőgyógyászati lelet, hogy a picur korának megfelelő fejlettségű, méretű, és egészséges). Igazán közel jártam hozzá, hogy belerúgjak abba a nőszemélybe! Sajnos nem tudom tolerálni az ostoba embereket.

Na, most megéheztem (már megint) :wink: megyek eszem valamit.

Szép napot mindenkinek!

Üdv: Andi

Kép

Kép
andibab

Andibab!
Szerintem ne húzd fel magad a védőnőn, újat már neked Bogi után nemigen mondhat. Nem semmi lehet az a nő.. :shock:

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Ruhavásárlás: Én az elején úgy voltam vele, hogy lehet, hogy csak ez az egy gyerekem lesz és akkor mért ne vegyem meg mondjuk a Brendonban, vagy egyéb ilyen helyen...., de nem feltétlenül, ha bárhol máshol megláttam jó cuccokat, nem érdekelt a márka. Nekem mondjuk rengeteg látogatóm volt, de ruhácskát talán ketten hoztak, mert mind úgy gondolta, hogy biztos a többiek is azt hoznak, és minek Dunába vizet... :lol: :? :wink: Szóval mi minden ruhát magunk vettünk.

Mostanság pedig nálamnál tehetősebbektől zsákszámra kapjuk a H&M-es rucikat. Ők azért cserélik le, mert vettek Benettont helyette, és ez már nem kell, pedig nem is hordták a 90 %-át :roll: :lol: :wink: Szegény gazdagok!!! :? Szóval én karácsonynál előbb csak egy-két bodyt veszek Szonjának, mert télre, nyárra is van elég.

Katica, majd kérdeznék megint priviben :wink:

Mano, nagyon édes, Levi :wink: :)

Tiop, nem is mondok semmit, Zsaniról, olyan cuki... :D Az én dagikám hátrafele bir kúszni, a mászást onnan ismeri, hogy engem lát négykézláb közlekedni, és felettébb viccesnek találja :lol:

Klamaria, elolvastam az együttalvós cikket, szívemből szólt, és nálunk így is működik :oops:

Tüccs, Dóri is jó kis husika :wink: :lol:

thenus

Sziasztok!

Köszönöm a tanácsokat és segítségeteket!
Sikerült szerdára bejelentkeznem Erdélyi Zsolthoz. Remélem elvállal. Telefonon azt mondta, hogy menjek el hozzá a héten és akkor megbeszéljük (remélem ez azt jelenti.....).

Egy pár kérdés még, ha nem fárasztalak le titeket nagyon :oops: :
A fizetés hogy megy a magánrendelőjében? (a dokinak kell odaadni, vagy az aszisztensnek? :roll: )
A kórházban a szüléshez adnak hálóinget?
A babának mit kell majd vinni a kórházba? (popsitörlő, pelenka?)

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Tiop,
köszi a privit, érthetően írtad le ne aggódj, próbálkozom, de csak reggel ovi előtt és este jutok a géphez :( egész nap kint vagyunk, még kajálni is a kertben kajálunk :lol:

Mano,
azok a szemek ellenállhatatlanok :wink:

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Sziasztok!

Czakoca, BOLDOG FÉL ÉVES SZÜLINAPOT BERNADETTNEK!!!! :lol:

Angyalkrisz, a szülőszobán kapsz "szép zöld" hálóinget, ott abba kell lenni. Az osztályon pdig már a sajátodban vagy.
Babának adnak pelust, de nem mindig elég, amit kapsz, tehát pár darabot vigyél. Meg popsitörlőt, textil pelust büfiztetéshez, ruhácska csak hazamenetelkor kell. Ott tartózkodáskor ingben, meg angolpólyában vannak a babák. posikenőcsöt is adnak. Ennyi jutott az eszembe. Ha vmit kihagytam, pótoljátok lányok, légyszi!

Henus, írtam rivit.

Szép napot mindenkinek!
Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek Levi envében is! :lol:
Amúgy fürdésnél mindíg ilyen vigyorgós,úszik tőle az egész szoba,úgy pancsol!
11-re viszem a tanácsadásra,ott megnézetem a kis szemét,hogy mi a gond!

Lányok,
ha van valakinek fölösleges Pampers vonalkódja,szívesen megvenném vagy elcserélném!
Köszi előre is!

Kati

Kép
mano83

Timi,[b]
Bernadattnek BOLDOG FÉL ÉVES SZÜLINAPOT! :lol:
Kép

Kép
mano83

Czakocza!

Boldog 6. hónapot Bernadettnek!

Manó!
Apukán is látszik, hogy kapott a vízből egy kicsit. :lol:

Kép
Kép
giga1

Sziasztok! Én most tudtam meg hogy babát várok, tudna valaki segiteni, itteni nőgyogyász vagy korház ügyben.Hova érdemes menni? Ami itt van kistarcsán az milyen korház? Mik a tapasztalatok? Én a Délpestiben szültem a kétt kislányom, de azért ide messze lenne.Meg az orvosom is fent van a XXVIII. kerületben.Váltani kéne ide a közelbe. Segitsetek, várom a tanácsokat. köszönöm. :roll:

Kati
kett

Kett,
Üdv közöttünk! :lol:
A kistarcsai kórház szülészete nagyon modern,ígényes,jól felszerelt jó szakorvosokkal és ápolókkal,csecsemősökkel! :D
Orvost ajánlani csak akkor tudunk (ezt e többiek nevében is írom :wink: ) ha írsz valami konkrétumot pl:magánrendelője legyen-e, nő vagy férfi stb....

Tiop,
Tegnap is akartam már írni,hogy annyira édes Zsani,ahogy ott mászik! :lol:

Giga,
Valóban, Levi apukája is tiszta víz szokott lenni,a zoknijából szinte csavarni lehet a vízet sokszor!
Nyárra hozatok is neki egy kis pancsolót! :lol:
Szerintem egész nap a fürdést várja... :wink:

Kép
mano83

Klmaria, boldog hófordulót Alexának!!!! :lol: Ez az előbbi hozzászólásomból lemaradt. :oops:

Nem semmi páros Levi, és az apukája :lol: Biztos nagy cinkostársak lesznek később. :lol: Nagyon édes azon a pancsi utáni képen!

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Kép
Sziasztok!

Tüccs!
Nagyon szép a picurkád!!!! :D Meglátod ez csak a kezdet,minden nap többet fog produkálni!Valamikor még a könnyem is kicsordúl olyanokat!!! :lol: :wink:

Giga!
Az a helyzet,hogy nállunk még hajnalban bekapcsol a fűtés,és tartja a kő a meleget egész nap!!!(padlófűtés van)De egyépként nincsen sokat a kövön!!!!Leginkább ezen a szőnyegen szokott játszani!
Igyekszem mindég vissza vinni rá!Több kevesebb sikerrel!Mert úgy közlekedik az egész lakásban,hogy egy másodperc aladt eltünik!(most alszik) :lol:
Kép

Mano!
Szép nagyfiad van már! :wink: Azok a szemek.......!minden kislány megirígyelhetné!!!! :lol: :wink: Most kűldtem ell a 28 pontomat!Jővőhónaptol pedig már nagyobb pelust használjuk,és az már nem tartozik a pontgyűjtéshez!Sajna nem tudok segíteni!

Andibab!
Ne húzd fel magad ilyen hülyeségeken!Szeretnek a védőnők okoskodni!!!Azt hiszik,hogy ők mindent tudnak!Egyik füleden ki a másikon pedig be!! :wink: Én is ezt teszem ,így a harmadik gyerek után már!Eleinte én is felhúztam magam!! :? Nyugi!!Remélem jobban leszel mihamarabb!!!! :roll:

Heni!
Köszi!Zsani is hátra felé kezte a kúszást,most meg már úgy megy mint a güzü!!!! :lol: Nagyon szereti ő is ha négykézláb állok és kergetem őt!Olyankor nagyokat sikít és próbál elszökni előllem! :lol:

Angyalkrisz!
Én mindég úgy adtam oda Zsoltnak,hogy beletedtem borítékba,és a vizsgálat után megköszöntem!!A korházban tényleg egy "szép zőld" korházi "hállóinget" kapsz!Amit a szülőszobán viselni fogsz!Aztán átőltöztetnek(legalábbis engem átöltöztettek)a saját rucidba!A babának pedig ha gondolod hozathatsz be pelust.de szerintem felesleges!Kapsz minden nap annyit,hogy elég legyen(ha elfogy kérhetsz)Popsi krémet is kapsz!De törlőkendőt azt vihetsz be!!!Katica nagyon jól leírta már!Gondolod vihetsz be ruhát is,de én úgy szerettem őket,abban az angól pólyában!!!!!!!! :lol: De jó lessz neked!!! :D

Timi(czakoca)!
Remélem sikerűl!!!! :wink: :P
Bóldog Fél éves hófordulót kívánok BERNADETTNEK!!!!
Kép

Kett!
Kép
Üdv közöttünk!
Tényleg írd meg,hogy mik az elképzeléseid! :wink:
Jobban tudunk úgy segíteni! :D

Mindenkinek köszönöm a dícséretet Zsani nevében is!
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
tiop

Klmaria!
Húha én is lehagytam a ti köszöntéseteket! :oops: Még jó,hogy vissza ólvastam! :D :?
Boldog 7 hónapos hófordulót Alexának! Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Már írni sem tudok!
Andibab!
Egyik füleden be a másikon pedig ki! :? :oops: :wink: :lol: :lol:
Ezt akartam írni!!!!! :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Nagyon álmos vagyok egésznap, azt hiszem nem tesz már jót a 6:30-as csörgőórás kelés.

Megfogadom a tanácsokat, nem fogok sok babaruhát vásárolni, de ha már külföldön leszünk és ott szép (hmm szebb) rucik vannak, mint itthon akkor nem fogom tudni megállni, hogy ne vegyek a Kiscsajnak egy-két cuki darabot. :wink: :D

Most a héten megyek terheléses vércukorra. Már előre irtózom ettól, hogy mennyien lesznek. :(
brera

Sziasztok!

Tüccs, tiop, a védőnő nem a mienk volt, hanem helyettesítő, a mi védőnőnk ugyanis beteg volt...

Ma végre sikerült csináltatnom egy nyomorult ekg-t, de mire elkészült, a doktornő elment ebédelni, én meg nem vártam meg mert Boginak is ebédelni kellett... Az asszisztense mondta ugyan, hogy nincs rajta semmi gond (mondjuk ezt tudtam) de vissza kell majd mennem, hogy a pecsétet beletegye a terheskönyvbe. Olyan macera ez az egész! :roll: Ráadásul még a fogorvosnál se tudtam időpontot kérni, mert kell valaki, akivel Bogit hagyhatom... és persze fogorvosi pecsét is kell a terheskönyvbe...

Csatlakozom brerához, pár hét múlva mennem kell terheléses vércukorra, hogyan fogom kibírni?????

Szép napot!

Üdv: Andi
andibab

sziasztok!

brera,andibab!
Őszinte részvétem a terheléses vércukor mérés miadt!!! :( :? :evil:
Útáltam mind a három gyerkőcnél!Igaz Rolinál a zsömle +pohár tej változat az jobb vólt,mint a cukros víz!!!!!!! :? :oops: A két lánynál sajna már cukros vízet kellett innom!Majd kifordúlt belőllem!(bocsi) :oops: :oops: :twisted: Nem tudom,hogy ki találta ezt ki,de vele kéne megitatni!!!!!!!!!! :lol: :twisted:
Sok szerencsét csjok!!!! :wink:

Mano!
Levikével mi a hejzet?Mit mondott az orvos??????? :roll:

Brera!
Én se,m bírnám meg állni,hogy ne vegyek egy-két szép darabot!Kint egyépként is jó minőségűek a gyerek rucik,és szebbek is!!! :D :wink: Nállunk szokott lenni használt Angol gyerek ruha vásár!Onnan is szoktam vásárólni Zsaninak ruhákat!Nagyon jó a minőségük(hiszen ilyen pici ruhákat nem sokáig hordják a babók)Az árukról meg ne is beszéljünk!Töredéke annak amit máshól megkapok! :?

Sziasztok!Szép estét és jó éjszakát,ma már nem jövök!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Köszönjük a köszöntéseket! 8)
Sajnos most egy kicsikét meghűlt, folyik az orrocskája és könnyezik a szeme :cry: De nagyon jól viselte a doktornénit, a rendelőben meg egy kisfiúval pajkoskodott :lol: Nem lehet elég korán kezdeni.
Az orrporszívózást és a szemcseppet tűri a legkevésbé, más nem zavarja. Ugyanolyan rosszcsont, mint előtte :twisted: Hihetetlen hangokat tud kiabálni, szerintem az utcánkban azt hiszik nyúzom. Néha úgy kiereszti a hangját, hogy belevörösödik :lol:

Kép
klmaria

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket, el sem hiszem, hogy már ekkora ma-holnap már ő is ovis lesz :cry: nem várom a pillanatot nem lesznek már ilyen zabálnivalóak :cry:

mennem kell, mert felébredt és kezd hangolni.

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Szia .Én vagyok aki dr Kovács Réka doktornöröl érdeklödött.Egyszer már küldtem neked üzenetet de még nem nagyon tudom használni a babanetet ugyhogy lehet ,hogy nem kaptad meg , lehet most sem jól csinálom. Szeretnék mindent tudni a doktornöröl ,mert csak a nevét tudták megmondani ,mert nem azzal beszéltem aki szült nála hanem egy ismerösével.Én 4 hónapos terhes vagyok és az István kórházba járok egy orvoshoz de mivel juliustól csak a körzeti kórházban lehet szülni ugyhogy ne kelljen fizetned a kórháznak is , ezért keresek kistarcsán orvost.Nekem nagy igényeim nincsenek csak figyeljen oda ránk és természetesen a szülésre normális(40-50.000Ft)-os összeget kérjen.Meg az is érdekelne ,hogy a kórház milyen, mert még nem voltam ott, pedig kistarcsai vagyok.Elöre is nagyon köszönöm a segítséget.Remélem mostmár megkapod a levelet.

[quote="tusi25"]S írta:tusi25ziasztok!

Hú, nem győzök visszaolvasni, annyit ítatok! :D

Képzeljétek, tegnap voltam 6 hetes kontrollon a kórházban. Hát ne tudjátok meg, hogy mi volt ott. Nem tudom, hogy volt-e arra mostanában valaki, de én le voltam döbbenve.

A recepción most már sorszámot kell húzni egy gépből és több monitoron is lehet látni, hogy ki következik és melyik ablakhoz. Mondjuk ez jó, mert nem kell ott állni a sorban, le is lehet ülni míg sorra kerülsz. Viszont mikor megláttam a számot a cetlin majdnem rosszul lettem. 834. voltam és a 701-nél tartottak éppen. Volt egy biztonsági őr aki terelgette a népet és ő azt mondta mindenkinek, hogy 20-30 percet kell várni. Hát mi pont egy óra várakozás után kerültünk sorra. Persze nem értem fel a nőgyógyászatra akkorra amikorra az időpontom szólt, de szerintem mindenki késett.
Ja, és a nőgyógyászaton se név szerint szólítanak. Ott is vannak monitorok amin villognak a sorszámok.

Az viszont jó, hogy a kismamák és akik gyerekkel vannak, azok egy külön ablakhoz mehetnek soron kívül, nem kell kivárni a sort.

Nem tudom, hogy azért volt ennyi a várakozási idő mert még új a rendszer vagy a kórház bezárások miatt, de ha ez így lesz, akkor az embernek oda kell mennie jóval hamarabb mint mikorra az időpontja szól.

Viszont kellemes meglepetés is ért. Nem kellett viziitdíjat fizetnem. Még jó, hogy szóltam (a férjem unszolására), hogy a 6 hetes kontrollra megyek. Én meg voltam róla győződve, hogy biztos, hogy kell majd fizetnem, de azt mondta a recepciós, hogy ez még beletartozik a terhesgondozásba.

Amúgy jól vagyunk. Zsófi már nagyon duci, úgy néz ki mint egy kis hörcsög! :D

Ha jól láttam valaki érdeklődött Kovács Réka doktornőről. (Bocsi nincs most időm visszakeresni) Ha még érdekel szólj és írok privit.

Most megyünk ki egy kicsit napozni. :D
Szép napot!

Sziasztok
Márti
nréva

Sziasztok!

Már megint mennyit írtatok!!!

Bocsi, ha most nem személyesen, hanem általánosságban írok, de már egyszerűbb a témákat megjegyezni, mint hogy ki írta. :oops: :oops: :oops:

Gátseb:
nekem is dr. Fábián István az orvosom, és én is csak a legjobbakat tudom róla mondani! Nekem kívül-belül felszívódó varratom volt, de Ő azt mondta, hogy a külsőket mindenképpen kiveszi (egy részét a 4., a másikat az elmenetel napján, az 5. napon vette ki), mert ha nem tenné, nagyon sokáig szenvednék, épp amiatt, amit Ti is írtatok. Pedig én kértem, hogy ne vegye ki, mert rettegek a varratszedéstől. De kivette (nekem eléggé fájt), és szinte azonnal megszűnt az a húzódó-égő érzés. Így amint hazaértem, már rendesen ültem, feküdtem, mozogtam. Persze kicsit még éreztem, de a szüléstől számított 1-1,5 hét múlva már arra sem emlékeztem, hogy volt vágás! Úgyhogy felszívódó varra ide vagy oda, ki kellene venni, pedig mondom, én nagyon rettegtem és most is rettegek mindenféle varratszedéstől. De azt be kell látnom, hogy utána sokkal gyorsabban gyógyul a seb.

Ruhák:
mivel én a kórházban feküdtem (utána meg itthon), így Anyu és a férjem ment bevásárolni (azóta is nagyon sajnálom, hogy kimaradt ez a babacucc-nézegetés és vásárlás az életemből). Mivel katalógusa csak a Brendonnak volt, így abból néztem ki a cuccokat (bútor, ágynemű, ruha, kocsi, kiegészítők, minden), és azokat vették meg. Nem ragaszkodtam volna hozzá, de ha máshova mennek, akkor minden meglepi lett volna, azt meg nem szerettem volna. (Anyu és a férjem ízlése is nagyon eltér az enyémtől) Mi így kerültünk a Brendonhoz. A családban és a baráti körben nincsenek babák, illetve ahol vannak, ott újabbak is vannak, így mi kapni senkitől nem kaptunk semmit. Ajándékba is mindenkitől fürdőlepedőt és zoknit kaptunk, ruhát szinte alig. :? Persze most már főleg C A-ból és Tesco-ból veszem a cuccokat, Anyu meg néha elcsábul 1-1 Kenguru Gold ruci miatt, mert az Árkádba jár vásárolni, és ott az van. Mi is úgy tervezzük, hogy Marci lesz az egyetlen gyerek, de ha lesz tesója is, akkor ő már Marcika ruháit fogja megkapni, úgyhogy ezek is "használtak" lesznek. :lol:
Egyébként mi a 7. hónaptól kezdtünk el bevásárolni, a 8.-tól akartunk, de mivel koraszülésre számítottunk, nem mertük tovább húzni. És igen, sok felesleges dolgot lehet venni, mert óriási a vlaszték, így nagyon meg kell gondolni! Akkor is ráértek, ha már megszületik a pici, mert ha valami nagyon fontos, a Brendon honlapján ki lehet választani a cuccot, megmutatod a férjednek, és megveszi, ha nem is a Brendonban, valahol máshol! Semmiről nem maradsz le!!! :D

Hű, most megyek, hív Marci! Majd még írok, ha tudok, bár mostanában nem igazán van időm, szinte egész nap igényli, hogy vele legyek. A gép előtt meg nem szeret velem ülni, mert unatkozik...

... elcsendesedett, még van pár percem.

Erről is akartam írni:
Marci régen olyan jó baba volt, nem sokat sírt, de valami történt pár hete, egyfolytában sír! Sír, ha éhes, ha álmos, ha unatkozik, ha pelenkázom, ha öltöztetem, és most újabban akkor is sír, ha átfordul. Amint elkezd fordulni, elkezd sírni is, és addig sír, amíg át nem fordul! Mintha előre azt mondaná, hogy ez úgysem fog neki menni!!! Aztán kicsit csönd, majd sír, hogy elfáradt a feje, de vissza még nem tud fordulni! Ja, és akkor is sír, amikor abbahagyja az evést! Az utolsó korty még le sem ment a torkán, de már sír!!! És sír akkor is, ha leteszem, hogy játszon egy kicsit! (mert pl. wc-re kell mennem, vagy ne agyj Isten, eszem!) Már kezd az őrületbe kergetni, napi 1-2 óra a sírásmentes időszak! Meg mikor alszik, ami nappal nem túl sok! Mi a fene baja lehet??? Már arra is gondoltam, hogy bizony nem elég neki a kaja, ugyebár eddig napi 1 táp volt a tejci mellett, de mostanában van, hogy napközben is adok neki egy kisebb adagot, és olyankor egy ideig csönd van, igaz, nem sokáig. :?: :?: :?: Már a szomszédok is megjegyezték, hogy milyen sírós baba, nekem meg ég a fejem, hogy ilyen "rossz" szülő vagyok. Mert biztos azért sír, mert valamit nem kap meg, amire szüksége van, de nem tudom, mi az, mindig mindent végigzondorázok.
Szinte mindenki azt mondja, hogy elkényeztettük, mert amint elkezd sírni, mindig felkapjuk, és igenis hagyni kellene sírni, de sem én, sem a férjem nem vagyunk erre képesek. Megpróbáltuk, de még ha tudtuk is, hogy ez csak hiszti, a fülünk és a szívünk sem bírta tovább. Ja, ha a kezünkben van, és sétálunk vele, akkor persze nem sír! Amint leülünk, már elkezd bömbölni! Viszont nem tudjuk egész nap a 7 kilóját cipelni! Szeretném, ha legalább 1-1 órát tudna egyedül játszani, nem egész nap persze, mert nagyon sokat játszom vele, és élvezem is, mikor együttvagyunk, de vannak időszakok, amikor nekem is dolgom van, és mostanában ezt csak folyamatos ordítás mellett tudom elvégezni, ami nagyon fárasztó és idegesítő egy idő után.

Kicsit hosszú voltam, bocsi, most megyek. Biztos akartam valamit még írni, de nem emlékszem, majd pótolom!

Mindenkinek szép napot!
Pocakosok meg vigyázzanak magukra!

Kép
Kép
nircee

Nircee!

Ez nagyon nagy butaság, hogy rossz anyuka vagy, mert sír a gyereked!!! Ez egyáltalán nem igaz :!:
Lehet, hogy most egy ilyen időszaka van Marcinak. Lili is szokta ezt csinálni, csak ő esténként. Amikor a férjem hazajön elkezdődik a hiszti, mert vele akar lenni, de a párom meg fáradt már ahhoz, hogy fel-alá járkáljon vele, ezért néha lefekszik vele az ágyra, de Lilinek az sem tetszik sokszor. És hát igen, nálunk is van olyan, hogy koncertes vacsoránk van. Bár én már rájöttem, hogy 7 óra körül el kell altatni, és akkor kb. fél 9-ig nyugi van. De ez sem mindig van így. Szóval ő is össze-vissza van.
Felejtsd el, hogy rossz anya vagy! Olyan nem létezik!

Kép
Kép
giga1

Ja!
Azt elfelejtettem írni, hogy miközben olvastam Nircee írását Lili teljesen egyedül, magától hasra fordult a kiságyában. Tisztára büszke vagyok rá!!! :lol:

Szép napot Mindenkinek a nem túl jó idő ellenére is.

Kép
Kép
giga1

nircee!
Nem tudok mást mondani, csak hogy KITARTÁS! :shock:
Igazából nem tudom elképzelni, hogy miért sírhat ennyit.
Bár nekünk is megjegyezték a szomszédok, hogy sírós baba. Szerintem csak elszoktak tőle, mert csak távolabb lakik egy idősebb ikerpár. Ha van napirendje és hozzászokott, kapott enni, tiszta a pelus stb. akkor én is tanácstalan vagyok. Néha már nagyon elegem van és belefáradok, na akkor szoktam lepasszolni az apukájának vagy a nagyinak, ahol rögtön megnyugszik. De az is lehet, hogy a te feszültségedet érzi, arra reagál.
Tegnap este is amikor felébredt, hogy nem szelel az orra egy jó fél órás ordítás lett a vége az éjszaka csendjében. :evil:
SZERINTEM PEDIG NEM ELKÉNYEZTETÉS, HA NEM HAGYOD SÍRNI A GYEREKET!
Ha hagynád, akkor igenis megrendülne a bizalma benned, hogy hiába szólít, te em segítesz neki. :wink:

Kép
klmaria

giga1
Gratula lilimanónak a forgáshoz! :lol:
Majd meglátod nemsokára alig bírod elkapni, olyan gyorsan az ágy végében lesz! :lol:

Kép
klmaria

Sziasztok!

Voltunk tegnap tanácsadáson.
Levi 8002 gramm :lol:
A szeme sajnos csúnya volt,így kaptunk szemcseppet állítólag a huzatot kapot.
Mondtam a doktor nőnek,hogy a kocsiban soha nincs lehúzva az ablak,ha Levi velünk van,erre ő azt mondta,hogy a babakovsiban is kaphatta,amikor kint vagyunk! :shock:
Ma már azért sokkal szebb volt,de még nem az igazi!

Tiop,
Amúgy múltkor amikor írtad,hogy raktál új képeket az iwire,megnéztem és nagyon jók,tetszenek,mint mindíg! :lol:
Én is raktam új képeket! :D

Klmaria,
Boldog hófordulót Alexának! :lol:
Kép

Kép
mano83

Sziasztok!

Ichtus, köszi a hiányolást, megvagyunk! :lol:
Mostanában inkább csak olvasni van időm, mert délelőtt házimunka, délután pedig levegőzés, séta, csavargás van. Bár a mai délutánunkat elrontotta ez a vacak idő. Kiváncsi leszek a kisasszony mit fog szólni, ha felébred...
Épp tegnap voltunk a védőnőnél méreckedni. Laura már 7700 gramm és 74-es ruhákat hord! :lol: Nem egy csöpp leányzó az biztos.
A hófordulós babáknak gratula, így utólag is!
Láttam a TV volt a téma, ami nálunk is nagy kedvenc, bár mostanában már alábbhagyott a lelkesedés. Nekünk a kocsikban is van DVD lejátszó, ami a hosszú utakon nagyon bevált, mert Sára berakott magának egy-két filmet vagy mesét és nem unatkozott. Lauránál a legújabb elfoglaltság, számítógépen a fényképek bámulása, közben a billentyűzet nyomkodása és nyállal történő telerakása. Múltkor valami olyan billentyűkombinációt sikerült megnyomnia, hogy a páromnak órákba telt rendbehozni a dolgokat. Ügyes a lány! :lol:
Valaki kérdezte, hogy mit érdemes bevinni a babának a kórházba. Hasznos a textilpelus a büfizéshez, szájtörléshez, és a cserélhető papír pelenkázó betét, hogy ne az ágyneműn kelljen tisztába tenni a picit.
Lányok még mindig van egy rakat eladó babaruhám, ha érdekel valakit. Azóta bővült a kínálat a teljes 68-as ruhatárral is. Puzzlegirl küldtem neked privit.

Mindenkinek nagyon kellemes napot kívánok![/b]
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors beköszönés Mindenkinek :lol: :lol:
Mi még mindig 2in1 vagyunk.....
Ma megyek megint a dokihoz, remélem ma nem lesz semmi :?

Pusza

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

Andibab BOLDOG NÉVNAPOT!
Vendég

sZIASZTOK!

nréva!
Gondolod a szülőszobáról küldök képet!Ha érdekel!! :D

nircee!
Azt a gondolatot gyorsan seperd az ágy alá,hogy rossz anya vagy!!!!! :!: :!: :!: Ez egy ilyen időszak!Vannak jók,vannak rosszak!!! :) Nem lehet állandóan jó a babód!Ezer és ezer dolog bánthatja őt!Változnak napról napra!Nekem Anett vólt nagyon sírós baba,szinte egész nap a kezemben vólt!Úgy főztem,takarítottam stb....!Hogy hogyan???NEHEZEN!!!!De túl éltük azt is!!Lehet,hogy a foga kötődik,vagy egyszerűen unatkozik,veled akar lenni stb....!Nagy baja nem lehet,ha a kezedben elhallgat!Rafkósak ám ezek a picurka babók! :lol: :lol: :wink: Gyümit adtál már neki???Nekem mindég azt mondta a mama,hogy ha már mindent megpróbáltunk és még mindég sír,akkor lehet,hogy egyszerűen viszket neki valahól,ezért vakarjam meg finoman mindenhól!Valamikor bejött,de valamikor az sem vólt jó!Nyugi,ez is elfog múlni!KITARTÁST és sok TÜRELMET!!Nekem Zsani mostanában megint tiszta nyügi,meg egész nap csak rajtam lógna!De nekem rajta kívűl van még kettő gyerkőc akivel foglalkoznom kell,úgyhogy szokott egy kicsit sírni!!De tegnap pl-ul úgy aludt ell,hogy a kezembe fogtam miközben pórszívóztam!Szörnyen nehéz vólt,mert már majd 9 kiló!Na mindegy kitartás és NYUGI!!!! :D :wink:
Avval meg nem kényezteted el,ha felveszed amikor sír!Szerintem természetes dolog!!!Van olyan eset is,hogy nem tudod felvenni,akkor sír egy kicsit,de akkor sem lessz neki semmi baja!!!!! :wink: :)

Giga!
Gratula a forgási produkcióhoz!!!!! :lol: :lol:
Használd még ki ezt a kis időt,mert nemsokára tényleg futhatsz utánna! :lol: :lol: :wink:

Mano!
Én is megnéztem ám a képeket az iwiw-en!! :wink: :P
Te sem panaszkodhatsz ám!!!!!!!Igazi nagyfiad van már!!!!!!!!!! :wink: :P Örülök,hogy semmi komolyabb baj nincsen Levikével! :)
Apukád,hogy van? :?:

Na megyek mert Zsani eddig bírta!
További szép napot mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Ja igen még andibabnak szerettem vólna BOLDOG NÉVNAPOT kívánni!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Látom "otthon" vagytok a kistarcsai kórházat illetően, légyszi segítsetek, melyik dokihoz menjek?? Senkit nem ismerek ott sajnos és nem szeretnék csak úgy vaktában beesni.

Köszi
ery

sziasztok!

Nircee! Én is szinte ugyanebben a cipőben járok mint te! ráadásul Lilicseknek valamiért fölborult a napirendje és napközben összevissza alszik meg eszik, az utóbbi napokban kevesebbet is. szinte csak pár percre van el magában utána rögtön játszanom kell vele vagy föl kell vennem. már próbáltam a kengurut, h tudjam csinálni a dolgom, de ő sem szereti és a hátam se bírja (pedig még csak 5 kiló körül van). enni pl csak akkor tudok ha alszik. Ráadásul már 3. napja nincs normális kakija és nagyon szenved ettől. Én meg tiszta ideg vagyok, h nem eszik rendesen, viszont amúgy jó a közérzete (természetesen ha csak vele van foglalkozva).
Úgyhogy én is teljesen tanácstalan vagyok, főleg emiatt a napközbeni összevisszaság miatt. Úgy érzem nincs rendszer az életében, igaz az este meg a reggel az időben tartva van.
Egyszerűen nem tudok itthon semmit csinálni, mert ahogy elkezdek valamit biztos fölébred és sír.
Na mindegy nem panaszkodom tovább.
Teljesen együttérzek veled Nircee! Ráadásul este mikor hazajön a férjem, már alig várom, h átadhassam neki, de persze olyankor már nyűgös és nincs el az apjával. tehát szinte ugyanott vagyok mint napközben.

Andibab: Boldog Névnapot! Nem olyan rossz az a cukros lötyi, nekem ízlett :lol: igaz én magában is meg tudom enni még a kristálycukrot is :oops:

Bocsi, h nem reagálok az írásokra, olvasni is alig van időm :(

üdv mindenkinek

murphyke

ui: én is szinte mindig fölveszem mikor sír, vagy valahogy megpróbálom megvígasztalni. nagyon ritkán hagyom sírni. lehet hagyni kéne de én képtelen vagyok rá, ha olyan jól érezné magát akkor nem sírna hanem nevetne.

Kép
murphyke

csajok szerintetek mit csináljak? ma is 11-kor bealudt evés közben, tápszert nem is evett csak egy kicsit szopizott. most meg már 3 óra múlt és még mindig alszik. Nem tudom mit csináljak :( Költsem föl? de olyan jót alszik kint a babakocsiban. Már máskor is csinált ilyet, h tök kevés kajcsi után egy csomót aludt. Ráadásul most reggel se ette halálra magát.
Teljesen tanácstalan vagyok :(

murphyke

Kép
murphyke

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?