Sziasztok!
Megkezdődött nálunk az örűlet,
átalakítás,építkezés.....kicsit nehézkésen tudok gép elé ülni,de azért igyekszem....
Judit,előttem írtál,de már csak köszönni volt időm aznap...a képeket azért meglestem,de sietnem kellett...
Biztos jó lehetett az előadás,szimpatikusnak tűnik így képen keresztül is a bácsi.
Mi is megyünk májusban a Dáviddal meg egy pár anyukával a kórházas topikból
Nem volt nagyon hideg a víz?
nehogy fölfázz nekem.Irgum-burgum!!!
Csaknem a ThomAS landolt a tóba?
És ezek a képeslapok,komyolan mondom lenyűgőznek!MÉGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!Azért a legszebb (fő)város
Budapest!!!!
Örülök,hogy jól sikerült a koncert.
Évi,
voltunk tegnap felétek
ott voltunk vendégségben a lakóparkotokban a barátainknál
tök közel vagytok hozzánk,nem is gondoltam,hogy ennyire.
én is most vettem cipőket a Dávidnak
csak ezekkel a méretekkel vagyok bajba mindig,nem igaz,hogy nem tudják egyformára csinálni.
..a sportcipőből a 24-es nagy,a szandi /más márka/ éppen jó, a papucs meg kicsi
Te milyet vettél Flónak?
Én idegen gyerekeket be se engedek/ visszatérve a húsvétra/ a rokon gyerekeknek meg ilyenkor szívesen adok egy kis zsebpénzt,máskor úgyse szoktam.
persze a tojás ettől függetlenül elengedhetetlen....
jó lehetett az állatkertben,képek?
a lufi ilyenkor kellék,mit gondolsz anya?
Remélem már jobban vagy!
Csilla,köszi a szopitanácsadó számát.Egyelőre még nem kellett hívnom,mert kezd helyreállni a rend. Éjjel már elfogadta a "rossz" cicimet is.
Látom Gabikát elhalmozzátok szeretettel
két nő is kényezteti,ez igen.Milyen kis pirospozsgás az arca.
Jucu,örülök,hogy Diuson alakulnak a lepkék
Nagyon jól néz ki ez a babakocsi. Igaz elég pici a kép,de nagyon jó. (Igaz, az én kocsimba jó ha a kereke elférne
)
Nekem most ez volt a főszempontom
mivel mini a kocsim.
Szopisztrájk az azt jelenti,hogy nem fogadja el a cicit a baba,sztrájkol ellene...húsvét hetén kezdődött csütörtökön nálunk,azóta szenvedünk.Kisebb nagyobb sikerrel. vagyis már kezd alakulni,mert sok helyen utána érdeklődtem,és van védőnő barátnőm is,akihez fordulhatok,ha baj van
ligát nem hívtam,mert kezd visszafordulni a dolog,remélem mostmár nem lesz gond.De most iszom ezerrel a szopis teákat és homi bogyozok,és már nem volt tápi egy jó ideje.
Dávid most éppen abban a stádiumban van,hogy nagyon szeretgeti hugicát,volt egy időszak,amikor csapkodta,de már vége....remélem örökre.
A szopipárnát már csak Réka használja
,éjszaka azzal támasztottam ki,de mára már annyira megszokta,hogy ahhoz bújik hozzá este
,de nem használom szopihoz.Sajnos még nem volt meg mikor terhes voltam,így nem tudok nyílatkozni,hogy mennyire kényelmes,de mindenképpen az lehet.
Úgy irigykedem a mocorgásokért
használd ki és simizd sokat!!!!
Edoci,köszi a képeket!
Nagyon szuperek!
Fini kajcsik!Nyami-nyami!
Máté a sportemberke!
Ilyenkor se raksz rá pelenkát,mikor ilyen messzire kirándultok?
Látom nektek is tojt a nyuszi a bokorba
Jó súlyzóid vannak!
Úgynéz ki,hogy beíratom a Dávidot oviba
hétfőn lesznek nálunk a beiratkozások,és szeretném,hogy legalább délig felvegyék,úgyérzem szüksége van a gyerektársaságra.
És nem szeretném,ha 4 évesen kerülne be egy összeszokott csapatba,sokkal nehezebben tud majd beilleszkedni...
Remélem felveszik annak ellenére,hogy itthon vagyok.
(úgyhogy Judit,lesz még egy ilyen ismerősöd
)
puszi:Ildikó