Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Valami Istreni sugallat miatt maradt el a tali :roll:
Flóra bárányhimlős lett reggelre :cry:
+ még ezen kívül a teste tiszta apró piros pötty. Atópiás dermatisz vagy micsida.Ez valami vírustól van.Azt mondta a dokinéni, hogy most sok gyereknek van ilyen :shock:
Örülök nagyon! Alig bírtam követni, hogy mit mivel kenegessek :roll:
amúgy kedve nem rossz szerencsére :wink:

Előreláthatólag passz, hogy mikor mehetünk talizni vagy bárhova itthonról :?

Puszi mindenkinek!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hú,Évi ez tényleg akkor az volt...
Pedig gondolkodtam,hogy mégis elmegyek a gyerekekkel,de akkor még jó,hogy nem mentem...

Kívánom,hogy gyors lefolyású legyen és ne maradjanak hegek :(

Sok sok puszi nektek!

Ildikó
ilgya1

Judit,ez csodaszép!!! :D
ilgya1

Sziasztok

A csőtöréssel valamit csináltak,most pár napig figyelni kell,aztán majd meglátjuk hogy szárad-e a fal,ha nem kezdődik előről. :?

Ma kellett telefonálnom a vérképem miatt és minden rendben van! :D Bár igaz hogy 9 órától hívtam őket,vagyis a főorvost,ő mondta hogy hívjam fel a nővéreket hogy vigyék be neki az eredményt és kapcsoljanak vissza.Erre közölték hogy csak 12 órakkor viszik be neki az erdményt,telefonáljak akkor. :twisted: Szóval 13 h -kor sikerült végre megtudnom. :? Nem semmi és ez csak egy véreredmény!

Máténak egész éjszaka a fülét kellett fognom.Azt mondta nem fáj.Gyanús nagyon a dolog,bár ma még nem említette,de azért lehet holnap elviszem fülészetre. :?

Nálunk még nincsenek így kivirágozva a fák!Most hogy jön az eső,sikerült egy pár virágot kiültetnem. :lol:

Évi
Flórának jobbulást!Remélem hamar túl lesz rajta!

Dia
Gábornak is jobbulást és jó utat nektek!

edoci

Edit,örülök,hogy rendben van a vérképed! Ezt vártuk! :D
Nem semmi herce hurca,tényleg csak egy vérkép....ez az egészségügy....ááááá.

Ja a múltkor elfelejtettem írni ,hogy tökre tetszett Máté beszólása tök jót röhögtem rajta :D :wink: olyanokat tudnak mondani,hogy ihaj....Dávid mostanában inkább új szavakat gyárt...

http://davidbaba.b13.hu/

Mi volt a fülészeten?
ilgya1

Sziasztok

Ildikó
Nem semmi beszólásai vannak Dávidnak sem! :lol: Őt sem kell félteni! :lol:
S megint mekkorát nőtt!Hihetetlen hogy már ilyen "nagyok". :lol:

Judit
Jók a képek,szépen virágoznak arra a fák,felénk még annyira nem jellemző.Gyorsan ki is szaladtam a kertbe megnézni,de csak egy pár virág van még... :?

Máté fülével rendben van minden azt mondta a drnő,épek a dobhártyák,nincs gyulladásban,stb.Csak akkor nem tudom hogy miért érzékeny neki néha... :oops: Legalább megnyugodtam hogy minden rendben. :oops:

Természetesen a fal tovább vizesedik,ráadásul már átterjedt máshová is. :twisted: Holnap ismét jön a vízvezetékszerelő. :?

Máté most aludt el 5-kor,megyek felébresztem mert itt fog nekem kukorékolni az éjszaka. :oops:

edoci

Sziasztok!

Judit,nagyon szépek a fák!És az a vadkacsa,nagyon édes:)
És ti is :wink: Bencike is már nagyon nagy,azon a pappa pia-n jót mosolyogtam,nagyon helyes lehet....
tényleg virágoznak az orgonák is :?: :!: ,jesszusom,dehát az májusi virág....

Edoci,örülök,hogy nincs gond Máté fülével.

Szegények,jól megjártátok ezzel a csőtöréssel :(

Nálunk szopisztrájk van,kicsit aggódom :cry: :cry: :cry: Dávidnál olyan egyszerű volt a szopi :? :roll: :roll: :roll:

De megfordult a kiscsaj a hasáról a hátára:Kép

ildikó
ilgya1

Edit,Dávid is ezt csinálta egyik nap,4 után a kocsiban aludt el,6 kor nem bírtam felébreszteni,visszaaludt az ölembe :? fél 7-kor kelt este....

És mikor aludt el Máté este? :D
ilgya1

Ildikó
Nagyon ügyes Réka,gratulálok!Csak így tovább! :lol: Le a kalappal előtte! :D
Mátét csak kb 40 percet hagytam aludni,felkeltettem,bár nagyon nyűgös volt utána! :? Este olyan fél 10- 3/4 10 körül aludt el.
Most délután nagy nehezen elaludt,mert nagy a kopácsolás,most a vízvezetékszerelő végigbontja a csőrendszert hogy hol lehet a törés.Be sem merek nézni a fürdőszobába hogy mi van ott... :? :twisted: S egyenlőre reménytelen a helyzet. :cry:

Szép napot!

edoci

Sziasztok!!

Ildi:
Hát jó, hogy nem kerekedtél fel a gyerekekkelés jöttél el hozzánk. BEtegség nélkül nagyon örültünk volna nektek!!!
Dávid szó kreációi nagyon jók, elolvastam.
Rékának gratulálunk a megforduláshoz! Nagyon kis ügyes!! megnéztem

Judit:
Erre a pöttyös bigyóra azt mondta a dokinéni, hogy most nagyon sok gyereknek ez van... Szerencsére most már az elhalványodott.A barikák meg jó sokan vannak:(
Csütörtök este volt hőemelkedése, de tegnap óta jól van, nbem vakarózik.
Benci mamma mia-ra kiváncsi lennék:)
Az új virágos képeídet is megnéztem nagyon szépek!

Edit:
Remélem sikerül megszereltetni a vizvezetéket;)
Fülével jó, hogy minden rendben van!

Móni:
Jól vagytok, vagy mi van ??? Írtam tegnap msn-en is.
Gyerekek mit kapnak húsvétra?

Jucus:
Milyen volt a suliban a nyílt nap?

Flóra 2 éjszaka úgy aludt, hogy sehogy dobálta magát rendesen.
Szerdán, csütörtökön éjszaka nagyon viszketett neki, borzaszó nyugtalanul aludt, hőemelkedése is volt, de az nem volt vészes.
Tegnap óta nem vakarózik, éjszaka is jól telt :wink:
Az arca is nagyon pőttyös, remélem nem lesz maradandó nyoma :shock:
Tegnap reggel jött nálunk a nyuszi :lol:
Flóra kapott egy homokozót , bele játékokat. szoknyákat és persze csokikat is :wink:
Nagyon örült midennek :lol:

Homokozót mikor meglátta :arrow: apa csinált nekem homokozót :?: :?:
Nem anyuszi hozta?? Kérdeztem én.
hmm de igazad van bíztos a nyuszi hozta, de azért majd megkérdezem apától is :wink: :lol: :lol:

Nem hülye ez a gyerek összekombínálta, hogy előző este az apja kint volt az udvaron másnap reggel meg ott állt a homokozó :D

Ma reggel a mamiék nyuszija is megjött.Hozott mesekönyvet, csokit , foglalkoztató könyvet. És egy robik kocka szereű játékot aminek a kockáít damil tart össze. Mindenféle figurát alakzatot kilehet rakni.
Csak az eredeti kocka formát elég nehéz visszaállítani, de apának fél óra alatt sikerült:)
Holnap reggel meg megyünk anyuékhoz.

Ilyen szép cipőt vettünk Flórának a lagzira:

Kép

itt meg a menő csaj:
Kép

Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek!

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hello! Kép

mindenkinek kellemes húsvétolást kívánunk!!!
Kép

Kép

És gyomorrontás mentes napokat! :lol: Kép

puszi

Kép
dianab

Kellemes Húsvétot Mindenkinek!

Kép

edoci

sziasztok!

Kellemes husvétot mkinek! remélem jol telt nektek ill. teli k a husvét! Mivel mi nem nagyon tartjuk igy erröl nemt dok mesélni nem s szoktunk ajándékozgatni sem ilyenkor..ezek megmaradnak szülinapokra névnapra és karácsonyra..

Évi!
Nagyon klasz Flora cipöje! remélem én i sh nem lesz heggesedés Florán, mi anno nem usztuk meg kettö megmaradt Boninak, de mára már tudom h mivel tudokmajd Gáborkának segiteni!

Edo!
örülök h nincs gond MÁté fülével de remélme a csötörés is megoldodik és többet nem lesz vele gond,! Egyszer kell jol megcsinálni azuátn le van a gond rola..ujra kell szerelni vagy kijavitják a hibát?

Idi!

csak gratuálni Tudok Rékának is h ilyen ügyes hihetetlen számomra h ilyen picike és ilyne ügyes! Dávidnak is gratula, nagyon okos, én most tanitm Gábort a szinekre ha már mondani nem is tudja de legalább ismerje fel! Bilizéssel probálkozunk tetszik neki h ö öntheti ki a wcbe.

Judit!

Benci édes beszolásai..én is jot rötyögtem rajta....

a képeid meseszépek..imádom a tavszt jobban mint a nyarat,föleg h tudom mi vár ránk..forroság., szárazság stb...

puszi mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Igaz már eltelt a húsvét,de azért küldök én is egy nyuszit:
Kép

Évi,nagyon menő Flóra!
És az a cipő!!!!
Jó sok ajándékot kapott.Ügyes,hogy nem vakarja el a sebeket...

Csilla,és nem is festettél tojást Bonival? :oops: egyáltalán nem tartjátok?
Érdekes ezt még nem is hallottam senkitől...ez szerintem a második legjelentősebb ünnep a karácsony után,nem? :oops:

valami eltűnhetett az oldalról,mert a Judit képei voltak eddig legfelül,most meg átmentek az előző oldalra :oops: nektek is?

nekünk is jól telt a húsvét,majd teszek fel képeket...

Többiek,hogy telt a húsvét? Judit,Edit,Dia,Évi képek?
Kismamik jól vagytok?

puszi:Ildikó
ilgya1

sziasztok!

Ildi!

sajnálom ha emiatt kilogok a sorbol, de nem tartjuk egyáltaán a husvétot. Tudjuk ismerjük jelentöségét, (hittanon is tanulták Boniék)de ettol függetlenül nem ünnepeljük. Hozzánk nem szoktak locsolok se jönni, és éppen ezért sem festünk tojást.Másrészt ki nem állhattam mikr még nem volt Boni és a locsolok már akkor mind pénzt vártak el a locsolásért, én pedi gugy vagyok ezzel h ne azért locsoljanak meg hanem a sima csoki vagy fött tojásnak épp ugy örülni tudjanak de azt látom h ez az ünnepis sokban kezd elanyagiasodni..bocsi ez magánvélemény nem akarok senkit megbántani.. Amikor pici volt Boni egy-két éves akkor még igen tartotunk. De nem is szeretnék magyarázkodni sem, remélem nem haragszol.

puszi, ..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Csilla,nem érezném,hogy kilógsz emiatt a sorból,csak kérdeztem....
ilgya1

Sziasztok

A csőtörés elvileg megoldódott,de a fal még vizesedik,képzeljétek a fürdőkád alatt már 10 cm-es víz állt.A fal meg még mindig vizesedik,de gondolom én hogy ez normális,mivel annak a rengeteg víznek ami befolyt valahol fel kell szívodnia.Azért még lesznek kisebb munkák a fürdőszobába. :(

Évi
Nagyon szép kis cipőt vettetek Flórának!Biztos csini lesz!
Nem semmi logikája van :lol: Simán összeteszik a dolgokat! :lol: Fénykép?Örülök hogy már jobban vagytok!Az arcán meg tuti nem fog meglátszódni,mivel nem kaparta el őket,nem gyulladnak be és akkor nem hegesedik.

Ildikó
Nálunk szombat óta vendégek vannak,vasárnap kirándultunk a Velencei tó környékén,hétfőn pedig Dobogókőn túráztunk.Röviden ennyi volt a húsvét.Máté csak a szüleimet locsolta meg és az itt lévő vendégeket.De elég is volt ennyi.
Tényleg,nálam is eltűntek erről az oldakról a képek! :?
Dávid volt locsolkodni?Réka várta a locsolókat? :wink: :lol:
Máté és a vendég kislány nagyon élvezték a kertben a tojás keresését,hogy hová tojt a nyuszi.Annyira édesek voltak és annyira vakegerek! :lol:

Csilla
Igazad van a Húsvéttal kapcsolatban,én is most hallgattam ismerős gyerekektől hogy ki mennyi pénzt locsolt össze. :? A tojás meg már nem is számít.Mi is inkább elmentünk kirándulni.Egyébként én sem adtam volna pénzt,akinek meg ez nem tetszett volna az legalább jövőre nem jönne! :?
Ráadásul erre fele meg mindenféle idegen csönget be mindenhova a pénz reményében...Hát tudod mikor... :twisted:

Szép napot mindenkinek!

edoci

Edo!

de jo te is hasonloan gondolkodsz. :) . viszont szomoru vagyok mégis h nem csak nekem lettek hasonlo tapasztalatim.. :o

tök jo h kirándultatok, igy is kell, muszáj minden jo idöt kihasználni ki tudja milyen lesz az idei nyár.. :P
KÉpeket csináltatok? feldobhatnád!

Nektek szurkolok h jo idö legyen végig annál elobb szárad ki..sajnos nekünk meg az uj épitésü részen volt egész télen körbe penészes vizes, még a plafon is..néha majd megfulladtam mikr beléptem a nappaliba..de most nemrégen megnéztem és örülök mert kezd kiszáradni és ez jo hir számomra! Remélem nektek is hamar megoldodik..esetleg füteni nem tudtok rá?

puszi mkinek
Ildi!

akkor jo, bocsi, ha nyers voltam...sajnálom.. :oops: :wink:

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok

Nagyon hiányoztatok,csak gyorsan bekukkoltam.
Sajna rossz volt a gépünk és ma hozták meg.
Bővebben jelentkezem még ,de most lépnem kell apa hiányol.
Puszi nektek
Jucu

Kép

Kép
jucu

Pusza csajok

Ma levegőn voltunk egész nap.Délelőtt babakocsinézőbe ,délután meg a dunaparton volt bográcsozás.
Sajna a rosszabbik hír amitől megijedtem lányom is úgy néz ki elkapta a lepkehimlőt:(
Mindenhol mást írnak róla.De az aggaszt az egyik orvos válaszol rovat azt írja kismamikra veszélyes:(
Szóval holnap reggel hívom a dokim ,nyugtasson meg.
Judit
Bencike nagyon vagány ,jók a képek.
Képet ígérem megpróbálok már csinálni ,bár pocim nem nagyon nő.Elfér a háj alatt a bébike:)
Évi Flórának jobbulást.Sok angyalkát és hamar leszáradó pöttyöket.

Puszi lefekszem mert nagyon álmitos vagyok ám:)
Jucu

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Jucu
Jobbulást!Én úgy tudom hogy a felnőttek ritkán kapják el és terhességben az első trim.-ben okozhat gondot.Remélem holnap megnyugtat az orvosod !

Judit
Szuperek a képek!Nagyon vagány Benci!
A fal probléma azt hiszem megoldódott.Remélem.Most már csak a bontást kell rendbe tenni.
Az esküvői készülődés most egy kicsit alább hagyott,majd május elején megyünk le Gyulára és akkor intézzük az éttermet is.Aztán majd jön a meghívó,de én azzal júniusig várni akarok.A ruha már régóta megvan.Meg van még biztos egy pár dolog amit elfelejtünk! :lol:
S még addig a zenét kell eldönteni,ugyebár szokásosat nem akarom,a másik választás egy orgonista aki játszani szokott,vagy pedig mi viszünk zenét,de én képtelen vagyok 12-15 zeneszámot kiválasztani hogy mihez mi illik,stb.

Csilla
Teszek fel majd képeket,csak egyenlőre még ki kell válogatnom :?
Remélem minden rendben veletek! :wink:

Pénteken voltunk nyílt napon az óvodában.Máténak nagyon tetszett,de csak azért mert kint lehetett lenni! :lol:
Szombaton pedig a Construmát jártuk be.Szegény párom kint volt csütörtökön és szombat,vasárnapra is belett osztva. :twisted: Aztán most szerintem utána annyi dolga lesz hogy egy hónapig nem látom. :roll:

Ildikó,ti voltatok kint?

edoci

Sziasztok,

Edit ma akartunk kimenni,de nem jött össze :?

megyek fürdetni,de még jövök
ilgya1

Sziasztok!

Úgy néz ki,kezd megoldódni a szopisztrájk,nem akarom elkiabálni...3 napja nem kellett tápizni

Csilla,nem érdekes,de tényleg nem rosszból kérdeztem.(Azt hittem ismersz :? )
Viszont ahogy elnézem,nem te,hanem én lógók ki a sorból :oops: ,mert én szeretem a húsvétot,sőt kidíszítem a lakást,és még tojásfát és készítettünk a Dáviddal. Sőt még pénzt is adtam a lócsolóknak (csak a rokon gyerekek jönnek)és Dávid is kapott pénzt,Sőt még nyuszi is járt a kertben,szóval nem te lógsz ki,hanem én. :D

Judit,olyan jók ezek a Bencis sorozatok,én is simán hozzámennék :wink: majd dupla esküvőt tartunk :wink:
és a kendőmániád...olyan jók!
Benci tiszta apja :wink:

pöszézés :D

Én is gondoltam a fogamzásgátlóra,de mostmár semmit nem tudok...
át tudnád küldeni még egyszer azt az oldalt a melltornáról?(a régi gépemen rajta volt,de ezen nem találom, :oops: csak ha ráérsz.) muszály visszahoznom a mennyiséget.
A bal cickót így se fogadja el :oops: azzal nem tudom mit fogok csinálni,egyelőre fejek,de nem tudom meddig?....

Edit,
kíváncsi vagyok milyen zenét választasz? :D

Hol dolgozik a párod?Mivel voltak kint? Szerintem a mi cégünk is kint volt,de mostanában nem beszéltem a főnőkömmel :?
jövőhét után mennem kell Gyedet intézni :? :? :?

Ki akartunk menni,de olyan nagy a káosz,hogy nem volt rá idő, a terszt bontottuk,mert ott lesz a konyhám,és hétfőn jönnek a köművesek.Így sajnos elmaradt.Szombaton Zsolt napoztunk,előtte meg olyan sokáig dolgozott a Zsolti,hogy már nem volt kedve...
Így jártunk,sokan voltak?
Volt valami újdonság?

De jó,hogy elvitted Mátét nyílt napra ,én még dilemmázok,hogy mi legyen Dávidkámmal...

Jucu,tényleg hogy megy az idő :D lassam szülni mész :D
Sajnálom Diust,hogy elkapta ezt a lepkehimlőt..miben különbözik a bárányhimlőtől?

Puszi:Ildikó
ilgya1

Szia Judit!!! :D :D :D
ilgya1

Sziasztok!

CSilla:
Gábornak jobbulást!! mi a baja??

Ildi:
igen kapott egy csomo ajándékot, de nagy a család:)
És mi is tartjuk a húsvétot, b ár locsolást nem szeretem...
Képeket nem tudom mikor rakom fel..
Örülök, hogy megoldódik a szupi sztrájk!
Csíkjaid nagyon jók, mindegyik jó volt:)
Kömüvesek miatt nem irigyellek..

Jucus:
És milyen babakocsit szeretnél??Éna kicsire összecsukható bolygókereskesre esköszöm:)
Nekem volt nagy batár Roan kocsim.a gyereknek írtó kényelmes!!! Az autóba viszont alig tudtuk betuszkolni mellé már semmit se lehetett berakni.
Ez a lepkehimlő micsoda??? Sose hallottam még ilyenről...

Judit:
Bárányhimlő kb egy hétig tart.képek nagyon jók:) Benci édes a kendőben és te is jól nézel ki!
Apa és fia aranyosak nagyon!!!!!!!!!!!!!!!
báb előadás jó lehetett nagyon!!

Edit:
Nálunk 24-25-26 lesz az oviban a nyílt nap és májusban lesz a beíratkozás.
tök jó, hogy kezd a vizesedés megszünni, hogy sikerült megtalálni a problémát.

Móni:
Merre jársz?? Jól vagytok??

Dia:
Hogy sikerült a húsvétolás anyukádéknál? Képek?

Flóráról teljesen kezdenek leszáradni a barikák. Csütörtökön voltunk a dokinéninél már mehet közösségbe.
Voltunk is már pénteken az állatkertbe a barátnőmmel.Nagyon jól éreztük magunkat:)
Az első padon mindjárt megebédeltünk:) Aztán körbe jártuk.a felénél sikerült talicskát is szereznünk, flóra élvezte nagyon. A fóka, pingvin , jesegmedve volt a legjobb!! tök jó, hogy lehetett látni ahogy úszkálnak.
Persze lufit is keleltt vennünk, de csak egy kicsi madzagossat, mert mondtam flórának nem vagyok hajlandó egy óriás lufival metrózni, buszozni stb. Szerencsére megértette és csak egy sima 500 ft-os lufit kellett venni:)
Hazafelé a buszon elaludt, de apa jött már velünk.Segített a cipelésben.
Péntek este jöttek anyósék és anyukám.Apunak határidős melója volt nem tudott jönni.
Egész hétvégén nem gépeztem, jó idő volt kint voltunk.
Tegnap vettünk a teraszra székeket meg asztalt és a fürdőbe egy szekrényt.
És a Deichmann-ban sikerült flórának egy szandit vennem 3700-ért.Aranyos kis piros, bőr.Akartam még veni neki egy nagyobbat is , de nem volt méret már.

Locsolóknak én sem szeretek pénzt adni!! Nem is adtam csak tojást. Utálom én is ha idegen gyerekek csöngetnek be..
Húsvét amúgy jól telt szerencsére jó idő volt!

Én már húsvét óta náthás vagyok:( A torkom is fájt, de most éppen köhök.
Flóra is elkapta tőlünk, mert ő is taknyol meg köhög.Az apja is beteg már vagy 2 hete nem tudom mikor lábalunk már ki belőle...

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

Évi, jo h dumcsiztunk, köszi Gábork anevében..

nektek is ujfent jobbulást..

Ildi!

dehog yharagszom de nekem is annyi minden jött össze..most meg mi is beteg vagyunk -torokfájás láz, köhögés meg egyéb ilyenkedves dolgok..épp várom a dokit ma..ráadásul ami jobban aggaszt az a kezem zsibbadása amit hetek ota érzek de már egyre rosszabb mert frankon elhal zsibog, és néha nem sérzem a jobb kezemet..

és ne hidd h te vagy bárki kilogn a sorbol..felesleges ezen meditálnunk...

cicitémához csak annyit: h nem probáltad más szögböl pl. hátulrol elöre venni öt, talán ez a bölcsötartás nemt udom a megnevezését de állitolag eben az esetben nagyon jo.

Jucu!
jobbulást nektek is..

Judit jok a képeid! azért ovatosan azzal a "horgászással"..:)

bocsi lányok most nem tudok többet irni ..de késöbb jövök még..

Edo!

ok, várom a képeket..

pusza

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok

Köszi ,arik vagytok ,de tegnap megnyugtatott dokinéni is.
Valami vírustól van ,de olyankor amikor 14-17 napra kijönnek a pöttyök már nem fertőz.
Arcon lepke formában pirosodik és a törzsön meg a lábakon,kezeken mindenhol apró egybefüggő piros foltok aminek nincs közepe.És ha kivittem napra utána szörnyen piri volt mindenhol.
De már kicsivel jobb. :lol:

Évi ,CSilla
Jobbulást nektek!Sok gyógytüncit:)

Évi
Babakocsit nézegettem már ,de nagyon nehéz dönteni.Apa azt javasolta emelgessem fel mindegyiket ,és ami a legkönnyebb azt vegyük meg.
Toma,meg a hasonlók tetszenek ,de baromi nehezek és nagy batár kocsik:(
Gondolkodom a Graco-n ,Diussal olyan volt amikor 4 hónapos volt.
Meg a Cam Apollo Travel sistemet mutatták most lehel téri diszkontba ,bébihordozós és bolygókerekes,ráadásul nagyon könnyű 8.5 kg.
De most a nagy szerelmem a Roan Jolly Joker.Ezt még elmegyünk megnézni szombaton.Valamint a Wampool Ridert.

Edoci
Olvasom elég sűrű programotok van mostanság.Irigyellek az esküvő miatt,olyan jó neked:)
Mi is akartunk templomit ,de majd talán ha picuri megszületik utána vmikor megtartjuk:)
Ovilátogatáés tetszett?Óvónéniik arik?

Ildi
Réka baba igazi kis nőci már.Nagyon édes.:)
Mi ez a szopisztájk?Remélem már minden okés vele :-)
Nem próbáltad meg felhívni a szopiligát ,ott úgy tudom nagyon aranyosak.
Te használod a szopipárnát?Én is vettem már néha azzal alszom ,mert sokkal kényelmesebbek az éjszakáim.
Dávid- mennyire változott meg mostanra neked?
Szereti hugicát elfoglalni?
Móni
Neked is nagyon öreülök.Jó k9is pörgős bébi lesz :)
És milyen jó korán érzed te is a magazatmozgást :lol:
Ez annyir ajó,én imádom simizni a pocim ,mert mindig válaszol a pindurka.Sőt ha nagy a hacacáré akkor meg csak a simi segyt és rögtön nyugi lesz.
apja rendbejött már?

Ígérem kép is hamarosan készül ,de teljesen új progik vannak fent és minden más vinyóra van mentve ,ezért apja kell segítségnek majd.
Puszi most lépek sétizek egyet a boltig ,mert radiátort nézni.
Jucu

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!!

Csilla:
Remélem ebből a náthából köhögésből hamar kilábalunk :roll:
Nektek is gyors gyógyulást!

Jucus:
Örülök, hogy a lepke-himlő javul és nem fertőz :roll: :!:
Szerintem a legnehezebb döntés a világon babakocsit venni :lol:
A cam apolló travelt azt tudom ajánlani, mert jó kis kocsi! igaz nekem csak sima apolló volt, de szuper jó tolni és elég nagy a fekvő felülete.
bolygó kerék miatt könnyű vele kanyarodni :wink:
Az előző hsz-ben a roan jolly joker-ről írtam csak nem neveztem meg.
Ez ugyan akkora batár mint a toma kocsik. Szuper kényelmes meg minden, átfordítható a tolókar stb . Csak nehéz és autóba betuszkolni hatalmas helyet foglal, és nem mindegyik boltba lehetet vele beférni. (legalább is Kaposváron)Ennek ellenére nagyon szerettem .Az apolló viszont könnyebb.
Wampol riedert nem ismerem az milyen kocsi?

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Gyors bekukk.
Radiátort még mindig keresek,de egy kép a Wampolról
Kép Kép

Kép

Kép
jucu

szóval ez olyan kinézetű mint a Roan jolly J.
Jól néz ki :lol:

Hajrá radiátorok :lol: :lol: :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

bocsi h megint csak igy rohanoban irok..de ez ahét már csak ilyen ráadásul a héten már nem is tudok irni nektek..elöre is bocsi...

de kárpotlásul dobok pá rképet rolunk..

puszi és szép napokat mkinek!

Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Csilla:
Jók a képek!!
Gábor meggyógyult??

Flóra még köhög :cry: Náthája már elmúlt szerencsére.
Szerdán hatalmas szél volt vitt mindent. az udvar közepén volt a kis műanyag szék is :roll:
Hétfőn apa is eljött "táncolni" tetszett neki amit a lánya össebohóckodott
:wink: :lol: :lol:

Mindenkinek kellemes hétvégét!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok

Judit
Hol van ilyen előadás?hol lehet ezt dvd-n megkapni?Nagyon jó lehetett!Biztos édi volt Benci hogy így feltalálta magát! :lol:
Látom ti is élvezitek a jó időt!
Jajj de jó lenne ha tudnál a zenében segíteni! :D Ha nem baj leírom priv-ben hogy mire kellene,mert nem akarom ezzel untatni a társaságot! :oops:
Nálunk május elején lesznek a beiratások az oviba,mindenesetre beiratom,aztán majd meglátjuk mi lesz.Ahová tartozunk ovi az egyátalán nem szimpatikus,voltunk bent,Máté be sem akart jönni és az óvónők is ellenszenvesek voltak,kb úgy fogadtak minket hogy ma a jó fenének jöttünk ide...A másikban ahol most voltunk az már tetszett Máténak is,itt egyből odajött a vezető óvónnő,bemutatkozott,hozott prospektusokat és itt sokkal több lehetőségük van a gyerekeknek is.Pl:ovifoci,úszásoktatás (persze ez később),zenei oktatás,stb.Még hátra van egy óvoda amit meg szeretnék nézni,ahol csütörtökön lesz nyílt nap ha minden igaz.
Igen,ez tényleg így van hogy elutasíthatja az óvoda a gyerek felvételét,de én úgy tudom hogy akkor kell neki másik ovit ajánlania és oda továbbküldik.De szerintem ne aggódjál,nem lesz gond!Ha dolgozik az ember mindenképp felveszik!

Ildikó
Szerintem nem volt most nagy durranás ez a Construma!Persze tömeg az volt,csak szerintem most nem volt annyi minden.Legalábbis nekem úgy tűnt!
Nagyon jók a vonalzóid!
A párom egy nyílászárókat gyártó cégnél van.
Én is dilemmázom még azon hogy járjon-e oviba Máté vagy majd csak később,mindenesetre beiratom,aztán még ráérek rajta gondolkodni.Nekem meg az jutott az eszembe hogy ha vissza kell hogy menjek dolgozni hiába iratom ide Mátét oviba,amikor akkor ide úgy sem tudom elhordani!
Örülök hogy a szopisztrájk megoldódott!

Évi
Gondolom Flóra már teljesen rendbe is jött!Neked is jobbulást!Biztos szépen néz ki a teraszotok „berendezve”! Képek?

Jucu
Jól néz ki a babakocsi!Dia meggyógyult már?Ma voltunk a utolsó oviban megnézni,hát,itt is tojtak az ember fejére hogy mit akar ott és még köszönni sem nagyon akartak.Úgyhogy marad az előző,ott tényleg legalább odajöttek az emberhez,bemutatkoztak stb.Itt látszatra arik voltak az óvónénik is,bár mindegyik azzal a gyerekkel foglalkozott aki protekciós volt.Pl a másik óvónéni gyerekével,a barátnője gyerekével,stb.de ez gondolom máshol is így van.Bár mi lenne akkor ha én is pl csak az ismerősöket altatnám el rendesen,mert ők ismerősök,vagy csak nekik adnám be rendesen az érzéstelenítőt….Na mindegy egy kicsit ez morbid volt.Bocsi!
Persze Mátét is megkérdeztem hogy neki melyik ovi tetszett, és ő is egyértelműen azt mondta amit mi is gondoltunk.

Csilla
Mennek a képek!Gábornak jobbulást,bár már remélem rendbe is jött!

Bocsi hogy ennyit untatlak titeket az ovis sztorikkal. :oops:

Kárpótlásul az elmúlt hetekről egy pár kép: :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

edoci

Jaj de jó sokat írtatok...és a képek is gyönyörűségesek...

igérem jövök bővebben,de most nagyon behavazódtam....

puszi Mindenkinek!

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Megkezdődött nálunk az örűlet,
átalakítás,építkezés.....kicsit nehézkésen tudok gép elé ülni,de azért igyekszem....

Judit,előttem írtál,de már csak köszönni volt időm aznap...a képeket azért meglestem,de sietnem kellett...

Biztos jó lehetett az előadás,szimpatikusnak tűnik így képen keresztül is a bácsi.
Mi is megyünk májusban a Dáviddal meg egy pár anyukával a kórházas topikból :D

Nem volt nagyon hideg a víz? :? nehogy fölfázz nekem.Irgum-burgum!!!
Csaknem a ThomAS landolt a tóba? :D

És ezek a képeslapok,komyolan mondom lenyűgőznek!MÉGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!Azért a legszebb (fő)város Budapest!!!! :wink:

Örülök,hogy jól sikerült a koncert. :D

Évi,
voltunk tegnap felétek :D ott voltunk vendégségben a lakóparkotokban a barátainknál :D tök közel vagytok hozzánk,nem is gondoltam,hogy ennyire. :D

én is most vettem cipőket a Dávidnak :D csak ezekkel a méretekkel vagyok bajba mindig,nem igaz,hogy nem tudják egyformára csinálni. :evil: ..a sportcipőből a 24-es nagy,a szandi /más márka/ éppen jó, a papucs meg kicsi :oops:
Te milyet vettél Flónak?

Én idegen gyerekeket be se engedek/ visszatérve a húsvétra/ a rokon gyerekeknek meg ilyenkor szívesen adok egy kis zsebpénzt,máskor úgyse szoktam. :roll: persze a tojás ettől függetlenül elengedhetetlen.... :D

jó lehetett az állatkertben,képek? :D a lufi ilyenkor kellék,mit gondolsz anya? :D

Remélem már jobban vagy!

Csilla,köszi a szopitanácsadó számát.Egyelőre még nem kellett hívnom,mert kezd helyreállni a rend. Éjjel már elfogadta a "rossz" cicimet is.

Látom Gabikát elhalmozzátok szeretettel :D két nő is kényezteti,ez igen.Milyen kis pirospozsgás az arca. :D

Jucu,örülök,hogy Diuson alakulnak a lepkék :wink:
Nagyon jól néz ki ez a babakocsi. Igaz elég pici a kép,de nagyon jó. (Igaz, az én kocsimba jó ha a kereke elférne :D )
Nekem most ez volt a főszempontom :D mivel mini a kocsim.

Szopisztrájk az azt jelenti,hogy nem fogadja el a cicit a baba,sztrájkol ellene...húsvét hetén kezdődött csütörtökön nálunk,azóta szenvedünk.Kisebb nagyobb sikerrel. vagyis már kezd alakulni,mert sok helyen utána érdeklődtem,és van védőnő barátnőm is,akihez fordulhatok,ha baj van :D ligát nem hívtam,mert kezd visszafordulni a dolog,remélem mostmár nem lesz gond.De most iszom ezerrel a szopis teákat és homi bogyozok,és már nem volt tápi egy jó ideje.

Dávid most éppen abban a stádiumban van,hogy nagyon szeretgeti hugicát,volt egy időszak,amikor csapkodta,de már vége....remélem örökre.

A szopipárnát már csak Réka használja :? ,éjszaka azzal támasztottam ki,de mára már annyira megszokta,hogy ahhoz bújik hozzá este :D ,de nem használom szopihoz.Sajnos még nem volt meg mikor terhes voltam,így nem tudok nyílatkozni,hogy mennyire kényelmes,de mindenképpen az lehet.

Úgy irigykedem a mocorgásokért :( használd ki és simizd sokat!!!!

Edoci,köszi a képeket!
Nagyon szuperek!
Fini kajcsik!Nyami-nyami!
Máté a sportemberke! :D
Ilyenkor se raksz rá pelenkát,mikor ilyen messzire kirándultok?
Látom nektek is tojt a nyuszi a bokorba :mrgreen:
Jó súlyzóid vannak! :wink:

Úgynéz ki,hogy beíratom a Dávidot oviba :? hétfőn lesznek nálunk a beiratkozások,és szeretném,hogy legalább délig felvegyék,úgyérzem szüksége van a gyerektársaságra.
És nem szeretném,ha 4 évesen kerülne be egy összeszokott csapatba,sokkal nehezebben tud majd beilleszkedni...
Remélem felveszik annak ellenére,hogy itthon vagyok. :shock: :shock: :shock: (úgyhogy Judit,lesz még egy ilyen ismerősöd :wink: Kép)

ilgya1

sziasztok,

köszi Judit és neked is Ildi h eszetekbe jutottam! :P

Judit!azok a képek.................csuda jok.és Benci olyan helyes pasi alig várom h láthassam.. :) :P

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Edit:
Nagyon jók a képek!
Már én is meggyógyultam szerencsére csak Flóra köhög még, de már nem vészes.
Teraszról mindjárt dobok képet..
Ovi látogatásaid nem semmi mik történnek.. :shock: Nekem eddig nincs rossz tapasztalatom.Kaposváron is nagyon kedvesen fogadtak. Mi a héten megyünk majd nyíltnapra az oviba. Kiváncs vagyok nagyon. Jön velünk még egy kislány és anyukája. kislány 3 éves lesz ősszel együtt kezdik az ovit majd.

Judit:
köszi a kívánságot, Flóra már javul csak köhög.
Mi nem sétáltunk, mert nagy szélben nem merek kimenni, féltem a fülemet nagyon. :?
Képeid megint gyönyörűek!!!
Jó csiga, rossz csiga:) nagyon jó!! Mindenap másnéven kell szólítani aranyos. Nálunk ez csak hercegnőben vagy mennyasszonyban kimerül. :wink: :lol:
Bencis képek is nagyon jók!!

Ildi:
szóval itt jártatok :lol: Legalább ide találsz. Már nálunk is előfordult, hogy nem egyforma méretet kellett venni, de most valami véletlen folytán a szandi és a lakk cipő is 26-os. Én aDeicmann-ban vettem a szandit,piros és bőr a felsőrésze. Majd mutizom.
Állatkert nagyon-nagyon jó volt, az idő is szuper volt nagyon. Ezekkel a képekkel is adós vagyok csak időm lenne több...szerencsére csak egy kisebb lufira is rálehetett bezsélni.jól néztünk volna ki egy hatalmas lóval a metrón :lol: :lol:
szopisztrájk jó, hogy kezd elmúlni!
az ovibeíratás: Ahogy te látod, hogy szüksége van Dávidnak a gyerek közösségre.Persze az sem utolsó, hogy amíg ő játszik, te tudsz rékázni vagy végezni a dolgaidat.Hasonló helyzetben nem tudom én, hogy döntöttem volna.
Én most már örülök, hogy Flóra itthon maradt 4 évig.Sokkal okosabb, értelmesebb ezért szerintem könnyebben beszokik majd.könnyebben felfogja majd, hogy reggel elviszem este meg megyek érte.. Persze ez még csak feltételezés majd szeptemberben minden elválik.Remélem bejönnek a feltételezéseím.. :?

Csilla:
Boldog névnapot!!

Dia:
Merre jártok? Mi van veletek??

Jucus:
Tapétázzátok már a lakást?? jól vagytok? Dius lepkehimlője?

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Csilla
boldog névnapot kívánunk!
Kép

Évi
Várom a képet! :D majd írd le mi volt az oviban,kíváncsi vagyok rá!
S persze hogy Flóra mit szól hozzá! :D

Judit
Ismét nagyon jók a képek!Nagyon vagány fiú Benci!Thomasőrület nálunk is van! :lol:
Jó ez hogy mindig másnak kell hívni :lol: ,jót nevettem rajta,aranyos lehet! :lol: Nálunk még ilyet nem talált ki Máté.
Még a nagy kedvencek közé tartozik Sam a tűzoltó (állandóan ezt énekeli,de a szövegét csak félig tudja) :lol: Persze "régi" kedvencek is vannak mint pl Mazsola és Tádé,Futrinka utca,stb.
Tényleg nagy sportember Máté,igazi örökmozgó.Nem csoda hogy már 8 hónaposan járt! :lol: Olyan kézenállásokat,szaltókat tud csinálni hogy el sem hinnétek!De nem akarok dicsekedni. :oops:
Akarom is majd sportoltatni,de szerintem csak 4 éves kórtól lehet. :?:
Az üzi megy valamikor,csak még nem volt időm leírni! :wink:

Ildikó
Olvasom hogy te is most vettél cipőket,Máténak olyan 24-es cipők kellenek,de igaz,tényleg az egyik helyen a 24-es az 24-es,a másik helyen viszont 25-ös,vagy 23 és feles!Pedig a cipők talpméretei tök egyformák! :shock:
Szerintem ha beiratod Dávidot az oviban és ő szívesen megy,akkor nincs semmi gond!S ha pedig nem,akkor még mindig halaszthatsz egy évet! :wink:
Igen,Mátét mindenhova pelenka nélkül viszem már,kirándulásnál is szól ha pisilni kell és ugye már jó idő van,meg lehet locsolni a virágokat,fákat és ezt nagyon élvezi.Ha meg kocsiban vagyunk,hosszabb úton,akkor is szól és amíg meg nem tudok állni a legközelebbi arra alkalmas helyen addig kibírja.Persze váltóbugyi és nadrág mindig van tartalékban ha előfordulna baleset.
Ja,jók a súlyzóim,csak sajnos rajtam nem látszik meg az "edzés"! :lol:

edoci

Akkor a terasz:

Kép

A szandi:

Kép

és az állatkertes képek:
http://gportal.hu/picview.php?prt=17674 ... 14&index=1

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok

Sorry csajok ,de nagyon zsufi volt a mostani hetünk.
Csilla ,boldog névnapot utólag is :-)
Most meg eltűnök egy kis időre ,mert szerda reggel kezdenek mégis a melósok.Hurrá:-)
Gépem addig nuku,anyumékhoz költözünk át arra a pár napra ,vagy 1 hétre amíg végeznek.

Ma voltam orvosnál.Utoljára,csak még a dokim nem tudja. :cry: :lol: Egyik szemem sír a másik nevet.Szeretem ezt a dokit , de nem fizetek 200000.-ft-ot egy szülésért. :cry:
Minden okés bébivel,csak a gyogyit kell elkezdenem mert ott megint magas volt vérnyomim.Nincs apelláta elkezdem napi 2×1/2 beveszek.Nem kockáztatok,ha orvosfóbia ha nem.
Viszont dokinál uannyi kiló voltam mint eddig,tehát ohne + kila :-)
Mondom neki védőnéni szerint már 25 hétig +3 kila ő annyit mér,de viszont sosem nullázza ki a mérőt.De nem is érdekel,csak töki jól legyen :wink:
Na elköszönök ,jelentkezem amint kész a kecó és lesz netem.
Puszika nektek Jucu

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Nekem is szarakszik a Babanet mostanában....

Ma voltunk ovodai beiratkozáson,kiváncsi leszek,hogy fel-e vesznek? :D majd május elején kiderül.

Réka ma kapta a 4 hós oltást,szegénykém most sírt a legjobban,annyira beledőfte a h. doki. Eddig mindig olyan szépen beadta,hogy fél perc múlva mosolygott,de most elkezdett üvőlteni,alig tudtam megvigasztalni.... :( kapott egy fél kúpot,de olyan kis nyugtalan...

Judit,ez a "rossz csiga" dolog tök jó pofa!Hogy mik nem jutnak eszedbe.
Dávid is nézi a Thomast,de nincs megörülve érte.Ezt a mozdonyt még nem is hallottam :? :D ő most a Fixi-Foxiért rajong,eddig meg a Hunyor Major volt a favorit. :D

Nekünk akkor volt ilyen időszak,mikor elkezdte nézni a Minimaxot,egy pár hónapja,akkor Nándinak hívta magát a Hunyor Majorból,anya te vagy a "Rafi"(ez egy kis röfi-jól asszociál a gyerek :D )én vagyok a Nándi.ÉS a kaját is úgy ette meg,hogy mondtuk,hogy "tessék Nándi itt van egy kis ..... süti"-és akkor ette :D
Most vannak ebben a korban :D
iszonyatos a fantáziájuk.

Tényleg nagyon aranyos képek!Én se tudtam válogatni,hogy melyik tetszik a legjobban :wink:

Miket szed? Tojásokat?

Edit,
nyugodtan dícsekedjél! megértem,ha büszke vagy Mátéra.
Én most a mondókák miatt vagyok büszke Dávidra,egy tök vastag nagy könyvet végig mond egyedül,felvettem vidire is,de nem tudom sehova feltölteni csak darabokban.... :oops:

Ja tényleg a Sam,azt én is szoktam énekelni :D :D :D olyan jó a dallama.

Dávidnak tetszett az ovi,rögtön leállt játszani,(várnunk kellett) elkezdte lepakolni a játékokat,amíg valakivel beszélgettem. Majd az udvaron is körül kellett néznünk.
Jó sok játék volt kint is.

Évi,nagyon jó a kerti butor.
Lassan már tényleg kész lesztek.
Jó a szandija a Flórának,igazi kis csajos cucc.
Meglestem az állatkertes képeket,látom bejött nektek is a zsiráf:)

Jucu,
és akkor most ki lesz a dokid?És hol fogsz szülni?
A Jahn-ba tartozol,nem?

Biztos nagyon szép lesz a tapétázás..nekünk is meg kell már vennünk valamikor.

Persze szedd a gyógyszert,ha úgy érzed....nehogy gond legyen.

Csilla,nem tudtam ide felrakni éppen képet,de most pótolom:
Sok boldogságot!!!!
Kép

ilgya1

ilgya1

Sziasztok!!

Jucu:
akkor most már hamar kész lesz a kecó :lol: mire pocaklakó kiköltözik :lol:
azért nem mehetsz a dokihoz többet, mert már "sztk-s"rendelésre kell járnod, különben perkálnod kell??
Gyogyit inkább szedjet, nehogy baj legyen!
kilókhoz gratulálok!!
Jelentkezz ha kész lesztek, takarítással csínján bánj!
Pocakodra is kiváncsi vagyok :wink: :lol:

Ildi:
kiváncsi vagyok, hogy felveszik-e Dávidod az oviba :?
a helyi topicban mondta egy anyuka, hogy érdeklődött, hogy felveszik-e a kislányát és azt mondták, hogy elsősorban a 4-5 éveseket veszik fel.3 évesek közül pedig nagyon keveset.
Most ő is reménykedik, hogy felvegyék. :?
Flórával menne együtt a kislány.
Ez a hír, hogy 4-5 éveseket vezsnek fel nekünk nagyon jó :lol:
Remélem felveszik Flót :roll:

Rékának sok puszi nemsokára elmúlik :wink:

Flóra is szereti a Hunyor majort, a nagy kedvence a bibi blogszberg :lol:
Sam a tűzoltót én is szoktam énekelgetni :lol: :lol:
Flóra a múltkor meg a barátok köztöt énekelte :lol: :lol:
Lakába tényleg csak egy pár dolog hiányzik, de azok nem olyan fontosak ráérnek még.
Igen tetszett a zsiráf, de a legjobb a fókák, pingvinek és a jegesmacik tetszettek Flórának :lol:

voltunk tegnap is táncolni.Flóra nagyon sok éneket, mondókát tud már.Szépen énekli az óvónénivel együtt. Néha sikerül neki ritmusra is tapsolni.
Most a kedvence a :
Piros alma csüng a fán
Szakítsd le te barna lány
Leszakítom , megeszem,
mert az almát szeretem!

Réka nagyon aranyos a videón!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Amúgy ma egész nap nem tudtam belépni ide :twisted: :twisted:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Kép

Évi
Tegnap én sem tudtam csak délután belépni ide! :twisted:
Szép nagyon a kertibútor és Flóra cipője is nagyon csini!

Ildi
Édi Réka!Meg lehetne zabálni! :lol:

Jucu
Örülök hogy minden rendben!Jó munkát a kecóhoz!

Judit
Ment a mail!

Csilla???

Még egy kép gyorsan aztán irány az ebéd:

Kép

edoci

Na tessék megoldodott végre a probléma,és máris Edo van felül....hihii

ezért nem is tudom mi volt a másik oldalon az irásom után :oops:

Dávidnak is a furó a kedvence mostanában,azzal szokta ijesztgetni a hugicát :D :? (a hangjával,mielőtt rosszra gondolnátok :D )
Máténak jól áll a kezében,igazi komoly szakember! :D

Hajrá méhecskék!

Kép

Ildikó
ilgya1

Évi,
Aranyos lehet Flóra ahogy énekel,meg mondókázik,

majd alakítanak egy zenekart a Bencivel és a Dáviddal :D
Máté is szokott? :D mert akkor őt is bevesszük.

Fehéres kőhöz milyen tapéta illik szerinted?Márványszínű lesz a kő,fehér és szürke csikok vagyis foltok....

Szerintetek ez milyen?
Kép
ilgya1

Sziasztok!

Ildi
Látom nagy a szeretet! :lol: Annyira édesek! :lol:
Nyugodtan bevehetitek Mátét is a zenekarba,imád énekelni,pláne az autóban ha megyünk valahová,végigénekli az utat!Még ha Gyulára megyünk akkor is! :shock: Mindig kérdezi hogy anya,mit tudunk még?Hosszabb úton igazán meg kell erőltetnem magam! :lol: De séta közben is rá tud zendíteni, vagy pl múltkor a Tesco zengett tőle! :lol:
Tényleg,mi volt az oltáson és utána?Vagy írtad?Nem emlékszem. :oops:
Nekem tetszik amit felraktál képet.Szép.Egyedi. :wink:

Kép

edoci

sziasztok!

megjöttem..Kép

igyekszem potolni az elmult napokat és válaszolni nektek. :? :shock:

Jucu!
megkaptad az smsem amit a multhéten kükdtem lepkehimlövbel kapcsolatban??

teszek fel egy képet a háttérben viszonylag jol látszodik a babakocsink..nekem nagyon bevált..

Kép

Judit!

én is fejpántos lettem..utánad szabadon... :P :lol:

olyan szép helyen sétáltok..jok a képek..de nem panaszkodom tavasszal imádok itt lakni olyan szép hely majd csinálok vmikor képeket h lássátok, de nem lesz olyan profi mint neked..

csigás dolog nekem is tetszett de én leragadtam a macinál... :P

kendös képen nagyon helyes Benci..

Kép Kép

most mennem kell mindj folytatom..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Edoci!

ovibeiratás: h elment az idö..magunkon is észreveszem h jövö ilyenkor már nekem is be kell iratnom Gábort. a barinöm is ma volt, de még nem tudja h felveszik e neki a kislányt, épp ö is ma tudta meg h egy ismerösének az ikreit utasitották el..ugy látszik kevés az ovi nálunk???????????????

Máté képek szupik, a fali v milyen kutas is, és a furoval ( :?: )a kezében is, igazi szakember, látszik a szaktudás.... :P :lol:

de jo h ilyen találékony vagy gondolom sok éneket, dalocskát ismersz?

Ildi!

Réka jobban van már szuri ota? borogattad neki? akkor a kupont ne felejtsd el hozni v postára adni o? köszi elöre is..

tesokép olyan meghato.. :)

telcsiszámot tedd el, reméljük nem lesz rá szükséged. Ma az a csajszi tartotta a szopisklubot akinek megadtam aszámát.

a szinösszeállitás nekem kicsit furi, de attol még szép. hozzám inkább a világos szinek állnak közel.

Évi!

Boninak kellett szandit venni meg cipöt is, érdekes modon szandibol 30as ép h jo, a cipöböl a 29 kellett. Ahogy olvastam a forumba mki most vesz cipöt hiszen a tavalyi szandik már nem jok, olyan gyorsan nö a gyerekek lába. nálunk meg most épp Gáborka náthás, folyik az orra eléggé... remélem ti már jol vagytok!

május 8-án lesz anyáknapi ünnepség már nagyon várom.. Most volt Boninak mese elöadása, 3.helyezést értek el, de lesz még egy ehhez hasonlo fellépése.

Pár kép még rolunk ha nem unjátok...

Kép Kép Kép Kép

Dia!

gyere ha tul vagy a vizsgákon drukkolok neked ezerrel! ügyes legyél!

Kép

Moni!

gyere ha tudsz, és kitartás neked, légy erös!!!
Kép

puszi mkinek

Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?