Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Csak egy rövidet, ma reggel írattuk be Veronikát az oviba. Jót mosolyogtam mert Fekete Pákó kedves hangjára csinálták a reggeli tornát a folyosón (most már legalább értem h miért kántálja a lányom h Riszálom, úgyis úgyis :D Állítólag májusban lesz itt is döntés de azt hallottam h a bölcsiseket általában fel szokták venni és ők kezdik elöbb a beszoktatást mivel nekik csak egy hét. Egy tiszta és egy vegyes csoport van, majd kiderül h melyikbe kerül. Állítólag az óvónénik majd átmennek a bölcsibe ismerkedni a gyerekekkel és lesz júniusban egy szülői ahol mi is megismerhetjk a csoportot és az óvónéniket. Kiscsoportban még nincs különóra, de középsőtől már lehet választani oviskarate, aerobic, néptánc és úszás köül. Ennek nagyon örültem mert egyszerűen nem fárad el estére és kínszenvedés mire elalszik. A vezetőnő átment a beugratós kérdésen, miszerint hogyan büntetik a rossz gyerekeket. Számomra hihetőnek tűnt a meglepődése így kiderült h nem híve a büntetésnek. Annnyit mondott h ha nagyon fegyelmezetlen akkor kicsit kivonják a játékból. A többi részletet majd azon a szülőin fogjuk megtudni.

Mindenkinek szép napot, dolgozom tovább.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok

Egcsi
Szerintem teljesen normális méret. Gergő is 16kg körül van, igaz elég régen mértem, a magasságát sem tudom, de most felcsigáztatok és holnap megpróbálom lemérni! :D
Szobatisztaság: ami nagyon érdekes, hogy az éjszakai pelusa mindig száraz! :shock: Arra gyanakszom, hogy nap közben lefoglalja magát és elfelejt szólni, csak azt veszi észre, hogy már megint bement. :? Azért nem adom rá a pelust, csak ha nagyon muszáj. :?

Timi
Szép méretek! :wink:

Andi
Örülök, hogy jól álltok ovi ügyben! :D Beugratós kérdés :lol: 8)
Fekete Pákó :shock: :?

Nálunk sajna úgy néz ki Gergő náthásodik, estére már tök taknyos volt. :( Szóval most valószínűleg mindkét gyereken átmegy, aminek baromira nem örülök! :( Ráadásul pénteken utaznánk el a tesómékhoz, de így nem tudom mi lesz. :?
Éjszakáink elég gyatrák Flóra miatt, most még majd Gergő is, mert nem fog levegőt kapni, szóval kicsit magam alatt vagyok. :(

Megyek is, nem rontom a levegőt. :?

Puszi :)

Orsi

avocado

Sziasztok!

Mi jol vagyunk, csak Kitti kisse nathas. De azert o is jol van. Hetvegen anyukameknal voltunk es egy kisse atfujta a szel. Ugy tunik nagyon erzekeny a szelre. Jo volt hetvegen. Szuper jatszoteren voltunk Budaligeten. Voltunk a nagyreten is ahol Lili minividamparkozott. Horgaszott es korhintazott.

Aniko: Erdekes ez a panikbetegseg. Az mitol lehet? Autoban hogy johetett rad? Azert vigyazz magadra.

Mano: Mikor is mesz UH-ra?? Nagyon szep nevek ezek. Nekem mindket nevu ismerosom van. :)

Orsi: Nekunk vegul is mindegy mikor menjunk. Gergo mikor szokott felkelni? Szobatisztassaggal tenyleg turelem. Balesetek azert neha elofordulnak. Nalunk ugy tunik mar 100%-osan mukodik nappal. Csak wc-be vagy neha bilibe megy a dolog. :) Ejszaka azert meg pelenka..

Eszter: Medvefarm: www.medveotthon.hu
Szep nagy Marci! Micsoda meretek! :) Kittike csak 71 cm es 8.3 kilo 10 honaposan. :wink:
Johettek barmikor! :wink:
Kepek szuperek!

Folytatas kesobb, megjott fejem uram. :) :wink:

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Orsi: elfelejtettem megkerdezni, hogy hol es mikor leszel megint a teveben. Gergonek jobbulast. Azert nem biztos, hogy rossz lesz az ejszakatok.

Timi: Lili pontosan ugyanazokkal a meretekkel rendelkezik mint Lilla. :wink: Csak fel kiloval kevesebb.
Csingi fogaihoz gratula. :)

Andrea: Szornyu lehetett a baleset. De meg az is szornyu volt, hogy a rendorsegen a tolmacsra kellett varnotok es papirokat elintezni. :roll: A torok meg rendes volt, hogy elismerte hibajat, mert a kulfoldiek nem hiresek errol...

Aniko: Nalunk is lesz nyuszi. :) Szombat delelott megyek kivalasztani egyet. Megveszem, majd par nap utan odaadom a szomszednak aki tart nyulakat. :) Lili nagyon fog orulni neki. Tavaly is igy volt. :)

Andi: nalunk is majusban lesz a dontes, hogy ki jut be az oviba. Es gondolom majd a szuloin elmondjak, hogy milyen sportolasi illetve mozgasi lehetoisegek vannak. Neked melyik tetszik a negy kozul?

Egcsi: erdekes ez a pelenkaba kakilas.. :) Nem is akar egyaltalan bilibe vagy wc-be?

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Szijjasztok!

Rita!

NÁlunk is volt a múlt éven nyuszi. Anyukáméktól kapta Lilla, és ők tartották is tovább, majd megettük. :shock: (húúú, ezt rossz volt leírni. :roll: )

Edina!

Lilla is először csak pelusba volt hajlandó kakálni. Mikro kellett neki,jött, és közölte, hogy "kérek pelenkát". Ez ment így három-négy hónapig is. Aztán "elfogyott" a pelenka. Lilla pár napig nem kakált. Kínlódtunk egy darabig, még megsajnáltam. Mondtam, hogy adok pelust. Erre a gyereket vérig sértettem, hogyneki nem kell pelenka, és úgy zokogott, hogy aszittem a szívem szakad meg. Viszont még midnig kínlódás volt a wc-s kakilás. De belejött.
Kitartás!

Megyek, indul a nap!

Ezek a barmok úgy fűtenek (távfűtés), hogy rohad rólam le a ruha. Éjszaka ki kellett nyitni a lányoknál az ablakot, mert folyt róluk is víz. Fűtjük az utcát, és fizetünk jó sokat! Hurrá!

Ja, Csigi is meg van fázva. :( De ettől függetlenül ő is jól van, csak nekem rossz hallgatni, hogy szörcsög, mert nem nagyon tudom leszívni, olyan kicsit az orrlyuka, hogy nem fér bele az orrszi. Így mindig "összeszippnatja" a kis orrocskáját. :twisted:

Nos, el! 8)

Puszi!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok :D

Hát, 2 napja nem sokat alszunk, az eslő mindkét gyerkőcnél rossz volt, de Gergőnél nagyon hamar hat a homeós bogyi, így Ő tegnap már tök jól aludt. Flóra viszont alig kap levegőt, így tegnap nála is elkezdtem a bogyit, persze csak nagyon kis adagban, remélem hatni fog, mert már kivagyunk Karcsival. :(

Rita
Gratula a szobatisztasághoz! Most nem erőltetem, náthás is, de azért ha rendbejön visszatérek rá. Meg persze most is kérdezgetem, de általában már belepisilt a pelusba. :?
Tv: ugyanaz a játék lesz, az Észbontó és a TV2-n. Remélem jól fog meni!!! Nagyon kéne egy kics pénz! :roll: :?

Timi
Nátha: hát így nem is csodálom, elég gáz ez a távfűtés! :?

Ovi: Képzeljétek ma voltunk beíratkozni, mindkét óvónéni nagyon aranyos, odavoltak Gergőért, végigmutogatták neki az egész ovit. 8) :D És tuti felveszik, pedig nagy a túljelentkezés, de minket ugye ismernek a zenesuliból, így protkónk van. 8)

Na, ennyi voltam, mennem kell Flórához.

puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Sziasztok!

Ugy latom mindenkit lekot a Husvet. :) Nem tudomm mikor tudok legkozelebb jonni, de addig is mindenkinek Kellemes Husveti Unnepeket kivanok!!

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Én is csak Kellemes Húsvéti Ünnepeket jöttem kívánni!!!

Nem tudom, hogy tudok-e jönni mert sűrű lesz a program :lol: :wink:
manóci

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk! :D

Nálunk a gyerekek sokkal jobban vannak, Gergő már majdnem teljesen ok, és végre már Flóra is aludt az éjszaka, így picit pihenhettem. :roll: Csak sajna Karcsi is lerobbant, szóval egyedül tartom a frontot, igaz ma már Ő is kicsit jobban volt. De hát férfiból van és ilyenkor úgy tud szenvedni! :roll: :wink:

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Sziasztok!

Van egy tökjó gyerekrádió a neten: http://tokmagradio.extra.hu
Hallgassatok bele!
edi2

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Most csak par keppel koszontelek benneteket Husvetkor! :)
Itt a nyuszi! :
Kép
Kittike a nyuszival:
Kép
Kittike:
Kép
En es Kittike:
Kép
Kép
Kittike kukacban:
Kép
Apossal:
Kép
Lilike homokozik:
Kép
Apja, lanya:
Kép

Kép
Kép
trita

Rita
Nagyon jók a képek! :D

Utólag is mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok.

Egyelőre még félkómás vagyok, azóta sem túl jók az éjszakák, de ugye a remény hal meg utoljára! :? :roll:
Azért majd gyertek!!!

Orsi

avocado

Most látom, hogy már kívántam kellemes ünnepeket, na csak ennyire vagyok félig kóma. :?
Ja, és tegnap reggel a Fenistil cseppek helyett Vigantolt adtam a gyerekeknek. :shock: Szóval már kezdek veszélyes is lenni. :? :(

Orsi

avocado

Halihó Mindenki!

Mindenki túlélte húsvéti locsolkodást? Itt csak egy napos az ünnep, a vizes-szagos része elmarad. Nem is bánom. Különben sem a nyuszi és a festett tojás a lényeg ilyenkor.
Velünk minden ok, a férjecském munkahelyet váltott.:D Igaz, hogy nincs szolgálati kocsi, de többet keres és lesz biztosítás, ami sokat nyom a latba.
A kocsim még mindig olyan amilyen, a csávó mégsem fizet. Valószínű, hogy megcsináltatjuk a biztosítónkkal és perelünk. :( Hiányzott mint egy púp a hátamra, de itt ez nagy divat. Az ügyvédeknek is meg kell élni valamiből.... :roll:
A fiaim jól vannak, Berci mikor itthon vagyunk csak bilibe pisil, tegnap kapott is új alsógatyikat. Bence a hugyhólyagommal szeret boxolni mostanában, nem éppen kellemes. :shock:
Búcsúzóul egy kép, lehet, hogy már csak pénteken vagy hétvégén jövök. :)

Üdv:Egcsi
Kép

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi
Öürlök, hogy bejelentkeztél! :D
Férjed új munkahelyéhez minden jót kívánok és érezze nagyon jól magát!
Húgyhólyagbox :? Berci szobatisztaságához gratula! :D

Lányok
Merre jártok mind??? Olyan rossz, hogy ennyire nem jöttök! :(

Nálunk minden ok, úgy néz ki mindenki meggyógyult és éjszaka még aldutunk is, szóval most kicsit magamhoztértem. Igaz az a tendencia, hogy 1 jó éjszaka után tuti jön egy rossz is. :?

Flórácska tegnap volt 7 hónapos, 7730 gramm volt, a hosszát nem tudtam rendesen leméreni, de 70 cm körül van. CSupa 7-es. :D
A fogacskája még mindig nem jött ki, de már nagyon dudorodik.

Remélem azért előkerültök.

JA! Holnap játszok a TV2-ben, légyszi szurkoljatok!!! :roll:

Orsi

avocado

Hello Mindenki!

Én is itt vagyok ám, csak... :oops:

Képzeljétek!

Lillát felvették a kiszemelt oviba! :D Most boldog vagyok!

Egyébként meg semmi különös nem történik velünk. Egész nap lefoglalnak a lányok. MOst a héten ráadásul apa reggel héttől este nyolcig dolgozik. :( Így most túlélésre játszom. :? Még este is megyünk a játszótérre, ott jobban telik az idő. Egy nagybevásárlást nincs időnk elintézni, ki vagyok fogyva mindenből...szóval....jól vagyok! :P

Egcsi!

Berci hatalmas már!!!

Orsi!

Flóra hatalmas! Én jövő héten megyek méretni, akkor lesz hat hónapos Csingi.

Na, mind a két lány nyíg, megyek!

PUszi!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok lanyok!

Mi jol vagyunk. Lanyok elevenek. :) Egesz nap kint vagyunk. Mar szep szinuk is van. Csak enni jarunk be. :) Lili rengeteget biciklizik, ugyanis kapott egy rendes biciklit ket potkerekkel. Nagyon ugyesen teker meg felfele is. Elso naptol megy neki a biciklizes. En meg rohanhatok utana. :?
Sisakot kell venni, mert eleg gyorsan is tud menni. Jo eros vadliai vannak. :)
Kittike rengeteget megy. Mar megall par masodpercig es egy ket lepest tud magatol menni, aztan zsupsz. Tegnap elott lemerettem es 73 cm es 8700 gr. Nagy valtozas van nalunk. Most mar mindent azt eszik mint mi. Tortura volt a pepes etelek adasa neki es mindig csak azt akarta enni amit mi. Igy valtoztattunk, hogy ne legyen uvoltes a vacsora alatt. Tegnap este is sajtszeleteket, sonkat, vajas kiflit evett vacsorara. Nagyon ugyes. Mindezek mellett meg 4-5x szopi es ejszaka egy vagy ketszer. Ugy latszik masodik babanal mar maskepp tortennek a dolgok. :wink:

Vera: Hogy vagy??? Kifertotlenitettem a mellszivot, ugyhogy mar csak arra var, hogy elvidd. :wink:

Orsi: Flora is szep nagy. :) Orulok a jo ejszakanak. Ma nekunk is az volt. Lili este 8-tol reggel 8-ig aludt a sajat agyaban, Kitti meg csak egyszer kelt. :) Holnap hanykor leszel???

Lilla: Gratulalok az ovihoz. :) Jo koran megmondtak, hogy kit vettek fel. Nalunk csak majus kozepen lesz eredmeny. Majd akkor en felhivom oket.

Egcsi: Berci mar igazi nagyfiu! :) Szobatisztassaghoz gratulalok! Mi mar teljesen azok vagyunk, csak meg ejszaka nem. :wink:

Mano: Ti hogy vagytok? Mikor lesz UH? :)

TALALKOZO: Nos, ahogy igertem csinalok megint babatalit. :) Vagy hetfoi vagy csutortoki napra! Irjatok meg kinek melyik jo. Tudom vannak akik dolgoznak, sajnos azzal nem tudok mit kezdeni, hacsak nem tudtok szabit kivenni. :wink: Hetvege meg amugy senkinek se jo. Aprilis vegen vagy majus elejen tartanam. Akkor mar jobb ido is lesz. Es ahogy eddig, delelott 10 oratol. :)
Mindenkit varok! Meg az eltunteket is! Ha nem olvassak, majd irok nekik sms-t. :)

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Csak gyorsan, mert nem túl sok időm van.

Rita
Örülök, hogy jól vagytok! Most már mi is sokat vagyunk kint, olyan jó, hogy nem kell már beöltöztetni a gyerekeket, Flórát is csak kis sapi, kardigán és vihetem ki. :D

Játék: ma azt hiszem fél 1-kor kezdődik és kb.1 órán keresztül megy. Sajnos nagyon sok a köztes nézői játék, de hát ebből van nekik a pénz. :? Szóval elég lassan megy a stúdiójáték, mire kiderül ki is jut be a döntőbe.

Timi
Hú, már Csenge is fél éves lesz!!! :shock: Csak lesek, hogy milyen gyorsan megy az idő!

Na, majd jövök beszámolni a játékról. Szorítsatok! :wink:

Puszi :D

Orsi

avocado

Csak beugrottam elmesélni, hogy ma sajna nem sikerült bejutnom a döntőbe, nagyon erős ellenfelem volt, de jó fej volt és nyert is 200 ezret. És trombitál, úgyhogy ezen jót nevettünk a játék előtt. :D Viszont 2 hónap múlva mehetek újra, remélem akkor majd sikerül! :D

Orsi

avocado

sziasztok!

vagyok én is, csak most olvasó üzemmódban. Kezdek kikészülni, a suli még csak a kissebb gond, Levi már jól alszik, de sokszor átjön éjjel (tegnap 2 és 5 között v.mikor jött) Tünde 1 hete köhög, beteg- ja előtte Levi, majd én, csak aztán jött Tünci, külön- külön, h hosszabb legyen :(
Tengnap Tünde f1-ig fennt volt, aztán 2-kor hiszti- szopi, majd 5- or ismét hiszti, szopi, 6-kor köhögés, f7-kor visszaaludtunk, de már LEvi ágyába vittem, és mellé kucorodtam.. kivagyok. Miss Akarat, hozzám nőtt, és egyre rosszabb a helyzet. Ha próbálom hagyni sírni- ha nincs kézben, lányosan hisztizik, majd átcsap akaratos repedtfazék- sírásba. Nincs sok hangja, mióta betegecske. Még jó, mert Levit egyből felkeltené, hiába a csukott ajtó.
Amíg beteg, addig nem akarom szadizni, de már kivagyunk apával..

Orsi, kitartás :)
megyek is aludni, mert aztán megint alig fogok..
ja, h v.mi jót is mondjak: Tünde 2 napja tapsol, nagyon szépen, és pápázik. Tudatosan. NEkem korainak tűnik (LEvi után naná), szinte 3 próbálkozás után már sikerült is neki, és azóta tapsikol. Olyan helyes.
Orsi, mit is adsz kakára Gergőnek?
nálunk átment pszihésbe a kaka téma, v.szinű kistesó a tudat alatti ok, visszatartja, amig tudja, mindenféle szörpit, meg normaflore-t szedünk, de a tuti ha azt mondom, h elegem van, hozom a kúpot és segítek- na akkkor kinyomom most! ki érti ezt?? remélem ez is elmúlik hamar. Levi is szobatiszta nappal, de az éjszakát nem is erőltetem. (hisz pisis az a pelus) Már így is anyagilag nagy segítség :D

Törpenyuszit hozott a húsvéti nyúl, a pasi vissza is veszi majd, nagyon ki édi, de sajna a járókát kiszemelte, és állandóan onnan üldözöm ki.

na jó, tényleg búcsúzom
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok,

Csak bekukk, voltam uh-n tegnap.De sajna kicsit megijedtem, mert azt mondták kicsi a baba.2 héttel korábbi a súlya mint aminek kéne lennie!950g-os most :(
Az a baj, hogy nem pihenek eleget, meg nem iszom eleget, meg nem eszem, vagyis hízok eleget!Szóval most vitamin+ezerrel túrbó minden másban!Aztán jövő 7 csütörtökön kell újra mennem egy ellenőrzésre, remélem akkorra mutat némni hízást, meg én is, mert különben be kell feküdnöm infúziókúrára :( na azt nem akarom! :cry:
A nemét már meg se kérdeztem, annyira ezek után nem vvolt fontos!

Orsi, majd drukkolunk a következő selejtezőre! :wink:

Mese, :( elhiszem, hogy fáradt vagy, jobbulást nektek, és amíg beteg én sem nyúznám!Majd utána megpróbálod átszoktatni!
manóci

Sziasztok lanyok!

Orsi: Lattalak a teven! Nagyon csinos voltal! :) Jo volt ujbol latni teged, meg ha csak teven keresztul is. :) Egyebkent meg szerintem a pasi nem volt okosabb nalad, inkabb gyorsabb. Mindig gyorsabban nyomta meg a gombot mint te. Az elso ket kerdes, amik 20-20 pontosak voltak, dontottek el mindent. Es ugy lattam, hogy a te kezed nem volt a gombon. :? Ellenben a pasi csak ugy szorongatta. Hat nem csoda, hogy elobb nyomta le.

Mano: Szerintem aggodalomra nincs ok. En a helyedben elmennek egy masik UH-ra, mert eleg gyakran elmerik az adatokat es feleslegesen okoznak panikot. Hany kilot hiztal a terhesseg alatt eddig? Drukkolok, hogy minden rendben legyen es nem kell idegeskedni. :)

Mese: Orulok, hogy jottel. :) Betegseg nem lehet konnyu. :(
Kitti is gyonyoruen tapsol meg poapazik mar regota. :) Ujabb szokasa, hogy ujjal mutogat a targyakra es kerdezi, hogy "E?". Magyarul ez mi? :) Mindent el kell neki magyarazni. :) Mar hosszu masodpercekig meg is all. :) Nagyon ugyes kiscsaj. Es mindent megeszik. :) Ellenben az ejszakak. Minimuem ketszer kel. Neha elofordul, hogy egyszer. Mar homokozik, maszkal mindenhova a kertbe es o is imad hintazni. :) Hihetetlen gyorsan fejlodnek. :)

Ma voltunk vasarolni a minimanoban. Vettunk gyerekulest Lilinek. :) Ami meg Lilie volt az Kittie lett. Ugyanis Kitti mar nem marad meg a hordozoban. :? Lilinek most egy Maxi Cosi Rodi XP-t vettunk. Nagyon elvezi. O valaszotta a szint es ez tunt neki a legkenyelmesebbnek. Persze minekunk is a biztonsagi szempontok voltak fontosak es ez jonak tunt.
Ami Lilie volt es Kittie lett az a Concord Trimax. Az is jo. :)
Aztan voltunk az Ikeaban es talakoztam Jerry-vel es kisfiaval! :) Micsoda meglepetes volt! :) Emlekeztek meg ra?? :)

Talalkozo senkit se erdekli?? :?

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Orsi :)
Úgy látszik a fúvósok nagyon okosak. :D Majd legközlebb te viszed haza a nagy zsák pénzt. :wink:

Meske :)
Tünci :D Szóval akaratos a kis hölgy. :shock: Jobbulást neki.
Berci még mindig velem alszik, de pár héten belül költözik a saját ágyába. Besokaltam, hogy az egyik kívülről, a másik belülről rugdos éjszaka. Veszünk neki valami klassz ágyat, versenyautót vagy hasonlót. A multkor láttam hajó formájút, az is szupi lenne. :)

Manó :)
Sajnálom, hogy megijesztettek az UH-n, remélem összeszedi a babus magát. Mennyit híztál, hogy kevés? Én 24-én megyek, át kellett tennem az időpontot péntkeről. Én sem híztam mostanában sokat, de a pocim nő. :P

Rita :)
Jót mosolyogtam Kitti evésén. Szinte láttam magam előtt, ahogy gyűri befelé a kajcit. :D Meg is látszik rajta, hogy nem éhezik. :)
Jó lenne, ha Berci is bicajozna, de nem megy neki még a tekerés. :?

Timi :)
Itt is gratula az ovihoz! :D

Mi jól vagyunk, apa nagyon jó munkahelyet fogott ki, mindjárt a 2. napon előléptették munkavezetőnek! Nagyon büszke magára, persze én is rá. Kell is az okos, ügyes családfenntartó, mert rengetegbe kerül a terhesgondozás. :?
Pocakom nő, Bence virgonckodik, de azért nem viszi túlzásba. Már észrevettem, hogy nem bírom annyira az iramot, néha fújtatok is, nem esik jól emelgetni Bercit és hasonlók. 8)
Ennyi röviden rólunk.

Mindenkinek üdv!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kepek:
Kittike mosolya nektek:
Kép
Lili ket legjobb baratjaval:
Kép

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Mese
Sajnálom a betegségeteket és az éjszakákat. :( Tudom milyen, én is alig állok már a lábamon. :( FLóra, ha éjszaka nem is kell vele sétálgatni, reggel fél 6-kor már kukorékol, és vannak éjszakák, amikor fel kell kelni vele, mert csak a vállamon alszik vissza. :? Nálunk tuti a foga, csak már mikor fog kijönni??? :? Gondolkozom a brostyán nyakláncon.

Manó
Ne aggódj, tuti minden rendben lesz!! Nagyon drukkolok!
És aranyos vagy a játékkal kapcsolatban. :D

Rita
Köszi, aranyos vagy nagyon! Hát igen, annyiban volt jobb, hogy gyorsabb volt. :? És jól láttad, az első feladványnál elbambultam és nem volt a kezem a gombon. Aztán viszont hiába volt rajta, csak egyszer sikerült megelőznöm, ja és 2x rosszra gondoltam. Ha azokat sikerült volna megszereznem, akkor lett volna esélyem. Mindegy ennek most így kellett lennie. :D
Mellesleg indulás előtt Gergő iszonyatosat hisztizett, nem lehetett felöltöztetni, rá kellett csapnom a fenekére, pedig azt nem szoktam. Aztán mikor beértünk a tv-hez, leparkoltam, kivettem a csomagtartóból a babakocsit és a csomagtartót nem lehetett visszazárni. :shock: Péntek 13!!! itthon Karcsi simán bezárta, mi meg ott 4-en nem bírtuk, akkor nem működött. :shock:
Tali: én nagyon benne lennék, de nekünk a délelőtt kicsit nehézkes, igaz ha Flóra aludna a kocsiban, akkor bírná. Szóval megpróbálhatom, 10 körül ott lennénk. Nekünk hétfőn is és csütörtökön is jó, szóval hajrá! Ha más nem jön, mi akkor is szívesen elmegyünk. :wink:
Képek tüneményesek!!! :D
Gyerekülés: érdekes, hogy Concord az első ülésetek és a második nem. Nekem annyira bejött, hogy mi a nagyobb ülést is abból választottuk és nagyon jó! igaz Flóra még nem használja a régit, még hordozózunk, de pár hónap és szerintem nekünk is váltani kell. Főleg amilyen hosszú a kisasszony! 8)
Jerryék: de jó! És milyenek voltak? Milyen a kisfia? És miért nem jön már ide?

Egcsi
Köszi, úgy legyen! :wink:
Örülök, hogy párodnak ilyen sikerei vannak, azért ez nem midegy!!! :)
Te meg vigyázz magadra, azért Bercit tényleg ne nagyon emelgesd!!! Hát igen, nekem is az utolsó 2 hónap volt igazán megerőltető. :roll: De észre sem veszed és úgy elmegy az idő, hogy hipp-hopp megint ott lesz egy kis szuszogó csomag a kezedben. :D

Mi jól vagyunk, csak kezdek nagyon lemerülni. :? Viszont csütörtök óta végleg elszántam magam, hogy kicsit fogyni kéne és édesség nuku, szörp nuku és vacsira csak nagyon keveset eszem, az is joghurt, vagy korn flakes, esetleg sajt és tej. Eddig már 1 kiló lement. Végül is nem fogyizok, csak nagyon odafigyelek, remélem ez nem okoz gondot a tejcsivel! Szeretnék 2 hónap múlva úgy kimenni a strandra, hogy nem érzem magam egy óriásbálnának. :roll: :?

mennem kell.

Orsi

avocado

Sziasztok!

most lebuktam, mert olvasgatni olvasgatlak benneteket, csak az írásra nem vitt rá a lélek. Megvan az oka, hogy miért nem jelentkeztem, délben ha alszik a gyerek megpróbálok hosszabban jönni, és akkor leírom. Viszont lesz valami félreértés a dologban, mert Rita nem velünk találkozott, van valaki más is Jerry néven ???

pusszancs
Jerry
jerry

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem reagáok senkire, de mindjárt éjfél, aludnom kellene. Csak beugrottam elújságoni, hogy 1O6 cm a haskörfogatom. :shock: Nem sok az egy kicsit? 8) Ja, és ismét felszedtem egy hónap alatt 4 kg-t. :oops: De hogy hova? Csak a pocim lett nagyobb. :roll:
Na húzok aludni,mert mindjárt csörög az óra. :(

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok,

Köszi a bíztatásokat, remélem én is, hogy csütörtökön minden okés lesz már, és csak elmértek valamit, vagy ha nem akkor a baba szedi össze magát!

Rita, másik UH, dehogynem nekem mindíg más csinálja a kórházban, és a genetikait meg ezt a csütörtökit amire megyek kifejezett UH-s fogja!Ugyhogy hiteles lesz amit mondd majd.Amúgy 2,5 kg-ot híztam eddig a terhesség alatt!De az a poén, hogy én Esztivel is.Az utolsó 2 hónapban híztam 5 kg.És így lett a végére 7,5 kg !És ő se lett kicsi, pont jó /3300g/
Hát mindegy nem stresszelek, remélem minden okés lesz, ha meg menni kell, hát nem tudok mit tenni!Csak a baba fejlődjön rendesen most az a lényeg!

Egcsi, én még meg se mértem a haskörfogatom :oops: De én is sokkal fárattabb vagyok, kevesebbet bírok, állandóan lihegek, mert fulladok.Nagyon fönt van a hasam, de ez Esztinél is így volt nerkem végíg.Egész a szülésig, le se szállt.
Viszont sokat rugdos, és néha már jó nagyokat is :lol: De én azt imádom, jó érzés :!:

Vasárnap voltunk a Vasúttörténeti Parkban, nagyon jó idő volt, és Eszti is élvezte.volt kint egy csomó gyerekjáték is, meg régi vonatokat, autókat néztünk!Rakok nektek pár képet!

Kép

Kép

Kép

Kép
manóci

Sziasztok!

Most csak pár kép a szépségeimről, mert mind a ketten ébren vannak már régóta, így írni nincs időm.
Ja, de mégis, csak annyit. Tegnpa volt Csingike fél éves. 7050g és 68cm a tündérkém. :)

Puszi!

Kép
Kép
Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Andi,Andrea!
Boldog névnapot :)

Jerry!
Nem írtál :( Én meg küldtem Neked matracokról ismertetőt az idén :)

Rita!
Én taliban benne,csak időpontot mondjatok s úgy szabadulok el bentről :)

Manó!
Ne izgulj :) Biztos nem akar óriásbébi lenni ketteske :) Genetikai uh-ra jövő héten megyek én is :) Drukk nektek :) Eszti nagyon édi :) Vasűárnap mi is majdnem ott kötöttünk ki mint ti, de aztán mégsem :)

Egcsi!
nem semmi méret :)

Orsi!
Majd a negyedik sikerül :) Biztos ügyi voltál :) Pusz :)

Én pénteken leszek tiszta ideg,afp miatt kell majd dokit hívnom :) Ja és most már tudom hol fogok szülni :)
Jövő héten meg remélem kiderül hogy ketteske fiú vagy lány :)

Timi!
Nagyon szépek :)

Eszter, Anikó Andik merre vagytok?

Akit kifelejtettem bocsi :oops:
villámbejelentkezés volt csak :oops:

pusz vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Vera, köszönöm! Már 17 hetes terhes vagy???? AFP miatt ne izgulj, nem is tudom miért csinálják még mindig Mo-on mikor máshol már nem. Genetikai UH fontosabb (szerintem). Biztos nem lesz semmi baj. Hol fogsz szülni? Kórházat váltottál? Jól vagy?

Timi, nagyon szépek a lányok, Csengének is milyen finom vonásai vannak. Ovihoz gratulálok!

Manó, biztos minden rendben lesz, ne aggódj! Eszti láthatóan nagyon élvezte a Vasúttörténeti Parkot.
2,5 kg hízás 30 hét alatt??? Bár nekem lett volna ennyi!

Egcsi, párodnak gratulálok! A férjemnek is van egy ismerőse, pár éve ment ki az USA-ba, elhelyezkedett egy kamiongyárba, 2 hét múlva ő volt a művezető. Sulit hogy bírod?

Orsi, legközelebb továbbjutsz! Így is nagyon ügyes vagy!

Rita, helyesek a lányok! Neked hogy megy a munka?

Mi ma voltunk oviban nyílt napon, Dávid rettentően élvezte, alig tudtam elhozni. Elméletileg fel is vették Balázs csoportjába, remélem nem változik a helyzet.

Köszönöm az együttérzést a karambollal kapcsolatban, a kocsim kész, papírokat leadtam a biztosítónál már csak a pénzt kell várni.
Egy kicsit félek a vezetéstől, mindig várom hogy oldalról nekem jönnek. Remélem elmúlik.

Húsvétkor voltunk a skanzenban, nagyon-nagyon jó volt! Jó kis programok voltak, mindenféle kisállat (bárány, kecske, malac, stb.) tojásfestés, mézeskalács díszítés, régi játékokkal való játszás,stb. Mindenkinek ajánlom, a szeptemberi szüreti programon is voltunk, az is klassz volt!

Sziasztok
Andrea
Vendég

Csak bekukk, hogy ANDREÁKNAK nagyon boldog névnapot!!!!
Köszi a drukkot, rámfér!Holnap jelentkezem mi volt! :?
manóci

Az Andreáknak, Andiknak boldog névnapot utólag is. Sajna totál le vagyok merültve, most nem tudok többet írni, talán majd holnap.

Orsi

avocado

Sziasztok!

En is szeretnek utolag az Andreaknak Boldog Nevnapot kivanni!

Mi jol vagyunk. Lanyok jol vannak. Sokat vagyunk kint, bar tegnap es tegnap elott nagyon keveset, mert orkanszeru szel es hideg volt.
Ovi: Felvettek Lilit! Megpedig a legjobb ovonohoz. :) Hat majd meglatjuk, hogy szerintem is a legjobb-e. :?
Tegnap voltam eloszor Spinning edzesen. 1 ora kemeny biciklizes. :) Ulve, allva, felfele, lefele, keztornakkal es ezerrel taposas. Fantasztikus volt! Vegigcsinaltam. Ugy folyt rolam a viz, hogy csavarni lehetett a polombol. :? Erdekes, hogy izomlazam nincs, csak az ulocsontjaimat erzem. :wink: Talan az edzesektol mar be vannak az izmaim edzve. :) Mindenkeppen megyek minden heten. Nagyon beleszerettem. 2 baratnommel mentem, ok nem birtak vegig. :) De azert nekik is tetszett.

Mano: Mi volt az UH-n??? Tegnap nem irtal. Remelem minden rendben volt. Irjal! Nagyon jok a kepek. Mondd el oszinten milyen a vasuttorteneti park. gyerekbarat? Mar regota szeretnek en is elmenni oda a gyerekekkel, de nem mertem. :? Eszti jo nagyot not mar! :) Megengedi, hogy copfot csinalj neki? Lili nem tur meg semmit a hajaban. :( Pedig muszaj lesz neki, mert most megnovesztjuk a hajat.

Jerry: Most en is lebuktam. :( Ugyanis tenyleg nem veléed talalkoztam es mikor rajottem elfelejtettem utolag beirni. Megmondom oszinten nem emlekszem a nevere. :oops: Hiaba torom a szoke fejem. :? De orulok, hogy azert irtal. Latom, azert olvasod a forumot. :wink: Mindenkeppen irjal! Varjuk a beszamolodat!

Egcsi: Lili is egy haromkerekun tanult meg tekerni es utana a bicikli egybol ment. Nagyon ugyes. :) ne aggodj a hasad kormerete es a sulyod miatt. :wink: En is igy jartam. :)

Orsi: Bevitted a studioba a gyerekeket?? Es ki vigyazott addig rajuk? Tudod, hogy barmikor johetenetek hozzank. Ha tudsz egy jo idopontot ird meg es ha a tobbiek is tudnak jonni, akkor mindent bele. Olyan jo lenne mar ujbol talalkozni! :)
Gyerekules: Mi pont azert vettunk masikat, mert nem voltam megelegedve a Concord-al. Ez a Maxi Cosi sokkal jobb! Gyorsabban be tudom tenni, nem olyan gigantikus mint a Concord, allithato le-fel a fejtamlaja, jobban parnazott es gyorsabban becsatolhato benne Lili. Tudod ket gyerekkel a gyorsasag mar fontos. :wink: Es az elado is azt mondta, hogy biztonsagi szempontbol az jobb. :)
Fogyokurahoz gratulalok! csak igy tovabb, de a musorban nem lattalak meghizva mint egy balna. :roll: :shock:

Timi: Gyonyoruek a lanyok! Latom a copf divat. :) Csingi jo husban van. :) Csak szopik meg? Vagy mar elkezdted a hozzatapit?

Vera: nagyon varom mar, hogy fiu vagy lany van a pocidban. :) Mindenkeppen ird majd meg. :)

Andrea: De jo hogy irtal! Mi ujsag az oviban? Minden rendben most? Koszi, hogy erdeklodsz. Jol megy a munka itthonrol. Koran reggel, keso este es ebed utani csendespihenonel szoktam dolgozni. Szeretem csinalni, ugyhogy nem veszes. Persze nem allandoan minden nap ugyanannyit, hanem attol fugg mennyi munkam van. Skanzen hol van? :oops:

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Kepek.
Reggeli ebredes:
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Sziasztok,

Na, megvolt az Uh, és jó híreim vannak :) Azt mondták, hogy semmi gond nincs minden rendben.Picit talán kisebb mint aminek ilyenkor kéne lennie, de végülis még csak most jön az uccsó 2 hóban a hízás, zsírszövet kialakulása.Arányosan kissebb egy kicsit mindene.Nem egy óriásbébi :wink: 1168g volt most, és 2 hét múlva kell mennem újra ellenőrző UH-ra!
Szóval megnyugodtam azért!
Ja, azért egy dolog mégis van, hogy ne legyen minden tökéletes, most per pillanat faros lett!Egy hét alatt megfordult :twisted: azért remélem még visszaforog, de ha nem akkor én tuti császárt kérek.Annyi veszálye lehet a faros szülésnek, nem fogok kockáztatni.De remélem a legjobbakat :wink:
Ja, és a másik, hogy ugyan 100%-ra nem látta, de nagyon úgy néz ki, hogy kislány lesz ő is!Hanna baba :wink: :lol:

Rita, Szerintem jó a park, bár az, hogy gyereklbarát, hát azért a nagy vasúti kocsik, meg sínek közt fogni kell a gyerkőcök kezét, de van egy nagy játszótér, minden fából, meg kisvasút, meg ugrálóvvár, meg ilyen nagy felfújt csúszda, mondjuk az nagyobbaknak.Szerintem jó hely :wink:
Eszti imádja, ha csinálgatom a haját, ő meg mindíg kéri, hogy most csattot tegyünk be, máskor gumit, igazi kis cicomás ribi :lol: :lol:
manóci

SZiasztok!

Hát egy kis késéssel, de csak ideértem, bár most sem lesz 5 percnél több időm.

Vera: igen, tényleg rendeltem katalógust, ágy és matracvásárlást is tervezünk, de amilyet szeretnék, az nem fér be pillanatnyilag a szobába :( .
És bár biztos nem emlékszel rá, de 3 évvel ezelőtt beszélgettünk a boltban, talán amikor a matracot rendeltem még Marcellnek.

Na és akkor gyorsan leírom, hogy mi van velünk, többször gondolkoztam, hogy leírjam, ne írjam, de végülis már mindegy. Szóval: most jövök én, és ha minden igaz beelőzöm az összes terhes kismamit, ugyanis 32 hetes terhes vagyok. Az orvosom számítása szerint jún. 15. a szülés időpontja, szerintem korábban, de nem szoktam vele vitatkozni, végülis nőgyógyász és nem matematikus :)
És hogy miért nem jöttem: a 12. héten elmentem egy fizetős Down-kór szűrés vizsgálatra, ahol azt az eredményt hozták ki, hogy 50 % az esély a Down-kórra vagy egyéb kromoszóma rendellenességre, de az orvos szerint ha véletlenül mégsem az lenne akkor minimum szív- vagy keringési elégtelensége van. Így a következő héten mentem chorion-boholy biopsziára, később volt 2 genetikai ultrahang-vizsgálat és szív-ultrahang vizsgálat. Egyik vizsgálat sem talált semmit, de azért nem sikerült teljesen megnyugodnom, mert 3 összefüggő eredményem is rossz lett, és az orvosom is aggódott, hogy ezeket bizony valami okozza. Főleg a Papp-A szérum értékem lett nagyon alacsony, csak külföldi statisztikákat találtam, főleg Down-kóros vonatkozásban, és azokban egészséges gyerek ilyen alacsony értékkel nem született.
Mindenestre most nem tudunk mást tenni, mint várni, a születése körül valószínűleg kiderül ha van valamilyen szervi problémája, azután meg figyelni kell a szellemi fejlődésést.
Viszont többrendbélileg kiderült, hogy kislány, most gondolkozunk a nevén, bár most Leventének van joga választani, mivel a Marcellt én választottam. Szokás szerint praktikus és magyaros neveket nézett ki, mint pl. az Afrodité. Remélem letett már róla, mert a múltkor megkérdezte, hogy mit csinálunk, ha véletlenül nem lenne szép a gyerek :)

Kicsi béka szerintem sztepptáncosnő vagy karate-bajnok lesz, iszonyatosan sokat mozog odabent, és sokkal erősebben mint Marcell tette.

Most, hogy ezen túl vagyok, megpróbálok majd rendszeresen jönni, bár Marcell mellett semmire sincs időm.
Mennem is kell házat építeni, eddig is csoda, hogy tűrte, hogy egyedül kénytelen játszani.

Jerry
jerry

Jerry :)
Jó, hogy jöttél, még ha csak 5 percre is. :) Az én törpe diktátorom sem szeret egyedül játszani, ha nem is csinálok semmit, ott kell ülnöm a szobában és diskurálni vele. :)
Gratulálok a kiscsajhoz-remélem a párod lemond az Afroditéről :D -és drukk, hogy minden rendben legyen vele. Tényleg jó lenne, ha néha be tudnál jelentkezni és ha esetleg képeket is tennél fel.... 8)

Gratula Hanna babához! :) Ne aggódj a farosság miatt, még megfordulhat. Én is megyek 2 hét múlva UH-ra-remélem tudok időpontot szerezni-kíváncsi vagyok az én vasgyúróm mennyit nőtt. :D

Rita :)
Nagyon jók a képek. Látszik, hogy jól elvannak a lányok együtt. :)
Ovihoz, óvónőhöz gratula! :)
Spinning:ezt én is kipróbálnám, bicajozni szeretek. Ügyi vagy! :wink:

Andrea :)
A suli nem megeröltető és tök jó fej az oktató. A legrosszabb a koránkelés, de mivel a páromat is én keltem ezt suli nélkül sem úsznám meg. :?

Vera :)
Ne idegesítsd magad az Afp miatt! Itt szabadon választott. Én direkt nem kértem, mert már csináltak előtte genetikai UH-t, akkor meg minek... 8)

Timi :)
Szépek a lányok! :) Odafigyelj nekem, nehogy valaki elszerezze őket a fiaim elől! :wink:

Újra péntek! Hurrá! Elhatároztam, hogy hétvégén kialszom magam. :P Az a baj, hogy annyi dolog összegyűlik hétközben, hogy a pihenés mindig elmarad. :roll: Sokszor elterülök az ágyon Berci mellett rajzfilmet nézni és elalszom. 1O perc szunya is több a semminél. 8)
Jó hétvégét mindenkinek!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jerry,

ne izgulj, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Tényleg beelőztél mindenkit, én most vagyok 31. :wink: De ha te túlhordod, én meg előbb szülök lehet egyszerre beszámolózunk! :lol:

Egcsi,

Akkor 2 hét múlva Uh- eredmény egyeztetés, itt!Ok? :wink: :lol:

Vera,

Hogy vagytok?Bírod?Rosszullét?AFP miatt tényleg ne aggódj.nekem is most 0,8 lett és tökre beparáztam.Aztán a genetikai UH-n mondták, hogy minden ok. és különben is 0,5 alatt küldenek amnióra. :wink:
manóci

OK! :D Most nézem, még a végén Eszti a szülinapjára kistesót kap! :D Jól ki lett ez számolva... :lol:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi, aha :wink: azt is mondogatja mindenkinek, hogy ő kistesót kap a szzülinapjára :lol: :lol:
Ja, majdnem egy napra,pedig mi csak azt akartuk, hogy kb. 3 év legyen köztük, de ennyire egy időpontra???!!!Ha akrtuk volna direkt akkor tuti nem sikerült volna :P
manóci

Jerry
Sziaaa! :D Úgy örülök, hogy bejelentkeztél! :D Milyen jó, hogy Rita nem jó névre emlékezett, ez TÉged is idecsalt! :wink:
Ne aggódj, reméljük minden rendben lesz a kis csajszitokkal! én nagyon drukkolok! :D

Pocakos kismamik
Olyan jó, hogy már négyen vagytok!!! :D Azért klassz ez a topik, csak összejön mindig egy kis csapat és senki nem pocakosodik egyedül. :wink:
Mindegyikőtöknek aggódásmentes heteket kÍvánok! Hallod Vera? Emlékszel, én is agyonaggódtam magam a hülye Afp miatt, aztán nem volt semmi! :roll:

Rita
Ok, ha egy kicsit magamhoztérek, akkor kigondolom mikor lenne jó. Sajna Karcsi most nagyon sokat dolgozik én meg semmire nem jutok itthon és most Anyukám is kevesebbet tud jönni, szóval még nem tudom mikor lesz, de remélem hamar megyünk hozzátok! :D
Képek nagyon-nagyon édesek!!! :D
Ja, stúdió: hát nem a stúdióba jöttek be velem, csak a tv épületébe, meg abba a szobába, ahol várakozni kell. Aztán miután Flórácskát megszoptattam el is mentek Anyukámmal. :D

Na, most ennyit bírtam, nem tudom miért, de kifolyik a szemem. :?

Orsi

avocado

Sziasztok!

Bocsánat, hogy ennyire nem írtam, de volt itt minden....

Minden pocakosnak, no és a legújabb és egyben legidősebb pocaklakónak is legjobbakat és sok boldogságot!!! :)

Ovi
Akiknek sikerült, gratula!
Mi a héten szerdán, csütörtökön és pénteken megyünk nyílt napra három oviba, ha minden igaz. Beiratkozás május második hetében, értesítés júni 8-ig.
Valahova biztosan felveszik, de szeretném, ha oda vennék fel , ahova bölcsibe is jártunk, hiszen várhatóan Marci is bölcsizni fog, akkor pedig nem túl praktikus ide-oda mászkálni.

Marci
Igazi nagyfiú. Nagyon sokat kell vele sétálni, egy kezét is elég fogni. Ülni még nem hajlandó és a négykézlábas mászást is csak a fűben produkálja, benn úgy kúszik, hogy a katonák sem különben! Még meg is irigyelhetik! Az ülés valahogy nem érdekli. Szépen ül, de hason jobban szeret játszani, esetleg feltérdelve a sarkán ülve.
Megtörtént a legnagyobb balesetünk is. :( És persze nálam, a paragépnél, aki minden sz*r-sz*rért letolja emberét, ha zúzzák magukat a gyerekek! :oops: Rosszul csuktam be a teraszajtót, Olivér kitalálta kimegy repülőt nézni, Marci utána, korlát meg még nincs.... terszakb 130cm magas, alatta térkőből járda....
Fel sem tűnt, csak kimentem megnézni hol sírhat ennyire az a gyerek... DE HOGY AZ ENYÉM SÍR!!!! meg sem fordult a fejemben!
Hogy ki vigyázott rá nem tudom, de az állán és a két alkarján egy kis horzsoláson kívül semmi baja nem lett, és ez bíz nem nekem köszönhető! :roll:
Egyébként minden rendben vele. Amióta nincs szopi reggel 7-ig alszik este fél nyolctól, szerencsére Olivérrel együtt, bár ő az esti mesékkel kicsit később alszik el.

Olivér
Valószínűleg Gilbert-kóros. Ez annyit tesz, hogy egy májenzim nem megfelelő mennyiségben termelődik, így a szérum (?) bilirubin kicsit magasabb a vérében, és bármikor, de főleg kamasz korban besárgulhat. Fiúknál viszonylag gyakori, nem is betegség, mint inkább állapot.
Egyébként jól van, Pamacsozik sokat.
Igaz a minap becsöngettek, hogy menjek ki azonnal, mert a kutya harapja a gyerek lábát! Szerencsére csak arról volt szó, hogy motorozott fel-alá, Pamacs meg megfogta a lábát, amiről valamikor lekerült a cipő, és így a kis hegyes fogak valóban megkarcolták a bőrt és sírt is, de nem volt komoly a baj.

Pamacs
Kamaszodik.... rág, makacskodik és különben is..... eltökélte, hogy nekem az idén sem lesz virágom... :?
Na majd jövőre....
Ettől még tündéri és jó nagyot nőtt!

Emberem szerncsére jól van! :)

Én "kicsit" elbizonytalanodtam magamban és anyai kötelességeim gyakorlásának minőségében, de idővel kiheverem.

Tali :lol:
Jó lenne, ám a héten elfoglaltságaink vannak, mint írtam, Marci szülinapja is, így csak a jövőhét jó, illetve az után.
Azon belül pedig... 12 körül fekszenek általában, kettőkor vagy háromkor kelnek..... tehát kb. 3/4 12-ig tudnánk maradni, és még úgyis necces.... Marci ilyenkor hajlamos azt hinni, tíz perc szunya a kocsiban elég neki estig, pedig nem, úgyhogy bírkózunk vagy egy-két órát mire beadja a derekát és elalszik....

Gyorsan ennyi, és már mennem is kell....

Helló!
ui.: csak el ne szálljon...!!!!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter :)

MARCINAK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Hihetetlen, hogy ennyire elrepült az idő..... :roll: Az esést tényleg szerencsésen megúsztátok, néha Berci is olyanokat csinál, hogy tuti egy hadsereg örzőangyala van. :wink:
Ovihoz drukk!
Gilbert kór:Még nem is hallottam róla...kell diétát tartani?

Kedden megyek dokihoz, most lesz a cukros lötyi is... :? Megpróbálok bekukkantani még péntek előtt, de addig is mindenkinek legyen klassz hete! :)
Akik nagyon eltűntek(Anikó és társai! :) ) életjelet kérünk! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szia Egcsi!

Drukk a lötyihez!

Nem kell diétázni, csak kerülni kell a hirtelen sokkhatásokat, mint az éhezés, nagy mennyiségű alkohol fogyasztás, rendszertelen kimerítő sport.
Szóval amit egyébként sem kéne. Bár nem tudom a kamaszkorban mi lesz ebből! Ezért is szokott ilyenkor fény derülni erre a tulajdonságra...

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Fiú :shock: :)

Marcinak Boldog első szülinapot

KépKép
viranka

Marcinak boldog ELSŐ szülinapot!!

Vera,hatalmas gratula!! Fiú név??

pusz mindenkinek,

Mese
apa megint Rotterdamban :-( mi meg hármasban :-)

babafalva.hu vonalzó
meske

Helló!

Köszönjük Marci nevében is! :)

Vera!
Gratulálok!

Meske!
Csak kitartás az édes hármashoz!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Marcinak Boldog szülinapot!! Kép

Vera, de jó neked :) :) gratula a kukishoz!!!

Tegnap voltam én is dokinál vizsgálaton!Minden ok. Méhszáj zárt, szívhangot hallgattunk, az is rendben, jövő csütörtök labor+Uh. :wink:
manóci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?