Sziasztok!
Bocsánat, hogy ennyire nem írtam, de volt itt minden....
Minden pocakosnak, no és a legújabb és egyben legidősebb pocaklakónak is legjobbakat és sok boldogságot!!!
Ovi
Akiknek sikerült, gratula!
Mi a héten szerdán, csütörtökön és pénteken megyünk nyílt napra három oviba, ha minden igaz. Beiratkozás május második hetében, értesítés júni 8-ig.
Valahova biztosan felveszik, de szeretném, ha oda vennék fel , ahova bölcsibe is jártunk, hiszen várhatóan Marci is bölcsizni fog, akkor pedig nem túl praktikus ide-oda mászkálni.
Marci
Igazi nagyfiú. Nagyon sokat kell vele sétálni, egy kezét is elég fogni. Ülni még nem hajlandó és a négykézlábas mászást is csak a fűben produkálja, benn úgy kúszik, hogy a katonák sem különben! Még meg is irigyelhetik! Az ülés valahogy nem érdekli. Szépen ül, de hason jobban szeret játszani, esetleg feltérdelve a sarkán ülve.
Megtörtént a legnagyobb balesetünk is.
És persze nálam, a paragépnél, aki minden sz*r-sz*rért letolja emberét, ha zúzzák magukat a gyerekek!
Rosszul csuktam be a teraszajtót, Olivér kitalálta kimegy repülőt nézni, Marci utána, korlát meg még nincs.... terszakb 130cm magas, alatta térkőből járda....
Fel sem tűnt, csak kimentem megnézni hol sírhat ennyire az a gyerek... DE HOGY AZ ENYÉM SÍR!!!! meg sem fordult a fejemben!
Hogy ki vigyázott rá nem tudom, de az állán és a két alkarján egy kis horzsoláson kívül semmi baja nem lett, és ez bíz nem nekem köszönhető!
Egyébként minden rendben vele. Amióta nincs szopi reggel 7-ig alszik este fél nyolctól, szerencsére Olivérrel együtt, bár ő az esti mesékkel kicsit később alszik el.
Olivér
Valószínűleg Gilbert-kóros. Ez annyit tesz, hogy egy májenzim nem megfelelő mennyiségben termelődik, így a szérum (?) bilirubin kicsit magasabb a vérében, és bármikor, de főleg kamasz korban besárgulhat. Fiúknál viszonylag gyakori, nem is betegség, mint inkább állapot.
Egyébként jól van, Pamacsozik sokat.
Igaz a minap becsöngettek, hogy menjek ki azonnal, mert a kutya harapja a gyerek lábát! Szerencsére csak arról volt szó, hogy motorozott fel-alá, Pamacs meg megfogta a lábát, amiről valamikor lekerült a cipő, és így a kis hegyes fogak valóban megkarcolták a bőrt és sírt is, de nem volt komoly a baj.
Pamacs
Kamaszodik.... rág, makacskodik és különben is..... eltökélte, hogy nekem az idén sem lesz virágom...
Na majd jövőre....
Ettől még tündéri és jó nagyot nőtt!
Emberem szerncsére jól van!
Én "kicsit" elbizonytalanodtam magamban és anyai kötelességeim gyakorlásának minőségében, de idővel kiheverem.
Tali
Jó lenne, ám a héten elfoglaltságaink vannak, mint írtam, Marci szülinapja is, így csak a jövőhét jó, illetve az után.
Azon belül pedig... 12 körül fekszenek általában, kettőkor vagy háromkor kelnek..... tehát kb. 3/4 12-ig tudnánk maradni, és még úgyis necces.... Marci ilyenkor hajlamos azt hinni, tíz perc szunya a kocsiban elég neki estig, pedig nem, úgyhogy bírkózunk vagy egy-két órát mire beadja a derekát és elalszik....
Gyorsan ennyi, és már mennem is kell....
Helló!
ui.: csak el ne szálljon...!!!!