Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tyű, én azt hittem, Panka a saját kislányáról tett még fel képeket. :oops: Az a kislány a fotókon tisztára úgy néz ki, mint Panka Emilije. :D Ops... Különben gyönyörű kislány, szép a bőre.

Jeges Macika!

Te tudod, mikor érzed a legalaklmasabbnak az időt a fogamzásra. Ha szeptemberben mentek, előtte jól készüljetek be mindennel, hogy már semmivel ne kelljen foglalkozni. Szerintem hamar összejön, ha már csak azzal fogtok foglalkozni! :lol: Gondolok majd rátok!
Vendég

Farthy
Igazából nem tudom. Ha lehetne, már most szeretnék egy szép pocakot. Augusztusban megyünk 1 kis családi kirándulásra. Már előre félek tőle, kész agyrém lesz. :(
Május-június doktorhoz rohangálás lesz, aztán hajrá. :)

Kép
Vendég

Miért félsz az augusztusi kirándulástól?
Szerintem az augusztus is nagyon jó időpont, de igazából babacsináláshoz minden hónap jó.
Igaz, pocakot már én is szeretnék. De hát szeretnék mást is, pl. most egy jót pihenek az egyetem után, utazunk is a nyáron.... aztán majd szép lassan alakul minden. Siettetni nem szabad, mert ha mégse sikerül, az ember nagyon elkedvtelenedik.
Vendég

Kacsának mielőbbi felépülést kívánok, Timcsa tüneményes kislány.

Kép
Vendég

Párom öccseitől a falat tudom kaparni. Semmi másról nem tudnak beszélni csak idióta számítógépes játékokról meg pikácsús rajzfilmekről. :S Ráadásul piszkosull neveletlenek.
Elsőbb még túl kell élnünk a sok ballagást.
Anyósjelöltem nagyon szeretne egy lányunokát, a két fiú után. :) Anyukám tiszta lázban ég, már alig győzi kivárni, hogy mikor jelentjük be a babát. A húgom is várja a keresztgyerekét. :)
Május elején megyünk Szegedre, megyünk babanézőbe is.

Kép
Vendég

Lanyok! Annyira sajnalom hogy nem lett semmi a talibol. Kicsit hibasnak erzem magam mert ha en is megyek, biztos, jobban megszervezem. Olyan szep ido van kint hogy ma biztos ki fogok menni egy rovid setara. Van itt egy lovarda 2 utcaval odebb egy nagy reten. Mogotte hatalmas sarga repce ultetveny. Pont az latszik a nappalink ablakabol. Elmegyek egyet arrafele. Ferjecskem sajna ma pont dolgozik :(
Vendég

Angie
Ne legyél szomorú, majd a következő sikerül. Nagyon jó idő van, nyugodtan sétálj, pihengess.

Kép
Vendég

Timi! Irtam privit. Megkaptad? - - Szisz! Bizzunk benne hogy csak a szervezeted szorakozik, mert azt hiszi hogy most a mensi kovetkezne. A dokidat pedig sos csereld le, mert kiabranditoan viszonyul a sajat szakmajahoz. Drukkolok! - - Evi79! Csibe! Gyonyoruek a gyerekek, es rohamosan nonek. Evi! Ti mennyit vartok a tesoval? Vagy nem is akartok?
Vendég

Norwell! Irtam neked egy hosszu uzit, de a kuldesnel kidobott a bbnet. Nincs erom a telefonomon ujrapotyogni. Lenyege az volt hogy persze, pihengetek, vigyazok magamra, azaz inkabb Manocskamra. Aprosagokat modjaval csinalgathatok. - - Macika! Neked is szot fogadok :) A tali miatt pedig azert vagyok szomoru mert nagyon jok szoktak lenni, es kozosregepitoek. Mar nagyon raferne a csapatra.
Vendég

Remélem egyszer én is el tudok menni egy ilyen találkozóra.
Régebben az indexen fórumoztunk egy társasággal, lassan 10 éve lesz, hogy összeállt a csapat. Mi is szerveztünk talikat, nagyon jók voltak. Aztán nagyon sokan házasodtak, gyerekük lett, eltemetkeztek a melóban.... Kicsit leépültünk. :(

Kép
Vendég

Virag! Mi ujrag veletek? Tudjatok mar a babatok nemet? En mar nagyon kivancsi vagyok :) - - CsHeni! Hogy vagy? Sokat gondolok rad! A vonalzod megnyugtat. - - Zsuka? Irok majd smst - - Juca! Hova tuntel? Minden rendben? - - Panka! Jo pihenest a hetvegere!
Vendég

Sziasztok Lanyok! :D

Evi, Angie,

Valoszinüleg jövö het utani heten megyünk haza. Elöször meg kell varni, hogy megjöjjön, aztàn telefonalni es a 10-11. napra adnak idöpontot uh-ra.
A beültetes pedig az ovulaciotol függ. Mindenesetre ov. utan harom nappal kapom vissza öket mert harom naposan lettek lefagyasztva.

Evi,

Sajnalom, hogy megjött de ez meg tenyleg csak az elsö honap volt. Meglatod hamarosan összejön a kisteso!

Angie,

Sajnalom, hogy vegül nem sikerült összehozni a talit de ezert Te ne erzd magad hibasnak! Pihenj inkabb a manocskaddal! :)

Brill,

Irtam Neked mailt. :)

Pihenös hetveget kivanok mindenkinek!

Puszi,
Judit

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc
Nagyon szorítok, hogy összejöjjön mihamarabb a baba!

Kép
Vendég

Angie :) Nem kaptam még privit, mikor küldted? Esetleg e-mailt is küldhetnél, ha gondolod. (timeakovari@gmail.com)
Jó sétát, igazad van, hogy kihasználod ezt a gyönyörű időt! :D

KépKép

KépKép
timika

Timi? Irtam ujbol es ugy tunhk hogy most elment. - - Judit! Mar nem sok van akkor hatra. Azert ne ird le a fagyibabakat. Van akinek az jon be. En nagyon drukkolok. - - Dido! Hat nem jott ossze a tali :( Sikerult cipot venni? Na es az eloadas tetszett? - - Ugy-e mindenki kint van valahol a termeszetben!?
Vendég

Sajna nem, 12 órás nappalt nyomok, 6kor végzek. :(:(:(:(:(

Kép
Vendég

Sziasztok!

Bocsi hogy ily sokáig nem hallattam felőlünk, de vacakolt a gépünk nem mindig volt internet, vizsgák, szakdoli, ... stb.

De most itt vagyok és egy kis infó Benedekről:
- kb. 2 hete szorgalmasan mászik, ha ő valamit kinéz magának akkor azt el is éri és ha nem lehet az ővé, akkor ennek hangot is ad (de még mekkorát) :lol:
- szépen meg tud ülni egyedül egy jó darabig, de aztán krumplis zsákot játszik és feldől, ilyenkor kineveti magát. :D
- 04.12. este kb. fél 9-kor valami éles beleállt a kezembe, mikor Benedek éppen rágcsálta, hát kibújt az első fogacskánk. Annyira örülök neki, de ő is, mert azóta még jobban próbálgatja a harapásokat, legyen az bármi vagy bárki. :lol:

Ja és már próbálkozik felállni, de még nem igazán sikerül neki.

Most ennyit! Visszaolvasni nem volt időm, majd legközelebb.

ja és egy kép az én drágámról!

Pusza mindenkinek Kép

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dina
Csodaszép kissrác a fiad!

Lassan elballagok haza. Megkeresem a kocsit, remélem, még megvan. :D
További szép napot!

Kép
Vendég

Macika,

Köszönöm, nagyon kedves vagy. :D

Angie,

Persze persze nem irtam le öket csak most meg nem vagyok tul lelkes, de ha majd oda kerül a sor biztos nagyon fogok ismet bizni! :D

Dina,

Nagyon szep a kisfiad! :D

Timi,

Kristofnak boldog 1+1+1+1 et! :D :P :D

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Lenne egy furcsa kérdésem. Milyen dolgok segíthetnek a fogamzásban? Kicsit utánanéztem a kérdésnek a neten, de ez a téma elég képlékeny, sok ellentmondással. Mégis, el tudnátok mondani, mit tudtok erről? Priviben is jöhet.

Továbbá, mennyire lehet hatással a szauna, erősítő torna, illetve a méregtelenítés (gyógytea keverékkel) a teherbeesésre (árt-e)?

Köszi
lilia
lilia

Szép napos idő virradt ránk ismét! :)

Kép
Vendég

Sziasztok!

Jeges macika és Jucmuc!

NAgyon szépen köszönöm a dicséretet.

Szép napot mindenkinek!

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Lilia
http://www.informed.hu/eletmod/terhesseg__szules
Ajánlom az oldalt, nagyon sok érdekes és hasznos dolog van rajta.

Kép
Vendég

Jeges macika

Köszi!
Azért ne tartsátok magatokat vissza, ha kikívánkozik valami :)
Mi most először próbálkoztunk, nem koronázta siker. A szokásos várakozás...
Lehet, hogy hagyom az egészet, jobbat teszek magammal.
Mindenkinek szép napot!

lilia
lilia

Az, hogy elsőre nem jött össze, attól még nem kell kétségbe esni. Ne görcsölj ezen, élvezzétek az életet és egymást. Aztán úgyis sikerül. :)

Kép
Vendég

Hello Lányok!
Mi történt ezzel a topikkal? Hol vagytok?
Én egyre nehezebbnek érzem a hasam. Folyton keményedik. Tegnap bepakoltam a korházi csomagot, arra az esetre, ha indulni kell. Jaj, nagyon izgulok, mert még nem akarok megszülni. Nem vagyok még ráhangolódva. Úgy látszik, hogy van akinek számolnia kell a napokat a 40. hét után, és van akinek a 37. hétig kell számolnia a napokat, hogy valahogy kihúzza odáig.
Van szűlésznőm. Ma találkoztam vele. Nagyon tündéri. Azért ez megnyugtató.
Ha van kedvetek, gyertek fórumozni :D :wink:
Vendég

Én itt nézelődök. Gondolom mindenki élvezi a szép napos időt.
Ne izgulj! Semmi gond nem lesz.

Kép
Vendég

Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24

Lassanként a távozás hímes mezejére lépek. Majd holnap 2 után jövök.
Addig is további szép napot!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Junkó!
Hát szépen lassan eljuttok majd odáig, hogy mindent kiiktattok, és akkor végre minden javul majd. Egyébként meg mindenre van már jó példa.

Panka!
köszönjük meggyógyultunk, legalábbis remélem. Ez a láz, meg a meleg rendesen betett nakik, eléggé nyűgik is voltak.
igen berakattuka fülbevalót a 2 . hónapos szülinapjukon, elég jól viselték. Nem piszkálják, már a köralakú van bent nekik, nem a hátul kapcsos, álmukban cseréltük ki, nem is volt nehéz. Szerintem jobb minél hamarabb átesni rajta, mert így csak 5 perces procedúra volt, és el is felejtették.
nem szedek már vitamint, mert unom, hoyg mindig szedtem valamit. Ők kapnak napi 2-3 deci tápit, abban lényegében benne van minden.
Ti hoyg álltok a szopival? mellsebesedés? kell pótolnod?

Kacsa!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!
Sztuper az ajándékod :D :D Kép
gyógyuljatok meg, és várunk vissza :D

Jucmuc!
Nem örülök ennek a hírnek, sajnálom, hoyg így is csökkent, valami okozhatja, de vajon mi lehet?
Várom már, hogy mi lesz a 2. próbálkozásotok eredménye :D

Évi77!
:D
Sajnálom, hoyg pont ez a szoknya nem jó dolog, mert tényleg nagyon édiket vettem én is, és nagyon jó minőségűeket, de gondolom térden csúszni nem lehet jó benne, plusz elképzeltem most, hogy milyen, amikor rátérdelnek szegények. na majd meglátom mire megyek vele.
Az elismerésem???? Hát tudod, hogy Dóri amolyan mintaféle volt nálunk, sokszor megmutattam a férjemnek, azért kaptam tőle két kislányt :D
És hogy olvas 8)

Brill!
Egyszerűen szuperül nézel ki, remélem így is érzed magadat. Mi újság veled?

Angie!
Elvileg 3 hét van még a költözésig, de terhesen szívesebben csináltam volna, így két babával nem tudom mi lesz, két szopi között egy óra pakolás???? :roll: Na majd meglátjuk, még bele sem gondoltam.

Csibe!
Gáborbebe gönyörű kisfiú, majd megmutatom a lányoknak, hogy ilyen vőlegényt hozzanak haza :D

Norwell!
Szegény Kende! Úgy látszik ez most valami járványféle volt. Gyógyulást kívánok nektek. A gyógypuszik ideértek :D Visszaküldjem? :wink:

Évi79!
Meg kell állapítsam, hogy a babanetes babák gyönyörűek. Azta már 8 hónaposak vagytok :D A fürdőcskés kép egyszerűen szuper, ahogy Virág élvezi a pancsit :D
Hát akkor rám még 2-3 kemény hónap vár hajhullás téren :cry:

Szisszka!
Hát olvastam, ami veled történt, egyszerűen borzalmas. nagyon vigyázz magadra, azórta hogy vagy? remélem nem történt semmi. Mindenesetre nagyon szorítok neked a boldog 9 hónapért.

Maci!
Őszintén szólva egyszerűen keményebbre számítottam, szinte rettegtem, hoyg hogyan fogom megoldani a dolgot két babával. Azt hiszem eddig sikerült, sokszor kevesebb problémáni van, mint egy babaával szokott lenni az anyukáknak.Természetesen nálunk is van balhé, de éjszaka alszunk, és nagyon ritka a nyűgös időszak. Féltem attól is, amikor egyedül lettem velük, azaz hazament korán a segítség, sőt így is jöttünk haza a kórházból, hogy egyedül voltunk. A férjem nagyon sokat segít, és nagyon szigorú napirendet tartunk, így minden tel tudok intézni, kivéve a főzést, de ha majd a nappalinkba lsz járóka, akkor azt is megpróbálom. :roll:

Timika!
láttam megjelöltél az iwiw-en. Hogy vagytok?
Most már eléggé észrevették egymást, egymásba gabajodnak, szórakoztatják egymást :D

Angie!
Vigyázzál is magadra nagyon, és a kis manócskádra. Szedjed a magnéziumot is :D
Milyen volt a tali, nem tudsz valamit?

Dinadin!
Gratulálok az első fogacskához. Mióta kezdett Benedek nyáladzani?
milyen helyes, szép kisfiú. Már gondolkodom egy "Gyönyörű babáink vannak" galérián :D
Még sok-sok boldog születésnapot kívánok neked :D

Lilia!
Üdv a klubban!
Hát részemről igyál sok tejet, várd meg a tavaszt :D De gondolom nem ikrekre gyúrsz, így inkább válaszoljanak a többiek :wink: :lol:

Lányok!
Hát a lányok megfordultak :D
Nóci ma végighempergett az ágyon :D Maga is meglepődött ezen.
Angelikának tegnap sikerült hasról hátra, bár állítólag azt csinálják másodjára, ne mi ebben is különbözünk. És még nem is vagyunk 4 hónaposak :D Na most már rohanhatok utánuk :D

Vannak új képek a www.flogi.atw.hu oldalon a 3. hónap jelent meg varázslatos körülmények között. :D

Sok puszi mindannyiótoknak : ikres Nárcisz

Kép
narco

Angie: írtam privit!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Nárcisz!

Annyira jók a képek, nagyon szép család vagytok! Egész kedvem támadt az ikrekhez :wink:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi77!
Azért ha lehet próbáld meg elkerülni. Nem a munkával van a baj, hanem az emberek hozzáállásával. Sajna még elkerülni sem lehet.

Kép
narco

CsHeni? Mi van veled? Remélem jól vagy. Azért én kíváncsi lennék rátok. Végülis mindig szurkoltam nektek, mindig mellettetek álltam. Most meg azt sem tudom, hogy jól vagy-e........

Kép
narco

Pupy!

:evil: :cry:

Angie!

Vagyogatunk. Bővebben a blogban...

Narco!

Ne foglalkozz azzal, hogy kinek mi a véleménye!!! Örülj a családodnak, és hogy ennyire könnyen veszitek az akadályokat. Lányok csudapofák, nagyon szépek, Te pedig szupermama vagy.
Szoknyával kapcs. A lányaid, ha úgy kezdenek mászni, mint Kinga, akkor pont koraősszel fognak már mászni. Előtte még nem olyan kényelmetlen a meztelen térd, de szvsz. akinek a kánikulában kezd mászni a gyereke nem fog rá csak emiatt nacit adni. Kindzsének van szoknyája, néha ráadogatom azokat is, alatta eddig volt harisnyagatyó, és így nem volt gond. Majd menet közben látod, hogy éppen mi a praktikus.

Évi!

Nálunk is nagy példaképek vagytok Dórival, de ezt nem kell mondanom, úgyis tudod.

Kacsa!

Nagyon szép baba Timcsa. Kár, hogy bennfogtak benneteket.

Panka!

Méregzsák kép szupi. Nekünk is van egy ilyen :-) Hát igen minden gyerekről lehull az édi álarc.

Csibe! Dina!

Nagyon szépek a fiúk, és hatalmasak. Olyan gyorsan nőnek. Én a saját gyereken nem nagyon veszem észre, csak mikor a ruhákat szortírozom, de ilyenkor kissé elhűlök.

Éva!

Virág milyen kis huncut a kádban, nagyon jó fej.

Időm nincs sok. Így csak vagyogatok. Ha valami mondandóm van, akkor azt megírom itt vagy más módon. :wink:

tjuca

Brill!

Elfelejtettem írni, hogy nagyon szép pocakod van. Olyan, mintha rádragasztották volna. Egy plusz deka se.

Angie!

Emlékszel még Sysyre? Nyitott méhszájjal több, mint a terhesség felét. Emiatt ne izgulj, csak azt tudom mondani, hogy órákat hoz vajúdáskor. Egyébként mennyi a szám? Kérted: két hónappal szülés előtt (03,22) C2000
május 5-én C2100 19-én 2111. Ennek köszönhettem, hogy nem lett császár. Természetesen tartsd be, amit az orvos mond, de emiatt ne aggódj! Mit nem adnának egy nyílt méhszájért akiknek indítják a szülést és éretlen a méhszáj. Ez más és más, senki sem tehet róla, ha valakinek ilyen, vagy olyan, de most Te emiatt egy kicsit jobb esélyekkel indulsz. Majd Narco ledurrog, ha hülyeséget írtam.

tjuca

Juca!
Nem szoktam durrogni!!!!
Miért lett volna császárod??

Kép
narco

Narco!

A toxémia miatt. 150/80 volt napok óta a vérnyomásom. Orvos szerint ha nincs nyitva a méhszájam már irány is a nyissz. Nem adtak túl sok időt, hogy megszülessen a csaj. Később be is jött, amitől féltek, felment a vérnyomásom 190/ valamennyire. Ekkor jött az EDA, és ha azzal nem megy le vagy bármi van, már mélyítik is el az érzéstelenítést, és jön a csaszi. Szerencsém volt. Ettől függetlenül az egy-két ujjnyi nyitott méhszáj nagy fegyvertény, tényleg hosszú órákat jelent.
Nyugodtan durrogj, ha valami nagy baromságot írok. :-) Tudom, hogy nem szoktál, de attól még idedörgölhetsz! :twisted: :twisted: :twisted:

tjuca

Sziasztok!

Teljesen bevagyok tojva :cry: Tegnap óta szúrkál a bal oldalam,
ma megszinte görcsöl az egész hasam alja :(
Picit barnázom is :( Ma kell mennem a 12.heti uh-ra, remélem, hogy semmi baj, de nagyon félek :(
Este írok, hogy mi volt. 16.20-ra van időpontom. Megyek és folytatom a fekvést :(

Kép
Kép
Ági279

Na csövi csajok :)

Nagyon szépen köszönjük mindenkinek a dicsiket :)

Bibe jól lefáradt, egyem a lelkét, szétugrálta magát a játszón :) Remélem nagyot alszik, és jókedvűen ébred majd :)

Norwell!

Hogy van Kende? Tényleg három napos láz volt?

Évi!

Virág nagyon jókedvű, vagány kis csajszi. A fürdős képen én úgy látom, hogy nagyon rád hasonlít :)

Szisz!

Hogy vagy? Vérzés elmúlt?
Azt hiszem én úgy hagynám ott azt a dokit, hog vissza se néznék :evil: Lehet, hogy még egy kis "reklámot" is csinálnék neki :(

Dina!

Örülök neki, hogy tudtál jönni! Benedek nagyon édi, és milyen nagyfiú már! Grat a fogacskához :)

Angie!

Szuper, hogy van szülésznőd! Drukk, hogy kihúzzátok még pár hétig így egybegyúrva :)

Nárcisz!

Jó nagy hüle vagyok, én úgy értettem, hogy nekünk nem praktikus a szoknya, abba bele se gondoltam, hogy a tieid még nem bóklásznak-mászkálnak. Amíg a Dóri is csak pöffeszekedett a babakocsiban, mint egy kiskirály, addig mi is használtunk szoknyácskákat. Nem akartam a kedved elvenni :)
Grat a lányoknaka forgáshoz :)
Mi a gond az emberek hozzáállásával? Sajnálnak, vagy mi? Szerintem csak irigykednek :)

Juca!

Tök zavarba hozol :oops: Meg se érdemeljük az elismerést :oops: De nagyon köszi!!!

Jövő héten nem kell valakinek esetleg tesztelni? Csak mert egész héten anyuéknál leszünk a bibével, itthon utólagos hangszigetelési munkák lesznek :) Jó nagy kupit fognak nekem csinálni, de fene bánja, ha nem hallom többet az idióta szomszédot őrjöngeni :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Ági!

Nagyon drukkolok, de ne izgulj, semmi baj nem lesz! Csak pihenj! Picit nem tudsz előbb menni a dokihoz? Csak hogy nyugodtabb legyél.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Nem, mert 4órától van magánrendelése.
Most meg azon agyalok, hogy én nem vagyok szegedi, és ha kórházba kell mennem, amit nem szeretnék.
Akkor :shock: elég húzós lesz, ha egyáltalán befogadnak.

Kép
Kép
Ági279

Juca!
Ja, szoknyával kapcs erre gondoltam én is. na majd helyzet adja. Esküvőre mindenképpen játszik majd.
Igen, a toxaemiát el is felejtettem, de nagyon ügyes vagy, hogy el tudtad kerülni.

Ági!
Nagyon szorítok, mindenképpen írj, és egyere gyakrabban.

Évi77, Juca!
Borzalmas, el sem hiszitek. Nem csak beszolnak, hanem odajönnek, és rendesen molesztálnak. persze nem kellene foglalkoznom a véleményükkel, igazad van Juca, de eléggé érzékeny lelkű emberke vagyok, szinte mindent felveszek, nem tudok megváltozni. Sajnálnak, részvétet nyilvánítanak. nagyon elegem van már belőle. Zavar, hogy nem tudok BKV-zni, rendesen mozgássérültnek érzem magamat.
Persze örülök a lányoknak, de aki tudja kerülje el szerintem, nem a sok munka miatt, mert szerintem az a legkevesebb, meg szívesen is csinálom, de itt van a császár, az hogy többet nem leszek terhes. Nagyon irigyellek, hogy újra kezditek mindketten a próbálkozás. gyönyörű lehet ismét. Ilyenkor biztosan sokkal könnyebben áll hozzá az ember, mert van már gyeremeke, tapasztalata. Na erről ennyit.
Egyébként nem vettétek el a kedvemet a szoknyáktól :D Írtó helyes ruhácskák :D

Kép
narco

Nárcisz!

Nem gondoltam volna, hogy ilyen vészes a helyzet. Próbáld rendeltetésszerűen használni a füled, ezért van kettő :wink: Persze tudom, hogy mondani könnyű, én se tudom megcsinálni... Esetleg szólj vissza az ilyeneknek, hogy pedig van miért irigyelniük!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi77!
Csak egy kis ízelítő.
Ismeretlen: Nézd ikrek!!! (persze mindezt olyan hangosan, hogy az összes auchanos ember ránk néz)
Tomi: Nem mondod!!! (persze ő tolja a babakocsit).

Ismeretlen a másik ismeretlennek fennhangon: Ikrek, odanézz!!!
Erre én: Törökméz!!! :shock:

Tolom a kocsit az úton, idős házaspár belenéz a kocsiba, majd egymásnak: de jó, már nőttek! :shock:

A kedvencem: megyünk a tanácsadásra, elhaladunk egy anyuka és az 5 éves kisfia mellett. Anyuka hangosan, hoyg a fél utca hallja: Nézd ikrek!!!, Az azt jelenti, hoyg két baba.... és rendes felvilágosítás az utcán, miközben elhaladunk mellettük. Szóval borzalmas.

persze ha oajönnek, rendesen kérdezgetnek, akkor válaszolok. De a lesajnálást azt útálom.

Na nem panaszkodom tovább, Remélem kinövünk majd ebből a korszakból.....

Kép
narco

Sziasztok!

Ági!!!!
Pihenj amennyit csak tudsz!
Nagyon nagyon nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!
Nyugi, nem lesz semmi baj!!!!
Persze, tudom mondani könnyű, miközben én is parázok, hogy mi lesz holnap.

Macika
Igen, engem is rendszeresen néznek 17 évesnek... :?

Timika
Neked is köszi, hogy szoritasz, szerencsére nem ő a dokim, csak akkor
ő volt az egyetlen elérhető nőgyógyi :(
Persze látszott rajta, hogy rohadtul nincs kedve dolgozni

Angie
Na ne már! Ne érezd hibásnak magad a tali miatt!
Pihizz sokat, vigyázz magatokra!

Jucmuc
Akkor hajrá, hajrá most a menziért, ugye?

Dina
De jó olvasni rólatok!
Milyen szép nagyfiú már Benedek!

Évi
Ja, a doki nagyon bunkó volt, de már kezdem is elfeljeteni.
Azért hozzá mentem, mert akkor ő volt az egyetlen elérhető nőgyógyi!:(
A vérzés nekem csak annyi volt, hogy a wc papiron kb 2 csepp. utána 5 perc múlva
semmi nem volt már, és azóta sem, szerencsére.
Persze azóta be vagyok tojva, mert a doki beijesztett a méhenkivüli terhességgel
is :(
Holnap reggel megyek uh-ra, délutánra meg dokihoz, de nem a vadállathoz.
Anyum ajánlotta a dokit, a tesóim nála születtek :)

Nárcisz
Ne is foglalkozz az ilyenekkel!
Biztosan csak irigykednek :)
Szerintem csodálatos lehet ikrek anyukájának lenni, ez nem adatik meg
ám mindenkinek!Te pedig szuperanyuci vagy, a lányok pedig csodaszépek!
Nagyon ügyesek a lányok, hogy már megfordultak! :)

Na megyek, visszabújok az ágyikóba

Szisz
szisszka

Agi! Nagyon drukkolok! Remelem semmi komoly. Ilyenkor veszi at a mehlepeny a taplalasi szerepet a sargatesttol. Remelem ettol a barnazas. -- Juca! Mobilomrol nem tudom a blogodat olvasni :( Igen, tudom hogy akar jot is jelenthet ez a dolog, csak attol tartok hogy a dokim, mivel elutazik pont amikorra ki vagyok irva, meg akarja muvh uton inditani a szulest. Rengeteg ilyet hallani. Abba meg semmi...
Vendég

Jaj Narco!

Azért légy optimisztik! Én is megnézem az ikreket, sőt a hármasikreket méginkább (hugomovis csoporttársai). Ez sztem nekünk normális, akkor is, ha ez az anyának zavaró. Mondjuk én biztos rém büszke lennék, mert tuti, pláne a bőrödben! Szépek a csajok, és persze, hogy nőnek. Itt is vannak ikrek nem messze, meg van egy bátyjuk. Ott az anya olyan kis bumfurdi. A kis srác tök jófej, mindeig jön, dumál, és igen a KInga is akkora, mint a tesói, csak ketten vannak, a Vivi meg a (bocs nem tudom a kisfiú nevét :oops: ), és hogy milyen jó fejek, meg jól lehet velük szórakozni, de kopaszok, és a Kingának miért nőtt ekkora haja... Az anyjuktól egyszer megkérdeztem, hogy pontosan mikor születtek, mert a nagyobb fiú szokott velem társalogni, és tudom, hogy kb. a lányommal egyidősek, és a csaj nem is válaszolt, csak elhúzta a száját... Hát nem kommunikálok azóta csak a kis sráccal, aki bicózás közben jön és dumál nekem. Persze besandítok a kocsiba, de nem kezdeményezek. Vagy akkor szoktam megnézni őket, mikor a büszke nagyszülőkkel vannak. Biztos fáradt, meg unja, meg mittomén, de az a csaj olyan kis antipati, és olyan haláli kiskölkei vannak. A férje mondjuk jófej.

Na ezzel csak annyit akartam mondani, hogy azért én is megnézem az ikreket, mert itt Dunakeszin több is van, meg segítek bejutni a DM-be, meg előreengedem, ha kevesebbet vásárolnak, mint én, hadd menjenek. Van, akivel trécselek, és van, ez a csaj, akivel nem, mert olyan. De általában tök jó fejek, van egy lányos anyuka, vele pl. tök sokat beszélgettünk, és mondott csomó praktikát, ami bevált (pl. ne melegítsem a kaját, mert így akkor is megeszi a gyerek, ha nem tudom megmelegíetni, jó tanács volt, alkalmazzuk), meg beszéltünk csak úgy is. Ő is hasonlóan ügyi, mint Te.
Szerintem próbáld meg a hátad mögé dobni a hülyeségeket, mert az van bőven. Amúgy egykénél is. (Az én kedvencem: talpig sárga pirosban, kalappal Kinga: kisfiú? nem. Miért? Mert lány. uff)

Azért nem szülhetsz mert nem lehet vagy azért, mert helyből két gyereket szerettetek volna?

Nem én voltam ügyes szülésnél, hanem az orvosom, és nagy mákunk volt. Az Isten aszondta, hogy próbáld meg :-) én meg megpróbáltam.
Én egyébként egy kicsit rákészültem a császárra, mivel égig ott lebegett, de ez nem ugyanaz, mintha tényleg az lett volna. Ha előtte nap szót fogadok az ügyeletesnek, még aznap kivette volna Kingát. Lehet, hogy igaza volt. Nagyon pengeélen táncoltunk.

Én is adok Kindzsére szoknyát :-)
Gyertek mielőbb Dunakeszire, itt nem UFO a gyerek, és ikrek is vannak. :wink: acélozzátok egymást testileg szellemileg az össznépi abromság ellen! :twisted:

Na jó hosszú lett. Közben meg itt falom a kelkáposztalevesemet. :-)

Levelet küldtem tovább :evil: :evil: :evil:

tjuca

Sziasztok!

Narco
Minden elismerésem a tiéd! További kitartást!

TJuca
Ne rémiszgess! Amúgy is magasvérnyomásra szedek gyógyszert. Nem szeretnék császárt. :(

Szisz!
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen holnap.

Kép
Vendég

Jaj Maci, ez hosszú, egyáltalán nem biztos, hogy császárod lesz. A toxémia egy csúnya cucc. A blogba betettem egy cikket erről. Lényeg, hogy nem tudni mitől alakul ki. Gondolom a magas vérnyomást ellenőrzik, meg a visszereket... ezt az orvos úgyis megmondja, és tényleg senkit sem akarok ijesztgetni. :-)

http://kovacs-telekes.org/juca/blog/?p=122

Bocsi, csak ez a téma, meg a szülésem itt már lerágott csont. :roll:

Ági!

Nagyon remélem hogy semmi komoly!

tjuca

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?