Sziasztok!
Junkó!
Hát szépen lassan eljuttok majd odáig, hogy mindent kiiktattok, és akkor végre minden javul majd. Egyébként meg mindenre van már jó példa.
Panka!
köszönjük meggyógyultunk, legalábbis remélem. Ez a láz, meg a meleg rendesen betett nakik, eléggé nyűgik is voltak.
igen berakattuka fülbevalót a 2 . hónapos szülinapjukon, elég jól viselték. Nem piszkálják, már a köralakú van bent nekik, nem a hátul kapcsos, álmukban cseréltük ki, nem is volt nehéz. Szerintem jobb minél hamarabb átesni rajta, mert így csak 5 perces procedúra volt, és el is felejtették.
nem szedek már vitamint, mert unom, hoyg mindig szedtem valamit. Ők kapnak napi 2-3 deci tápit, abban lényegében benne van minden.
Ti hoyg álltok a szopival? mellsebesedés? kell pótolnod?
Kacsa!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!
Sztuper az ajándékod
gyógyuljatok meg, és várunk vissza
Jucmuc!
Nem örülök ennek a hírnek, sajnálom, hoyg így is csökkent, valami okozhatja, de vajon mi lehet?
Várom már, hogy mi lesz a 2. próbálkozásotok eredménye
Évi77!
Sajnálom, hoyg pont ez a szoknya nem jó dolog, mert tényleg nagyon édiket vettem én is, és nagyon jó minőségűeket, de gondolom térden csúszni nem lehet jó benne, plusz elképzeltem most, hogy milyen, amikor rátérdelnek szegények. na majd meglátom mire megyek vele.
Az elismerésem???? Hát tudod, hogy Dóri amolyan mintaféle volt nálunk, sokszor megmutattam a férjemnek, azért kaptam tőle két kislányt
És hogy olvas
Brill!
Egyszerűen szuperül nézel ki, remélem így is érzed magadat. Mi újság veled?
Angie!
Elvileg 3 hét van még a költözésig, de terhesen szívesebben csináltam volna, így két babával nem tudom mi lesz, két szopi között egy óra pakolás????
Na majd meglátjuk, még bele sem gondoltam.
Csibe!
Gáborbebe gönyörű kisfiú, majd megmutatom a lányoknak, hogy ilyen vőlegényt hozzanak haza
Norwell!
Szegény Kende! Úgy látszik ez most valami járványféle volt. Gyógyulást kívánok nektek. A gyógypuszik ideértek
Visszaküldjem?
Évi79!
Meg kell állapítsam, hogy a babanetes babák gyönyörűek. Azta már 8 hónaposak vagytok
A fürdőcskés kép egyszerűen szuper, ahogy Virág élvezi a pancsit
Hát akkor rám még 2-3 kemény hónap vár hajhullás téren
Szisszka!
Hát olvastam, ami veled történt, egyszerűen borzalmas. nagyon vigyázz magadra, azórta hogy vagy? remélem nem történt semmi. Mindenesetre nagyon szorítok neked a boldog 9 hónapért.
Maci!
Őszintén szólva egyszerűen keményebbre számítottam, szinte rettegtem, hoyg hogyan fogom megoldani a dolgot két babával. Azt hiszem eddig sikerült, sokszor kevesebb problémáni van, mint egy babaával szokott lenni az anyukáknak.Természetesen nálunk is van balhé, de éjszaka alszunk, és nagyon ritka a nyűgös időszak. Féltem attól is, amikor egyedül lettem velük, azaz hazament korán a segítség, sőt így is jöttünk haza a kórházból, hogy egyedül voltunk. A férjem nagyon sokat segít, és nagyon szigorú napirendet tartunk, így minden tel tudok intézni, kivéve a főzést, de ha majd a nappalinkba lsz járóka, akkor azt is megpróbálom.
Timika!
láttam megjelöltél az iwiw-en. Hogy vagytok?
Most már eléggé észrevették egymást, egymásba gabajodnak, szórakoztatják egymást
Angie!
Vigyázzál is magadra nagyon, és a kis manócskádra. Szedjed a magnéziumot is
Milyen volt a tali, nem tudsz valamit?
Dinadin!
Gratulálok az első fogacskához. Mióta kezdett Benedek nyáladzani?
milyen helyes, szép kisfiú. Már gondolkodom egy "Gyönyörű babáink vannak" galérián
Még sok-sok boldog születésnapot kívánok neked
Lilia!
Üdv a klubban!
Hát részemről igyál sok tejet, várd meg a tavaszt
De gondolom nem ikrekre gyúrsz, így inkább válaszoljanak a többiek
Lányok!
Hát a lányok megfordultak
Nóci ma végighempergett az ágyon
Maga is meglepődött ezen.
Angelikának tegnap sikerült hasról hátra, bár állítólag azt csinálják másodjára, ne mi ebben is különbözünk. És még nem is vagyunk 4 hónaposak
Na most már rohanhatok utánuk
Vannak új képek a
www.flogi.atw.hu oldalon a 3. hónap jelent meg varázslatos körülmények között.
Sok puszi mindannyiótoknak : ikres Nárcisz