sziasztok!
Lilla!
Állati jók a képek, Niki sapijától külön is elájultam
Kiliman!
Nálunk a csajok ilyen szempontból igazi nők, ha meglátják, hogy szép ruhát kanak, simogatják, forognak benne, mutogatják, és egész jól vigyáznak rá, nem volt semmi gond. Igaz, evéshez leveszem, enni akármennyire is látom rajtuk az igyekezetet, nem tudnak
Szerintem a feleséged igazán vigyázhatna rád, itt sokan lecsapnánk rád ha tehetnénk
Az én uram egy héten általában 3 éjszakát tölt itthon, havonta kb. 1-2 hétvégi nap jut (vagy szombat, vagy vasárnap, mindkettő egyszerre extrém ritka), ha itthon van akkor csinálja a kertet, intézi az ügyeket, írja a PhD-ját, vagy elmegy angolórára
Jobbik esetben családi kirándulást szervezünk a boltba, hogy ne haljunk éhen a következő néhány napban mikor megint nem lesz itthon.
Mondjuk mostanában már egész segítőkész, jön velünk játszóterezni, segít fürdetésnél, de 1 éve még közel sem tette ennyit, 2 éve meg hozzá se nyúlt szinte a csajokhoz. Szóval a fejlődés egyértelmű, csak lassú
Olyan, hogy én plázázni menjek, vagy itthon csináljak valamit míg ő fürdet, vacsoráztat, na olyan nincs. Max. segít, de legyek ott én is, és akkor fele-fele. bocs, egyszer voltam a 2.5 év alatt kozmetikusnál míg ő vigyázott rájuk
Vagy akkor vigyáz rájuk ha suliban vagyok, bár most szombaton is berendelte inkább anyósomat gyerekcsősznek, mert ő füvet nyírt inkább
Kata!
Hát, az előzőből látszik, hogy ha nem fürdetnék egyedül már megette volna a kosz a gyerekeimet
De nem olyan vészes, hidd el
Pláne most, hogy gyakorlatilag egyedül fürdenek, egyedül öltöznek, csak be kell néha segíteni
Gyögyi!
Nálunk is szoktak verekedni a csajok, 1.5 éves koruk körül haraptak is rendesen, aztán hogy az én stzentbeszédeim hatására, vagy csak az idő oldotta-e meg, de már csak angyon ritkán fordul elő. Verekedni szoktak, szerncsére másojkat még nem bántottak, de egymást elcsépelik néha
Mondjuk én nem avatkozom be egyből, megvárom , hátha megoldják maguk között. Leggyakrabban játékon robban ki averekedés, bár nem igazi verekedés ez, inkább húzzák a játékot és közben belemarnak egymásba. Meg tudják mi a másik gyenge pontja (kedvenc játék, alvós baba) és ha cukkolni akarják akkor elveszik, aztán megy a visítás
Brigi!
Azt hiszem ez a ruha nem egy alkalomra lesz
92-98-as méret, ahogy Pepe nő, szerintem még ovis ballagásra is jó lesz neki
2.5 éves és 86-os ruhákat hord, ráadtam a tavaly nyári farmerruhát és tök jó rá. a 0-3 hós méretezésű rövidnadrág még simán rámegy a pelenkás fenekére
Szóval 3. éve nem veszek rövidnacit
Na jó, azért ha találok egyet-egyet mégsicsak elcsábulok, néhány ruhájukat már csak azért adom el, hogy ne hordja már megint ugyanazt, inkább az árából veszek egy másikat.
De imádom így látni őket, még néhány év és úgyis közlik, hogy ciki, nehogy már ilyet adjak rá, a szakadt farmer a menő
Jobbulást Nektek és mára már jobb éjszakát
Cat!
Jók a képek!
És milyen nagyok a fiúk!
Meme!
Én ugyan nem értek a horoszkóphoz, de a csajok 2004.11.13-án 4:03- és 4:04-kor születtek. Nagyon kell különbözniük
Kertes ház: én itt dícsértem, hogy milyen jó, na ma rácáfoltak erre
Kiküldtem őket, mert elkezdtem a tavaszi-nyári ruhák szekrénybe bepakolását, télit meg kiszedtem, elraktam jövőre, próbálgattam, selejteztem, szóval gondoltam jobb ha nem lábatlankodnak körülöttem. Erre pár perc után hallom: "Jaj de nehéz, jaj de nehéz" kimentem megnézni, hogy mit csinálnak, hát a sziklakertből a köveket széthordták a kertben. De némelyik még nekem is nehéz
Ráadásul dugig van kaktusszal
Na, amilyen csatakiáltást hallattam mikor megláttam, hát azt a fél utca hallotta
Mire visszapakoltam, a cserépben levő virágaimat cipelték ki a fűre
Aztán kitalálták, hogy homokozni akarnak, kitettem egy papírdobozba homokot, mert nincs még rendes homokozónk. De jó nagy doboz, kb. 80x80 centis, kis peremmel, szóval igazi homokozó-szerű. 10 perc múlva egy szem homok nem volt benne, annál több a bejárat előtti teraszon, oda hordták a formákat kiborítani. A maradékot meg beleborították a fűbe. :evil
Írtam már, hogy Csenge milyen anyás, de a most szombat különösen kiakasztott: szegény a szokásos sírása után közölte hogy "Anya elment iskolába, anya nem szeret "
Ezzel mit lehet kezdeni??? Ja, és rákezdett a kiskacsa fürdik-re sírva, és folyton azt a sort ismételgette, hogy "anyjához készül Lengyelországba"
Komolyan nem tudom mit csináljak, a szívem szakad meg itthon hagyni ezek után. Tudom hogy el kell szakadnia, de nem tudom, hogy azzal ártok-e neki többet, ha erőltetem, vagy ha hagyom, had nőjön még
Petrán egyáltalán nem látok ilyet, ő is sír ha elmegyek, de nem mindig, azt gondolom az ő reakciója a normális. De mit kezdjek Csengével?? Nem úgy tűnik, mint aki szép lassan megszokná
Viszont a babának folyton mondja, hogy nem kell sírni, visszajövök....
Lilla? A pszichológia mit mond erre??
Már megint hosszú voltam
Jó éjt!
Ditke