Új privát üzeneted érkezett!

Éa ami lemaradt..
lilla a képek nagyon jók. Csodálom, hogy csak egy két tulipán sérült. Nálunk 1-2 maradt volna. :)

KépKép
kiliman

Meme!
Köszi én szívesen elfogadom a szandikat. Mivel Te is Tolna megyei vagy, ezért merem megkérdezni, hogy nem jártok véletlenül Szekszárdon? Ha igen, akkor nem kellene postázni a szandikat.

Most, hogy elhangzott a vegyespáros megnevezés elkezdtem gondolkodni, hogy milyen arányt mutatna a mi kis statisztikai mintánk:

Lányok: Ditke, Brigi, Doris, Gyöngyi, Rita, Baba
Vegyes: Lilla, Meme, Vikóka
Fiúk: Cat, Kiliman, Edit, Ancsa, Kata

Győztek a csajok!

Közben azon is elgondolkodtam, hogy Editéken kívül van valaki egypetéjű?

Ha valakit kihagytam akkor ezer bocsi, de most ez ment fejből...

Vikóka

Viki

KépKép
vikóka

Vikóka!

Ha én nem is, párom biztosan jár arra addig, míg használhatóak lesznek. :wink:
Majd akkor írok egy privit, s egyeztetünk, jó?!
Tök jó a statisztikád. :wink:

Kiliman!

Figyu, áruld már el a gyenge pontod!
Főzöl, sütsz, egyedül simán elrendezed a gyerekeket ( nem is kevésszer ), mikor feleséged plázázik, barátnőzik stb....
Nem fél, hogy a talin " nagyító" alá vonunk.... :wink: :lol:

Lilla!

Most 7 és 1/2 a méretünk. Ha valami tutit találsz, jöhet! Nagyobban meg főleg, már őszre gondolva.
Mert:
Zsombibak én is turiztam 570.- hu-ért, mivel Zsófinak nem találtam vettem 3.900.-....
De, még így is örültem mint majom a farkának!
Holnap megyek turizni! Alig várom!
Az auchan-os turáért gratula, nem semmi!!!! Mikor nekem is sikerült ez először, olyant éreztem mint az olimpikonok az arany éremnek!

Meme
szinta

Vikóka!

Dorisnak vegyespárosai vannak.... Lilcsi, Geri. Gondolom véletlenül írtad el.... :D

Kata

Kép
kateduo

Lilla!

Nagyon jó képek!!!!! Az előttem szólokhoz hasonkóan én is csak dicsérni tudom a szerkókat.... :D :D :D

Eri!

Én még nem hallottam ilyenről, de egész terhességem alatt bennem volt, nehogy így legyen...., végül is 3/4 órával születtek meg éjfél előtt..... :D :D :D

Kiliman
Én ötször meggondolom, fürdetek e egyedül....., ha egyedül vagyok, bizony néha kihagyom a fürdést.... 8) 8) 8) Szégyen ide, szégyen oda, estére hulla vagyok.

Kata

Kép
kateduo

Cat :)
Ajanlanad is az asztalost? Az egyik baratnom pont asztalost keres, at tudnad kuldeni az elerhetoseget?
Mind a ketto nagy kope, de teny hogy Emese tud elkepeszto pofakat vagni. Rekanak is van 1-2 jol sikerult kepe azert...

Edit :)
Nalunk mar majdnem egy eve tart az ejszakai ivaszat. :roll: Azert neked nem lehetett semmi a 3 gyerekkel. A fel oras keleseket tuti nem birtam volna... :?
Tegnap este megint megprobaltuk az agyban hagyni a csorost, es csak 2x kellett menni, raadasul abbol csak az egyik volt az ivas miatt (koszi Cat :D ). Szepen elmondtuk nekik lefekvesnel, hogy most az alvosmaci vigyaz az innivalora, es ha szomjasak, akkor majd a macitol lehet elvenni... :D Ugy tunik megertettek... bar igy meg tobb fogyott, Reka 11-re megitta az egesz adagot... :shock:

Meme :)
Nalunk nincs osszefuggesben az ivas a fognovessel. Egyszeruen szomjasak. Nem is banom, ha nem kell kelnem...
Hat, remelem a veszekedesek nalunk is ritkulnak, neha tiszta harci serules mind2 csaj.
Zsofi nagyon kis ugyes, hogy mar teker! Zsombi hogy halad a mutatvannyal?

Lilla :)
Lefekves elotti ivast probaltam mar, de 1xruen kell nekik meg ejszaka is. Rabszolga tenyleg nem akarok lenni... :P
Nagyon jok a kepek es ugyesek voltatok a bevasarassal is! En meg nem voltam ilyen bator, mi max. setalni megyunk el 3asban.
Mennyiert veszed a szandikat? Nekunk most kene spanglis zart orru szandi, de nem bannam, ha nem kene megint 80 eurot elkolteni ra... :roll: Tudnal nezni nekunk??? 22-est hordanak most a csajok. :wink:

Brigi :)
Verekedes alatt, utest es foleg karmolast ertek. Azert a csajok is noiesen oldajak meg tobbnyire a dolgot, jol megsertodnek es egybol elkezdenek bogni... :D aztan neha kozben 1-1 utes is becsuszik. A karmolas inkabb jatekbol megy eleinte, aztan egyszer csak mar tul durva lesz a dolog es bejon a noies megoldas... :roll:
En is varom mar, hogy terelhessem oket ki a kertbe, majd otthon a Mamaknal kielvezhetik a kertes haz elonyeit... Daniaba koltozunk, de meg nagyon kialakulatlan a dolog, az egyetlen biztosnak tuno a pont a parom allassa. :D
Konyokodhoz kitartas, tuti javulni fog az meg.

Eri :)
1x osszefutottunk az utcan egy nenivel, aki meselte hogy a lanyanak ugy szulettek az ikrei, hogy az egyik gyerek mar atcsuszott a kovetkezo napra... Az anyakonyvi reszerol nem tudok a dolognak, de itt tuti szabalyosan anyakonyveztek volna a kovetkezo napra. Az ir anyakonyvi kivonatban tobbes szules eseten van 1 extra rubrika, ahol szerepel a tobbes szules tenye es hogy pontosan mikor (ora, perc) szuletett az adott iker. Allitolag ez a regi orokosodesi tv-re vezetheto vissza, mivel a foldet mindig a legidosebb gyerek orokolte.

Vikoka :)
Bar mostanaban nem irtak olyan sokszor, de Bannamarinak :) , Icsilyanak :) es Judytnak :) is fiu parosa van, igy mar abszolut a fiuk fele billen a merleg nyelve... :P

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Ditke, Lilla,
nagyon jók a képek, édesek a gyerkőcök! :D

Kiliman,
megvannak még ezek a hordik? Nem eladók? :wink:
Jól hangzik ez a könyvfesztivál, de a hétvégék olyan zsúfoltak mindig. Pedig mostanában oltári olvashatnékom van, valami jó regényt falnék szívesen, de hogy mit?! :? Meg valami épkézláb mondókás könyvön jár az eszem a csajoknak. Utóbbit megnéznéd nekem, hogy van-e?
Köszi.

Kép
baba888

Sziasztok!

Szinta,
A feleségem exceltáblában gyűjti a gyenge pontjaimat, mert így akár ábécé sorrendbe, akár külön csoportokba rendezva az orrom alá tudja dörgölni :)

Szóval, ha tudná a jelszavamat, biztos be is gépelné ide :lol:

Baba,
Leglaább 20-féle mondókás könyvet láttam kint. pl. a Cini-cini muzsikát is...
Hátihordó még talonban. Különben ahhoz képest, hogy egy vagyonba került, nem igazán használtuk....

Kiliman

KépKép
kiliman

Sziasztok!

A fiúk számát növeljük mi is ;)

Kiliman!
Jövőre már biztos tudják majd használni. Mi motorbiciklinek neveztük el azt, amit a szomszéd 2 éves kisfiú kapott most húsvétra. Neki külföldről szerezték be. :) Már nagyon jól megy vele. :) Persze az enyémek is kipróbálták ;)

Kata!
Fiaim között csak 1 perc van, de a magzatvíz éjfélkor folyt el. Aztán du-ra születtek csak meg. :)

Gyöngyi!
Vajon akkor ők két nap tartanak szülinapot? :) Nálunk ráadásul még az unokaöcsémnek is aznap van a szülinapja, mint a fiúknak, csak 1 évvel kevesebb. Bár külsőre nem látszik az 1 év, mivel nehezebb náluk :lol:

Eri
simones

Kiliman!
Gyengepontjaid!? :roll:
Apukád is sokat segített a gyereknevelésben? Ui. a férjem ebben az apjára hasonlít. ;)

Eri
simones

gyöngyi

milyen szandit szeretnél? Ha jól értem, akkor szandálcipőt, zárt orrút? De most melyikre gondolsz: a táncsicsos szandikra, amilyen nekünk van (ez 4-5 ezer) vagy hogy túrjak nektek Clarks-ot a turiban, ha találok? :?

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Képzeljétek, tegnap este Zsombi megkérte Apukáját, hogy szerelje össze a kiságyakat! Mert, ők mostmár mindig a kis heverőn szeretnének aludni... Ez ma meg is történt.
Tudom, hogy ez nem szenzáció, mert elég idősek ehhez, de az tetszett a dologban, hogy ezt ők találták ki, megbeszélték, s Zsombi előterjesztette.
Bár, tegnap nem volt egy kis angyal a fiam. Baráti házaspár hasonló korú kislányát kiosztotta , majd megráncigálta. A kiscsaj irigy volt, semmit nem adott nekik. Zsombi ezt megunta.... Mondtam neki, hogy ez a módszer nem jó!! Hát, majdcsak érik a gyerek.

A horoszkóp és az aszcendese:

Nálunk nagyon sok dolog bejön, ezért is tudom elfogadni. Zsombi és Zsófi mérleg-bak. Látszik is. Zsófiban inkább a mérleg, Zsombiban inkább a bak dominál.
Kristóf kos-bak, Laci rák-bak, én skorpió-oroszlán!!! Nem vagyok semmi, igaz??? :roll:
De, gondoljatok bele, négy makacs bak aszcendes mellé, kell egy uralkodó?! :wink:

Ha valakinek kell az aszcendense, írja meg a pontos születési dátumot, óra perccel, s már írom is.

Lilla!

Címed? Némónak... :wink:

Eri!

Apósod nem igazán segített? :wink: Valahogy nekem így jött le...

Kiliman!

Hát, ha ezt megtenné a feleséged, akkor leírnám a mi hetünket, s szerintem nem hinne a szemének!!! :wink:

Györgyi!

Zsombesz is teker, megtanulta, de Zsófi sokkal ügyesebb!

Meme
szinta

Sziasztok :)

Az én férjem már megint a dolgozóban. :( A gyerekek meg betegek. Ilyen rosszul még soha nem viselték. Tegnap Borka végigüvöltötte a délután nagy részét. Ma legalább már nem sír, viszont éjjel félóránként felugrasztott. Szegénykém. :( Egyébként sztem csak egy kis nátha és láz. De ha nem múlik hétfőn irány a doki. Egyfolytában ajázik. Apa nem is jó neki. Kellett nekem panaszkodnom, hogy nem kellek nekik. :wink:

Kiliman :)
Én éppen most kezdtem egy ilyesfajta járgányon gondolkodni. Nem tudom eldönteni, hogy mit vegyünk nekik: nagyobb motort, ilyen pedálnélküli bicajt, vagy rendes háromkerekűt. Mindegyik mellett vannak érveim, egyik se tud mindent. Motor olcsó, pedálnélkülin megtanul egyensúlyozni a bicajozáshoz, a háromkerekűn meg tekerni tanul meg .... MIndegyikhez nincs "kedvünk".
Mondjuk Réka életveszély az ilyen járgányokon. Nem néz előre ugyanis, vagy azt figyeli, hogy mit csinálunk mi, vagy mutogat és bámészkodik. Folyton azt lesem, hogy mikor fog fejreállni egy nagyobb huplinál.

Ez tök jó, édesek lehettek. Réka valamelyik nap megint lezúgott az ágyról, úgyhogy nálunk bizti nem lesz galériás ágy, pedig olyan praktikus. Itt sem figyel a kisasszony időnként. Éppen apjának magyarázott és mellényúlt az ágyoldalnak és keresztülesett rajta. :roll:

Ditke :)
Nagyon szépek a lányok és tényleg tündériek a ruhák. Hamarosan sorbanállás lesz az ajtótok előtt udvarlókból.
Bevallom férfiasan, hogy én sajnálok több ezer forintot egy ruhára, amit csak egyszer vesznek fel, ezért nálunk mindig praktikus darabok vannak. :oops: :oops: :oops:

Vagányak a szerkók, és a beváráslás is tuti. Én csak úgy, hogy beültetem őket a bevásárlókocsiba. Különben sztem egész nap kereshetném őket. :roll: :roll: :roll:
Niki :lol: :lol: :lol:
Szopileépítéssel hogy álltok??

Gyöngyi :)
Az én gyerekeim csak minket harapnak meg, úgy játékból. Nem sűrűn, de pl. pont tegnapelőtt volt egy. Remélem nem fogják az oviban megtanulni a verekedést, ha már alapból nem jöttek rá.

Kétéves szülinapra mi a tuti ajándék? Nem vagyunk nagyon felszerelve, úgyhogy triviálisnak tűnő ötleteket is szívesen fogadok.

Az építkezésünk szépen halad, már ott tartunk, hogy ennél romosabb állapotban már nem lesz. :lol: :lol: :lol: Mostmár az építés jön. De még mindig nem választottunk csempét, szanitereket, és tulképp még nincs kitalálva egy csomó részlet. A végén biztos lesz egy pár dolog, amit hamarabb kellett volna kitalálni, hogy szépen meg tudják oldani. De azért remélem ezzel együtt is szép lesz.

Megyek, mert épp az előbb kellett hűtőfürdőznöm Borkát, és még mindig bizonytalan, hogy mi lesz a lázával. Szerencsére apa már hazatért.

Puszi mindenkinek.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok! :)

Igen, ajánlanám a srácot, bár nem túl gyorsak. :( Megbízhatónak az, meg nagyon szépen dolgoznak, de nálunk kb 1,5 hónapot késett az ággyal, mint ígérte. Lehet ez asztalos betegség, mert én még mindegyikkel így jártam. Viszont árban messze a legjobbat adta, ugyanazokkal az anyagokkal mint a többi. Ha így is érdekel, akkor elküldöm a telcsiszámát.

Nagyon jók a képek! Főleg a pitypangos tetszik, ahol Dávid fogja. :D

Képzeld itt a Nagy Lajoson is láttam kiírva, hogy Táncsics cipőt árulnak ebben a cipőboltban, ahol Eri is vásárol. Nekem nagyon tetszenek, szerintem a jövő héten benézek én is. Most olyan zárt orrú szandit keresek, aminek gumi van az elején, mert a fiúk lemotoroznak mindent. Samu Nike cipőjének is csúnya vége lesz, már nem lehet majd eladni. :(

Jobbulást a lányoknak! Az én gyerekeim sem verekedtek még 2 évesen. Sajnos mostanra már a bölcsi áldásos hatására belejöttek. Sokszor égek velük mint a reichstag a játszón, tegnap is menekültem a szülők lenéző tekintete elől a gyerekekkel együtt, mivel mindenkire rácsaptak fent a csúszdán, teljesen ok nélkül, brahiból. Hiába üvöltöttem lentről rájuk, nem hagyták abba, sőt egymást védve még a másik fiú is odament és odacsapott. Mondjuk nem nagy csapások ezek, inkább legyintések, de maga a szándék felháborító. Remélem kinövik, mert nem akarok szégyenkezni többet miattulk, tehetetlenül. A bébiszitter azt mondta, hogy ilyenkor kiülteti őket a padra büntibe, és pár perc után mehetnek csak játszani. Állítólag hatásos. :D

Mondasz nekem a fiúknak aszcendenst?
Oli: 2004.10.06. 11.30
Samu: 2004.10.06 11.31

A tiéd nem semmi! Nem állok le veled vitázni. :lol: :lol:

Gratulálok a heverős alváshoz! :D

Látod fog ez az ivás alakulni! 1*-2* még én is kelek éjjel, hiába már maguktól isznak, mindig van valami nyűg.

Ma délelőtt a Margitszigeten voltunk a fiúkkal bringó hintózni. Rettenetesen élvezték! Dobok fel képet róla. :D Mindenkinek ajánlom, nagyon nagy élmény.

Kép

Kép

Kép

Ja és ma voltam a C und A-ban, és nagyon jó árban voltak gyerek pólók (2 db 1.990), rövid nadrágos pizsamák (2 db 2.290 Ft), így betáraztunk. :lol:

Cat
Kép
cateye

Brigi

Szopileépítés hétfőn kezdődött volna, de betegség miatt elmaradt. :cry: És szerintem még holnap se fogjuk elkezdeni. :? De ahogy meggyógyulnak, rögtön hozzáfogunk.

Néztem tegnap, jó sok mindent sikerült túrni nektek. :D Fölényben a praktikus darabok. :wink: Remélem meg leszel elégedve- elég rózsaszínes a végeredmény, dehát az angolok kb ezt a színt ismerik lányosban. :wink: Az tuti, hogy ezek után Rékát nem fogják fiúnak nézni. :D Azért remélem szombaton tudsz jönni és kiegészíted még 1-2 jó darabbal.

Cat

Tök jók a képek!!! Én is gondoltam már rá, de szerintem ők még nem maradnának meg ott elöl. :roll:

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Tök izgi ez a mással turiztatás. Olyan mintha ajándékot kapnál. Nem lehet tudni mi lesz, és már alig várom, hogy láthassam. :lol: :lol: :lol:
A hétvégére már fenem a fogam. Remélem anyu addigra tényleg el tud jönni. Férj mindig kiszámíthatatlan. :(

Megyek, mert teljesen hulla vagyok az éjszakai ajázástól. Nem túl sokat aludtam. Ez volt az első komolyabb éjszakázásunk sztem a két év alatt.

JÓ éjt,

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Cat!

Nyilas ascendes-ü mindkét pasid!
Édesek a képeken, főleg amelyiken Samu puszikálja Olit.
( remélem eltaláltam a neveket.. :oops: )
A bunyós korszak is elmúlik egyszer, nyugi... Én is ebben bízom Zsombesznál. Aztán meg vannak jobb napjaik, akkor meg eleve nem bunyóznak.

Brigi!

Jobbulást a csajoknak!!!!
Nektek / neked kitartást!

Meme
szinta

Csak gyorsan annyit, hogy

Cat,
a babaszobán láttam valami gumiszandál féleséget, amit a cipőre kell húzni, hogy ne motorozzák le a gyerkőcök az orrát. Állítható méretre. Nem tudom a nevét, akkor láttam, mikor cipőt kerestem Annának.

Jó éjt!

Kép
baba888

sziasztok!

Lilla!

Állati jók a képek, Niki sapijától külön is elájultam :)

Kiliman!

Nálunk a csajok ilyen szempontból igazi nők, ha meglátják, hogy szép ruhát kanak, simogatják, forognak benne, mutogatják, és egész jól vigyáznak rá, nem volt semmi gond. Igaz, evéshez leveszem, enni akármennyire is látom rajtuk az igyekezetet, nem tudnak :oops: :(

Szerintem a feleséged igazán vigyázhatna rád, itt sokan lecsapnánk rád ha tehetnénk :wink:
Az én uram egy héten általában 3 éjszakát tölt itthon, havonta kb. 1-2 hétvégi nap jut (vagy szombat, vagy vasárnap, mindkettő egyszerre extrém ritka), ha itthon van akkor csinálja a kertet, intézi az ügyeket, írja a PhD-ját, vagy elmegy angolórára :shock: Jobbik esetben családi kirándulást szervezünk a boltba, hogy ne haljunk éhen a következő néhány napban mikor megint nem lesz itthon. :evil:
Mondjuk mostanában már egész segítőkész, jön velünk játszóterezni, segít fürdetésnél, de 1 éve még közel sem tette ennyit, 2 éve meg hozzá se nyúlt szinte a csajokhoz. Szóval a fejlődés egyértelmű, csak lassú :lol:
Olyan, hogy én plázázni menjek, vagy itthon csináljak valamit míg ő fürdet, vacsoráztat, na olyan nincs. Max. segít, de legyek ott én is, és akkor fele-fele. bocs, egyszer voltam a 2.5 év alatt kozmetikusnál míg ő vigyázott rájuk 8) Vagy akkor vigyáz rájuk ha suliban vagyok, bár most szombaton is berendelte inkább anyósomat gyerekcsősznek, mert ő füvet nyírt inkább :?

Kata!

Hát, az előzőből látszik, hogy ha nem fürdetnék egyedül már megette volna a kosz a gyerekeimet :lol: De nem olyan vészes, hidd el :) Pláne most, hogy gyakorlatilag egyedül fürdenek, egyedül öltöznek, csak be kell néha segíteni :wink:

Gyögyi!

Nálunk is szoktak verekedni a csajok, 1.5 éves koruk körül haraptak is rendesen, aztán hogy az én stzentbeszédeim hatására, vagy csak az idő oldotta-e meg, de már csak angyon ritkán fordul elő. Verekedni szoktak, szerncsére másojkat még nem bántottak, de egymást elcsépelik néha :oops: Mondjuk én nem avatkozom be egyből, megvárom , hátha megoldják maguk között. Leggyakrabban játékon robban ki averekedés, bár nem igazi verekedés ez, inkább húzzák a játékot és közben belemarnak egymásba. Meg tudják mi a másik gyenge pontja (kedvenc játék, alvós baba) és ha cukkolni akarják akkor elveszik, aztán megy a visítás :(

Brigi!

Azt hiszem ez a ruha nem egy alkalomra lesz :) 92-98-as méret, ahogy Pepe nő, szerintem még ovis ballagásra is jó lesz neki :) 2.5 éves és 86-os ruhákat hord, ráadtam a tavaly nyári farmerruhát és tök jó rá. a 0-3 hós méretezésű rövidnadrág még simán rámegy a pelenkás fenekére :) Szóval 3. éve nem veszek rövidnacit :lol: Na jó, azért ha találok egyet-egyet mégsicsak elcsábulok, néhány ruhájukat már csak azért adom el, hogy ne hordja már megint ugyanazt, inkább az árából veszek egy másikat. :) De imádom így látni őket, még néhány év és úgyis közlik, hogy ciki, nehogy már ilyet adjak rá, a szakadt farmer a menő :roll:
Jobbulást Nektek és mára már jobb éjszakát :)

Cat!

Jók a képek! :) És milyen nagyok a fiúk!

Meme!

Én ugyan nem értek a horoszkóphoz, de a csajok 2004.11.13-án 4:03- és 4:04-kor születtek. Nagyon kell különbözniük :lol: :wink:

Kertes ház: én itt dícsértem, hogy milyen jó, na ma rácáfoltak erre :evil:
Kiküldtem őket, mert elkezdtem a tavaszi-nyári ruhák szekrénybe bepakolását, télit meg kiszedtem, elraktam jövőre, próbálgattam, selejteztem, szóval gondoltam jobb ha nem lábatlankodnak körülöttem. Erre pár perc után hallom: "Jaj de nehéz, jaj de nehéz" kimentem megnézni, hogy mit csinálnak, hát a sziklakertből a köveket széthordták a kertben. De némelyik még nekem is nehéz :shock: Ráadásul dugig van kaktusszal :shock:
Na, amilyen csatakiáltást hallattam mikor megláttam, hát azt a fél utca hallotta :oops:
Mire visszapakoltam, a cserépben levő virágaimat cipelték ki a fűre :( Aztán kitalálták, hogy homokozni akarnak, kitettem egy papírdobozba homokot, mert nincs még rendes homokozónk. De jó nagy doboz, kb. 80x80 centis, kis peremmel, szóval igazi homokozó-szerű. 10 perc múlva egy szem homok nem volt benne, annál több a bejárat előtti teraszon, oda hordták a formákat kiborítani. A maradékot meg beleborították a fűbe. :evil

Írtam már, hogy Csenge milyen anyás, de a most szombat különösen kiakasztott: szegény a szokásos sírása után közölte hogy "Anya elment iskolába, anya nem szeret " :cry: :cry: Ezzel mit lehet kezdeni??? Ja, és rákezdett a kiskacsa fürdik-re sírva, és folyton azt a sort ismételgette, hogy "anyjához készül Lengyelországba" :(
Komolyan nem tudom mit csináljak, a szívem szakad meg itthon hagyni ezek után. Tudom hogy el kell szakadnia, de nem tudom, hogy azzal ártok-e neki többet, ha erőltetem, vagy ha hagyom, had nőjön még :? Petrán egyáltalán nem látok ilyet, ő is sír ha elmegyek, de nem mindig, azt gondolom az ő reakciója a normális. De mit kezdjek Csengével?? Nem úgy tűnik, mint aki szép lassan megszokná :( Viszont a babának folyton mondja, hogy nem kell sírni, visszajövök....

Lilla? A pszichológia mit mond erre??
Már megint hosszú voltam :oops:
Jó éjt!

Ditke
ditke62

Ditke!

Lányaid: Skorpió horoszkóp és Mérleg ascendens....
Hát, igen, Pepe skorpió, Cseni mérleg. Ugye?
Látod, még ebben is egyeznek Zsófival?! :wink:

Cat!

Vitatkozni lehet velem, de nem érdemes... :wink:
De, látod? Lacikámnak is mindig ezt mondom, de ő még nem jött rá...
Ez persze, csak vicc volt..
Mert, ahogy korom halad előre, ahogy vérmérsékletemet tudom tudatosan szabályozni, ezen csillagjegyek jó oldalát próbálom kihasználni.
Veszekedni ill. vitatkozni pl: utálok!!! De, ez az ikrek születése óta van ám csak így!!!
A pályafutásom: gyereknek igazi skorpió, kamasznak még jobban az, felnőtt korom kezdetén már vegyült az oroszlánnal, aztán most tipikus: ANYA OROSZLÁN. :wink: :lol:

Meme
szinta

Én Nyilas vagyok, bika aszcendenssel. Az utóbbi idQkben inkább a bika tulajdonságok kerültek elötérbe, illetve a Nyilasból megmaradt az a veszett öszinteség. :lol: Az igazságérzetem továbbra is marha nagy. Sajnos néha meg is bánom, mert nagyon szókimondó vagyok, és ezzel megbántok embereket. :oops: :oops:

A fiúknak viszont tetszik a horoszkópja. :D Csak még nem tudom melyik a nyilas, és melyik a mérleg. :D

Baba :)
Láttam már ilyen cipövédöt, fel is próbáltam már ilyet a fiúkra, de nem viselik el magukon. De tagnap a Humanicban láttam elég jó cipöcskét, ami tökéletes lesz motorozni, és nem utolsó sorban mindössze 4900 Ft volt.

A párom most külföldön van, de megbeszélem vele, ha hazajött, hogy esetleg mi megválnánk a háti hordozóktól. Már nagyon nehezek a fiúk, és nagyok is, így nem bírjuk cipelni öket. Ha érdekel, akkor megbeszéljük.

Szerintem azért ne adj fel mindent, mert Cseni ennyire ragaszkodó. Szép lassan szoktatni kell ehhez, hiszen oviba is fognak menni, és ott sem foghatod a kezét. És látod tudja Ö, hogy hazamész hozzá, mert a babának mondja is. Ne haragudj, de a Kiskacsa fürdiken jót nevettem. :lol: :lol: :lol:

Cat
Kép
cateye

Így néznek ki a mieink:

Kép

Cat
Kép
cateye

Tudnál nekem segíteni abban, hogy a magyar 26-os láb az UK méretezés szerint milyen? Te otthon vagy ebben.

Köszönöm szépen,
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!

Gyártótól függ, de aEUR 26-os az UK 8.5, US 9, és a beleírt hossz általában 15 cm. Ennél 1,5 cm-el nagyobb lábra jó!
Milyen márka kellene? Mert, ahogy írtam attól is függ.
Ha úgy akartok cipőt, hogy nincsenek ott a pasik, akkor egy jó tanács.
Üres lapra ráállítani őket, körbe rajzolni minkét lábukat, majd lemérni.
A cipőben is meglehet mérni a belsőhosszt, s így nagyot tévedni már nem is lehet.

Meme
szinta

Cat,
nagyon klassz, köszi! Ha férjurad is belemegy, akkor dobj egy privit, hogy mennyiért adnátok.
Köszi!

Annának kötőhártya gyulladása van. Pénteken lett piros az egyik szeme, de azt hittem csak belekapott, vagy ilyesmi. Aztán szombat reggelre a másik is, úgyhogy mentem vele a szemészetre, de dokinéni nem találta egyértelműnek, nem akarta elkezdeni gyógyszerezni, inkább várjunk egy kicsit mi lesz. Hát tegnap estére már folyt a könnye is nagyon, meg elkezdte dörzsölni, gondolom viszket neki, meg be is dagadt egy kicsit, úgyhogy ma reggel vissza, és így már egyértelmű volt a diagnózis. Szegénykém olyan, mint egy nyuszi.

Kép
baba888

Ma délelőtt kaptam munkát. :D Örülök neki. Jó lesz már egy kicsit mást is csinálni. Este jön anyu és én kicsit kilépek ismét a világba. A Naszályra fogok túristatérképet rajzolni. Kirándulósok majd lessétek! Ami most kint van térkép azt is én csináltam, meg a táblák egy részét is. A Gyadai rétet egyébként ajánlom mindenkinek kisgyerekkel is.

A lányok szerencsére jobban vannak, tegnap este már ettek is. Réka valami borzasztóan taknyos, de azért remélem innen már jól lesznek.

Rosszul rajzolók :)
Találtam a könyvtárban egy könyvet, amiben állatfigurák vannak lerajzolva lépésről lépésre. Nagyon szépen lehet belőle rajzolni. Nekem nagyon tetszik. Le is fényképeztem az összes oldalt. Majd beteszek egyet, hogy lássátok. Tulajdonképpen krumpliformákból van mind, csak helyenként el kell hagyni, vagy kiradírozni a vonalat.

Kép

Nem akarok okoskodni, meg ugye nekem nincs tapasztalatom, de lehet, hogy előlről kellene kezdeni az egészet. Úgy értem, hogy nem anyukáddal. Nekem eddig az jött le, hogy nem nagyon ért a gyerekekhez, vagy nincs türelme, és főleg, hogy ráadásul te sem bízol meg benne. És ezt a gyerekek tökéletesen megérzik. Cseni gondolom egyébként is anyás lenne, de így még jobban az. Érzi, hogy csak azért hagyod rá őket, mert nincs jobb megoldás, pedig te sem vagy elégedett. Lehet, hogy még azért vele is lehet próbálkozni, de sztem már túlságosan beálltak arra, hogy ő csak pótlék. Nálunk a mama, a bébiszitter (akár felfogadott, akár ismerős) ajándék, örülnek, ha jön (és én mindig úgy csináltam, hogy ezt érezzék). A mamával olyan dolgokat csinálnak, amit velem nem, stb.
Talán, ha egy olyan embert keresnél, aki jól bánik a kicsikkel, találékony, és nem csak akkor hívnád, ha neked el kell menned, vagy dolgod van, hanem amikor te is ráérsz, játszanátok együtt, stb. lehet, hogy kicsit jobban elengedne. Aztán lehet próbálkozni az elvonulással, majd az elmenéssel.
Én mindig úgy vezetem be, ha jön valaki vigyázni rájuk, hogy milyen jó lesz, hogy jön xy, fog veletek sokat játszani, .... megkérdem, hogy jó lesz-e, és aztán amikor már örülnek, hogy jön, akkor mondom, és anya elmegy közben, de csak rövid időre, utána jön haza. Elköszönés pedig nincs direktbe. Előtte elmagyarázom, hogy el fogok menni, de akkor még vagyok kicsit, amíg belelendülnek a játékba, aztán lelépek.
Nem ragozom tovább.

Megyek, mert az edények (a férjem meggyőződésével ellentétben) nem mosogatódnak el maguktól.

Szép napot nektek.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Mi még mindig nem vagyunk 100 %-osan gyógyultak, de jobb.

Betegeknek jobbulást!!!!!

Meme!
Én is szeretnék kérni egy horoszkópot.
2005.10.20. 23:11 és 23:13

Köszönöm.

Kata

Kép
kateduo

Brigi!

De jó, hogy picit dolgozni fogsz, tényleg felüdülés... Nagyon jó ez a könyv, mi a címe? Én a rajzolni nem tudók táborát gyarapítom.

Kata

Kép
kateduo

Kata!

Az még nyári vagy már téli időszámítás volt? Hú, kellene, mert pont határon vagytok.
Amúgy én is 10.20-ra voltam kiírva... :wink:

Meme
szinta

Köszi a cipöméretet. Egy jó kis Clarks cipöt láttam a babaszobán, de csak UK7,5 volt, az meg kicsi nekünk. Ezért kérdeztem. Szerintem olyan 16-os most a belsö cipöhosszuk, de körberajzolom ma a lábukat. 8)

Jobbulást Annának! Nem kente bele a taknyot a szemébe? Attól könnyen kapnak kötöhártya gyulladást. :(

Szerdán jön haza a párom, akkor beszélek vele hordozó ügyben, és írok. 8)

Amik a GPS-re kerülnek térképek azokat is Te rajzolod? Nem is tudtam, hogy ilyenekkel foglalkozol! A párom nagy térkép mumus, a túrázásnál Ö kezeli mindig a térképet GPS-sel, és jelenti, ha olyan utakat találtunk amik nem jól vannak a térképen. :D

Cat
Kép
cateye

Cat!

Nekünk éppen 7.5-es a lábunk clarks-ban. Sport cipőben már simán 8-as.
:lol:

Most kaptam meg a barátnőm szülinapi buliján készült fotókat. Kettőt felteszek,amikor még laza volt a buli, mert a picik is ott voltak... :lol:

Kép Zsombi és Apa

Kép Zsófi és Én

Meme
szinta

Cat,
nem tudom mit kent bele a szemébe, de nem túl szép.. :?

Brigi,
merre van az a Gyadai rét?

Ditkéék fent vannak Pesten, találkoztunk ma az Állatkertnél, de már nem volt nyitva, így sétáltunk egyet a Városligetben. Nagyon aranyosak voltak a lányok, találtunk egy jó kis játszót, ott elvoltak, mint a befőtt. Sajna csak telefonnal tudtam képet csinálni, és bár jókat szokott, nagyon rájuk sütött a nap, így elég rosszul sikerült. Ráadásul akkor jutott eszünkbe, mikor én már indulóban voltam haza, mert nagyon benyűgösödtek a lányok, így mint a képen is látszik, az enyémek bőgnek, Cseni meg Pepe pedig próbálják őket mini kulcstartó tigrissel vígasztalni. :lol: :lol:

Kép

Kép

Így csak kb. egy órát tudtunk beszélgetni Ditkével, de az jó volt. :D És ha szabad ilyet mondani (csendben), Ditke még csinosabb élőben, mint a képeken. És még az ura is egész jól bírta a gyereksereget. :wink:

Kép
baba888

Meme!

Mi is kérhetünk egy horoszkopot?
Lilla: 2004 08 11 15.16.
Dorina 2004 08 11 15. 17.

Köszi Rita
bellissima75

Rita!

Oroszlán a horoszkóp jegyük és Nyilas az ascendensük.

Meme
szinta

Meme!

Most legalább a névhez kép is tartozik... :D Nem tudom miért, de barna hajúnak képzeltelek...:D

Nyári időszámítás volt....Onnan emlékszem, hogy még a PIC-en voltak, amikor óra átállítás volt és azon gondolkodtam, hogy akkor hogyan fognak etetni????

Az enyémet is meg tudod mondani? 1974.09.01 ha nem gond..... vagy már nagyon öreg vagyok???? 8)

Kata

Kép
kateduo

Kata!

Akkor, ha nyári időszámítás volt, akkor fiacskáid: Mérleg a csillagjegyük, az ascendensük pedig Rák. ( de nagyon közel van az oroszlán, valamennyire hatást gyakorolhat már...)

Tiedet is szívesen megmondom, csak az időpont is kellene.

Meggyógyultatok?

Meme
szinta

Meme!

Az én kölkeimnek is megírod a horoszkopját:
Dávid 1997. 02. 25. 10óra 55perc
Olivér 2005. 05. 02. 11óra 3perc
Marcell 2005. 05. 02. 11óra 4perc
Benjámin 2005. 05. 02. 11óra 5perc 8)

Kösz!
Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok lányok és Kiliman!:-)
Megszeretném kérdezni, hogy sikerült-e betárazni szandálból (és főleg Cat, mint szakértő )a dr.Punto Rosso szandikról mi a véleményetek?

Ilduci
Kép[/url]
Kép[/url]
mutyi

Edit!

Dávid: Halak horoszkóp- Ikrek ascendens
A picik: Bika horoszkóp- Oroszlán ascendes-el! Húúúúú, :wink:

Ilduci!

Nem ismerem ezt a márkát. De, ha minden igaz, mi Asso mellett döntunk. Bár, ez is jópofa, mert az Asso talpa ugyanaz, mint a Maus-é meg a táncsicsé. S, szerintem egy szandinak a talprész a lelke. ( jó, a sarka is.)

Meme
szinta

[quote="mutyi"]S írta:mutyiziasztok lányok és Kiliman!:-)
Megszeretném kérdezni, hogy sikerült-e betárazni szandálból (és főleg Cat, mint szakértő )a dr.Punto Rosso szandikról mi a véleményetek?

Ilduci :)
Tudsz ilyet jó áron szerezni? :lol: :lol: Nagyon kis pofásak, tudnék tőlük rendelni. Klassz av talpuk, és motorozni való cipőcskéjük is van. :P Árakat tudsz nagyjából?

Edit :)
Nem semmi a 3 fiú horoszkópja! :shock: :shock: Már tudom miért vagy kimerült néha. :lol: :lol:

Cat
Kép
cateye

Kibuktatnak a csajok. :roll: :roll: :roll: Egész nap nyüszítettek. Egész kicsi korukban sem akartak ennyire velem lenni! Pedig már nem lázasak, viszont úgy viselkednek, mint akik vissza akarnak bújni. Lépni nem lehet tőlük. Már teljesen kivagyok, pedig anyu is itt van segíteni.
Tegnap elvittük őket orvoshoz. Vírus, csak akkor kell valamit szedni, ha szövődménye lesz. Persze orrcsepp, c-vit kell.

Cat :)
Nem vagyok térképész. Csak speciális esetekben rajzolok térképet. Ezt a munkát a régi munkahelyemen kezdtem el még sok éve. Vác turisztikai információs hálózatának terve, benne a táblák konkrét terveivel (faszerkezet, minden) és a rávalóval (információs tábla, térkép, stb.), túraútvonal tervezéssel, ilyesmi. Sztem érdekes munka, sokat jártunk fel a Naszályra is. De én csak a már kész topográfiai térképre rajzolok rá útvonalakat, meg jeleket. Teljesen helyi megbízás, a város fogja kitenni a táblákat, meg a térképet is ők nyomtatják.

A Gyadai rét a váci Naszály mögötti hosszú, zárt völgy. Középen patakkal, de abban sztem az idén nem sok víz van. Néhány éve csináltak piknikezőhelyet az egyetemisták azt hiszem, de én nem jártam arra azóta. Fel lehet menni a Naszályra is, de nagyon meredek. Az erdő is nagyon szép ott.

Jó lehetett élőben találkozni Ditkével. Én is nagyon kíváncsi vagyok rá is, meg a lányokra is.

Meme = házi asztrológus :)
JÓk a képek. Remélem, ha legközelebb megyünk apátok is otthon lesz.
ÉN is kíváncsi lennék a horoszkójukra. 2005 május 6. 8.58 és 8.59. Első Borka, második Réka.
Egyébként mennyire nagy a szórás aszcendensben? Anyu csak azt tudja, hogy háromkor születtem. Kb.

Kata :)
A könyvnek prózaian Rajzoljuk a címe. :lol: :lol: :lol: Piros a borítója és egy cica rajzolásának a menete van az elején. Én egyébkétn azért örültem meg neki, mert sokmindent le tudok rajzolni, de az állatokkal hadilábon állok.
Ha nem találod meg a könyvet, akkor ha leírod milyen állatokra vágysz, átküldöm emilben. Sztem nagyjából minden benne van állatkerti és háziállatban is.

Na megyek, mert megy az ajázás.

Jó éjt nektek.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Cat!
Megnézted a honlapjukat?
Kiváltottuk a vállalkozóit és ráálltam a cipőkre!:-)
Piacozás és internetes eladás részen.
Tudok szerezni, csak az a gond, hogy sorokat lehet csak venni és egyenlőre vacilálok, hogy melyik legyen a kezdő, "próba" darab... :roll:
olyan 2800-3600-ig lennének az árak...
megnéztem élőben a nagykerben, nagyon fain cipők, mind lúdtalp betétes és bőr a felsőrésze.nemtom.... :roll:
próbálok még nézelődni másféle cipőket is, de vagy nagyon drága, vagy gagyi.. :oops:

Ilduci
Kép[/url]
Kép[/url]
mutyi

sziasztok!

Hazajöttünk, tök jó volt kicsit kimozdulni :)
Persze Apa már elhúzott ügyelni, de legalább 2 napot együtt voltunk.
Találkoztunk Babával, de persze a fényképezőt bent felejtettem a kocsiban, így nem csináltunk közös képet, bár látom Baba a mobilosat feltette :) A lányok nagyon élvezték, még ma is emlegettlk a "kicsi babákat" :) És olyan aranyosak voltak, ha sírtak, odaadták a játékukat, hogy megvigasztalják őket :)
(Baba, köszi a bókot :oops: )

Másnap azért elmentünk az állatkertbe, az állatsimogató volt a sláger :)

Brigi!

Nekem is örülnek a csajok, ha mondom, hogy majd jön nagymama, nagyapa, vagy valamelyik barátnőm, várják, de valahogy kiszúrják, hogy mikor jön azért, hogy vigyázzon rájuk és mikor csak játszani. Rendszeresen telefonálnak nekik, várják, hogy menjünk hozzájuk. Ha rájönnek, hogy nem megyek el, onnantól kezdve nincs gond, nem foglalkoznak velem. De ha tudják, hogy menni fogok akkor Csenge kapaszkodik belém, nem enged.
Próbálom idegenekhez szoktatni őket, heti egyszer megint elkezdtünk angolra járni, heti egyszer meg nálunk van zenebölcsi, sok új anyukával találkoztak, meg a tanárnénikkel is, de Csengének ez nem használ. Itt Debrecenben nincs olyan bébiszitter-hálózat mint Pesten, ha az újsághírdetéseket nézem csupa egyetemista, aki közelről nem nagyon látott gyereket, folyton kifogásaik vannak, hogy szünetekben hazautaznak, télen-nyáron vizsgaidőszak van, máskor meg zh, szóval én ilyennel nem tudok mit kezdeni. Egyik barátnőmnek sincs bébiszittere, itt nem nagyon szokás, megoldja a nagymama. Mikor kérdeztem az egyik hirdetést ahol bébiszittereket közvetítenek ki, kiderült, hogy bőven van még középiskolás is köztük, na olyanra pláne nem bíznám a két gyereket. Még a hármasikres ismerősömnek sem volt bébiszittere, barátnők, szülők segítenek. szóval ez itt "faluhelyt " nem megy olyan könnyen :(
Cat feltett egy oldalt régen ahonnan ő szerezte a bébicsőszüket, de egyetlen debreceni sem volt közte. Még Szerbiába vagy akár Alaszkába is előbb találnék egyet...
Ditrektbe azért köszönök el, mert már olvasgattam könyveket, azt írják, hogy gyorsan, röviden, de szólni kell ha elmegyünk, mert különben ha magától jön rá, hogy nem vagyok ott az még rosszabb.
Azért köszi a tippet, majd még próbálkozom...

Mennem kell vacsiztatni.

Ditke
ditke62

Brigi!

:lol: :lol: :lol: A házi asztrológus válaszol. Lányaid: Bika csillag jegyűek és az ascendens pedig Rák.
Nagyon jó az ascendensük!
3 óra hosszánként változik az ascendens. A kb jó lesz. Irjál nekem dátumot!
Látod? Csak hiányolni kellett az " anyásságot" a csajoknál.

Lassan kezdem azt gondolni, hogy ez az oldal valami mágikus erővel bír. Ugyanis, ha panaszkodunk valamire, az utána megszűnik, ha hiányolunk valamit, hirtelen előjön.
:lol: :lol: :lol:

Ezért gyorsan le is írom, hogy Zsófi lányom 3 napja nagyon nyafka.

Meme
szinta

Meme!

Most már én is kicsit jobban belemélyedek a horoszkópba...., köszi az infót. A saját szül.időm is csak kb. Majd megkérdezem anyumat, hogy mikor is. Én csak azt tudom, hogy este.
Ja, holnaptól már tuti jó napod lesz!!!!

Brigi!

Köszi, megnézem a könyvet, hátha létezik nem csak könyvtárban... :D
Még nem gyógyultunk meg teljesen...., főleg én nem. Már minden lassabban megy öreg fejjel...., nem is tudom ki kérdezte....

Cipő: Tegnap végre vettünk ASso cipőt, elég húzós, 7500,- Ft/ db. Képzeljétek, olyan boldogan jöttem ki a boltból, hogy szerintem akkor sem örülök ennyire, ha magamnak veszek valamit. Olyan furi, hogy tök drága, meg tudom, hogy milyen hamar kinövik, mégsem sajnáltam érte a pénzt. Érdekes ez az érzés is.
Most már csak egy nyitott szandi kell, nem tudom milyen ez a dr. Punto Rosso, de az ára igen jól hangzk.

Ma voltunk gasztroenterologián, mert kiskorukban felmerült, hogy tejérzékenyek. (nehéz légzés+Gergőnek nagyon csúnya exémás bőr vastag koszmóval pluszban.) Most tejmentes gyógytápszerük van, de a háziorvos már nem akarja kedvezményesen felírni, ha nincs róla papír (gondolom, most jobban ellenőrzik őket). Ezért el kellett ide mennünk és ha teljesen meggyógyultak csinálnak egy tejterheléses vizsgálatot, egy délelőttöt bent kell töltenünk a kórházban, közben 3-szor egyre nagyobb adag tejet meginni. Nem is tudom.....De jó lenne tudni mi van...., úgy adnék nekik tejterméket is. Mondjuk nem vagyok tejpárti, annyi rosszat hallottam róla, bár én vedelem a tejet. 8) De a kölköknél kihagynám. Viszont sajtot, joghurtot, kefirt, tejfölt szívesen adnék nekik. Hát majd kiderül....

Jó éjszakát Mindenkinek!

Kata

Kép
kateduo

Hát nem hiszem, hogy ez esetben a könyveknek igaza van. Én is próbáltam, hogy szépen elköszönök, de akkor sokkal jobban nyüszögtek, mint amikor csak elmondom, hogy elmegyek és pár perccel később, amikor már nem ez a téma, lelépek. Ahogy értelmeztem a beszoktatásoknál is így csinálják, nem? Óvónéni jelez, hogy anyuka most tessék eltűnni. A gyerek már tudja, hogy el fogsz menni és otthagyod, de nem kell felhívni rá a figyelmet. Nálunk bejött. De persze nekem könnyű. Én nem anyás gyerekek anyja vagyok. :wink:

A bébiszitterek itt a nagy városban is főleg egyetemisták, középiskolások, de ettől még érhetnek a gyerekekhez, akár sokkal jobban, mint némely anyuka (pl. én :oops: ). De nem akarlak meggyőzni, csak azt mondom, hogy te magad nem találsz megfelelő pótmamát (mert olyan jó senki nem lesz, mint te (ami persze igaz), viszont a gyerekek ezt érzik rajtad).

Köszi! Aranyos vagy, hogy megnéztél minket is. Én 1973. 10. 20. 03.
Miért olyan jó a rák a bakkal? vagy csak a rák magában jó? Ennek utána kell néznem. Én ugye mérleg vagyok, sztem eléggé, de majd meglátjuk az aszcendenst. :lol:

Na jó éjszakát.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Visszajöttem, itt vannak a csajok meg a kecskék :)

Kép

Kép

Kép

Ja, ha valakinek akad ilyesmi katicás sapija mint ami Pepén van, akkor vevő lennék rá, Csenge is szeretne ilyet :) Vagy ha valaki talál turiban akkor is :wink:

Meme!

Köszönöm a csajok horoszkópját, mindjárt keresek valami horoszkópos oldalt ahol leírják mit is jelent :oops:
mit "házi asztrológus", engem is megnéznél? 1978.04.02. kb. délután 2 óra (talán 14:05, de ez nem tuti), átaludta anyukám :lol: No meg újra is élesztettek, nem tudom melyik születésem számít :lol:
Remélem működik az oldal panasz-felvétel - és megoldó képessége, mert akkor Neked is jobb napod lesz honap, meg Csenge sem fog sírni míg angolra megyek :lol:

Brigi!

Á, nincsenek nagy elvárásaim a bébicsőszt illetően: legyen egy tucat testvére, akiket szinte ő nevelt, másik tucat gyereke minimum ikrekkel és hármasikrekkel, legyen profi sebellátásban, lázcsillapításban, versmondásban, éneklésben, öltöztetésben és hisztikezelésben... :lol:
Mondjuk középiskolás nálam eleve kizárva, valahogy nem tudom elhinni, hogy 16-17 évesen valóban oda tud figyelni két kisgyerekre. Pláne mikor kisebbek voltak. Egyetemista már nagyjából oké lenne, de akiket itt felhívtam, mind közölték, hogy kivéve vizsgaidőszakban, zh-íráskor, sieléskor, nyaraláskor, ha szerelmes vagyok... A barátnőmön látom, aki gyakran jön, de nincs gyereke, hogy mennyire sokat jelent a tapasztalat. Ő is segítene, de néha fogom a fejem az elméletein, meg hogy mennyire nem tud olyan dolgokat, ami nekem természetes. És persze így visszagondolva én sem tudtam míg nem volt gyerekem. Szóval én olyat szeretnék, aki mondjuk sokgyerekes anyuka, gyerekek iskolában-ovodában, neki meg nincs munkahelye és vigyázna az enyémekre. De ilyen nincs :( volt egy nyugdíjas bölcsödei gondozónéni, de ő csak úgy vállalta volna, ha házhoz viszem a gyerekeket, mert ő nem jön, mert már nem bír utazni. Na akkor hogy a fenébe bírna játszótérre menni, vagy egyszerűen csak utánairamodni a gyereknek ha magára akarja rántani a könyvespolcot? Nem beszélve arról, hogy szerintem az itthoni környezet mégiscsak jobb lenne, mint idegen nénivel idegen lakásban maradni. De ennek, hogy kerestem már egy éve, lehet, hogy azóta tömegesen jelentkeznének a jobbnál jobb felvigyázók? :wink:
Ezt az eltűnést ki fogom holnap próbálni, bár mikor itthon vagyok, gyakorlatilag ugyanez történik, egyszerűen elvannak nagyival én meg feljövök tanulni, egy ideig nincs is gond, de aztán eszébe jutok és ordítva kiabál hogy "Anya hol van?" és akkor felküldik, megnézi, hogy megvagyok, megölelget, aztán megy szépen vissza játszani. Egyszer-kétszer még eljátsza ugyanezt, aztán nyugszik meg, hogy akkor tényleg nem hagytam itt.
Egyébként ahogy nőnek már a nagyszülők is jobban elvannak velük, megmondják mit akarnak és nem a sírást kell kitalálni - ez már irtó nagy segítség nekik. El lehet menni játszótérre, nem kell folyton fogni akezüket, elvanank megukban - szóval úgy látom, hogy mindenki kezd megérni a feladatra :)

Nem értem miért gondolod, hogy nem értesz a gyerekhez, szerintem pl. sokkal ügyesebben csinálod mint én :wink:

Kata!

Ha vezsek a ygerkőcöknek valamit, akár ruhát, játékot, vagy bármit, én is ezt érzem, mint Te. Százszor jobban örülök, hogy csini ruhában lesznek, mint a magaménak :)
Remélem nem lesz tejérzékenység :)
Nálunk a csajok imádják a tejet meg az összes tejterméket szerencsére.

Cipő:
nekünk még egy szandink sincs, szóval ha gyorsan lehet rendelni , akkor minket is érdekelhet, jövő hétre terveztem a bevásárlást.

Ditke
ditke62

Meme,
nekünk is lécci! Megnéztük nekik, amikor születtek, de már elfelejtettem. :oops:
2006.07.19-én, 8.47, 8.48
én 1977.03.26-án, 0.30.
Köszi!

Brigi,
köszi! biztos megnézzük majd, ha meglesznek a hátihordik :wink: , mert ott még nem jártunk.

Úgy néz ki, Annának mégsem kötőhártya gyulladása van. Ma reggelre az egész arca kiütéses lett, felhívtam a szemészt, azt mondta mutassam meg a gyerekorvosnak. Kihívtam, szerinte allergia, most Fenistil cseppet kap. :?

Kép
baba888

Ditke,
én 10 éves voltam, mikor a hugom született, és ez tök jó volt tapasztalatszerzésnek, a gimi után 2 évig szitterkedtem. Az első családnál mikor kezdtem, a kislány volt 8 hónapos, a kisfiú majdnem 3 éves és másfél évig voltam náluk reggeltől estig. :D Apuka dolgozott, anyuka tanfolyamot kezdett, s ha már ott vagyok, akkor intézte a dolgait, meg magát, fordász, kozmetikus, torna, stb. Aztán mikor már a sulit is elvégezte, addigra úgy megszokták a segítségemet, hogy kérték, maradjak.
A második helyen egy kislány volt, de ott csak délután kellett pár órát vigyázni rá.

Na, csak hogy ne a korból ítélj.. :wink: :D

Jó éjt!

Kép
baba888

Sziasztok!

Brigi!

Ez a 03, ugye, hajnali három?
Mert akkor : Mérleg- Szűz párosítás. Ez tényleg jó! De, ezt már első találkozásunkor láttam!!!!

Ditke!

Húú, nálad nem egyszerű. Mert nem tudom mikor is vezették be pontosan a nyári óra átállítást.... 1976-ban?
Mert ugye te Kos csillagjegyű vagy. Ha volt már nyári időszámítás akkor ez Oroszlánnal párosul. Ha nem, és 14-kor születtél , akkor szintén, de, amennyiben ez 14.05 akkor Szűz az ascendens.
Húúú, érhetően fogalmaztam?
A lényeg vagy Kos-Oroszlán, vagy Kos-Szűz. Kiderítem. Te pedig anyukádat kérdezd meg - ha emlékszik szegény-melyik a pontos?!
Újra élesztés???

Nővérem nek van egy nagyon jó könyve, gyermek asztrológiával foglalkozik. Nagyon jó. A címe nem ugrik be.
Abban jól be vannak mutatva a csillagjegyek szülöttjei. Elolvasása után jöttem rá, hogy Zsombikám inkább az ascendes-e tulajdonságait hordozza, s aként próbálom kezelni őt. Hatásosnak látszik.

Utána nézek én is....

Az éjjel mindegyik lurkónál 1-1 fennt voltam, aztán most, nem vagyok a top-on.
:wink:
A sapkánál a katica, a fazon, vagy mindkettő fontos? Nekünk van hasonló.

Baba!

A csajok: Rák-Szűz párosítás. Ez tök jó!
Te: Kos-Nyilas! Ez sem rossz.... :wink:

Jobbulást Annának!

Az alergia nálam is tombol, hiába 1 hónappal előbb virágzik minden.
A hangom olyan, mintha "megreszeltük" volna. A többi tünet enyhe, de szedem a gyógyszert.
De, végre találtam a környékben egy megbízható homeopátiás doki-t, remélem hatásos lesz nálam is a kúrája.

Ilduci!

Szandi bennünket is érdekelne.

Meme
szinta

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?