Új privát üzeneted érkezett!

Geli.Kattic- Ha minden igaz jövő szombaton már ott leszek Kecskeméten.De sajnos még e hónap nem tudunk talizni,mert még lesz egy vizsgám,amire tanulnom kell és azt Pesten kell letennem.Igyhát csak Májusban talizhatunk,nem szeretném az utolsó percen elszúrni a dolgot.Most keményen neki kell állni. :oops:

Erszényes- Már nem szomorkodok,nincs időm rá. :lol: Rengeteget tanulok,és csütörtökön remélem sikerül letennem a legnehezebbet Csikba.Aztán Attila jönne értem pénteken,ha minden igaz,és szombaton indulnánk is vissza,mert születésnapi zsurja lenne.Aztán meg föl kell mennem Pestre,a másik tantárgyból vizsgázni,mert a köcsög tanár nem engedi,hogy más levizsgáztasson,nagyon ragaszkodik ahoz,h.ő személyesen.Hát ez van.És sajna ő pesti.Nem tudom,h.fogom megoldnai az oda utat,főleg,h.Attila dolgozik,én meg egyedül nem emrek fölvezetni odáig.Nem tudom,de valahogy csak sikerül,remélem.Már várom nagyon,h.túllegyek mindenen.

Egyébként minden rendben van a picivel.Él és virul.Rengeteget mozog. 8)

A tegnap meglátogattam a barátnőm picijét,nagyon helyes kis csöpség.Fura,h.van babája.Majd nekem is a sajátom az lesz. :lol:

Nem volt időm végigolvasni,amiket irtatok,remélem nem maradtam le semmiről,mert éppen kutyafuttába irok most is.

Hajni-veletek is minden ok?

Puszi nektek és hamrosan jelentkezek ujra. :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Kazi, köszi, aranyos vagy, Miri szupermodell ahogy pózol a bicaján! Nagyon csecse bicaj,ahogy Hanna mondaná :D ! Azért kérdeztelek,mert gondoltam,h értetek hozzá! A szomszéd kiscsaj, okt.-ben volt 2éves, és úgy tekeri az ilyen bicaját, h csak na!

Don,megkaptam püt!

Bea, sztem igen, de biztosat nem állíthatok,majd leskelődöm....

Kép
seriff

Sziasztok!

Erszényes remélem hamar kibujnak azok a fogak.

Kazi annyira aranyos a csajod azon a bicón.Az a bicikli pedig haláli.Nagyon tetszik! :D

Nyhk nekem is a Jóbarátokból a bicaj jutott egyből az eszembe. :lol: Te is szereted a sorozatot.Mi Zsoltival egyszerűen nem tudjuk megunni.Huszadjára is képesek vagyunk hatalmasat nevetni ugyanazon a poénokon. :D

Cukker én el merek menni terhesen.Ha mértékkel megyek,sztem semmit nem ártok vele.Amúgy sem szeretnék csokibarna lenni,csak kéne valami halovány színecske. :wink:

Donoé nekem a szemem körül állandóan sötét karikák vannak.Ha pedig fáradt vagyok akkor úgy nézek ki mint akinek jól bemostak. :? Én sajna nem tudom semmivel sem eltüntetni,anyukáméknál ez családi vonás.A testvéreinek,neki és az anyukájának is ilyen volt a szeme.Marad a púder ha már nagyon gáz.Régebben zavart nagyon,smink nálkül még a wc-re sem mentem,de mióta Lilla megszületett már valahogy nem érdekel.Mondjuk se időm se energiám nem lenne állandóan pepecselni. :shock: :wink:

Timcike kitartás a vizsgákhoz. :wink:

Ser majd mi is lesünk... :wink:

KépKép
KépKép
sbea

szisztok lányok))volna egy kérdésem :D március 15e utcán lakom hova tartozom terhesgondozás ügyileg?
mona0630

Mona én így sajna nem tudom,de ha bemész vagy betelefonálsz a védőnökhöz,akkor ott megmondják.

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Roz,
járt ma délután Tibor az Auchanban? Képzeld el, láttam egy hercegnős széldzsekit, rögtön eszembe jutottál, majd ahogy a sor elejére néztem, egy tök ugyanolyan pasi robogott el, mint Tibor, de azért nem lennék benne biztos, hogy ő volt. Csak olyan érdekes volt...

Ma telefonáltam a Madarászba, megvan Lili tej meg tojás eredménye, és mind a kettő negatív, az össz IgE még nincs. Hát én ezt nagyon nem értem. Olyan erős hasmenése van (volt) a joghurttól, hogy az rémes volt, a biorezonancia két hónapja kimutatta a tejet elég erősen, a vér meg negatív. Vagy ez alatt a két hónap alatt kinőtte??????? Na mindegy, csak tudnám, hogy akkor mitől van az a rengeteg ekcémás folt a kezén meg a lábán.... Május 8-ra kaptunk csak kontroll időpontot.

Nana,
úgyhogy szerintem mielőtt nagyon elkezded Botit "diétáztatni", lehet, hogy érdemes lenne utánajárni ennek a tejallergia dolognak.

Kazi, Cukker, Bea
a munkahelyem nem véletlen ilyen rendes. A T-Comnál dologzom, ott minden munkajogilag szabályosan zajlik, ez néha előny, néha nem. Ha a gyerekem még nincs 3 éves, kénytelen visszavenni, ha terhesen megyek vissza, ki sem rúghat, szóval..., minden szabályos, teljes fizetéssel be vagyunk jelentve, ezek jók.
A hátrány meg annyi, hogy pl. a szabadság az annyi, amennyi jár, az is szabályosan mindig ki van írva..., nem tudnak nekem 2005-re visszadátumozni 8 nap szabit, hogy ne kelljen visszamennem... Ezt a kis helyeken megteszik. Kazi, Mirabel már elmúlt 3, mikor felmondtak neked?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok!

Nyhk,Sbea:
nem szoktam nézni a jóbarátokat,a bicót se tudom milyen benne :roll:

Lina:
Nem töltötte be a 3-mat,de nem kirúgtak,hanem lejárt a munkaszerződésem(határozott idejű volt)és nem hosszabították meg.sajnos ezt megteheti :( :evil:
kazi

Kazi,
ja így akkor persze.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, sztem nem ennyi idő alatt nem lehet kinőni...AZ ekcémás foltok nem csak allergia tünetei lehetnek, genetikai hajlam, stb...miatt is lehet atopias a bőre-sajnos. Azért kíváncsian várom,h mit mondanak a kontrollon!

Kép
seriff

Sbea!

Nekem nem csak sötétek a szemeim,hanem be vannak esve is.Ezért még sötétebbnek látszik :cry:

Roz!

Nagyon klassz aszalógépet láttam a Malomban,az Euronics-ban.Rögtön eszembe jutottál.9.000.- hauser,5 tálcás,ventillátoros,elfogadható az ára is.

Nyhk!

Le kellett törölnöm ma a skype-ot,valamiért fagyasztotta a gépet.Megpróbálom máshol letölteni,s ott leszek. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Jön ma valaki Aprók táncára ma?Mi ott leszünk Annával,remélem jön más is.
Most csak ennyi,majd visszaolvasok,és írok.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kattic,

Nándinak nagyon sok boldog szülinapot!!!!!!!

Kép

Kép
nyhk

Kattic,
sok boldog szülinapot kívánunk mi is Nándinak!!!

Seriff,
allergiaügyben már nem tudom mit gondoljak. Mennyire tuti ez a vérből kimutatás? Tudom, hogy hivatalos helyeken ezt fogadják el, de szakmailag is ez a legmegbízhatóbb? Mindegy, azért a kontroll előtt felíratok jó sok tápit, nehogy utána ne kaphassuk 90%-ra :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sbea azért köszi a segitséget :)
mona0630

Kattic!

Nagyon Sok Boldog 1. Születésnapot kívánunk Nándinak! :D
Vendég

Lina, az a helyzet,h én a hagyományos orvoslás híve vagyok, és inkább hiszek a vérvizsgálatnak,mint a biorezonanciásnak, de ez csak az én véleményem....(megjegyzem abszolút nem vagyok benne biztos, h az a tuti,és a másik ne lenne jó).

Kattic, Boldgo Szülianpot Nándinak! Mit kapott?Hogy fogadta?

Kép
seriff

Seriff,
ok, én a szakmaira azt értettem, hogy pl. hallottam már olyat, hogy vérvizsgálat nem, de bőrteszt kimutatta az allergiát. Szóval csak arra lennék kíváncsi, hogy elég megbízható-e ez a vérből kimutatás. Na meg, hogy mit tudnak kimutatni vérből, mert nekem ez kicsit érdekes volt, hogy nézzünk tejet, tojást, aztán majd menjünk kontrollra. Miért nem lehet megnézni több mindent, ha már egyszer vért vesznek egy ilyen kis törpétől. Na mindegy, én nem vagyok orvos, fogalmam sincs mit lehet, és mit nem, csak valahogy ahány ember, ahány orvosnál jár, annyifélét állapítanak meg, nem látok egységes gyakorlatot.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, nem tudom, ennyire nem értek én hozzá...de most tej és tojásmentes allergia mellett is vannak a foltok Lili kezén?Ha nem evett joghurtot, de mondjuk sajtot igen,akkor is ment a hasa?
Mondjuk ezeket biztos megkérdezgették,meg nálam szakavatottabbak.

Kép
seriff

Ja,és az,h ez az egész gyermekkorban hogy van, ráadásul ilyen kicsi gyerekeknél, tényleg nem tudom.
Felnőttnél nem feltétlen van eltérés a véreredményekben(nekem sem volt anno, a 4+ parlagfű és háziporatka allergiámnál).

Kép
seriff

Seriff,
a joghurtnál tovább nem nagyon jutottunk, párszor evett túrót, meg néha reszelt sajtot. Majd a kontrollon kiderül úgyis, hogy mi lesz. Végül is pont fél éve nem kap tejterméket, anno a házidoki is azt mondta, hogy fél évig hagyjuk ki, utána majd újra megpróbáljuk, hátha addigra már nem okoz gondot. Lehet, hogy eljött ez az idő...legalábbis remélem.
Abszolút nincs tapasztalatom allergia ügyben, sem az én, sem a férjem családjában nincs senki, aki bármilyen allergiában szenvedne, hogy Lili honnan szedte, ha szedte egyátalán... [size=9](postás...na jó, csak vicceltem :D )[/size]

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kattic, Boldog 1.születésnapot kívánunk Nándinak! MIt kapott? Volt buli? Összehozhatnánk egy randit a héten. MIt szóltok?
birolili

Kattic-Sok boldog születésnapot Nándinak!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Kattic:
Isten éltesse sokáig Nándit,egészségbe,boldogságba!!!!!!! :D
kazi

Kattic

Nagyon sok boldog szülinapot kívánok Nándinak! :)

Andi
Kép
cukkker

Isten eltessen Nandi sokaig!!!
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Mi a hejzet veletek csajok?Most,h.jó az idő sokat nem irtok ide... :lol: 8) :wink: Mindenki el van,mint a beföt.De jol is teszitek. :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Hazaértünk anyuéktól,úgyhogy gondoltam gyorsan bejelentkezek.Nagyon szupi volt otthon lenni egy hétig,most megint kicsit nehéz lesz visszaállni :( .Visszaolvasni nem igen tudtam még,majd próbálok,csak Lencike már harmadik napja lázas és kicsit nyűgi :cry: .

Kattic mégegyszer Nagyon Boldog Szülinapot Nándinak!Képeket várjuk!!

Mindenkinek szép vasárnap du. :) !

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a sok-sok jó kívánságot Nándi nevében!

Anyukámat is meghatottátok, mert most ismerkedik s nettel és megmutattam neki a babanet oldalt és mit látunk, mindenki Nándit köszönti!

Dettus
Neked külön köszönöm az sms-t, amit a napján küldtél!

Megtartottuk a szülinapi bulit a keresztelővel együtt és nagyon jól sikerült! A keresztelőt Nándi végigaludta. Azt se vette észre, hogy leöntötték vízzel, akkor ébredt fel,amikor jöttünk ki a templomból! És én még attól tartottam, hogy marad majd egy helybe? :D :D :D
Utána fényképezkedtünk és már várt minket a fincsi ebéd. 23-an voltunk, mindenki közeli családtag és 1-2 barát. Nándi annyira élvezte a dolgot, annyi újdonság vette körül. Élvezettel bontotta az ajándékait, mindent kipróbált. Kapott egy tanító beszélő asztal, azóta is azzal játszik! Nagyon tetszenek neki rajta az állathangok!

Teszek fel pár képet. A többit pár nap múlva megnézhetitek a www. nandilap.atw.hu címen.

Nem tudok választani és teszek fel bőven képet! Megpróbáltam kisebbre venni, hátha több kifér egy sorba. Íme:
Kép Megkereszteltek! Kép Anyuval! Kép Tüzijáték, ilyet még nem láttam! Kép Az egyik tortám! Kép Finom! Kép Ajándék bontás!

KépKép
kattic

Lina
Tök korekt a munkahelyed! Nem azt mondtad h nem vesznek vissza kisgyerekeseket? Ahhoz képest elég segítőkészek.
De szupi h jó lett az eredmény!

Erszényes
Nem volt nyügi Gyoi szerencsére, viszont most kezelhetettlen….
Szerdán valszeg megyek be Heténybe és akkor megkérdezem a tornát. Már jó volna valamit kezdeni magammal, mert lassan csak krumpliszsákot tudok magamrarántani.

Bea
Gratula a kispuncishoz!

Timci
Jó olvasni rólad! Egy kalappal csütörtökre! Léci ha patikában jársz, jussak eszedbe. Tudod az a méhpempős spray….

Hajni
Mi ez az aprók tánca? Néptánc? Hol? Mikor?

Katic
Nándinak nagyon sok boldog szülinapot így utólag is. Nagyon jók a képek! Kis úriember

Lecsapott rám is az allergia. Viszektek és folyik az orrom. Már most utálom, pedig télig tuti ez lesz. Érdekes, amíg terhes voltam nem volt semmi bajom, sőt még 1 éve sem. Na meg fogzom a lányommal együtt….már nagyon bölcs leszek a végén :lol:
Gyopi jól van, de eszméletlen rossz :roll:

Kép
Kép
Kép
thymi

Kattic,
utólag nagyon boldog születésnapot Nándinak! Nagyon komoly nagylegény lett a kisfiad!

Lina,
ez nagyon jó hír, hogy nem tejérzékeny Lili, gondolom nagyon örültök neki. Az ekcéma és a kaja között nincs összefüggés, nálunk is jellemző az ekcéma. Sokáig kevert krémmel kentük Marcit, de már kinőtte (kop-kop-kop). Sokáig nagyon csúnya volt a lábszára, az ujjai végei. Most már csak minden este szigorúan testápolózzuk, mert a száraz bőrön könnyebben kiújulhat.

Tök jó idő volt hétvégén, egész nap kint voltunk, itt voltak az uncsitesók is, öt gyerek rohangált, kiabált folyamatosan. Hát nem unatkoztunk. És hamarosan már hatan lesznek :lol: .

Lili,
mi a baj? Gyere mesélj, miért nincs kedved?
balim

Sziasztok!

Kattic
kicsit megkésve :oops: ...Boldogságos Első Szülinapot Nándinak!:)
Nagyon kis csini volt! :D

Balim
Hogy vagytok? Eszter meggyógyult?

Nyhk
Kerestem a korház előtti véreredményeinket, de nem találom. :( Ha lesz még időm, kutatok.
Mikor is mentek?

Lili
Ebay-es dolgokkal mizujs? :wink: :D

Seriff
Voltál azóta abban a turiban? 2 hete voltam én is. Tényleg szuper. Eddig a legjobb ahol voltam (mondjuk igen kicsi halmaz)
:lol:
Csacsogó Hanna?
Jaj még azt szeretném kérdezni, hogy ugye a babók fogacskái nőhetnek az általánostól eltérő sorrendben is? :shock:

Mi Szombaton bicikliztünk családilag, illetve ... csak VOLNA... :roll: :? mert mint kiderült Boti, csak úgy mint autózni, biciklizni is UTÁL! :cry: :shock: , végig üvöltött így a férjem vissza is fordult vele. :(

Danussal ketten azért tekertünk. :)

KépKép
KépKép
nana09

jaj..

Lina
Ez tényleg szuper jó hír. :)
Én ugyan nem értek hozzá...csak mint laikus kérdezem...nem lehet hogy csupán túl korán kezdett kapni tejtermékeket Lili? Azaz hogy nem allergiás volt rá, csak egyszerűen még éretlen?
Én Daninak 1 éves koráig semmilyen tejterméket nem adtam :roll:, bár nem tudom a jelen álláspont szerint mi a javasolt... :roll:, de Botinak sem fogok és ha nem lenne eleve esélyes az allergiára, akkor sem adnék. :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Végre végig olvastalak titeket.Nem jutottam gép közelbe,hívott Anna ki mindig a levegöre.

Kattic
Utólag Isten éltesse kis-nagy fiad elsö szülinapján,a keresztelöhöz is gratula.Hol volt a keresztelö?Vallás?
A majális az tök jó volt eddig minden évben.Pontosan nem tom neked leírni merre kell menni oda,majd Endrét megkérdem.Van bográcsgulyás,vattacukor,jégkrém,hurka kolbász,üdítö,sör,csoki,minden.Lovagoltatás,szekér is lesz,fellép a Csepregi Éva,Tavaly a Zoltán Erika volt,Tök jó volt.Lányom az elsö sorban csápolt.Minden ingyen van,annyit eszel iszol amibeleédfér.Ez a dolgozóknak van és családjának.Jó programok vannak.Van még ugráló vár meg sok játék.Egész napos program.
Talizhatunk,de csak ha neked már nem lesz zsúfolt a napod,majd írd már le mikor jóneked?Péntek délelött esetleg?

Bea
örülök hogy Lilla jól viseli a bucit a kezén,olyan édes.
Gratula a kislányhoz,csak egészséges legyen az a lényeg.

Geli
Szerencsére Endre mindenben kiveszi a részét,sokat segít.Eljön nálatok is az az idö amikor majd apázik,szokott fürdésnél vagy valami másnál segíteni?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Donoé
ha a férjed azt mondta úgy szeret ahogy vagy,akkor boldognakkellene lenned,a természet már csak ilyen.Én már belenyugodtam hogy a combom nagy,derekam vékony,majd leszek másmilyen is.Nem találok magamra farmert ,el vaok méretezve.

Lili
ahogy írásaid olvasgatom,én iskislányt érzek.Tesómnál és barátnömnél is megéreztem,a 3-dikat nem érzékelem nálad.Pihikézzél sokat,olyan jó neked,lesz megint kisbabád!

Kazi
Faja lehet a kis bicótok,remélem megmustrálhatjukmajd Annával.Már ö neki is megvan,de nem hajtja még a pedált,majd egyszer.

Lina
jó a munkahelyed,kár hogy kevés az ilyen.Sok melóhely naon nem gyerekpárti.Szerencsés vagy.Én sem panaszkodom.

Timci
kitartás,már nemsok van hátra,és hamarosan tökre boldog lehetsz,mert karjaidban foghatod a kis babádat.Ez eröt ad neked nem?Jól vaunk,és remélem minden ok veletek is.

Thymi
ez a tánc a Szórakaténusz játszóházban van.naon tutti volt.Most szombaton is lesz,fél 4-töl.Linzert is fognak sütni.Ez lesz az utolsó,majd szeptemberben újra lesz.Teszek majd fel képet.

Virág
örülök hogy összefutottunk,Anna jól érezte magát.

Erszényes
ti is jólvagytok?Randi a héten?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

a képek

Kép

Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

kattic: mi is utólag kívánunk nagyon boldog 1. születésnapot Nándinak!! :) nagyon szépek a képek! :wink: :lol:

Timci: drukkolok neked a vizsgához!!! Egy kalappal!! Pihizzél, egyél igyál, napozzál!! :wink: :lol: Várom már h hazagyere! :wink: :lol:

hajny: éééédi Anna a képeken!! Látom nagyon élvezte!!! :wink: :lol: :lol: Jó sokan voltak!! :)
Randi?? Hát hogyne. Csütörtökön megyünk be, akkor elmehetnénk oda amit beszéltünk! :wink: :lol:
Szerdán ha nem dolgozol kijöhetnétek Annával, thymit is átcsalom Gyopárral, lehetne egy minibabatali?! :wink: :lol:

thymi: zsák??? Ne viccelj már messze vagy te attól... de a tornát tényleg el kéne kezdeni, nincs mese, nekem is fogyni kéne... :roll: :?
Jajj allergia, ne is mondd, ez is az enyhe tél miatt van, sokan szenvednek tőle!! Jobbulást neked!! A fog miatt meg nem irigyellek... :roll:
Képzeld Janánál a fogzás miatt volt a nyügi, meg a hasmenés meg minden. Kibújt 2 örlőfoga is, mostmár 10 van neki! :wink: :lol:

Lina: tényleg szupi melóhelyed van, mondjuk én sem panaszkodhatom... :wink: :lol:

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Kattic nagyon édes Nándi a képeken és nagyon csini is volt!

Hajny Anna is nagyon drága,látszik,hogy tetszett neki :) .Bocs,hogy múltkor már nem reagáltam a sétára,de csak utólag olvastam,mivel már pénteken elmentünk haza.

Rájöttem,hogy ennyit nem tudok visszaolvasni,de a képeket megnézegettem,nagyon jók :D !

Még annyit,hogy megnézte ma Lencit a doki és szerencsére nem talált nála semmi komolyat.Viszont mindkét oldalon alul jön a rágófoga,de hogy ez ennyire megkínozza..... :cry: ,nem értem eddig nem volt ilyen gondunk a fogzással,bár ezek azért nyilván nehezebben törnek át,áááá majd csak elmúlik.A legrosszabb,hogy nem akar enni,persze azért a kukoricás rágcsi lecsúszik :twisted: .

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Kattic, nagyon szépek Nandis képek! Anyukával együtt! :)

Nana, én sajnálom, hogy nem tudok idén olyan hosszan biciklizni, de majd ha nagyobb lesz a tesó....
Ebay: hát, most gondolkozó állásponton vagyok....nem tudom melyik verzió lenne jó. Ilyen hülyeségeken agyalok éjszaka is....nem tudok aludni. Főleg most éjszaka alig aludtam. Kimegyek pisilni, és órák kellenek mire visszaalszom. :?

Balim, nem szeretnék senkit fárasztani magammal, azért nem írok sűrűbben.... olyan sokminden kavarog bennem, én ilyen vagyok agyalok állandóan..... magamat idegelem csak a hülyeségeimmel. Szval ez van. Sokminden változik bennem megint. Emlékszem, Zsófi várása alatt is rengeteg minden megváltoztott bennem. MOst is azt érzem, hogy lelkileg is készülnöm kell nagyon. Zsófi altatása már jobb, apa kezét is elfogadta, igaz, még bent ülök én is. De már ennek is örülök. Lassan csak apa fogja altatni. :) Érzem, hogy kezd leválni...a cici elhagyása, az, hoyg már nem rajtam alszik el....hiányzik. És ráadásul olyan türelmetlen vagyok vele.... :( nem eszik, csak kenyeret.... utálok főzni is. ( Nem panaszkodni szerettem volna, bocsánat mindenkitől)
Balim, meg tudod adni a tel. számodat priviben? Szeretnék Tőled vmit kérdezni. Köszönöm!

Na, majd még jövök, de most értelmeset nem tudok írni....

Hajni, szép Anna nagyon! Ott van háttérben Virág is? Jól láttam?
birolili

Sziasztok!

Hajni:
úgy volt,hogy mi is megyünk a táncra,de Miri nagyon fárat volt,inkább lefektettem :?
A bicót bizti kipróbálhatja Anna(remélem Miri is így gondolja :lol: ).
A linzersütést én nem ajánlom senkinek.Állítólag az összes náthás,koszoskezű gyerek is gyúrja a tésztát,éshát ugye nem azt kapjuk megsütve amit mi gyúrtunk...... :oops: :?
Amúgy örülök,hogy bejött nektek is :wink:
Én is kiszúrtam rögtön Virágot a képen :shock: :D
Édes Anna ahogy ropja :lol:

Lili:
Én is ugyan ilyen agyalós vagyok.Útálom magam érte,de nemtudok más lenni :?

Kattic:
Nándi nagyon aranyos a képeken,igazi nagyfiú :D
A tortája is nagyon klassz volt!
kazi

Donoé:
Nem írtam a krémmel kapcsolatban:Szóval én későbbfogom használni,mert még szoptatok és addig nem lehet.
Nemtudom mi az, hogy árkok?Nekem nagyon vékony a bőr a szemem alatt és fenn van az érhálózatom ezért tűnik karikásnak a szemem.Ez jobb lessz,ha a szoptatás abbamarad,mert ugye az vérbőséget okoz akárcsak a terhesség(akkor még sokkal durvább volt).
Most voltam egy szupi kozmetikában,ott is foglalkoznak ilyen esetekkel álítólag nagyon eredményesen.A csaj azt mondta lehet szopi alatt is kezelni,de sokkal jobb,ha utánna :? -szóval én várok!
kazi

Nana,
Ne töltsd az időt keresgéléssel, nem fontos. Csak kíváncsi voltam, de úgysem lehet összehasonlítani. Egyébként csütörtökön úgyis okosabba leszünk már.
Igaz nem engem kérdeztél, de Petrus fogai össze vissza nőnek. Először felül bújt ki egy, utána alul, majd felül alul. Így lett 4. Majd fent még kettő. Most van hat és közben fent az egyik oldalt a rágófognak két kis csücske már kint van, és jön a másik oldalon is. Alul meg még mindig csak kettő fogacska van. Az én kislányom ennél a sorrendnél döntött.

Hajni,
Én is hasonló formában vagyok elméretezve.

Kattic,
Szépek vagytok!!!!!!

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Hajni

Látom nagyon ropta Anna a táncot.

többiek
És, ha jól megnézitek a képet, Virág mellett ott ül Beni, Panka pedig táncol. :)

Sajnálom, hogy mi most lemaradunk a táncról, de majd szeptemberben megyünk mi is. Akkor már tuti tud Adri is ott szaladgálni. Amúgy egyre többet lépeget, tegnap pl 10 órakor jött rá, hogy ő tud tulajdonképpen menni is. Szaladgált oda-vissza.

Kattic

Szépek a képek. Nándi milyen nagyfiú már!

Lili

Pedig akkor se agyalj. :wink:

Erszényes, Hajni

Voltam az utcánkban ebben az új bababoltban. Akad néhány jó használt ruha, és van sok cipő. Új. Jó áron. Nem tudom, hogy miért voltak leárazva, nem kérdeztem, mert Adri nem nagyon tűrte a nézelődést, és egy baba is aludt bent. Nem akartam felébreszteni. Pelus nem sok van.

Ser

Hogy vagytok? Egy kicsit voltam Bence meccsén, aztán hazajöttem. Ezüstérmesek lettek, ügyesek voltak.

Nana

Nem tudom, hogy Adrival mi lesz a biciglin, mert én már nagyon várom, hogy tekerhessek vele. Mostanában még az autósülést sem díjazza. Nem egy egy helyben ülős fajta.
Tényleg, neked van jogsid? Soha nem mesélsz olyat, amiből az kiderülne. Vagy szoktál vezetni?

Most szombaton munkanap lesz? Suli lesz?

Andi
Kép
cukkker

Még ekcémára akartam írni, hogy nekem sokáig olyan volt az egyik ujjam a kezemen. Néha nagyon csúnya volt. Nem lehetett szabad kézzel mosogatnom. Ez akkor jött elő, mikor Bencével még gyesen voltam anno, és úgy egy éve elmúlt teljesen. Amúgy meg közben arra is rájöttem, hogy nem bírja a bőröm a Palmolive termékeket.

Andi
Kép
cukkker

Hát csajok,köszönöm a biztatást.Most beszéltem a tanárral,és szerdán megyek vizsgázni,minnél hamrabb annál jobb,nem?Kicsit félek,de tulleszek rajta.Délután 2 től lesz a vizsga,ami azt jelenti,h.magyar idő szerint déli 1 óra. :shock: Félek azért,de bizok magamban.Remélem sikerül. :oops:
A baba jol van,én nem igazán,mert mostanában nem igen egyezünk Attilával,a szokásos nemtörödömség... :cry: De mit számit.Túlélem ezt is.Nem tudom,h.ezek után visszamegyek-e a héten vagy sem.Ez eldöl. :roll:

Thymi-jó,h.szóltál,mert el is felejtettem... :oops: Viszek,ne aggodj.Remélem,h.kapok,nincs elfogyva,mint a multkor.Mindent megteszek,rendben? :wink:

Hajni-Anna nagyon helyes a képeken,látszik rajta,h.imád táncolni. :wink: Nagyon beleéli magát. :lol:

Puszi nektek és vigyázzatok a csöpségekre! :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Kedvcsinálónak érdemes megnézni a TV2-n április 21-én szombaton 11:15-kor a Babavilágot, amelyben Horváthné Vankó Magdolna ismerteti az okos baba program lényegét és egy gyakorló anyuka is nyilatkozik. A www.okosbaba.hu oldalon pedig a Fórumot jó olvasgatni, ahol gyakorló anyukák írnak tapasztalataikról, vitatják meg éppen aktuális kérdéseiket. Ezen kívül a cikkek is érdekesek még akkor is, ha valaki nem akarja végezni a programot.
A kecskeméti okos baba szeminárium időpontja: május 12. szombat 9-13 h.
Az új helyszín (nagyobb terem kellett a sok jelentkező miatt): 6000 Kecskemét, Klapka u. 4. (Cifra Palota mögött, a Cseh Pékség mellett, ahol kismamajóga szokott lenni).
Díj: 8000,- Ft/család. Család = férj, feleség, testvér, nagyszülő (ha a családban van több kisgyerekes szülő, akkor megoszthatók a költségek).
Korlátozott számban még van hely. Jelentkezéshez továbbra is név, telefonszám megadása szükséges és hányan jönnétek.

Kriszta
krisztavoros

Kattic!

Nagyon szépek a képek,gyönyörű a tortája is Nándinak!Gondolom élvezte az ajándék bontogatást! :lol:

Hajni!

Nektek is nagyon szépek a képeitek,aranyos pici lánykád,ahogy táncol! :lol: Az az igazság,hogy én magamnak is szeretnék tetszeni,nem csak a férjemnek. :lol:

Kazi!

Szupi kozmetikusra most nem igazán van keret,de nem bizti,hogy használna,mert eléggé be esettek a szemeim. :(

Az ekcémához.Nekem régebben ekcémát kapott a kezem a mosogatástól,s egy főorvos asszony írt fel egy krémet,ami pár nap alatt helyre hozta.Lehet,hogy nem minden fajtára jó,fel lehet íratni,de vény nélkül is kb.2-300.- a neve:
Ungventum ad manum
Vendég

Sziasztok!

Milyen jó szemeitek vannak!Valóban ott voltak Virágék,kicsit beszélgettünk is,már amennyire lehetett a zenétöl és a gyerektöl.

Kazi
tom hogy mindenki más gyúrását eszi,viszont a sütés alatt elpusztul a sok baci.Amúgy már ebben a jó idöben már talán nem vészesen naon betegek már. :) Vagy igen?Sajnos én most nem tok menni szombaton,viszont ha nem is eszi a gyerek azt a linzert,már az megéri amikor csak gyúrhatja,ütögeti.Velem szeret Anna sütni.Szoktál Mirával kotyvasztani ?Hisz gyurmázni is ügyesen gyurmázik.Szeptemberben majd megyünk együtt oké? :lol:

Dettus
sétálhatunk délutánonként is,3-kor elhozom Annát a böliböl,és estig ráérünk.Sajna ma dolgozom.Akár holnap?

Erszényes
mehetünk oda is csütkön,az faja lenne.
Sajnos szerdán Anna böliben lesz,a hétre már nem jó.Jövöhétre csinálhatunk ilyet,idöben szólok a böliben akkor.Csütkön hány óra felé mennénk?Jóóóóó lesssssz!

Timci
Attila itt,te ott,most a legfontosabb a vizsga,a baba,egy kis támogatást azért adhatna.Ne rágódj most miatta,ismerheted már milyen.Majd személyesen fogja kimutatni érzelmeit,négyszemközt,nem a telcsibe.Még pihen,mielött megszületik szerelmetek gyümölcse.Na,szépet írtam?Sok pasi ilyen,egyik percben megdöglik érted,majd a másikban kicsit magával isfoglalkozik.Ez van,ne csüggedj,szeret ö téged!Csak nem úgy mutatja ki mint ahogy te elvárod!Pusza

Donoé
kell hogy magunknak is tessünk,van amikor napokig tetszem,majd bele sem nézek a tükörbe,csak abba,amelyikben a fejem látom.Tényleg mernél kés alá is feküdni?Bátor vagy!Bár ha megtalálod a jó orvost,akkor oké.Az én böröm meg testem annyira érzékeny mindenre,hogy naon.Nem is kísérletezek,torna,diéta marad nekem,bár a cicimen kicsit változtatnék,meg a ........

Cuki
amilyen nagy hévvel vártam a nyitást,úgy el is maradtam.De ma leteszem Annát,és benézek.Mindig velem volt,vele meg nemlehet úgy szétnézni.Bemegyek.Meg szoli is kell ma.

Lili
én is ilyen agyalós voltam,nem mintha most nem.Szerintem mi nök többsége .Jól felidegesítem magam,a semmiért.Soxor mesélem Endrének,és egy jót röhög.Gyigya vaok,ez van.Az jó ha már nem naon kellesz az alváshoz,haladás.

Nyhk
elfogadtad te is?Örököltemezt a nagy combikát!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ser
sygék hogy vannak?Ott is nemsokára két éves Leona.Ti is jól vagytok?Hinta kipróbálva már?

Kob,Sam,ök hogy vannak?

Ennn
nem tom olvasolminket?Hogy vagytok?

Manócska
de el vagy tünve te is!Hogy vagytok?Már nincs sok hátra neked sem.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni-pü ment neked. :wink:
Holnap lesz a nagy nap.Szoritsatok! :oops: 1 től... :roll: remélem sikerülni fog.
Puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok azért írok hozzátok mmert hamarosan Tiszakécskére költözünk, és ép nőgyogyászt keresek agusztus elején fogok szülni,
és egy megbizható dokit keresek,
Tudtok nekem segíteni?
Mária
mirjam

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?