Sziasztok!
Milyen jó szemeitek vannak!Valóban ott voltak Virágék,kicsit beszélgettünk is,már amennyire lehetett a zenétöl és a gyerektöl.
Kazi
tom hogy mindenki más gyúrását eszi,viszont a sütés alatt elpusztul a sok baci.Amúgy már ebben a jó idöben már talán nem vészesen naon betegek már.
Vagy igen?Sajnos én most nem tok menni szombaton,viszont ha nem is eszi a gyerek azt a linzert,már az megéri amikor csak gyúrhatja,ütögeti.Velem szeret Anna sütni.Szoktál Mirával kotyvasztani ?Hisz gyurmázni is ügyesen gyurmázik.Szeptemberben majd megyünk együtt oké?
Dettus
sétálhatunk délutánonként is,3-kor elhozom Annát a böliböl,és estig ráérünk.Sajna ma dolgozom.Akár holnap?
Erszényes
mehetünk oda is csütkön,az faja lenne.
Sajnos szerdán Anna böliben lesz,a hétre már nem jó.Jövöhétre csinálhatunk ilyet,idöben szólok a böliben akkor.Csütkön hány óra felé mennénk?Jóóóóó lesssssz!
Timci
Attila itt,te ott,most a legfontosabb a vizsga,a baba,egy kis támogatást azért adhatna.Ne rágódj most miatta,ismerheted már milyen.Majd személyesen fogja kimutatni érzelmeit,négyszemközt,nem a telcsibe.Még pihen,mielött megszületik szerelmetek gyümölcse.Na,szépet írtam?Sok pasi ilyen,egyik percben megdöglik érted,majd a másikban kicsit magával isfoglalkozik.Ez van,ne csüggedj,szeret ö téged!Csak nem úgy mutatja ki mint ahogy te elvárod!Pusza
Donoé
kell hogy magunknak is tessünk,van amikor napokig tetszem,majd bele sem nézek a tükörbe,csak abba,amelyikben a fejem látom.Tényleg mernél kés alá is feküdni?Bátor vagy!Bár ha megtalálod a jó orvost,akkor oké.Az én böröm meg testem annyira érzékeny mindenre,hogy naon.Nem is kísérletezek,torna,diéta marad nekem,bár a cicimen kicsit változtatnék,meg a ........
Cuki
amilyen nagy hévvel vártam a nyitást,úgy el is maradtam.De ma leteszem Annát,és benézek.Mindig velem volt,vele meg nemlehet úgy szétnézni.Bemegyek.Meg szoli is kell ma.
Lili
én is ilyen agyalós voltam,nem mintha most nem.Szerintem mi nök többsége .Jól felidegesítem magam,a semmiért.Soxor mesélem Endrének,és egy jót röhög.Gyigya vaok,ez van.Az jó ha már nem naon kellesz az alváshoz,haladás.
Nyhk
elfogadtad te is?Örököltemezt a nagy combikát!