Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megjöttünk a kirándulásból.A Bükkbe voltunk Szentléleken. Nagyon szép hely.Jól el is fáradtunk, de megérte. Legalább egy kicsit kikapcsolt az agyunk. Már annyit mentünk, és nem is tudtuk biztosan, hogy merre, hogy a párom már vissza akart fordulni. Na az lett volna ám a hosszú séta.
Legközelebb azért remélem rá tudom venni még egy kis túrára.

Kacika, és is sajnálom a nagypapát. Tudom milyen szörnyű végignézni a szerettünk halálát. Soha nem lehet elfelejteni.De tényleg jobb, ha nem szenved, és nem szemétség egyáltalán, hogy ilyet gondolsz.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok csajok!

Sajnos kora du meghalt a férjem nagypapája. :cry: Nagyon hamar lezajlott nála, ebben szerencséje volt..na mindegy. Köszönöm a kedves szavakat amiket írtatok!

Jó éjt mindenkinek!

Holnapra ígérem jobb kedvem lesz.
Vendég

Szia Kacika! Én is sajnálom ami a nagypapával történt. Küldtél nekem üzit,bár a csatolt fájlt nemtudom megnyitni. Ha gondolod a csdenisa@yahoo.com címemre küld el megint és hétfőn megnézem mert már ma nincsen időm.
Legyetek jók és hát kellemes hétvégét mindenkinek. :)
denni

Kacika:Nagyon sajnálom ami történt! :( Őszonte részvétem!

Kép

Kép
ancsa03

Kacika!
Őszinte részvétem!!!!!
Vendég

JÓ ÉJSZAKÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Köszönöm lányok aranyosak vagytok!
Denni! Húha..., én nem küldtem semmit :shock: :shock: Lehet hogy kellett volna??
Vendég

Sziasztok!

Szép napot nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Zsu!

Mennyi folsavat szedsz naponta?
Szeded az E vitamint?

Andi!

Ird már be légyszi a folsavat a táblába!
Vendég

Sziasztok!

Szép Kép -ot mindenkinek :!:
És jobbat mint az enyém.Cudar esténk volt,és azt hiszem a mai nap sem lessz külömb.Megérkezett a hányinger,és a kajaundor,pedig nekem napi ötször kellene enni a cukor miatt.
Na jó nem panaszkodom,mindenz ki lehet birni. :!: Csináltam másik vonalzót.Ez jobban tetszik..

Kép

Kép
ancsa03

Kriszti:Én Béres Gravidát szedek,abba van folsav is.

Kép

Kép
ancsa03

Szép a vonalzód Ancsa!
Csak nyugodtan panaszkodj,de azért próbálj enni egy kicsit,mert kell!
Szép napot neked!Próbáld legyőzni azt a fránya hányingert!
Könnyü nekem mondani ugye?
Most úgy gondolom egész nap hánynék csak terhes lennék!
De ha úgy lenne biztos a pokolba kivánnám a hányingert!
Vigyázz magatokra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

SZiasztok!

Csak gyorsan benéztem, hogy mi a helyzet,mert éppen grillezéshez készülődünk. A párom 2 kollegája jött a családjával /mind a kettőnek fiai vannak :lol: /, úgyhogy nagy a zsongás az udvaron.
Tegnap vettünk Bencinek egy kisebb ugrálóvárat, a gyerekek teljesen oda vannak érte!

Kacika! Őszinte részvétem a párod nagyija miatt!!!!!

Ancsa! Ha nagyon sz@rul vagy, akkor igyál egy kevés hideg kólát, persze csak mértékkel. Nekem az nagyon jó volt, amikor hányingerem volt! Egyébként nagyon jó a vonalzód, én is ilyet akarok!!!!!

Nekem most olyan lassan telnek a napok! Már úgy szeretnék a hónap végén vagyis inkább a jövő hónap elején tartani!

Na mentem, mert még a saslikokat meg kell csinálni!

Puszi! További szép napot mindenkinek!
Vendég

Szedtem én is egy dobozzal,januárban.
De most a folsavat és az E vitamint szedem.
Vendég

Kép
vedresandi

ANDI!

KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Ildi:Mindenkinek lessz ilyen vonalzója :!: :!: Az tuti :!: Amúgy jó sütögetést nektek.
Kriszti:Azt hiszem,hogy a babáért mindent kibirunk,akármilyen rossz is.

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa!
Egy véleményen vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!
BÁRMIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Kacika: nagyon sajnálom,hogy így történt....lehet,jjobb így (én is így gondolkodtam volna,ahogyan Te).A május is tavaszi hónap :wink:

Little: jaj de irigy vagyok.Mi is szoktunk kerti partuzni, és boronatárcsában szoktunk húst sütni,én is nagyon szeretem.

Ancsa: én is elviselném a tuneteidet,ha tudnám hogy......
vedresandi

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, nem győzöm mondani :)
Nekem már jobb a kedvem, a férjemnek még kell egy kis idő, de abból meg van.

Ancsa! Kitartás, sokféle módszer van amit ki lehet próbálni, valamelyik biztosan hat. Én annó csak 4-5 ször hánytam -ebből vagy 3 szor a munkahelyemen, a papírkosárba, mert tovább nem jutottam, 1 szer meg az Auchan parkolójába. Csak néztek az emberek, hogy ennek meg mi baja...ekkor még nem tudtam hogy terhes vagyok, úgyhogy én sem értettem...max sejtettem.
Ezek után nem volt több hányás, viszont a hányinger maradt a 3. hó végéig, ahogy meg van írva. De azon is túlleszel.

Erzsi, holnap doki? Írd ám meg mit mondott!

Ildi, jó sütést, én is imádom az ilyet.

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek! Tudom, hogy már rég volt reggel, de én még most térek magamhoz. (Bár nem most keltem.)
Ildi, jó sütögetést!
Ancsa, nagyon jóóóóóóóóó, erre most mindannyian vágyunk. Tudom, hogy milyen rossz érzés, de mégis csoda.
Lányok, remélem mi is hamarosan szenvedhetünk.

Kriszti, még mindig nem vettem E vitamint, most csak a folsavat szedem, napi 1-et. Van még itthon pár szem Elevit is, de azt már nem fogom beszedni, csak, ha terhes leszek.Egyébként ma végre felment a hőm, és tegnap láttam még egy kis nyúlósságot is.

Zsu

Kép
bvigh

Na tessék! Kezdődik a forma 1, meg sem szólalhatok. Sebaj, majd alszom egy jót.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Az nagyon jó,ha felment a hőd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak maradjon is fent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó pihenést a délután!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi most megyünk egy kis kirándulásra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu!
Ha lessz időd beirni a hőmet!
14-én 37
15-én 37,3

Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Este jövök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Zsu: remélem fent is marad a hő.....9 hónapig!!!
vedresandi

Köszi lányok! Már én sem bánnám, ha fent maradna a hőm, de azt hiszem ez nagyon hosszú két hét lesz.

Kriszti, mindjárt beírom a hődet. Hová mentek kirándulni? Mi most jöttünk rá, hogy nem is ott voltunk tegnap, ahová menni akartam. De nem baj, nagyon szép helyen voltunk.
Azt hiszem vennem kell egy turistatérképet.

Zsu

Kép
bvigh

Kriszti! Kész van. Háááááááááááát elég érdekes. Most már el ne gyere a dokitól hormonvizsgálat nélkül!!!

Zsu

Kép
bvigh

Én már nem értem a hőmet,de nem baj!!!!!!!!!!!
Még nem tudjuk hová megyünk,csak ide valahová a közelbe,csak azért,hogy ne üljünk a lakásba.
Majd este jövök és megirom hol voltunk.
További szép napot,kösz hogy beirtad a hőt!!!
Vendég

Kacika:Azt hiszem ismerem.Az előző terhességnél,a 16.héten mult el,de addig szinte a Wc-n laktam.Kétnaponta bennem maradt a kaja.Úgyhogy fel vagyok készülve a legrosszabbra.

Kriszti:Jó kirándulást!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa! Jaaa, neked is a második babó?? Azt hittem az első, vagy félreolvastam valamit pár oldallal korábban :oops:

Merre voltatok Kriszti?

Megyek pihizni, egy óra múlva meg fürdetés, fektetés.

jó éjt mindenkinek!

Töök jó, hogy még mindig világos van, sőőt, egész meleg is ahol süt a nap.
Vendég

Kacika:Az első babánk elment 22 hetesen! :( :( :( :( :(

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!
Most jöttünk meg.
Nektek távoliaknak nem hiszem,hogy sokat mond a Lázbérci viztározó,ott voltunk.
Zsu!Te közelebbi vagy,te gondolom tudod merre van,4 km sétáltunk,nagyon szép hely,majd teszünk fel képeket,ha nem este majd holnap.
Ha már nem irtok,jó éjt!
Vendég

Sziasztok!

Kriszti, sajna nekem sem mond sokat, a hely. Látod, még Miskolc környékén sem tudjuk hova megyünk.
Én most fejeztem be az erkélyajtóra a szunyogháló varrását. Igaz még nincs teljesen kész, de ma már nem látok rendesen.
Ma szedtünk egy kis orgonát is, olyan jó illat van tőle a lakásban.
Látom már mindenki elvonult pihenni, úgyhogy jó éjszakát mindenkinek.

Zsu

Kép
bvigh

Kép
vedresandi

Jó reggelt és szép napot Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!!!!!

Hogy vagytok ma?????

Erzsi: Ma mész orvoshoz ugye????
vedresandi

Hahó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jól van Mindenki?????
Vendég

Emlékeztetőül

Kép
vedresandi

Andi!
Ezt egyszerre küldtük,én speciel jól vagyok,csak ezek a napok olyan nehezen telnek :cry: :!:
Úgy látom Te már közeledsz a ciklus vége felé,drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!
Vendég

Kriszti: igen,közeledek,de nem érzek semmi különöste.Tegnap fájogatott a hasam,szúrkált,és olyan PÉ-sen fájt,de tanulva a múlt hónapból,nem dőlök be semminek :lol: :lol: :lol:

hőjelentés
Kép
vedresandi

Igazad van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak azt kell megállni,hogy a tünetekre ne figyeljünk,vagyis ne keressük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erzsi ma megy orvoshoz,de csak holnap tudjuk meg mit mondott neki a doki.
Enikkel ugyan mi van!?Ezer éve nem jelentkezett,talán még húsvét óta nem!

Drukkkkkkkkkkkkkk+++++++++++++++++++++++++
MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Remélem Erzsi mihamarabb megosztja velünk mi volt a dokinál!!!

Krisuti: én is nehezen állom meg,hogy nem figyeljem a testem jelzéseit....küzdök a kombinálás ellen :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Lányok!

Életjel?????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hol vagytok?????????????????????????????????????????????????

Még egy bekukk sem???????????????????????????????????????
Vendég

Sziasztok!

Kacika! Én sajnálom a papát, de jobb neki már , hog nem szenved.

Kriszti! Én tudom hol voltatok.
Itt:
Kép

Egyszer voltunk Bánhorvátiban esküvőn és hazafelé megálltunk ott, de sajna nem kirándultunk, mert nagyon fáradtak voltunk, meg magassarkúban nem az igazi!

Erszi! Remélem sok okosat mond a dokid! Nagyon várom a fejleményeket!

Zsu! Remélhetőleg fent marad a hőd!!!

Andi! Nálad már csak a hónap végét kell kivárni , hogy ne jöjjön meg! Drukk!+++++++++++++++++++++

Na nálunk nagyon sűrű volt a hétvége. Szombaton voltunk babát látogatni a sógornőméknél, nagyon jó volt és nagyon jól bírtam azt hiszem, csak egy kicsit voltam sárga sz irigységtől.
Tegnap itthon voltunk, délelőtt főztem, délután sétáltunk. Aztán este megint kimentünk, de akkor sajna Manóval történt egy kis baleset a csúzdán és a sebészeti ambulacián kötöttünk ki, ahol 1,5 órát seggeltünk, míg sorra kerültünk, közben szegénykém meg nyafizott, mert nem tudta mozgatni a kezét. Azt törpént, hogy kiment a könyöke, kirándult vagy mi. De szerencsére fél perc alatt visszarakta a dokibácsi, miközben engem is leb@szott, hogy ne fogjam most meg a gyerek kezét. Na ahogy kiértünk a kórházból, akkor meg én kezdtem el sírni, mert kurvára szarul esett, hogy lecseszett az orvos és amúgy is már halál ideges voltam a várakozástól. Na de szerencsére túl vagyunk rajta.
Nekem azt hiszem mostanában van a pé-m:
Kép
Vendég

Krisztinka!
Igen itt voltunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De van egy másik oldala is az még szebb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mesébe illő hely!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha a párom hajlandó lessz feltenni a képeket,meglátjátok!!!!
Imádok ott lenni,közel is van jó a levegő,lehet szalonnát sütni horgászni,egyszóval jó, nem kell csak a horgászásért fizetni,
Mi stoktunk úgy is menni,hogy több család úgy még jobb.
De most csak a család volt de jó volt.
Sajnálom,ami tegnap történi,de az a fő,hogy nincs semmi komoly!
Mi minden nyáron 3x4 a sebészeti ambulancián kötünk ki,már szinte haza járunk,már kiváncsi vagyok Dávid mit produkál az idén,pedig ő már 13 éves.
Tavaly az álla repedt szét,össze is kellett varni.
Na szép napot Nektek,ma egy kicsit fúj a szél,legalább is nálunk.
Vendég

Sziasztok Lányok!
Remélem már hiányoltatok!!! :D :D
Maminál maradtunk a múlt héten, tegnap jöttünk, de már Anna nem hagyott ideülni, este meg kidőltem a lagzi fáradalmai miatt.
Nagyon jól sikerült Anna nagyon élvezte: rohangált, táncolt, kikérte magának mikor a zenészek leálltak, barátkozott :D :D nekem fárasztó volt az biztos :D
Ja és szombaton megjött :? :cry: nem gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz, én lehet meglátogatom a dokit, legalább halljam egy hozzáértő véleményét.
Sajnos még nem tudtam visszaolvasni csak ezt az oldalt futólag! Sajnálom a nagyszülőket, én is imádtam a nagymamimat és nagyon sokáig sirattam.
Krisztinka nem lehetett semmi, szerencsére Anna még óvatos, de a motorozástól előre féltem, ami nem érdekli a csajt egyenlőre. Nekem is volt egy beszólásom anyóstól, én amúgyis agyalós és mindent kielemezgetős vagyok miért ezt mondta, miért így.... :D néha már magamat is fárasztom vele (én is pityeregtem egyet).

Kép, Kép
nemen

Sziasztok!!

Kriszti, tényleg szép a hely, ha tudsz tegyél fel képeket!! :lol:

Krisztinka! Nagyon egy a ciklusunk, nekem 30-val kezdődött, csak nekem most kizárt a baba, mert pont peteérés előtt, aznap, és utána 2 napig nem voltunk együtt.....
De most nektek is védekezős hó van nem?

Ancsa! Tényleg, emlékszem hogy írtad...bocsi, tiszta hülye mostanában az agyam... :oops:

MIndenkinek szép délutánt!
Vendég

Szia Enik!!!!!!!!

Már nagyon hiányoltalak!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma is irtam,hogy mi van veled!!!!!!!!!!!!!
De elfeletettem a lagzit,olvasom,hogy jó volt,azt is,hogy megjött,sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Majd ha ráérsz olvass vissza!!!!!!!!!!!!!!!!!

Többiek!!!!!!!!!!!!

Zsu!!!!!!!!
Kacika!!!!!!!!!
Erzsébet!!!!!!!!!!!!!!
Ildi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Élet jelet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

A táblázatba én is be szeretnék kerülni :D :
29 év, ciklus: 29-32, mióta: 2006 december, Anna 1,5 éves, aktuális, megjegyzés nincs, vitamin: Béres Gravida
Ancsa gratulálok neked, én is csatlakozom "az ilyen vonalzót szeretnének" közé.
Krisz ez tényleg nagyon szép hely, most Sirokon nekem is egyből kirándulhatnám lett, de arra már nem futotta az enrgiából és anyósékat is vittük :roll:

Kép, Kép
nemen

Kacika!!!!!!!!!!!!!!
A párom megfüzöm,hogy este tegye fel a képeket!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sirok is szép hely!Szoktunk oda is menni!
De a MÁTRA a legszebb,lehet,hogy azért,mert a fél életemet ott töltöttem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?