Sziasztok!
Kacika! Én sajnálom a papát, de jobb neki már , hog nem szenved.
Kriszti! Én tudom hol voltatok.
Itt:
Egyszer voltunk Bánhorvátiban esküvőn és hazafelé megálltunk ott, de sajna nem kirándultunk, mert nagyon fáradtak voltunk, meg magassarkúban nem az igazi!
Erszi! Remélem sok okosat mond a dokid! Nagyon várom a fejleményeket!
Zsu! Remélhetőleg fent marad a hőd!!!
Andi! Nálad már csak a hónap végét kell kivárni , hogy ne jöjjön meg! Drukk!+++++++++++++++++++++
Na nálunk nagyon sűrű volt a hétvége. Szombaton voltunk babát látogatni a sógornőméknél, nagyon jó volt és nagyon jól bírtam azt hiszem, csak egy kicsit voltam sárga sz irigységtől.
Tegnap itthon voltunk, délelőtt főztem, délután sétáltunk. Aztán este megint kimentünk, de akkor sajna Manóval történt egy kis baleset a csúzdán és a sebészeti ambulacián kötöttünk ki, ahol 1,5 órát seggeltünk, míg sorra kerültünk, közben szegénykém meg nyafizott, mert nem tudta mozgatni a kezét. Azt törpént, hogy kiment a könyöke, kirándult vagy mi. De szerencsére fél perc alatt visszarakta a dokibácsi, miközben engem is leb@szott, hogy ne fogjam most meg a gyerek kezét. Na ahogy kiértünk a kórházból, akkor meg én kezdtem el sírni, mert kurvára szarul esett, hogy lecseszett az orvos és amúgy is már halál ideges voltam a várakozástól. Na de szerencsére túl vagyunk rajta.
Nekem azt hiszem mostanában van a pé-m: