Halihó!
Gondolom sokan úton vagytok a talira! Jó szórakozást!
Mi ma először vagyunk egész nap kettesben Emmával - Gábor ma ment vissza dolgozni. Ja, és az első éjszakánt volt, hogy kettesben oldottuk meg a szopit is, eddig ugyanis arany életem volt, mert apa szállítmányozta Emmát, én ki sem keltem az ágyból, csak a cicit adtam
Most viszont hagytuk pihenni apát, mert reggel mindjárt egy tárgyalással kezd szegény.
Ja, és vagy rossz napja(i) lehettek, vagy front volt, vagy mi voltunk bénák, hogy nem jöttünk rá, hogy mi a baja, de már messze nem olyan vészes a helyzet!
Ma reggel pl. kétszer is elsőre eltaláltam, hogy mi a baja (baromi büszke vagyok magamra
), és most alszik is szépen!
Képzeljétek, tegnap először volt, hogy Emma határozottan minket nézett, amikor közelebb hajoltunk hozzá!
Eddig csak nézett ki a fejéből, de most már egyértelműen észrevesz ha odahajolok, és engem néz a gyönyörű nagy szemeivel
Nem vagyok ám elfogult, ááááá
Bea, jól emlékszem, hogy a héten befektetnek? Hogy vagy? Szofi nem jelzett még?
Bella! Jó, hogy már otthon vagytok!!
Kami! Szörnyű lehetett az a hasfájós este
Szegény Áron! De mostmár mosolyog újra, ugye??
Timi, Mazsi! Hogy vagytok cici fronton?
Sági! Nagyon ügyes Peti!
Amikor szórakoztatod, az hogy műkszik? Kézben van, vagy elvan a pihenőben ha beszélsz vagy énekelsz hozzá? Mostmár nekem is felkeltettétek az éredeklődésem ezzel a Suttogóval kapcsolatban! Ma kipróbálom ezt a bealtatást ha magától nem megy
Ágiboldi! Tök jó! Mosolyog! Próbáld meg lekapni!!!
Egyébként én sem szívesen viszem be a kiságyába, főleg, hogy a lakás másik végében van... Egyenlőre aludni is itt alszik velem napközben - a szopipárna a kedvenc helye
Tényleg, ha két szopi között relatív rövid idő telik el, akkor is mindig váltott mellre kell tenni?
Róki! Kitartás!
Nálunk most jobb a helyzet, de nem vagyok benne biztos, hogy ez így is marad - lehet, hogy csak kifáradt, vagy rápihen a következő rohamra
Sági! Ez a pelus a Pampers 2es? Mi olyat használunk, de most hoztak anyósomék egy kamionnyit
Ha elfogyott és még mindig ez a méret kell, akkor részemről okés, de egyenlőre nem tudom hova tenni azt sem amit hoztak... Ha vki másnak közben kéne, akkor ne várj rám!
Lorca! Nálunk is irdatlan sok a pisi!
Tényleg hamar megtelik a pelus!
Május! Emma is sokszor feszeng szopi közben! Szerintem ez azt jelenti, hogy kaja közben indul be a bélműködése, és ilyenkor nálunk vag még szopi közben, vagy utána egy fél óra-órán belül tuti kaki van! De lagalábbis nagy-nagy puki hegyek
Csekkoljátok a pelust amikor ilyen rövid időn belül elkezd bömbizni? Vagy egyértelműen éhes?
Sajnálom a táska sztorit!
Nálunk is volt 2 betörés a házban az elmúlt hónapban, én is be vagyok kicsit sz..va
Gabi! Büfiztetést nálunk is nagyrészt apa csinálja
Hogy bírod a 3 gyerkőccel?
Lorca, jó hogy írtad a büfiről ezeket a dolgokat, pont most akartam kérdezni
Kami! Most olvasom az "ébresztőtöket"
Mi egyik éjszaka arra ébredtünk, hogy Emma befosott, de nem kicsit hangosan - a másik szobában
Kapálózás nálunk is megvan. Azt "szeretem" amikor ezt a kezemben csinálja, és a hasamat meg a cicimet is éri...
A lányom még mindig alszik
Megyek, ledőlök egy kicsit én is - bár általában ilyenkor szokott ébredni
Majd tegyetek felképet a taliról!