Új privát üzeneted érkezett!

Látom nálatok is kimenőn vannak apák :lol: :lol: :lol: Nálunk is :lol:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

milyen sütit esztek csajok??? :lol: :lol:
mangó

Züllök egy kicst, nyitottam egy Breezert 8) :wink:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Én madárlátta meggyes süti maradékot a party-ról :D

KépKép
Kép
szuvajdzsity

:wink: b@sszus hagyhatnátok minket pakolni, mert itt ülünk a gép előtt, és így nehezen haladunk. :wink:
Na képet majd 2 nap múlva ukból töltünk fel.
Jó sütizést aki gép előtt (t)eszi :lol:
mazsolák

én sajtot eszem :)
mangó

Berugtam, pedig még a felét sem ittam meg :shock: :shock: :shock: :roll: :oops:

Jó pakolást! Már ha hagynánk benneteket ugye :wink: :lol:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Köszi Reni! Már ki is néztem egyet! A békásat! :)
(azért már fáradok, azt hittem, hogy a cseresznyefát vetted a neten. :lol: :lol: )

Angi, cukrászatos lekváros linzert eszem. Délelőtt nagy kínkeservvel meghagytam a papának a felét, de mivel ma elment ezért beküldtem az ő részét. :) Egyébként se nem zenél, se nem hallgat, hanem ordibál :lol: , ő az énekes. Szegénynek amúgy semmi kedve nem volt, mert hulla fáradt, dolgozott ma is, meg holnap is fog, meg még babanet találkozózott is. :)
És a te férjed? hova ment?

Kép
nóri8

Meggyest eszel Reni? Küldjél már egy kicsit!
Nóri, te mit falatozol?

Én bezzeg folytatom a fogyómat, csak a talin függesztettem fel egy picit, úgyhogy itthon salátát ettem kefírrel. :x
Pedig még meg akartam kóstolni a pogit, a lekvárost (Nóriét), a Timi sütijét meg most asszem mindegyiket. Nyami, nyami...

Na még egy kis képet??? Reni, Nóri???

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi

jó pakolást mazsolák!!!!!

jaj nem is mondtam nagyon finik voltak a sütik, de volt egy süti amit nem kóstoltam meg most meg már bánom..... :wink: :lol:
mangó

Reni :lol: :lol: :lol: édes vagy!!!
a múltkor apukám szülinapján ittam egy kis pezsgőt na azt hiszem én is becsiptem tőle :) :lol: :lol:

Nóri, az én férjem hallgatni ment Roger Waters-t. szegény férjed holnap is meló??? :( :(

Julcsi, ja a Timié is nagyon fini volt!!!
(kevés volt a sajt)
mangó

Anzsi! Legalább neked csak egy ilyen volt! Nekem több is! Én is bánom! Csorog a nyálam értük!

kisjulcsi

Nekem is a békás ami még tetszett!!! Már mint homokozó...

Zsibbadnak az ujjaim a piától :? :lol: Most tartok a felénél...

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Vissza kell fognom magam,hogy ne nyúljak valam édesség után! De meg kell állnom, Csajok! Oké?

Szegény Zsolti! MEddig nyomja ma, Nóri?

kisjulcsi

Nem nagyon van több kép... Vagyis a maradék nem sikerült jól...

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Julcsi! Az erő legyen veled!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Reni! Vigyázz a piával, ki ne jöjjön már a meggyes!!! :wink:

kisjulcsi

No annyira azért még nem vagyok beállva :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Erő jöhet egyébként is, mert fürdés után még mosogatnom is kellene!

kisjulcsi

Edusék, hogy haladtok a pakolással?!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Mikor indultok Edus?
Ti is sütizzetek egy kicsit, pihenésképpen! Zsék már alszanak?

kisjulcsi

Sziasztok Lányok!

A tali fantasztikus volt, jók a képek, annyira jó volt ennyi gyerkőcöt egy kupacban látni. :D :D :D A gyerekek együtt és külön-külön is fantasztikusak!!!!!!!
Kicsit keveset tudtunk beszélgetni, mert mindenki a gyerekek után szaladgált, de nekünk anaciknak, már csak ez a dolgunk. :D :?
Mi Emmával majdnem minden sütikét végigkostóltunk a talin, de ugye nem hoztunk haza semmit, mert apa komoly fogyón van, és szemétség lett volna egy halom incsi-fincsi sütivel hazaállítani. A sütikék nagyon jók voltak!!!!!
Nekem is vannak képeim, majd megfűzóm apát, hogy pakolássza fel őket, és akkor megírom hol vannak.

Köszönjük a főszervezőknek a szervezést, és a suli igazgatójánka a helyet.
Remélem augusztusban megint csinálunk ilyet.

Edus pakoljatok, és utazzatok jól! Vigyázzatok magatokra!

A fogyókúrázóknak, sok sikert és kitartást!!!! Bennem még nem született meg az elhatározás, de már majdnem, még 1 hónapot adtam magamnak, aztán én is belevégok vmi komoly fogyiba. Mondjuk rám is fér. :cry:

Jó éjszakát mindenkinek! Jó sütizést a sütievőknek!

Kép
Kép
Kép
anaci

Anzsi! Most esett le a
[quote]k írta:evés volt a sajt
. Azt hittem a Timié volt sajtos és abban kevés. Hát már én sem vagyok százas! :lol:

kisjulcsi

Nóra! Várjuk a képeket! :D Pusz, jó éjt!

kisjulcsi

Julcsi, nekem sincs több képem, illetve van, de mind Samus és Farkós, mert Zsolti csak akkor fényképezett, amikor ők játszottak. Majd azokból teszek még fel, de most már nincs erőm kicsinyíteni.
Nekem is kéne mosogatni, de már fekszem, most nagyon rámtört a fáradtság.
Feküdj le te is gyorsan, reggelre hátha elmúlikaz édességehetnéked.:)

Húha Reni, vigyázz!
És házhoz szállítják? Mennyi idő a rendeléstől?

Angi, nem ismerem Roger Waters-t, jazz?

Imi, Edus nem alszik még az öledben? :)

Kép
nóri8

Asszem megyek és beájulok az ágyba!

Jó éjt a baglyoknak!

Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Na most hirtelen annyit "szóltam hozzá" mit máskor két hét alatt! :D

Éhes vagyok...

Edusék! Jó utat, vigyázzatok nagyon az úton!

kisjulcsi

Julcsi :)

Nóra! igazad van: én is köszönöm a szervezőknek nagyon szupi volt minden!!!

csajszik lassan én is pihengetek :) várom apát, és tv-zek egy kicsit!

Jó éjt!!

Edusék jó utat! vigyázzatok magatokra!!!

puszi!
mangó

Igen, házhozszállítják. Asszem pár napon belül kihozzák, de szólnak előtte.

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Hát igen, 1000köszönet a szervezőknek!!!!!!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Nóri, Pink Floyd egyik tagja volt.

puszi Nektek!!
mangó

Megyek én is aludni.

Jó éjt!

Edusék jó utat! Nagyon tuti volt a srácok egyforma szerkója! :)

Én is köszönöm a szervezést!

puszi

Kép
nóri8

Én is megyek aludni, köszönöm én is a szervezést meg a helyet is, nagyon tuti kis hely volt!!!

kisjulcsi

Sziasztok!

Mé-mé-mé! Ahogy Bala mondja, ha valami negyon tetszik neki!
Remélem, hogy az a futtában említett augusztusi tali megvalósul. Sajnálom, hogy mi későn futottunk be, de ez most így alakult.
Gépet mi is vittünk, de végül nem készültek képek :(
Annyira jó volt látni titeket!
Tényleg jó kis csapat vagyunk! :D :lol: :wink:

Puszi mindenkinek, visszavonulok írogatni :cry: :?

Timi

(Ui.: Így utólag nekem nem esett nehezemre megállni a sütievést :D :shock: , pedig igen csak jól nézett ki mindegyik. Bezzeg most tudnék enni, de kitartok!)

Kép

Kép
timtom

Pakolás kész
mazsolák

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép Papanet tali

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép tesók

Kép

Kép Finomat sütöttek a szülők

Kép Még átöltözni sem volt ideje zsombinak
mazsolák

Sziasztok!! :D

A tali valami eszméletlenül jól sikerült!!!! Nagyon jól éreztük magunkat, bár Marci az elején az elvárásoknak megfelelően viselkedett-nyűgös volt, mert elmaradt az alvás- de a végére már nagyon belejött a mászkálásba, nem győztem utána szaladgálni. Éppen ezért a beszélgetésre sem jutott sok idő, Nóri, tényleg,mi nem is beszéltünk egymással, és Kata, veled is sokkal többet szerettem volta csacsogni. Sebaj, majd a legközelebb pótoljuk.
Zsófi nagyon szépen köszönjük ezt a szuper helyet!!!!!!!!

Minden baba gyönyörű!!! Jó volt látni Titeteket élőben, mindenkit megismertem azonnal!! :wink: :)
Képek nagyon klasszak, én is vittem gépet, de csak három fotót sikerült csinálnom, Marci nem hagyott 8) .

Edu+Imi: a cipő szuper, most is az van Borin, köszönjük szépen. Csinálok majd fotót is, mert Bori nem hagy addig békén -megígértük Imi bácsinak :wink: .

A sütik egytől egyig fincsik voltak, most adtam a fogyókúrámnak. :?

Micsoda züllés volt itt este.. :lol: :lol:

KépKép
logi

Köszönjük a képeket!

Én ettem volna egy csomó sütit, nem is nagyon fogyózom de nem tudtam mert gyereket kergettem ... :?

Edus, jó utat nektekm vigyázzatok az úton!

Az jutott még eszembe hogy augusztusban már a gyerekek többsége rohangálni fog... Akkor még ennyit se tudunk beszélgetni :lol:

A helyszín nagyon tuti volt!! Köszi Zsófi!

Na puszi most eltűnök egy-két napra, holnap vizsga meg suli :cry:

Szép vasárnapot!

KLári

Klári
Kép
ganti

Jaj, még azt szerettem volna kérdezni, hogy meddig voltatok?? Azt láttam,hogy a tervezett 6 órás zárást nem sikerült tartani :)

Klári, drukk a holnapi vizsgához!! Julika nagyon cukorfalat és szépséges kislány.

KépKép
logi

Sziasztok!

Épp a békás homokozót rendelem, Farkas itt kiflizik mellettem, aztán gondoltam benézek...

Imi a képek nagyon jók!

Klári nem is kérdeztem a pénteki vizsgák hogy sikerültek?vagy csak egy volt? kitartást a többihez!

Az augusztusi talira jönnie kell több apukának és akkor mi tudunk majd beszélgetni. :)
Zsolti egyébként keni vágja a neveket, hazafelé mesélt, hogy miket látott Baláról meg Mirkóról, és azt hitte Szilvi, hogy a nagyobbik fiad a testvéred. :)

na, megyek figyelek a kiflire

puszi, szép vasárnapot :)

Kép
nóri8

Kép
Hajnalra Brugge-ben leszünk.

Nagyon örültünk h (majdnem) mindenkivel találkoztunk.
Várjuk az augusztust, majd időben szervezzük.

Pusszok
Mazsolák
mazsolák

Hello Csajok!!!

Az első dolgom az volt ma reggel, hogy jövök és megnézem a képeket. Tudtam, hogy jó fejek vagytok és láthatom, hogy miről maradtam le! :D

Így "kívülállóként" bizton állíthatom, hogy nagyon jó csapat vagytok és tutira állati volt a találkozó!
Bár... ahogy olvastam (és előre sejtettem) a találka nagy része arról szólt, hogy a gyerkőcök után rohangáltok! Sajnos ez már csak így van!!! De azért biztosan jó volt ott együtt!

Sajnos nem mindenkit ismertem fel a képekről. Inkább a gyerekek voltak ismerősök! Ez érthető!
Akit tutira tudom, hogy ki az: Zsófi, Zsóka, Edus, Kata, Nóri papa = alias Zsolti (na őt nem volt nehéz kiszúrni! :D ) és nagyjából ennyi!

Viszont van még 1-2 tippem. Pl a barna hosszú hajú "hölgy", aki olyan lilás felsőben volt = Julcsi. A szőke "hölgy" meg, aki fehér spagettipántos felsőben van = Marcsi. Vajon igazam van?????

Na nem tippelgetek tovább! Majd a köv talin kiderül, hogy ki kicsoda. Egy biztos: engem megismertetek volna messziről! :D

Edus! - Jó volt hallani a hangod újra és örülök, hogy minden OK veletek. Asszem van 1-2 olyan kép, ahol pont telefonálsz. Velem beszélsz akkor??? :) És tényleg nagyon szép kismama vagy! Nehogy fogyózz nekem!!!! OK?

Julcsi! - Én bizony Békés megyei voltam/vagyok! Az anyukámék Berényben élnek és ide szoltam hazajárni néha-néha. Ja! És én is ide jártam a gimibe. Ki az ismerősöd??? És te hova valósi vagy????

Na most ennyi! Mindenkit puszilok és meséljetek majd még a találkáról!

Fatima

fatima

Sziasztok!

Apa felpakolta a képeket. www.foto.hu/bnettali oldalon van. Tök jó tali volt, Emmával most nézegettük végig a képet, Flóra is idejött, és most kicsit sajnálkozott h nem jött velünk, de nagyon jól eljátszottak apával.
Vasárnapozunk kicsit, ha tudok majd jövök.

Nóra

Kép
Kép
Kép
anaci

kikaptam mert azt mondtam megyek felöltözni (11:08-kor még pizsiben... khm....) és mondok hmmmmmmmmmmm csak beugrok megnézni hátha vannak képek....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

röviden mert apa lebuktatott:

SZUPER VOLT LÁTNI MINDENKIT ÉLŐBEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NAGYONNAGYON KÖSZI A SZERVEZKEDÉST ÉS A HELYSZÍNT!!!!!!!!!!!!
TÖKJÓK A KÉPEK, fogyitól függetlenül !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MÁR VÁROM A KÖVETKEZŐT, mert télleg én sem tudtam végül mindenkivel dumcsizni, ezt kicsit bánom mert végülis odaadhattam volna Lizut Krisztinek h fogja, és akkor tudtam volna veletek gyerek után futkosás közben beszélni, de olyan jó kedve volt az én kis falatomnak is hogy muszáj volt foglalkoznom vele is :lol: :lol: :lol:
amúgy Lizus is hihhhetetlen jól érzete magát, nemtom ki látta, ki nem de nonstop röhögött és dumcsizott ám az ölemben!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na megyek, terveim szerint még jövök ma képeket nézni ismét :lol: :lol: :lol:

pusszok
lmkata

EDUSÉK DRÁGÁIM UGYANOLYAN ZÖKKENŐMENTES JÓ UTAT HAZAFELÉ NEKTEK MINT IDEJÖVET VOLT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jöhetnétek gyakrabban is BP felé :):):):):):):)

no csokik
lmkata

nekem csak itthoni képem van - indulás a talira címmel :lol:

Kép

illetve Edusom naszóval gyorsan hordjuk-hordjuk-hordjuk... sztem max 1 hétig jó még rá amilyen iramban nő mostanság... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
lmkata

Na én is feldobom azt a három fotót amit csináltam:
+1 Bori és az új tornacsuka :D Kép Kép Kép Kép

Lizi tüneményes. Annyira csinos volt tegnap!! :wink:

Nóra köszi a jobbnál jobb fotókat! én az összeset elmentettem. 8)

KépKép
logi

Helló csajok! :) Jók a képek :)

Nagyon örültem, hogy láttalak titeket, mégha nem is nagyon beszélgettünk. 6-12 hós babákkal könnyű ám dumcsizni egy pléd mellett :)

Mondtam a férjemnek, hogy kár, hogy nem jött, mert egy csomó jó csajt láthatott volna! Nagyon csinik vagytok ám. A ti férjeiteknek viszont nagyon örültem : wink :
A gyerekek mind tündérek, szívesen emelgettem volna őket, de tényleg nem mertem nagyon kontaktálni. Egyrészt ugye a vírus miatt, másrészt egy vadmotorost kellett üldöznöm végig. Szerencsére legalább a nagyobbak anyukájával (plusz Imi) válthattam egy-két szót rohangálás közben.

Augusztus éljen, hurrá. Ugyanitt? Remek hely volt, én is köszi a szervezőknek, sulinak satöbbi. A maxi ropit is köszi, nemtom ki hozta, de a gyermek hazafelé megevett majdnem egy egész zacsival.
Az jutott éjszaka eszembe, hogy ha lesz legközelebb, és ha ugyanitt lesz, akkor a hinta és a motorpálya közé kéne letáborozni, és akkor útba esnének a kicsik anyukái a nagyok anyukáinak :)

Pusz. Mindenkinek. M.
mircike

Mircike! A maxi ropit Julcsitól, örülök, hogy bejött Mirkónak!

Tényleg! Nem tudja valaki, hogy a ropiban van tojásféleség? Most nincs itthon, így nem tudom megnézni. Jó lenne ha Barnus a kölesgolyó mellett ehetne már valami más "érdekeset" is.

Fatima! Én körösújfaluban laktam. Az Szeghalom, Vésző, Körösújfalu - ezen a vonaolon van.
A gimit lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Békéscsabára jártam, de volt egy berényi osztálytársam, Sipos Éva. Nem tudom, hogy ismered-e, mi már kicsit "öregebbek" vagyunk.
Én kék-fehér felsőben voltam, azt hiszem egyszer vagyok látható, az is bőven elég, ha most nem fogyiznék, mondanám én is, hogy hétfőtől elkezdem.

Pusz

kisjulcsi

Ja! Mircike! Írtam mailt.

kisjulcsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?