Hello Csajok!!!
Az első dolgom az volt ma reggel, hogy jövök és megnézem a képeket. Tudtam, hogy jó fejek vagytok és láthatom, hogy miről maradtam le!
Így "kívülállóként" bizton állíthatom, hogy nagyon jó csapat vagytok és tutira állati volt a találkozó!
Bár... ahogy olvastam (és előre sejtettem) a találka nagy része arról szólt, hogy a gyerkőcök után rohangáltok! Sajnos ez már csak így van!!! De azért biztosan jó volt ott együtt!
Sajnos nem mindenkit ismertem fel a képekről. Inkább a gyerekek voltak ismerősök! Ez érthető!
Akit tutira tudom, hogy ki az: Zsófi, Zsóka, Edus, Kata, Nóri papa = alias Zsolti (na őt nem volt nehéz kiszúrni!
) és nagyjából ennyi!
Viszont van még 1-2 tippem. Pl a barna hosszú hajú "hölgy", aki olyan lilás felsőben volt = Julcsi. A szőke "hölgy" meg, aki fehér spagettipántos felsőben van = Marcsi. Vajon igazam van?????
Na nem tippelgetek tovább! Majd a köv talin kiderül, hogy ki kicsoda. Egy biztos: engem megismertetek volna messziről!
Edus! - Jó volt hallani a hangod újra és örülök, hogy minden OK veletek. Asszem van 1-2 olyan kép, ahol pont telefonálsz. Velem beszélsz akkor???
És tényleg nagyon szép kismama vagy! Nehogy fogyózz nekem!!!! OK?
Julcsi! - Én bizony Békés megyei voltam/vagyok! Az anyukámék Berényben élnek és ide szoltam hazajárni néha-néha. Ja! És én is ide jártam a gimibe. Ki az ismerősöd??? És te hova valósi vagy????
Na most ennyi! Mindenkit puszilok és meséljetek majd még a találkáról!
Fatima