Sziasztok Lányok!
Sokáig nem irtam, de most visszaolvastam az elmúlt 1 hetet. Igaz, mi nem utaztunk el, csak csorog a nyálam (kanga_mama) amikor arról olvasok, hogy pihi, fürcsi, kajci....
Viszont Húsvét örömére apa minden este rápattant a gépre, s mivel rendesen csak én használom, nem volt szivem elkergetni őt. S olyan érdekes oldalakat nézegetett (használt autókereskedés honlapokat...brrrr
)
Hol is kezdjem?
Petyaanya, gratulálok a húsvéti nyuszikátokhoz?
tirox, köszi a locsolást, már hervadoztam épp.
Kizsó, Zsófikát Isten éltesse. Jó neki, hogy hetekig ünneplitek. Jól emlékszem, hogy volt vmi előszülinapi ünneplés is kb. 2 hete? Tüneményesek a lányaid.
Vivi1, nálunk a kaja a következőképpen alakul. Mivel lánykám rendkivül kis étkű, egyszerre még sohasem evett meg 125 ml-nél többet, azt is csak nagyon ritkán. Általában 85-100 ml-t eszik egyszerre, naná hogy gyakrabban éhes. Ma pl. 6x ettünk (mint az újszülöttek
) plusz a hetedik étkezés 1 db alma volt )azt viszont nem tudom elég gyorsan adni, annyira azereti. Ezzel ma összesen 630ml-t evett (igaz, csak anyatejet kap). Mindehhez kb. 63 cm és 5kg 30 dkg.
Anyukám folyton aggódik, én már kevésbé, hiszen jókat alszik, nagyokat röhög, hangosan sikongat... láthatóan igen jól érzi magát ezen a világon. Ahogy anyucija is
húsvét vasárnapján a nyuszikáimmal