Új privát üzeneted érkezett!

Kedves ZSOFIKA Sok sok Boldogsagot kivanunk Szulinapod alkalmabol!(Na es a tesodnak meg nagy nagy puszit kuldunk)
Olyan sok piros tojast gyujtotek a FIUK!!!!!!!!!!!!!(csak fura volt hogy nelkulem mentek locsolkodni es nem tudtam mitt kezdeni a szabad idomel)elindult apa az autoval es en nem ultem ott a fiam mellett.
Puszi mindenkinek!

Kép
móncsi+3

Kedves Zsófi!

Isten éltessen Téged sokáig születésnapod alkalmából. Nagyon csini vagy a fotókon.

Puszi.

Kép
tviky

Sziasztok!

Zsófi kis boszit Isten éltesse sokáig! :lol: :P :lol:

Kizsó: Hát meglett a baba? :lol: Nagyon szépek a csajok, és haláliak. :lol: :P :lol:

Moncsi: Már együtt locsolkodtak? :lol: És ki gyújtött több tojást? :lol:
ancsúr

Zsófi!

Kép [img]

Timi
latimi

Sziasztok Csajok!

Voltunk oltáson, a drága kicsim nem sírt egy pincurit sem, ezért most jöttem dicsekedni! :lol: :lol:
Olyan jó fiú volt, hogy végig nevetgélt, magyarázott, na meg anyát nézte folyamatosan, nehogy lelépjen. A doki mondta is, hogy milyen naaagy a szerelem köztünk. :lol: :lol: Ez így is van, tényleg odavagyunk egymásért!!! :P :oops: :oops:

Mai adatok: Szabi baba 64 centi és 6280 gramm. Szépen fejlődünk!

Tirza, Tviky, Koko, Naninga, stb...! Ti most mennyit esztek? Mi csak 4-szer tudunk enni, reggel 8, 12, 16, 20 órakor az utolsót, aztán reggel 8-ig alvás. Valamelyik nap fél 10-ig aludt Szabi! :shock: Mi most kétszer eszünk 200-at, kétszer pedig 230-at. Az alma levét kezdjük kóstolgatni.

Mára ennyi, majd jelentkezem! :wink:
Sok puszi mindenkinek! :P

Ui.: Képzeljétek, kb. május végén leszünk jogerősek! :cry: :cry: Kész vagyok! (Itt nem részletezem!)

Kép
vivi1

Kizsó, ez a Barbis történet, hát mit mondjak, könnyeket csalt a szemembe. Édes Kingus, de komolyan, úgy látom nagyon szereti a Hugicáját. :lol:
Ja, hogy az Zsófici szájában marcipán?! Én azt hittem cumi... :lol:

Vivi! Mi történt? Ha el szeretnéd mesélni, szívesen meghallgatlak priviben és e-mailben is. :?

Gilice, megnéztem a szomszédban a lányokat, gyönyörűek és hogy már mekkorák... :o
kanga_mama

Vivi

Mi kb összesen annyit alszunk mint Ti éjjel :(:(
Szóval Zalánban egy -két ........sok duracell elem bizti van mert ő alvás helyett forog, mászni próbál és mérgelődik mivel nem sikerül neki :):):)
Szóval mi 5 ször eszünk de keveset ,reggel (ami igazából hajnali 5 óra) pl csak 100-120-at fogad el 9 kor 140 ml délben valami töményebb mellé a 80 délután a 150-160 este a 200 ml.
De nem is fogad el többet kitúrja a cumit a szájából.
Mondjuk ez az általános de azért van olyan nap amikor az átlag 180 is meg van , de ez egyre ritkább.

Naninga
naninga

Zsófi! Boldog Szülinapot!!!! :D :D :D :D :D
steiff

Szia Steiff!
Hogy van a csillagszemű :?:
kanga_mama

Vivi

Peti változatlanul 5x200-at eszik, 2-3 napja reggel meghagyot 20-30-at. Gyümölcsből alma és öszi ment eddig 50 és 100 ml között, hétvégétől kezdjük a krumlit, répát. Peti is, mint Zalán 5-6 között ébred és eszik, aztán 9-12-16-21 a további kajaidők.

Bocsi, sietek.
Puszi.

Kép
tviky

Sziasztok!

Látom kicsit lelassúlt a topik!

Vivi1, Gilice, Moncsi+3, Tviky, Ancsúr, Latimi, Steiff! Nektek is köszönjük a kedves szavakat, köszöntést! :lol: :D

Lányok, asszonyok!
Ki jön még 28.-án a talira?
Latimi
Réce
Deva
Koko
Tviky
Kizsó

Kit hagytam ki? :lol:

kizsó

Sziasztok!

Megint én! :lol: :oops:
Igaz a másik topikon indítottátok, de ha nem baj raknék fel két képet Zsófiról. Egy ilyen volt és ilyen lett-et! :D
Kép
Kép

Sajnos kisebb korit nem találtam a gépen!

kizsó

Sziasztok!
Nagyon el vagyok havazva...
Csak azért jöttem hogy jelezzem hogy mi is megyünk 28.-án. 14.-én szülinapi elfoglaltság miatt itthon maradunk. :lol: Ugye nem baj hogy ilyen nagylánnyal megyünk????

KépKép
jiny

Sziasztok Lányok!

Kizsó!

Mi is jövünk ám 28-án! :D

Hoztam képeket - bizonyságul, mért is tudok olyan ritkán írni... :oops: Állandóan kinnt vagyunk a kertben:

Kép Így tartsad, Apuci!

Kép A locsolócső bosszúja :-)

Kép Szia kutyi, kizártak?

Kép Vajjon ki csinált ekkora rendetlenséget ezen a teraszon?!

KépKép
amneris

Sziasztok Lányok!

Sokáig nem irtam, de most visszaolvastam az elmúlt 1 hetet. Igaz, mi nem utaztunk el, csak csorog a nyálam (kanga_mama) amikor arról olvasok, hogy pihi, fürcsi, kajci....
Viszont Húsvét örömére apa minden este rápattant a gépre, s mivel rendesen csak én használom, nem volt szivem elkergetni őt. S olyan érdekes oldalakat nézegetett (használt autókereskedés honlapokat...brrrr :cry: )

Hol is kezdjem? Petyaanya, gratulálok a húsvéti nyuszikátokhoz?

tirox, köszi a locsolást, már hervadoztam épp.

Kizsó, Zsófikát Isten éltesse. Jó neki, hogy hetekig ünneplitek. Jól emlékszem, hogy volt vmi előszülinapi ünneplés is kb. 2 hete? Tüneményesek a lányaid.

Vivi1, nálunk a kaja a következőképpen alakul. Mivel lánykám rendkivül kis étkű, egyszerre még sohasem evett meg 125 ml-nél többet, azt is csak nagyon ritkán. Általában 85-100 ml-t eszik egyszerre, naná hogy gyakrabban éhes. Ma pl. 6x ettünk (mint az újszülöttek :oops: ) plusz a hetedik étkezés 1 db alma volt )azt viszont nem tudom elég gyorsan adni, annyira azereti. Ezzel ma összesen 630ml-t evett (igaz, csak anyatejet kap). Mindehhez kb. 63 cm és 5kg 30 dkg.
Anyukám folyton aggódik, én már kevésbé, hiszen jókat alszik, nagyokat röhög, hangosan sikongat... láthatóan igen jól érzi magát ezen a világon. Ahogy anyucija is :lol: :lol: :lol: Kép húsvét vasárnapján a nyuszikáimmal

Kép
Kép
koko

Kizso

Mi is mi is.
gepem tropa se ekezet se semmi es megint csak az en felhasznalom :evil: :evil: :evil:
surgosen kene az a masik gep , parod siessen :lol: :lol: :lol: :lol:
szoval ha nem lehet vissza allitani akkor uj lesz mindenem skype msn majd jelzem :oops: :oops:
no nem kinlodom tovabb ezzel a sz..al majd jelentkeyem.

Naninga
naninga

Koko! Nagyon szépek a nyuszikák! :D
Eeeeez igen! Dóri milyen csini, és kopogós cipője van! (a keresztlányom hívja kopogósnak. :lol: :lol: :lol: )

Kép
vivi1

Sziasztok!
MIcsoda gyönyörű kertek!

Amneris!
Milyen csodás lehet Zituskának egy ilyen nagy teraszon "rendezkedni"!
És hát a slagos kép magáért beszél!
Örülök, hogy beszéltünk, ha Szegeden jártok, feltétlenül gyertek el!

Koko!
A nyuszikáid nagyon édesek!
Szoktatok sütögetni is ebben a csodás kertben?

Kizsó!
A szeme annyira jellegzetes Zsófinak! Igazi kék! Nagyon jó a kalapos kép!

Mi is sokat vagyunk kinn, lassan meggyógyul Regina is! :D

Kép

Kép

Kép
kajla

Sziasztok Lányok!

Egész délelőtt nem engedett be a Babanet, de végre most sikerült.
Láttátok a másik fórumot... Gabika, tündéri volt és megírta a sorszámunkat. Hogy csatlakozni tudjak a listához: 303 a sorszámunk. :lol: :lol: :lol: Jó nagy szám, de előbb-utóbb csak elfogy az eleje...

Koko, édes két kis törpéd van. És gyönyörű a kertetek.

Kizsó, a lányok még mindig édesek és gyönyörűek.

Kajla, nagyon jó ez a motoros kép, jó a háttér... szép színes és az előtérben lévő Regi a legszínesebb, csodaszép nagylány!!! :lol:

Naninga, küldök a gépeteknek sok-sok gyógykilóbájtot... hátha segít.

Vivi, ez tök jó... kopogós :lol: tetszik... Egyébként, ha jól emlékszem a néptáncosok karakter cipőnek hívják. Vagy rosszul tudom?

Amneris, azért látom Zituska takarít is, ha már szétpakolt... jól áll a partvis a kezében és még mindig a szerelmem ez a kicsi lány... és még mindig bocsi mindenkitől :lol: :lol:
kanga_mama

Már megint elfelejtettem valamit:

Koko, most már nekem is csak csorog a nyálam, bezzeg a múlt héten... :P
kanga_mama

Vivi, tényleg kopogós cipőnek hivjuk, s nagyon élvezi Dorka. Kicsi kora óta, ha ünnep van, rohan az ünnepi cipőéért, s nem lehet leimádkozni a lábáról. Nála az ünnep: pörgős szoknya, kopogós cipő... :lol:

Kajla, rátapintottál a lényegre. Apa folyton dolgozik, mostanában (értsd tavaly nyáron) egyáltalán nem sütögettünk :cry: :cry:
Reginek szép kutyusa van :wink:

Kangamama, Isten hozott a fedélzeten. A 303. nem igazán 303. Többen kidőlnek a sorból, vagy babájuk születik, vagy máshonnan kapnak babát... szóval kezdhetitek tervezni a babaszobát :lol:

Kép
Kép
koko

Sziasztok :)
Most, hogy már van nekem is van miről, kiről írni, jövök gyakrabban. Persze, csak ha nem bánjátok. Eddig is itt voltam háttérolvasóként.

Kizsó
Zsófi már kész kis hölgy a kalapos képen.

Koko
A te nyuszikáid is nagyon édesek!

Képzeljétek, mielőtt a mi nyuszikánk megérkezett, az utolsó hétvégénken mi is Zalakaroson voltunk. Nagyon jó volt! Egy kis pihi az éjszakázások előtt :)

Mi még csak "tanuljuk" a nyuszikánkat. Sajnos nem tud beszélni, kommunikációs zavar miatt egy hétig egy vacak HA-s tápot adott az idióta paramami anyája, és csodálkozott, hogy miért követelőzik éhesen másfél órával evés után. Szegénykém nem tudott kakilni, fájt a hasa, nyűgös volt, sokat hízott, mert állandóan tömtem, mondván éhes. Sikerült vennünk anyatejet, az első adag után 4! órát aludt, elég az "előírt" adagja, sokkal nyugodtabb, többet alszik. Úgy sajnáltam szegénykét! Megírnátok akár priviben ki milyen tápot ad a babájának?

Kanga mama
Kitartás! Az utolsó száz megy lassan. Menet közben tényleg sokan kiesnek. Pl. mi is :D Mirosz pedig spontán babát vár.

Szép napot mindenkinek :)
petyaanya

A gólyák mai állása szerint:

Ancsur 66

Latimi 74

Réce 103

Csöpke 147

Kanga mama 303

Petyaanya
Mi Milupa Milumil HA Start nevű tápszert kaptunk és Peti nagyon szereti.

Kép
tviky

Amneris: Zitus és a locsoló, haláli jó! :lol: :P Ez jutott rögtön az eszembe! :lol:

Koko: Nagyon szép kis nyuszikáid vannak! :lol:

Kajla: Nem kéne azt a talit összehozni már? :lol: Én annyira kíváncsi vagyok rátok élőben is. :lol:

Jiny: Pusszantom Dórit, gyönyörű! És nagyon boldog szülinapot kívánok neki!
Kép
ancsúr

És még valami, némiképpen tegnap kikúpálódtam és hajat változtattam. :lol:
Kép
ancsúr

Kép
ancsúr

sziasztok

megjavult(vították ) :):) a gépünk :)
Petyanya
Mi Aptamil-al kezdtük az nagyon nem jött be aztán a Beba HA -t esszük 3. hónapja azt bírjuk nagyon.

Ancsúr
Jó lett a hajad :):) én is tegnap voltam egy kis fazon igazításon ne legyek már olyan lepukkant . A melír nekem is nagyon bejön :):)

Naninga
naninga

Jiny!
Dórikának nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!!!!!!

Kép

Kép
kajla

Drága 1 éves Dóri baba! :lol:

"Születésnapodon, nem kívánunk egyebet,
csendes lépteidet kísérje szeretet.
Szívedben béke, lelkedben nyugalom,
légy nagyon boldog ezen(és a többi) a szép napon.:)"
Kép

KépKép
napsugaracska

Köszi a tápszertippeket :)
A Beba HA-ról én is jókat hallottam. Ami nekünk nem vált be: Mildibé HA.

Ancsúr
Tök jó a hajad!

Amúgy a mi sorszámunk a boríték szerint: 77 volt.
petyaanya

Sziasztok!

Jiny!

Dórikának mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk, és sok egészséget!
Kép

Koko!
Nekem is tetszenek a kis nyuszikáid! :lol:
Azért ünnepeltünk már 2 hete is, mert akkor voltunk anyóséknál, és ott tartottuk az elő bulit. Az uncsi tesó és Zsófi között 4 nap különbség van, Zsófi a rangidős, így együtt ünnepeljük őket. :lol:

Kajla!
Látom Reginél is bejön a motor! Zsófi már a 2. méretet használja, legszívesebben mindenhova azzal jönne. :D
Kingusnál meg azért kellett a cipőket is sorra vásárolni, mert ő azokat is előszeretettel koptatta. :lol:

Ancsúr!
Nagggggyon jó lett a hajad! Csini vagy! :D

Naninga!
A számítógép mostmár a páromon nem múlik, ő megtett mindent, amit csak lehetett! :lol:

Amneris!
Milyen jó Zitusnak az a nagy terasz! Jól látom, hogy oda még rossz idő esetén is ki tudtok menni? :D

kizsó

Kép
BOLDOG SZÜLINAPOT DRÁGA KICSI DÓRIKÁNAK!

Kanga Mama!

Olyan jól esik mindíg, mikor azt írod, milyen kis kedvencke a szívedben Zituskám! :D
Nekem is volt ám álombabám a várakozás ideje alatt: Idusa Lilikéje. :P
Akkor most képek főleg Neked - meg esetleg másoknak... :P

Kép Új ruhácskában :-)

Kép Óriásbébi nylonharisnyában!!!

Kép Délutáni alvósbaba

KépKép
amneris

Köszönjük a jókívánságokat!

Az én egyéves nagylányom:
Kép

KépKép
jiny

Köszi csajok a dicséretet, bezsebeltem. 8)

Amneris: Gyönyörű kis nőcike, milyen kis csajos rucika! :lol: :P

Jiny: Eszem is meg kis combáját, csak egyszer legyen már rá lehetőségem. :lol: :P
ancsúr

Dorikanak Boldog Szulinapot!!!!!!!!!!!!Milyen nagy mar!
Nem tudja ki az a JOOOOOOOOOOOO nőci Ancsur nev alatt?
Jiny hogy tanulmanyoza a tortat vagy inkab a gyertyat Dori baba!Kedvenc kepeim egyike lesz.
Petyaanya hogy vagytok?
Puszi mindenkinek.

Kép
móncsi+3

Amneris drága! Nagyon köszönöm a képeket, nagyon meghatódtam, még a könnyeim is kicsordultak. Még mindig gyönyörű Zituska. Ez a nylon-harisnya... olyan nagylányos. Amilyen icipici kis törékeny porcelánbaba volt Zituska, hát tudod a szám tátva marad, hogy micsoda stramm kislány lett. Puszi Nektek és még egyszer köszönöm. Egyébként Lili valóban gyönyörű kicsi lány. :lol:

Ancsúr, csini a buksid... :lol:

Petyaanya, lehet, hogy Zalakaros lesz a kabala? Azt hiszem a vége felé vissza kell oda mennünk... Hátha nekünk is szerencsét hoz. Köszi a bíztatást, aranyos vagy.

Koko, drága, terveink azok vannak doszta, nem is kevés... :lol: :lol:

Jiny, Dórikát Isten éltesse ismét, nőjj nagyra te gyönyörűség! :lol:
kanga_mama

Sziasztok!

Gyurkovics Tibor: Gyermekszületés

Azt mondta a zöldkabátos:
Tudod, hogy születik a gyermek?
A nap süt át a fákon. A lombokon
keresztül süt a nap, keresztül tör rajtuk.
És aki szereti egymást, két ember, azokra süt.
Az asszony szemébe süt és az asszony szemében
születik meg a gyermek, s a férfi szemében nézi őt.
Ott ahol annyira nézte, keletkezik egy fény-pötty,
egy kis fény, embernyi fény.
És tűz és víz keletkezik ott és gömbölyödik.
S amikor megvan, egy könny hullik ki az asszony
szeméből, egy könny, s ahogy lehullik, emberré válik.
Mire földre ér. Így születik a gyermek.
--------------------------------------------------------------------------------
Kép

Kép
kajla

Ancsúr, csatlakoznék az előttem szólókhoz: tényleg csini a frizurád :lol:

Kajla, nagon szép verset tettél fel. Köszi

petyaanya, a mi kicsi Loránk anyatejes baba, csak akkor készitek tápszert neki, ha kirándulni megyünk, mert termosz ide vagy oda, azért az anyatejet nem lötyögtetem egész nap. A Beba HA Startot kiköpte (igaza van, a finom anyatejci után kinek kéne :wink: ) most Milumil HA-t iszunk. Ma is pl. amikor a veszprémi állatkertbe kirándultunk :lol:

Kép Csuda nagy kacsa, vagy mi ez? Kép Páva, de szép vagy

Kép
Kép
koko

Sziasztok!
Az esti híradót látva-hallva sírhatnékom van. Ismét csecsemőgyilkosság történt... :cry: :cry: :cry:
kanga_mama

Nem láttam! De olyankor én is ki tudok készülni! :cry:

Kép
kajla

16 éves lányka... és állítólag anyukája nem vette észre, hogy terhes és azt sem, hogy szül/szült a lánya. Ordítani tudnék és nagyon-nagyon mérges vagyok. Magyarázzátok már el nekem, mert nem értem... idén leszek 40 éves, de még mindig fogalmam sincs, és elképzelni sem tudom, hogyan lehet egy terhességet titkolni és nem észrevenni. :twisted: :twisted: :twisted: És állítólag a környezete sem vette észre. :roll: :roll:
kanga_mama

kanga-mama!
Ezekszerint 1 idősek vagyunk.
Hidd el, a nők egy része a nem kívánt gyermeket nagyon el tudja rejteni.
A fiam életadója állítólag úgy ment be szülni, hogy az élettársának azt mondta, hogy vigye be a kórházba, mert gyomorgörcse van.
Az akkor 2 éves bátyját rendszeresen látta a védőnő aki szintén nem vette észre az újabb terhességet, de valahol csak ott volt az a 2700 grammos kisbaba.
Ettől függetlenül engem is elborzaszt, ha egy kisgyermek azért hal meg, mert nem akarták őt. Holott ma már elég sok helyre fordulhat segítségért, vagy akár valamelyik kórház kihelyezett inkubátorában hagyhatja megőrizve anonimitását.
simineni

Csak az a baj Simineni, hogy még mindig nem elegen tudják, hogy hova forduljanak segítségért!!! Nem titkolom, mert nincs miért az én mostohaanyám (mert az édesanyám akkor már nem élt) már azt is észrevette, ha nem időben jött meg a mensim. És bizony rámkérdezett, és azonnal vitt az orvoshoz. Szóval ezért nem értem, hogy egy anya, aki már szült, hogyan nem veszi észre, hogy bajban van a gyermeke. És a másik, otthon szülte meg a babát a kislány (nem ítélem el, ne értsetek félre, csak azért haragszom, amiért nem kapott az anyja részéről segítséget!!!), hát könyörgöm, ott fájdalom van, biztos, hogy nem egy hang nélkül bírta ki, arról nem is beszélve, hogy ugye egyéb dolgok is vannak... nem akarom részletezni. A másik fórumon RKata írta, hogy ilyenkor, amikor ilyen híreket mondanak be, milyen jó lenne, ha pl. a Gólyahír elérhetősége futna a képernyő alján...
Te is fiam Brutusz??? Én karácsonykor születtem ám! Akkor, annak idején a testvéreim bánatára, huhh de haragudtak rám, amiért nem volt fenyőfa, nem volt kitakarítva, stb. Anyám meg kórházban velem. Most viszont annál jobban szeretnek és viszont! :lol: :lol: :lol:
kanga_mama

Kanga_mama!
Regina titkolt terhességből született, 57cm és 3650gramm volt!
Nem baj, ha megkérlek, hogy ne írj ilyet! Sokszor az, hogy eltitkolják, menti meg az életüket!( és a miénket is)
Ugye érted?
Puszillak

Kép
kajla

Tudtam, hogy félre fogod/fogjátok érteni. Nem a titkolással van a bajom, hanem azzal, hogy nem hiszem el, hogy nem vette észre senki a környezetében ennek a lányzónak, hogy bajban van. Legalább egyetlen felnőtt vette volna észre és akkor meg lehetett volna menteni a babát. Én erről beszélek. Nem akartam megbántani senkit. Pont ez a bajom, hogy nem menekült meg a kicsi értsétek meg! Bocsánat, ha bárkit megbántottam, távozom a fórumról és kész! Még egyszer elnézést! Sziasztok! :cry:
kanga_mama

Kanga_mama: hihetetlennek tűnik / hangzik, pedig így van - ezek a csöppek, mintha éreznék, hogy el kell rejtőzniük, képesek a legkisebb és legtávolabbi helyet megtalálni. Az m1-en volt vmikor egy műsor, a Schöpf-Mérei fő-fő beosztású orvosa nyilatkozta, hogy igenis létezik, hogy SEMMI nem látszik a várandós anyán.
rkata

Oké, hiszek neked/nektek.
NEM AKARTAM SENKIT MEGBÁNTANI!!! :cry: :cry:
Már bocsánatot kértem, sajnálom, csak leírtam a gondolataimat.
kanga_mama

Miattam ne szabadkozz :) , nekem is hihetetlennek tűnt (meg vagyunk még biztosan jópáran, akik szkeptikusan áll/t/unk ehhez a kérdéshez), de ha az orvos is állítja, hogy ez lehetséges, akkor fejet hajtok.
rkata

Köszi Kata... akkor nem szabadkozom... :lol:
kanga_mama

Sziasztok!

Kicsit megkésve Zsófinak és Dórinak boldog szülinapot kívánok!!!

Apa itthon volt néhány napot így nem jutottam gépközelbe.

A Mendan nekünk is nagyon tetszett voltunk 2 éve egy hosszúhétvégén. Azóta is emlegetjük....... :P
Terveink között szerepel hármasban egy szupi hétvége talán ősszel.

Kangamama ha megadod az emailcímed szívesen küldök képet a lánykámról. :D

Ancsúr szuper lett a hajad!!!!! :P :lol: Nagyon jól áll az új frizura!!!

Mi nem kaptunk meghívót a gólyahíres talira ezért nem is tudom a sorszámunkat de olyan 300 körüli.

Puszi mindenkinek!

Vicki
vicki

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?