Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok,

nem nagyon tudok jönni, mert Botika irtó keveseket alszik, felborult nálunk minden. Kiszámíthatalan a nappali alvás. Az is, hogy mikor, és az is, hogy meddig. Általában mindig elalszik az autóban, ahogy jövünk haza, bármikor is indulunk haza, hogy ebédre itthon legyünk.. :roll: Úgy tűnik, nem kell autóval elindulnunk.
Persze nem is csoda, mert 6-ból hirtelen 11 fogú lett kismazsola. Éjszakánként is sokat sírdogál.
Most már remélehetőleg napok kérdése, és itt lesz a csodanyaklánc, remélem, még segít vmicskét.
Egyébként össze-vissz bújnak ki a fogacskák, nem a "nagykönyv "alapján. Felül kint van mind a 4 metsző, a két kis örlő, és a bal szemfog. Alul 3 metsző (a 3. icike még, tegnap bújt ki a szemfoggal), bal kis öről.
Mivel napközben keveset alszik, estére már hulla fáradt szegény. Babakocsiban képtelen elaludni, meg úgy egyébként, ha már egyszer aludt, akkor már nem alszik el újra...
Amúgy szerencsére jól vagyunk, édesbogár, és nagggyon okos (bocsi, egy nagyon elfogult anyuka :oops:) Csak sajnos továbbra is elég vehemens, csapkodós. Tanítgatjuk, hogy nem szabad, de ő csak próbálgatja a szárnyait. Hiszti is van ezerrel, ha vmi nem úgy örténik, ahogy ő eltervezte. Háááát, ez is alakulgat nálunk.

Nagyszülők engem is kiborítanak! Erához hasonlóan, engem is folyamatosan el akarnak tüntetni a képből, csak engem anyósék. Nem tudom, miért nem örülnek, ha lemegyünk meglátogatni őket, miért kellene egyedül lennie ott Botinak. Mégha vmi halaszthatatlan dolgom lenne.... de ők csak azt akarják, hogy csak vigyem le hozzájuk. Normálisak??? Ráadásul jófejségből mindent megengednek a gyereknek, én hiába szólok, hogy ezt v azt nem kéne. Úgyhogy előfordul, hogy megkergül Boti egy-egy látogatás után... :? Na, meg állandóan tömnék. Így is vasgyúró, nem tudom, miért nem lehet megérteni, hogy bőven elég 5x ennie a gyereknek, nem kell nasiztatni... Szóval most az ünnepek alatt is kibuktam párszor. Aztán majd egy-két alkalommal normálisak lesznek, de úgyis kezdődik előről. És annnyira unom, hogy " ne törödj apádékkal", "maradj itt", "gyere, kocsikázni"... áááááá, nem lehet megérteni, hogy ez még nem az a kor?????
Na, most ezt nekem is jól esett kiírni, és megnyugtat azért, hogy másnál is van így.
Bocsi a regényért, és köszönöm, ha elolvastátok.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Angi, Lidi gyönyörűség. Nem is csoda, hogy büszke az apja. Miket rosszalkodik mostanság? :D

Editkém, tessék csak irogatni azért. Háát, hallod, nagyon ügyesen árulgatsz. Veled fogom eladatni a cuccainkat :wink: Gyógyulgassatok azért!

Vali, ez nem hangzik túl jól... Mitől alakul ez ki?

Cory, oktató: twisted: Gyönyörű Liza.

Era, hogy vagytok? Martin gyógyulgat már? Nagyon vagány kispasi az autóban. Na, és a sonka... nem semmi :)

Meli, mindig készülök olvasni a blogot, mint a többiekét is, de sosincs időm :( Na, hátha este!
Mezítláb megy otthon Bogika? Boti nekem is pipiskedett az elején, de hamar elfelejtette. Most is szokott néha, mikor hideg a kő, ő meg kiszalad mezítláb :D

VokEszter: szupi az új járgány Hannának. Grat a fogacskákhoz. Nagyszülők... :)

Nyúlanyó Anita, szupik a képek! Háááát, nem kispályáznak a gyerkők :D

Esztikém, én lehet félreolvastam, de azt hittem, majd most héten lesz az eljegyzés party. Ne sokkolj már, gyere mán oszt mesélj :D Na, mégegyszer, utólag, itt is isten éltessen sokáig! Benyófi hogy van?

Ildi, nagyon ügyesen leszervezted a dolgokat, le a kalappal. Képek szuperek, hihetetlen csini vagy, tényleg. Én meg itt az egy gyerekemmel, képtelen vagyok teljesen visszafogyni. Egy ideig megy, de aztán rámjön a kajázhatnék. Imádok enni... :oops:

Boscó, egy Vadasparki sétában mindenképp benne vagyunk, ha erre jártok :D Ha, meg ragaszkodik Apa hozzátok, kimegyünk a kiállításra, Botuska úgyis él-hal a vaukért :D

Barti, többet én sem tudok mondani. Neogranormon kenőcsöt mondott nekünk decemberben a dokinéni, mikor ilyen volt Botond orra. Gyógyulást nektek!

Gyöngyi: hogy álltok a barikkal?

Na, remélem, nagyjából válaszolgattam!

Többiek írjatok!
Eszti! Tünde! Nancsi! Zsu! Annácska! Mamac! Lidke! Melitta! Gyönygi!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Na, a zöld lemaradt...

Anita
Kép
Kép
_anita_

Na helósztok!

Olvasok én, csak írni....állandóan jövünk-megyünk, meg ugye dógoznom is kell (szerencsére egyre jobban belejövök, de új feladatokat is kaptam), meg hát a jó idő. Benyót muszáj kifárasztani a játszón, naponta kétszer, különben szétszedi a lakást.

Kedves Anita, most lesz az eljegyzés, a Húsvét miatt toltuk el, hogy minden családtag itt lehessen, így szombaton lesz a nagy nap. Elvileg ma lesz kész a gyűrűm, de ezt már nem láthatom, majd csak szombaton. (elvileg megbeszéltük, hogy nagyjából milyen legyen, de egyedi gyűrű lévén lesznek benne meglepik, méretet is vett az ékszerész, de a végleges formát már tényleg nem láthatom) :lol: :lol:
Készülök persze, jönnek anyósék vidékről, anyuék, tesók, tesók gyerekei, ilyenek. Én meg holnap elkezdek kaját készíteni, csakis hidegtálat vállaltam be ennyi embernek, meg azért anyu is segít. Huhhh :) :)

A hisztit ne is mondd!!!!!!!! Egy hét alatt tört ki a fiamon, de most már néha kezd a hajam égnek állni. Ami nem úgy van, ahogy a fiatalúr szeretné, akkor jön a földindulás. Visít, ordít, és már többször mérgében az asztalba harapott, és majd felrobban, látom a fején. :shock: :shock: :shock: Dehát akkor sem lehet dolgokat, ha fejre áll, akkor sem, pl. az asztalon mászni, meg a pelenkázón táncolni, meg a mosóporral homokozni, és ilyenek. A múltkor mentünk a Westendbe, új telót venni, hát a T-Mobilnál megőrült, a sok monitor és telefon, persze nem szedhette szét egyiket sem, volt is ordítás.

Nyugtassatok meg, hogy ez nem abnormális!! :)

Kajálás is műsorral megy, vagy mesélek közben, vagy az apja, de a lényeg, hogy kaja közben csináljunk valamit, különben félrefordítja a fejét, és nem eszik. Mintha csak azt mondaná, hogy anya, én nem érek rá csak úgy enni, csináljunk valamit még a kaja mellett.

Nah, de azért borzasztó édes, meg imádom, de most jöttem rá, hogy már nem baba, kisfiúvá érett, önálló akarattal, egyéniséggel, és hát egy kisgyerekkorában küszöbbe harapó anyukának miért is lenne különb gyereke???? :lol: :lol:

Na, ennyit rólunk.... :)

Ildi, szuper képek, nahhh, én azért gondoltam, hogy nem lesz ellenére az uradnak Prága. Gyönyörű még mindig.

Tényleg Vali, mi van Dunakeszivel??

Angi, Lidi nagyon cukker, valamikor egy találka mostanában? Most már tényleg egyszer eljöhetnétek ti is!!!

Cory, oktató???? Milyen?

Évi, ne keseredj, és remélem tényleg nem, hajrá!!! :)
Barti nektek is!

Barti, én popsikenőccsel kentem, a Sudocreme is jó, de a Neogranormon is, minden szívás után kend be. Ha este elaludt, akkor meg jól kend be!!! :) :)

Most mennem is kell, felébredt, indul a délutáni műszak.

Puszi
Vendég

Bartika!
Ha pontosabb leirást adsz, hogy milyen a náthája, milyen tünetek vannak, milyen a folyás, hol marja ki, akkor tudok mondani homeós szert rá.
De én addig is a Coryzaliát adnám neki. Abban egy csomó minden van. Érdemes kipróbálni.
Neked is. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Visszaolvastam (nem is volt olyan kevés). Túl vagyunk a szülinapozáson, majd teszek föl egy csomó képet is.

Eszti!
Császárral kapcsolatban szakemberen konkrétan még nem gondolkodtam, lehet, hogy pszichológus lesz a vége, de bármilyen más megoldás is szóba jöhet. Van ötleted? Lassan jön a születés hete, lehet, hogy elmegyek egy-két programra, és majd ott hátha adnak valami okos tanácsot.
Eljegyzés izgin hangzik!
Hiszti: Keve 9-10 hónapos kora óta próbálja így érvényesíteni az akaratát. Levágja magát a földre, toporzékol, csapkod, és úgy rugdos, hogy szó szerint tele vagyok kék-zöld foltokkal! :roll: Ja, és közben persze ordít, ahogy a torkán kifér.

Anita!
Angihoz hasonlóan én is beletörődtem már valamennyire, hogy a következő is császár lesz. Azért most olyan kórházat választottunk, ahol alacsony a császárok aránya, mert persze ha van rá mód, akkor jobb lenne a természetes. Állítólag a hegszétválást lehet már előtte jópár perccel érezni. A mostani választásnál nálam az is szempont, hogy ha császár, akkor se vigyék el tőlem a gyereket, csak a vizsgálatok idejére. Keve este fél hétkor született, és csak másnap reggel láttam őt, akkor is úgy, hogy leléptem az intenzívről. :roll: Felsírni sem hallottam, így úgy érzem, hogy megfosztottak azoktól a megismételhetetlen pillanatoktól, amikre évek óta vártam. Igazából ezek jobban megviseltek, mint maga a császár. Az is, hogy mi megbeszéltük már a terhesség alatt, hogy nem fogjuk sírni hagyni a gyereket, ennek ellenére egy órával a születése után Attila bejutott hozzá az intenzívre, ahol a gyerek még mindig egyedül sírdogált! :evil:

Cory!
Liza nagyon szép kislány! És hogy pózol! :D
Oktatód: :evil: Szerintem is iskolát kéne váltanod. Az ilyen tahó azért veszélyes, mert egy életre elveheti az önbizalmadat, úgy meg fölösleges a jogsi, ha nem mersz vezetni. Az én oktatóm (nő) nagyon jó volt, őt szívesen ajánlanám, de idéntől már nem oktat.
Írtad, hogy téged Zsoma születése viselt meg. Azt tudom, hogy koraszülött volt, de röviden leírnád, hogy mi történt?

Bartika!
Az én papám, mikor Attila megkért, azt mondta, hogy rendben, de nem vesz vissza. :lol:
Én nem hiszek abban, hogy agyban dől el a szülés. Nekem egy percig sem fordult meg a fejemben, hogy nem szülhetek majd rendesen. Pszichológust esetleg tudsz ajánlani?

Era!
Lépésekhez gratula! Anyukád: :evil: Hogy lehet túl sokat lenni egy anyának a gyerekével?! Szerintem az a jó, ha a gyerek maga távolodik el a szüleitől, a saját ritmusában, nem az, ha erőszakkal elválasztják.

Tünde!
Anyud a gyámügynél: :shock: :shock: :shock:

Mamacka!
Doki ajánlást megköszönném! Bálint Balázshoz már próbáltam bejelentkezni, de terhesség nélkül két hónap a várakozási idő. :shock:

Edit!
Hogy-hogy szakadtál? Nem volt gátmetszés?

Angi!
Lidi kész kis nőci! Nagyon csinike a poncsóban, nem csoda, hogy Apa menni akar vele büszkélkedni! :D

Nancsika!
Paplan még aktuális? Mintha láttam volna itt a XI. kerületben nagy méretű paplant akciósan. Megnézzem?

Eszter!
Bejelentenivalódra azt hittem, hogy úton a kistesó! Azért a fogacskához is gratula Hannának!
Babakocsi jól néz ki! Könnyű?

Ildi!
Örülök, hogy jól sikerült a kiruccanásotok! Képek nagyon jók, te pedig tényleg fantasztikusan nézel ki! Hogy csinálod?

Meli!
Szerintem sem baj a lábujjhegyen menés, majd ráérez, hogy telitalpon biztosabb. Azért, ha aggódsz, kérdezd meg a gyerekorvost!

Mi:
Szülinapozás jól sikerült, csak én fáradtam el nagyon. Végül csináltam fasírtot, sült csirkecombot és három féle salátat. Ez volt hétfőn, mikor Attila családja jött, az enyémmel Nagyszombaton elintéztük, hármasban pedig itthon ünnepeltünk még csütörtökön. Keve rengeteg cuccot kapott, de a legjobbat a nagymamámtól. Ő 20 menő mesét (a legújabbakat) íratott dvd-re! Szerintem zseniális! :D
Hétvégére megint elutazunk, de este még benézek! Kép Itthoni ünnep Kép Testvéreimmel Kép Keve bírtokba vette a sátrat Kép Ez a béka kb 2 cm hosszú volt. Kép Kép Duna Kép Pancsi Kép Felnőtt torta Kép Anyucival Kép Baba torta Kép Hinta Kép Homokevészet

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Lidke: Zsoma születése önmagában azért viselt meg nagyon, mert nagyon nem így képzeltem, terveztem... Az előzmények: 2 évvel korábban egy túlhordott első gyermek, és Zsománál azon küzdöttem, hogy jaj, nem akarom megint túlhordani, meg valahogy nagyon meg akartam tervezni mindent (pl alternatív szülőszoba), és aztán egyszercsak elfolyt a magzatvizem, és bekerültem egy rettentően maradi kórházba, ahol a 2280g-os, tök egészséges gyerekemet 3 naposan vehettem először a kezembe.
A szülés meg olyan volt, mint 30 éve anyáinké lehetett. 24 órát feküdtem a hátamon, annyira nem voltak képesek, hogy mikor tizensok óra után kértem, hogy állítsák más szögbe az egyébként hipiszupi szülőágy háttámláját, akkor az volt az érv, hogy nem, mert akkor át kell pakolni a pocakomon a ctg fejeit. Nem ihattam, nem ehettem a 24 óra alatt (ez oké, tartottak a császártól), de a szülés után 1,5 órával közölték, hogy pisiljek, majd mikor megkérdeztem, hogy ihatok-e, akkor is azt mondták, hogy nem, kaptam infúziót (2dl-t a 24 óra alatt), oldjam meg abból...
Végig azt éreztem, hogy nem tekintenek embernek. Aki arra járt, megvizsgált, de nekem nem mondott semmit, max a szülésznőnek sutyorgott valamit. Végtelenül megalázónak éreztem az egészet.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Hú, Cory, ez nagyon durva!!! :evil: :cry: Nem csodálom, hogy kibuktál tőle! Az I. női klinika volt az? Egyébként ezt a nem lehet inni, ennit sem értem. Tőlem ugyan megkérdezte a dokim, hogy mikor ettem utóljára, de nem zavarta, hogy kb. két órával korábban. Inni is ittam, elég sokat a műtét előtt, de nem lett semmi probléma belőle.
Köszi, hogy megírtad!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Lidke: Schöpf-Merei. Az volt a legdurvább nekem, hogy úgy éreztem, senki nem ért meg. Mert persze, a lényeg az egészséges babám, de a lelkem mégsem volt kerek.... Te asszem érted, mire gondolok.

cory
Budapest

Sziasztok!

Nem is tudom hogy hol kezdjem, olyan régen nem írtam. Lusta is voltam, no meg el vagyunk havazva ezzel a házikóval és minden szabadidőmben arra próbálok koncentrálni.
Rólunk:
Zazi óriási iramban közlekedik már és minden kismotort megszerez a játszótéren. Hogy ne kelljen többé égnem miatta, ma kapott egyet. Persze ez nem kaland, csak a másik gyereké... :shock: Szerencsére a másik gyerek is pontosan ezt gondolja, tehát vettem az idegen gyerekeknek egy kismotort... :roll: :lol:

Hiszti:
Kb. 10 hónapos kora óta érezteti velem, hogy ő nem egy baba, hanem egy tudatos lény. És ha a lift gombját nem ő nyomja, vagy ha az autóban nem ülhet egy kicsit a kormányhoz stb. akkor nesze nekem: hídba vágja magát és ordít. Kb. 6 másodpercig. Utána megy tovább.

Bosco, Vali:
Húsvétkor Egerben voltunk és kimentünk Szilvásváradra kirándulni. Legközelebb pontosítsuk előre és akkor talizhatunk is. :lol:
Szegény, szegény Vali! Hát mi a fene lett a lábaddal? Gyógyikat küldök!

VasIldi! Gyönyörűek a képek! Szuperügyes volt a cseled! :) És nagyon szépek vagytok apjukkal!

Anita! Akkor rendeltél borostyánt? ;) Remélem nektek is bejön! Nekünk tényleg szuper!
Anyós-ügy: ugyanez. Megértelek. Borzalmas. No comment, mert nem illik mégse nyilvánosan olyanokat írni, amiket most írnék...

Évi, Bartika! Hajrá! Csak nehogy csináljak egy vonalzót én is. :) A kis 40 napos ciklusommal inkább nem szólok egy szót se. :oops:

Barti! Erős vizes orrfolyásra Allium Cepa 9-12 CH, de az Oscillococcinum az iyen álapotra csodaszer! Nálunk 1x volt beteg Zazi a télen és az is 4 napos volt... úgyhogy tényleg ajánlom.
Az orrocskájára én körömvirág balzsamot szoktam kenni. Abban az egyben biztosan nincs talkum, ami szárít. De a sima olívaolaj is megteszi, mert az is jól ápolja az ilyesmit. Jobbulást nektek!

Kövecske, Cory! Annyira sajnálom hogy így alakultak a dolgaitok! Tőlem csak fél órára vitték el Zazit és nem engedték, hogy Tamás bemenjen vele, azóta is bánt a dolog. A következő gyermekemnél én is pattanok fel az ágyról és megyek vele! Szegény picikék. :(

A babácskák továbbra is gyönyörűek!

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!

Bartika!
Jövő héten erre jártok? Mikor értek rá? Szívesen látunk!

Ildi!
Nagyon szép helyen voltatok! Irigy vagyok egy kicsikét. A virágokra is!

Vanillka!
Nagyon csúnyán hangzik ez a talp-dolog. Jobbulást!

Boscó!
Nagyon jó volt az írás, és nem is volt sok! Már egyszer régebben olvastam, de most is jót röhögcséltem magamban.

Vok!
Engem is riogatott kedves ismerősöm, hogy "Na majd úgyis abbahagyod a szoptatást, mert kijött a gyerek foga" Jelentem még sose harapott meg vele!

Meli!
Telefonon beszélj egy gyógytornásszal, nekünk kifejezetten azt mondta, hogy rossz, ha lábujjhegyen jár. Igaz Tüncinek le voltak tapadva az izmai egy-két helyen. A bal térde is tök feszesen állt.

Kövecske!
Hát igen, igaz nekem nem volt császár, de én is csak már fürcsi után kaptam meg Tüncit, mert amikor kibújt akkor lenyomtak a torkán valami szondát, hogy kitakarítsák a tüdejét. Aztán se szó se beszéd elvitték, úgy szóltam a férjemnek, hogy menjen már utána, miért viszik. Aztán már csak felöltözve láttam. Pedig én még maszatosan akartam. Aztán meg már nem lehetett szopiztatni, mert ők stoppoltak odalent (egyik doki oktatta a másikat) és közben állítólag nem szabad szopiztatni.

Rólunk:
Tüncike már mondja, hogy kaka. Ez a kakast jelenti és meg is mutatja a képeskönyvében. Olyan édes. Ja és most már huzigálja a ruhámat, ha keresi a cicit. Eddig csak sírt és várta a csodát. És jelenleg be van rekedve szegény. Se láza, se semmi, csak repedtfazék-hangja van. :D
Holnap megyek vizsgázni. Még végig se tudtam olvasni rendesen a tankönyvet. Nem baj, majd a pótvizsgán átmegyek...

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok,

Hát Csajok, fogalmam sincs, hogy mitől lett ez a nyavaja a lábamon, doki is kérdezte, hogy megütöttem-e, de nem emlékszem. Én egyébként sem veszem észre, ha beütöm magam valahol, csak utólag szembesülök a kék-zöld foltokkal :(
Voltam számítógépes talpvizsgálaton is, mert betétet is kell hordanom a cipőben (írtó szexi :oops: ), és ott az az eredmény jött ki, hogy a bal lábamat sokkal jobban terhelem, mint a másikat. Ebből arra következtettünk, hogy talán attól van ez az egész, hogy Alizt már több mint 1 éve mindig ugyanazon az oldalamon hurcolom (sajna elég sokat egy nap), és ezért ezen a lábamon sokkal nagyobb a teher. Ez a fokozott nyomás okozhatta a cisztát.
Jegelnem kéne meg pihentetni, dehát kinek van arra ideje egy ekkora gyerek mellett ilyen szép időben???

Ma péntek 13 van, lehet, hogy nem kéne semmit sem csinálnom, de mégis muszáj lesz. A hétvégén nem leszek megint, mert végigjárjuk a nagyszülőket, még ajándékokat is kellene vennem anyám szülinapjára, plusz Tibor napra.

Eszti: Nagyon izgin hangzik ez az eljegyzés, a gyűrűt remélem majd megmutizod :wink:
Dunakeszit kilőttük, a ház jó lett volna, de olyan szinten besűrítették minden irányból a többi ház közé, hogy még levegőt sem lehetett rendesen kapni :(

Livi: Drukk a vizsgához, hátha mégis ... :wink:

Cory: Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz élményed volt a második szülés, még jó, hogy nem ment el teljesen a kedved, és itt van most Liza :)

A hisztis tökmagokhoz mindenkinek (magamat is beleértve), sok türelmet kívánok!

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Ezt muszáj megosztanom veletek: Liza békésen aludt a nagyszobában a pihenőszékében egy szál pelusban, mikor elmentem telefonálni. Felkelt közben, de jól elvolt, nem jöttem vissza hozzá, ki tud mászni már simán. Egyszercsak megjelent melettem meztelenül, és felkéreckedett szopizni a nagyágyra. Felvettem, majd szopi közben észrevettem, hogy kakis a talpa. Szopi után mentem, hogy adok rá pelust, meg hogy utána megkeressem a kakit meg a régi pelenkáját. A pelenkázó előtt meg is találtam. A pelenka csont üres, mellette egy kígyóban a kaki. Ez már szobatisztaság? ;):D

cory
Budapest

Cory :D :D :D
Mi ezt a fürdőszobában játszottuk el. Először láttam, hogy a gyerekem amúgy tényleg kígyót kakil, ha nem nyomja össze a pelus. :wink:

Vali, hna jahhh :( Sajna az újépítésű részektől én ezért fázom, mert úgy összesűrítik a házakat, semmi fa, semmi tér. Sajnos.
Hát igen, egy éves gyerek mellett felpocolt, jegelt lábakkal....hahahahahaha :?
Vendég

Melitta, olyanokat mint pl. én? :wink: Egyetértek veled, de belőlem most nagyon kikívánkozott...

Liza: :D:D:D Boti meg nem akart elfele aludni. Mondom, megnézem már. Hát, bűzfelhő fogadott. Peluscsere, szopi, és már alszik is :D A héten harmadszor csinál ilyet, hogy addig nem alszik el, míg ki nem cserélem a kakis pelust. Mondjuk, ő még nem veszi le :wink:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Cory, én is megértelek. A lejobban még mindig az bánt engem is, hogy elterveztem, hogy milyen szép lesz minden, hármasban leszünk két órát a családi szobában, egyből megszopiztathatom Botondot. Erre a műtőből bébit el a csecsemőosztályra (2. em), engem lifttel fel az örzőbe (3.em), esti szopinál (tizenegynehány óra elteltével) 5 percre kaptam meg, mert át kellett hozni a másik épületszárnyból a bébit, és ez majd egy órába telt :?
Na, sebaj, fel a fejjel!

Eszti, a múltkor fürcsi előtt Boti a szobájában nyomott egyet a pelenkázó előtt, én is akkor rökönyödetem meg, hogy ez biza kígyó :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok
nagyon eltűntem... de azért majd pótolom a szülinapi képeket alkalomadtán... szegény gyereket egy hét csúszással ünnepeltük... :(

Sajnos az almás babatorta nem sikerült... vacak volt az élesztő... ki kellett dobni... :(

Kövecske
Pont őt akartam ajánlani! Nekünk is ő lett volna a másik választás... de végül Ujvárinál maradtunk... barátnőm szült már nála kétszer és nagyon-nagyon meg volt elégedve... mást én sem tudok ajánlani! :(
Jól értem... mielőtt megfogan a baba két hónappal be kell jelentkezni??? :( ahhoz képest engem majdnem félidősen átvett volna... a barátnőm közbenjárására... hűha... akkor ez nagy szó volt...

Eszti
Az eljegyzéshez nagy-nagy gratula! :)

Bartika
Mi is a Janéról álmodozunk! Nekem a Slalom, háromkerekű változata nagyon tetszik... Szuper jó! Esztivel közös Istvános barátnőnknek olyan van... hihetetlen könnyű tolni, (a súlya se sok nincs 10 kiló) kényelmes, szuper... nekem nagyon tetszik... de az ára az valami horror...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Látom mindenki pocakosodni vágyik! :)
Hajrá babók!
Mi majd csak nyár végén szeretnénk, hogy tudjak én is dolgozni a lakásnál!

Kép
Kép
Kép
mamacka

LÁnyok! Megvan a pénzügy! A társasági adót kaptam, aztán nagy nehezen rájöttem, hogy miről van szó, és kettest kaptam! MÁr csak vezetési ismeretek vannak. Az meg tesztlap.

Cory!
Hát lehet! Mindenesetre célirányosan mellé kakilt nem?

Ma voltunk a vizsga után Ikeázni. Tök jó volt. Vettem fiókzárat. Ugyanis a kölök célirányosan dobálja ki a dolgait a kukába és el kell zárni. Mármint a kukát. :D

Kép
szelivi

Sziasztok!

Haza sikerült érni kicsit hosszúra nyúlt húsvéti nagyizásunkból.

Era
Martin hogy van? Ja, és gratula az önálló lépésekhez!

Évi
Nem mondom, hogy vígasztal a 150 cm-ed, de jó tudni, hogy vagyunk így páran :wink:
Esztire most otthon mindenki azt mondta, hogy nagyot nőtt (na persze, másfél hónapja nem látták), így megnyugodtam :D

Angi, Cory
Gyönyörűségesek a csajok!

Cory
Sajna az oktató miatt :evil: Meg a hányós rettenet miatt is!

Eszter
Gratulálok a fogacskához!

Ildi
Jók a képek. Szuper lehetett a pihi.

Meli
Az én lányom is lábujjhegyen jár. Állítólag nem lehet megtanítani, meg egyébként is „leszállnak” majd a földre, ha muszály lesz egyensúlyozni. Na, én egyelőre csak bízom benne, bár már látom, hogy egyre gyakrabban áll ill. lépeget a talpacskáján is.
Az unokahugom – mint gyógytornász – megnézte, hogy elég hosszúak –e a bokaizmok illetve hogy nincsenek – e letapadva, hogy le tudja-e egyáltalán rakni. Hát, szerencsére ez nem gond. Szerinte ha másfél éves korban is ez van, akkor kell ortopédushoz menni.

Livi,
Gratula a vizsgához! Ügyi vagy!

Na, pár szó és kép rólunk is.
Először is a nagy hír! Kiseszti megtette első lépéseit (persze ezt is a nagyinál, mint mindent, amit először tanult :shock: ) Lehet, ha többet nagyiznánk, már motorozna :lol: :lol:
Ma gyakoroltuk kicsit a keresztmamájával és hihetetlenül élvezi.

Kapott ma egy csőrös kamiont, billenő platóval ami akkora, hogy nagyon kényelmesen elfér benne, és egész délután abban ücsörgött is huzigálni kellett :D Fárasztó játék :wink:

Nagyinál mi is szülinapoztunk kicsit előre. Hát a tekis torta is sikert aratott, de a tüzijáték (amit én nem is akartam :? ) óriási hangos üdvrivalgásra ösztönözte Esztit. Soha nem láttam még így örülni semminek!

Hú de hosszú lettem. Na, akkor már csak a képek:

Az új barátom:
Kép

Nem adtak semmit!!! :x :x :x
Kép

Anyáék elvittek Magyarország egyik csücskéhez! Ez a határkő, mögöttem pedig Ukrajna. Láttam ám világot :D
Kép

Na, ezen meg nagyon csodálkoztam! :shock: Az anya 30 éves etetőszéke! És bíztak benne, hogy nem mászom ki......Ha-ha....... :lol:
Kép

Na és a torta!
Kép
Kép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Köszi mindenkinek a balerinás válaszokat!

Figyelgetjük apával és van, hogy ő is lépeget talpon, de csak már mikor nagyon fáradt. És ha feláll és valamivel szöszmötél, mindig talpon áll. De ha elindul csakis baleriázva. (szokja a tűsarkú cipőket :lol: )

Mindenesetre kedden elviszem dokihoz, hogy lássa. Hétfőn azért nem, mert nődokihoz megyek.

Akik olvasgatják a blogot, azok tudják, hogy elkeztem visszaemlékező sorosatot írni az egy évvel ezelőtti eseményekről. És pont egy évvel ezelőtt du. 1/4 3-kor mértem az utolsó fájást és utána mintha elvágták. Várakoztunk, de semmi. Majd nemsokára éjjel felkeltett a nővér éjjel 1kor, hogy meghalgassa a picit és mérjen vérnyomást és azonnal hívta az ügyeletes orvost, mert "szerinte"nem dobog a pici szive :twisted: Azonnal felkültek a szülőszobára, ahol mindent rendben találtak és azt mondták menjek feküdjek le nyugodtan...folyt. köv.

És verjetek agyon, de leírom.
Amikor fenn voltam a szülőszobán egyik nő épp akkor szült a másikat akkor varták össze. És ha valamit hát ezt nem szerettem volna látni. Engem nagyon megrémített.
Akkor úgy éreztem, hogy örökké egyben akarok maradni és nem akarok szülni. Azelőtt már tudtam, hogy nem lesz "egy laza szombat esti party", de az ott láttottak annyira megviseltek, hogy szabájosan szorongtam és féltem a szüléstől. (és talán most is) Visszaemlékezve az én szemszögömből nem is olyan rémísztő, de sokszor hamarabb jut eszembe a látottak, mint az átéltek :oops:

Bocsi, ha elrontottam a kedveteket.
Vendég

Medike!
Eszterke nagyon édes a képeken.

Rólunk:
Tüncikével ma délután sétáltunk, apával együtt. Aztán őnagysága elaludt a kocsiban, és azóta is alszik. Felébredt egy pillanatra, evett egy kocka vajaskenyeret, szopizott és visszaaludt. Remélem reggelig alszik. Csak nagyon tele van a pelus, reggelre tuti átázik. De inkább aludjon. :D

Kép
szelivi

Medike és Kövecske:Nagyon édesek a kis ünnepeltek!!!!!És milyen szupi torták!!!

Hú lányok nagyon sajnálom hogy ilyen sokan közülünk borzalomként élték át a szülést!Vagyis nem magát a szülést,hanem úgy az egészet!Annyira rossz ilyet olvassak!Úgy sajnálom hogy nem úgy alakultak az események ahogy elterveztétek!Nem is tudok mást írni,csak hogy próbáljatok nem gondolni a rosszra!!!!!!!!!

Livi:Örülök hogy megvan a vizsgád!Én holnap megyek vezetési alapismeretekből!Szidjatok!

Anita:akkor még beszélünk a találkáról addig jó?

Vali:nem semmi ez a láb ügy!Remélem minden oké lesz vele!Azért néha tényleg tedd vízszintbe magadat!

Eszti:Én is nagyon kíváncsi vagyok a gyűrűre!

Babetta:ügyi vagy hogy már eladtad a kocsit!

Valamelyik nap nézegettem az expressz.hu-t és ott nagyon sok babakocsi közül lehet válogatni!Ki lehet fogni olyanokat is,amitől csak szabadulni akarnak,mert kaptak,vagy nem vált be mert nagy,stb.stb.Voltak 3 kerekűek is!Akit érdekel szerintem érdemes benézni oda.Jó tudom sokan nem szeretik a használt cumót,de én nagyon sok ilyen jó üzletet kötöttem már!
Sziasztok!
Vendég

Sziasztok, én is előkerültem...

Anita:
köszi, jól vannak a csajok!
Dorina folyton beszól, de ha lesz érdemleges, akkor írom!! :)
Nálunk a dédi állandóan kekszes zacskóval üldözi Bettinát és neheztel ránk, hogy szólunk ne adjon neki. :?

Eszti:
teljesen normális dolog ez az akaratnyilvánítás! tudom, hogy nem könnyű, de ha következetes vagy, akkor rájön, hogy hiszivel nincs engedmény. Egyszer egy játékboltban indultam kifelé, de Dorina lefeküdt a földre, hogy ő nem jön. Közöltem vele, hogy pihenjen ott nyugodtan, majd jöjjön utánam ha fel tud állni..., ordított egyet és szépen jött velem.
Mondjuk ez 2 éves kora körül volt, de tudnék mesélni számtalan történetet vele kapcsolatban, úgy kell felfogni, hogy korral jár és természetes dolog, ők még tehetetlennek érzik magukat, mert mások segítségére szorulnak dolgokban.

Ildi:
sokat gondoltam Rátok, hogy milyen volt az út, de látom, hogy nagyon szuper!!! :P

Cory:
édes Liza a képeken!
szüléstörténet :(
válts sulit, nehogymár a pénzedért ezt csinálják!

Lidke, Edina:
nagyon tetszenek a képek!!! :)

Évi:
drukkolok, hogy hamarosan ne jöjjön meg!!

Edit:
én is árultam nemrég bababörzén, én is megyek még
nekem a 100,-os cuccok fogytak és a játékok
viszont neten eladtam a hordozót, járókát, kengurút.
a nagy babakocsi még megvan, ügyi vagy hogy jó pízért el tudtad adni a tiéd!!! :)

Bartika:
jobbulást Nektek!!! az aloe gélt nem lehet az orra köré kenni?
én is akarok venni egy litert, a barátnőm kezdett ezzel foglalkozni.

Képzeljétek a szomszéd hölgynek mellrákja lett, szerencsére már a nehezén túlvan, remélem teljesen rendbe jön, viszont a kiváltó ok:
izzadásgátló dezodor!!!! :shock:
Felvilágosították, hogy olyan anyagok vannak benne (pl. alumínium sók), ami a hónaljban lévő mirigyeket támadja meg és a mellre húzódva rákot okoz
Úgyhogy gyorsan rendeltem aloeverás dezodort

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Livi:
grat a sikeres vizsgához!!!

Boscó:
nagyon szidlak most!!! :lol:

Van egy problémám, hátha van valakinek jó ötlete:
a mosógépünk mosószer és öblítőadagolója állandóan tiszta penész (ráadásul olyan kialakítású, hogy rendesen nem lehet tisztítani), most már a dobot záró gumigyűrű is szagot áraszt, ha beteszem a fejem a mosógépbe (nem ott szoktam hajat mosni... :) ) akkor az is büdi, már ott tartok, hogy a ruhák szerintem koszosabbak kifelé jövet, mint befelé...
HELP PLEASE!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Tünde!
A penészre én szerintem domestosos fogkefét használnék... csak alkalmi megoldásnak. Aztán ha nem felejteném el, akkor pihenő-státuszban kihóznám az adagoló nyílását, hogy tudjon szellőzni. Más okosságot nem tudok. :(
:shock: Dezodor :shock: Köszönöm, hogy leírtad! :shock:

Anita! :D Sokkal kacifántosabbakat!!! :roll: :lol: :wink:

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!

Martin:
A helyzet változatlan.
Kedden jött a doktornéni, írt beutalót a Heim Pálba, vérvételre, vizeletvizsgálatra,röntgenre, gégészetre.
Kedden este, egy magánrendelőben voltunk a Dél pesti kórház főorvosa (orr-fül-gége) megnézte Martint. Megmutattam neki azt az 1000 fajta gyógyszert amit már eddig kapott. Ennyit kérdezett: Kruppos? Mondtam, hogy nem, szinplán BETEG. Szakvélemény: Váladékos orr, hurutos jobb fül. Nem írt antibiotikumot, csak antibiotikumos orrcseppet + fenistil csepp. Szerinte felesleges a rötgen és a laborvizsgálat. Ha nem javul jövőhét keddig, vigyük újra és torok és orrnyálka kenetet vesz.
Ma hívtam a gyerekorvos, és mondtam, hogy Martinnak, már nem folyik az orra, de úgy köhög, hogy majdnem megfullad. A válasza az volt, el kell vinni laborvizsgálatokra és röntgenre. Rá hallgasak!
Adjak neki egy újabb kúpot(Redoctel) és az eddig kapott gyógyszereke
Elmentünk a Heim Pálba, de csak röntgenre, mert vérvétel 12-ig volt. 2 órát töltöttünk el. Martin nagyon sírt az arcüreg röngennél, de hősiessen állta!!! Eredmény: Pangó váladék az orrüregben, és a tüdőben, még nincs mellhártya-, tüdőgyulladása, de bármikor lehet ennek folyamán. Felhívtam a gyerekorvost, aki már hazament. Köszi, most mi a f@@@t csináljak
Bevittem, az ügyeletes orvoshoz:
Mivel már 3. hete tart ez az egész, és arcüreg gyulladása is van, el kell kezdeni az antibiotikumos kezelést. Elég erős gyógyot kapott (Aughmentin Duo)
Szóval, ma este megkapta az első adagot. Mindemellett még szedni kell a Fenistilt, Spiropent (hörgőtágitó); Anti.b. orrcsepp, Furimare orrspray, Sinecod helyett Lándzsás útifű, infralámpa + még adok neki Normaflort is bár ez a doki szerint felesleges, mert ennyi idő alatt, nem írtja ki a bélflórát.?????

Ahány orvos, annyi fajta kezelés. Biztos kapok majd a saját gyerekorvosunktól, de mit tudtam volna csinálni! Tétlenül várni a hétfőt?

Már annyira sajnálom, Martint. Gyönyörűen veszi be a gyógyszereket, még a legrosszabb ízűeket is. Az orrcsepnél saját maga fekszik le, stb. Biztos fáj neki, mégis annyira jókedvű.
Remélem, már vége lesz!!!!

Anita!
Anyósodék :(. Az én anyósomék nagyon "egyszerűek", de legalább normálisak.
Anyámmal a helyzet azóta is változatlan.
Az idézett mondatoktól én is a falra mászom! :evil:
Anyámnak is van sok hasonló.

Ildi!
Hát, én is csak írigykedem!

Cory!
Én, eddig csak jót hallotam a Schöpf-Merei-ről. Sajnálom, hogy így bántak veled, főként, amikor ilyen kiszolgáltatott az ember. :(

Kövecske!
Köszi! Én is, így gondolom. :D
Boldog születésnapot Kevének!!!!!

Edina!
Jók a képek! Nagyon szép Eszti baba! :wink:

Vali!
Jobbulást!

Évi!
Megy a drukk, én is "betöltöttem" az új vonalzót! :wink:

Tünde!
A mosógép probléma nálam is jelentkezik! Pedig az ajtaja (ha nem mosok) állandóan nyitva van. Én 3-4 havonta penészölővel illetve Cillit Bang-el szoktam, agyonfújni, a gumiperem alatt is. Majd letakarírom és elindítok egy olyan mosást, ami nem ruha. Pl. szőnyeg. A mosószeres-öblítős tartályt, beáztatom 1-2 napra. Ezután, forró vizzel és egyéb eszközökkel (pl. fogkefe, drótra szerelt rongy, stb.) próbálom kiturkálni belőle a rárakódott cuccost. Nem 100%-os, de legalább eltünik a penész.
Valami egyszerűbb ötlet, engem is érdekelne. :D

Bocsi, hogy egy kicsit sok voltam!
Jó éjt!

Szép napot mindenkinek!!!

Era

KépKép

KépKép
lingelera

Néhány kérdés ami foglalkoztat:

1. Tehéntejet mikortól adható?

2. Ki szeretném próbálni, Martinnál a rizstejet vagy a szójatejet, búzatej.
Melyiket adhatom neki?

3. A főzeléket még mindig krumplival sűrítsem? Vagy már át lehet térni a liszthez?

Köszi
ERA

KépKép

KépKép
lingelera

Sziasztok!

Era!
1. Tehéntej elméletileg 1 éves kortól mehet. Én biztos, hogy a sima tej ivását kihúzom ameddig lehet, viszont nem fogok szivbajt kapni végre, ha valamiben tejpor vagy egyáb tejalatrész van. :D

2. rizstej már lazán mehet. Szójatej is allergizálhat és főleg a géngezelt a gáz, de elméletileg az is mehet már. Búzatejről lövésem sincs.

3. Lehet már liszttel sűriteni, én maradnék a kruplinál. Szerintem sokkal finomabb. :D:D

Megyek, mert nem hagy irni a lányom!

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok Lányok!

Vok már invitált,hogy jöjjek.Elkezdtem újra írni,de nagyon úgy néz ki most már csak egy topic fér az időmbe. :( De ígérem jelentkezem nálatok is,ha nem is rendszeresen.

Jövök még bővebben is.Csak godnoltam írok:Vok!Nem felejtettem ám el :wink: :)
Vendég

Babcika!
Helyes! :D:D:D Örülök, hogy visszatértél!!!!
Mesélj azért egy kicsit Liliről. Hogy van, miket csinál? Képet is kérünk. És nem utolsó sorban, te hogy vagy? Sikerült lerendezned magadban egy picit a dolgot? Találtál segitséget? Aggódtunk érted ám!!!!

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

[color=darkred][i][b]Na újra itt :lol:

Mesélek akkor Lilkórol,aki egy tündérbogár még mindig,egy mini tündérbogár.Múlt kedden voltunk méricskén,háááát :) 8,18 kiló és 74 cm volt,na jól van na Mini Lili és kész. :D Még nem jár egyedül,kezét fogva már szépen lépeget,de ez sem érdekli túlságosan.Egyedül feláll,kapaszkodás nélkül,most már hosszú ideig is áll egyedül,és rögtön egy ÁÁÁÁ (=Áll a baba,Áll... :) )felkiálltással örül magának.Nagyon kis okoska,állatokat felismeri a könyvekben,ha kérdezem melyik melyik rámutat és a hagjukat is utánozza(paci,boci,kutya,cica,oroszlán,róka,egérke,nyuszi,barika,katicabogár,pillangó…..).Nagyon sok utasítást megért már,hozd ide ezt,azt,tedd az asztalra ezt,azt…. A legfőbb szórakozása,hogy mesekönyveket,újságokat lapozgat,de nem ám tépve,vadul,hanem,ahogy az a nagykönyvben megvan írva,laponkét,óvatosan... Meg kell zabbantani :) Sok szót,ill. szókezdeményt is mond (nagyjából az első szótagokat).Akaratból van bőőőőőőven,de az sose baj,csak tereljem jó irányba. :D Hát röviden ennyi.Én kezdek jobban lenni,talán látom a fényt az alagút végén,ahogy mondani szokták. :) Hol jobban sikerül,hol kevésbé.A jelenben már csak-csak visszajön picit az életkedvem,de a múltra nagyon nehéz visszagondolni,gyönyörű emlékekre,amik most egyelőre csak fájdalmat okoznak.De talán idővel ez is jobb lesz,aztán talán várnak még csodás pillanatok rám is az életben.Persze Lilin túl is,mert Ő maga egy kis csoda. :) A lényeg,hogy mostanában sohasem unatkozom és ez nagyon jó,addig sem gondolkodom :D Ezért nem bitos,hogy újra rendszeres írogató leszek itt is,de igyekszem gyakrabban bekukkolni,mint az utóbbi hónapokban. :wink:

Akkor néhány kép Liliről:
Kép Kép Kép
Kép
Vendég

Na szín lemaradt :twisted: És a Lili melletti kispárna nem koszos ám,csak a hajszínezőm jól megfogta a frissen színezett hajamtól :oops: :evil: :D
Vendég

Hello Csajok!

Csak gyorsan pár sort, mert leragad a szemem! :roll:

Babcika! De jó volt hallani felőletek is! Lilkó még mindig egy tündér! A haja a régi boszis! :) Örülök, hogy a lelked is gyógyulgat! Jön a nyár és talán hoz magával másik társat is! Ne add fel! :)

Tünde! Az orra már teljesen helyreállt a gyerekemnek, a first sprayt lehetne nyomni az orrába is, de az nekem nagyon kegyetlennek tűnik... így lassan gyógyulgatunk. A natúr gélt meg nyugodt szívvel ajánlom. Nekem is nagyon jót tesz az emésztésemnek. :)

Era! Szegény MArtin, nagyon rájár a rúd! Mindig mondtam, hogy a gyerekek ezerszer hősiesebben viselnek minden betegséget, mint mi felnőttek. :roll: Gyógyulást a Te kis hősödnek is!

Mósogép "rohadási" probléma nálunk is porondon van, de én lesz@rom... :lol:

Medike! Nagyon klassz a tortátok, ki sötötte?

Évi! No aztán csak várjál meg engem is, hogy együtt nyithassunk egy 2008-as tavaszi babásokat... :lol:

Csajok, ahogy olvasom az anyósos és anyás kínjaitokat, rendesen hálálkodok magamban a mieinkért... :shock:

Livi! Ok, jövő héten akkor beugrunk! Csütörtök???

Sajnálom, hogy olyan sokan közülünk rossz élményekkel jött ki a szülésről. :(
Lidke! Ami az észben dől el-t illeti, én arra gondoltam, hogy mennyi minden múlik a koncentráláson, nem a császárra gondoltam. Bár nálam is volt pár óra, amikor (hallottam a hátam mögött) úgy volt, hogy ha nem tágulok továbbra sem, akkor 4-kor megcsászároznak (ez 1-kor volt) és én onnantól kezdve szó szerint "programoztam", hogy tágulok, jönnek a fájások, stb. Persze, lehet, hogy nem ezen múlt, de én annyira akartam szülni, és annyi Miatyánkat mondtam el, hogy hiszek benne, ez is hozzájárult. Az agykontroll szerintem sok minden segíthet. De mondjuk, ha a baba egészsége a tét, akkor nem hiszem, hogy gondolkodni kell ezen. Én is inkább azon keseredtem el, hogy milyen sokan közülünk császárral szült és elmondásaitok szerint, nem feltétlenül volt nélkülözhetetlen vagy életmentő. :(
Ami meg a baba elkobzását illeti, hát én biztos megkattanok, ha nem hagyták volna ott velünk egy órán át! Akkor is ott volt mellettem, amíg engem stoppoltak és utána még együtt is lehettünk hármasban elég sokáig! De a másodikkal már szeretnék éjjel is együtt lenni. Pötyit elvitték este 11-től hajnal 6-ig. :(

Vok! Pötyike orra folyik egész nap szinte. Én bella donna-t szoktam adni. De most nem segített. :( A corysaliát hogy olvasztod el? Az olyan nagy bogyesz!

Melitta! Köszi a tippet, hétfőn be is szerzem, mert amit Te ajánlottál arrl még én nem is hallottam.

Mi is tegnap szereztünk egy borostyán nyakláncot. Én nem hittem benne, de kaptuk, gondoltam mit árthat, tök szép is... és nem fogjátok elhinni, de ma egyáltalán nem folyt Pötyi nyála. Az orra is csak picit. :lol: Persze lehet azért, mert egész nap kint voltunk. :lol:

Na jó eldugulok, mert Apa vár az ágyikóban. :wink:

Jó éjt!

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

BOGLÁRKA BABA: Nagyon boldog első születésnapot kívánunk Neked!!! Legyen hosszú, boldog életed!

[quote="*meli*"]S írta:*meli*ziasztok!

Melindanak hívnak és ez év áprilisában született egy kislanyom, akit Boglárkának hívnak.

Itt már egy összeszokott kis csapat van, de ha lehet engedjétek meg, hogy én is had "járkálhassak" ide.

(….)

Sziasztok

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Bogi,
nagyon boldog első szülinapot Neked!
Kép
angi79

Sziasztok Lányok!

Boscó!
Ki a tanárod? Majd megírod, hogy milyen kérdések voltak? Hátha ebből okulok valamennyit.

Tünde!
Hát nem bio, de én sósavat is bevetettem már. A dob szép fényes lett tőle. Az adagolót meg levettem, és valami fertőtlenítőt raktam bele, meg durva szemű sót. És azzal ráztam. Aztán raktam bele még rizst is, mert a só nem volt elég. Szóval valami durva szeműt, ami belülről is vakarja. És lehet használni ecetet is, az tök bio, csak nekem homályos lett tőle a mosogépdob. Ja és én a mosóport (illetve amióta együtt mosom a gyerekével a ruhákat, azóta a mosógélt) közvetlen a ruhákra öntöm, az adagolóba semmit. Csak az öblítőt, és azt is mostanában már csak fehéret veszek, mert így nem játszik mindenféle színben a műanyag. Ja és én már festettem ruhát is a gépben, a gumit megfogta rendesen, most olyan kékes és bordós felhők vannak rajta.

Era!
Nagyon sajnálom Martint. Szerintem a normaflore nem gáz, és egy szem antibió után is be kéne venni, mindenkinek, még a felnőtteknek is.

Babcika!
Lili egy tünemény! Gyere ha ráérsz és kedved van, szeretettel várunk!

Bartika!
Oké! Ráérünk! Gyertek!

Meli!
Boglárkának Nagyon Boldog Első Szülinapot!

Rólunk: Tegnap voltunk Gyálon, keresztgyerekezni. Tünci nagyon élvezte, a keresztgyerekeim öt évesek és már tök ügyesen elvoltak együtt. Nagyon vigyáztak rá. És mi is jól éreztük magunkat. Ettem egy rakás édességet. Nem baj, május elsejétől diétázok.

Kép
szelivi

Boginak
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk!!!! :)

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok

Era
Ez szörnyen hangzik. :( Hát ilyenkor legyen okos az ember, hogy melyiknek higgyen.

Tünde
Szerintem egyforma mosógépünk van. :wink: Legközelebb csak olyat veszek, aminek teljesen kiszedhető ez a része.
Én is domesztoszos fogkefét használok. 100%-ra soha nem tudjuk már megcsinálni. .Néha a Laci leveszi a mosógép oldalát, és úgy ki tudja buherálni, akkor egy egész bojlert elzuhanyozik rá, de tökéletes így se lesz. :( Szóval a végeredmény nagy SZ@R mosógépet vettünk. :evil: :wink:
Látom többünknek sikerült jót választani. :D :D

Mellita
Hogy haladtok? :)

Lidke
Volt gátmetszés, de Levi a nagy buksijával törte magának az utat. :)
A szülés viszont olyan volt, amit vártam ,nekem az jó élmény maradt szerencsére. :) És ha Levi feje 1 centivel kisebb az ajtóig elküldtem volna gátmetszés nélkül az tuti. :D :D :D De a 37 centis fej sajna nem 36 és 35 centi. Na de ez legyen a legnagyobb baj a lényeg, hogy egészséges. :wink:

Livi
Vége a vizsgáknak? Hajrá fogyókúra! :)

Mamacka
Hány kilónál jársz? :)

Eszti
Köszi a címet!!!!!! :evil:

Anna,Ildi
Merre jártok? :?:

Babcika
Nagyon édes mini Lili!!! :D
Jó hogy újra írni fogsz :)

Na megyek főzni, szép napot mindenkinek. :)

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Boginak boldog szülinapot :)

cory
Budapest

Sziasztok

meli: Bogi babának nagyon boldog szülinapot kívánunk

Babci:Örülök, hogy jelentkeztél. Lili nagyon szép csajszi, kis vigyori :)

Era: szegény Martin, annyira sajnálom amin végig mentek, remélem hamarosan meggyógyultok, szorítok

Rólunk: Lili teljesen meggyógyult, csak egy kis taknyi maradt vissza a bárányhimlőből. Pénteken a játszótéren megtette az első lépéseket, de én még nem nagyon erőltetem neki, mert elég ingatagon áll egyedűl. A kaki gondok teljesen megszűntek, igaz beiktattam a joghurtot az étrendjébe, meg adom az immunerősítős csodaszert. Na most kb ennyi, mindenkinek puszi

Kép

Kép
pgyöngyi

Edit: én 39-es fejjel születtem ;)

cory
Budapest

Boglárka baba!

Nagyon sok boldogságot kívánok első szülinapod alkalmából!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Cory
Ez komoly??????????????? :shock: :shock: :shock: :shock:

És hogy szült anyukád??? :wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Drága Boglárka baba! Nagyon nagyon sok boldog születésnapot kívánunk neked!!!!!!
Vendég

Azt szeretném kérdezni tőletek,hogy nem próbát-e valaki attól az illetőtől kiscipőt venni,aki itt hirdetett néhány oldallal ezelőtt!!! Csak érdekelne hogy azok miért kerülnek ennyibe?mert nem eléggé jó a minőségük?Én itt akikkel beszéltem,azok azt mondják hogy azok a cipők amik jó minőségűek azok nagyon drágák! A Siesta kapható itt nálunk,és én eddig azokkal szemeztem,mert azt mondják az a legjobb! De ha valaki még tudna olcsó de jó minőségű kiscipőkről,az kérem jelezze nekem! :lol: :lol:

Livi:küldj priviben email címet,és este átküldöm a kérdések egy részét!Május 1-től én is fogyózom! :wink:

Babcika:nagyon jó lenne ha újra itt pörgetnéd a topikot! Én annyira örülök hogy jelentkeztél!A lánykád meg ha minized ha nem,zabálnivaló! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hazajöttünk, még nem olvastam vissza. Később majd jövök, most csak annyit, hogy akit érdekel, vagy akit érint, ma este 11-kor lesz a national Geographic-on az Élet az anyaméhbennek az ikres része. Én már láttam, nagyon érdekes!

Lidke
KépKép
kövecske

Edit: simán, csak szegénykém még össze volt varrva, mert 2 hónappal korábban akartam jönni. A vicc az, hogy nem voltam kiugróan nagy (3,5kg, 57cm), csak hát a fejem... :) De nekem most is 59-es fejem van, ami még pasiknál se lenne kicsi.
Az öcsémmel már úgy ment be, hogy nagyot vágjanak, mert nagy feje lesz. Neki "csak" 38-as volt.

cory
Budapest

Bogi baba, boldog szülinapot!
Vendég

Edit, tőlem kértél valamilyen címet??
(biztos a sűrű napok miatt, de ha igen, akkor bocsi, nem tudom, milyen cím kell tőlem...)
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?