Sziasztok!
Visszaolvastam (nem is volt olyan kevés). Túl vagyunk a szülinapozáson, majd teszek föl egy csomó képet is.
Eszti!
Császárral kapcsolatban szakemberen konkrétan még nem gondolkodtam, lehet, hogy pszichológus lesz a vége, de bármilyen más megoldás is szóba jöhet. Van ötleted? Lassan jön a születés hete, lehet, hogy elmegyek egy-két programra, és majd ott hátha adnak valami okos tanácsot.
Eljegyzés izgin hangzik!
Hiszti: Keve 9-10 hónapos kora óta próbálja így érvényesíteni az akaratát. Levágja magát a földre, toporzékol, csapkod, és úgy rugdos, hogy szó szerint tele vagyok kék-zöld foltokkal!
Ja, és közben persze ordít, ahogy a torkán kifér.
Anita!
Angihoz hasonlóan én is beletörődtem már valamennyire, hogy a következő is császár lesz. Azért most olyan kórházat választottunk, ahol alacsony a császárok aránya, mert persze ha van rá mód, akkor jobb lenne a természetes. Állítólag a hegszétválást lehet már előtte jópár perccel érezni. A mostani választásnál nálam az is szempont, hogy ha császár, akkor se vigyék el tőlem a gyereket, csak a vizsgálatok idejére. Keve este fél hétkor született, és csak másnap reggel láttam őt, akkor is úgy, hogy leléptem az intenzívről.
Felsírni sem hallottam, így úgy érzem, hogy megfosztottak azoktól a megismételhetetlen pillanatoktól, amikre évek óta vártam. Igazából ezek jobban megviseltek, mint maga a császár. Az is, hogy mi megbeszéltük már a terhesség alatt, hogy nem fogjuk sírni hagyni a gyereket, ennek ellenére egy órával a születése után Attila bejutott hozzá az intenzívre, ahol a gyerek még mindig egyedül sírdogált!
Cory!
Liza nagyon szép kislány! És hogy pózol!
Oktatód:
Szerintem is iskolát kéne váltanod. Az ilyen tahó azért veszélyes, mert egy életre elveheti az önbizalmadat, úgy meg fölösleges a jogsi, ha nem mersz vezetni. Az én oktatóm (nő) nagyon jó volt, őt szívesen ajánlanám, de idéntől már nem oktat.
Írtad, hogy téged Zsoma születése viselt meg. Azt tudom, hogy koraszülött volt, de röviden leírnád, hogy mi történt?
Bartika!
Az én papám, mikor Attila megkért, azt mondta, hogy rendben, de nem vesz vissza.
Én nem hiszek abban, hogy agyban dől el a szülés. Nekem egy percig sem fordult meg a fejemben, hogy nem szülhetek majd rendesen. Pszichológust esetleg tudsz ajánlani?
Era!
Lépésekhez gratula! Anyukád:
Hogy lehet túl sokat lenni egy anyának a gyerekével?! Szerintem az a jó, ha a gyerek maga távolodik el a szüleitől, a saját ritmusában, nem az, ha erőszakkal elválasztják.
Tünde!
Anyud a gyámügynél:
Mamacka!
Doki ajánlást megköszönném! Bálint Balázshoz már próbáltam bejelentkezni, de terhesség nélkül két hónap a várakozási idő.
Edit!
Hogy-hogy szakadtál? Nem volt gátmetszés?
Angi!
Lidi kész kis nőci! Nagyon csinike a poncsóban, nem csoda, hogy Apa menni akar vele büszkélkedni!
Nancsika!
Paplan még aktuális? Mintha láttam volna itt a XI. kerületben nagy méretű paplant akciósan. Megnézzem?
Eszter!
Bejelentenivalódra azt hittem, hogy úton a kistesó! Azért a fogacskához is gratula Hannának!
Babakocsi jól néz ki! Könnyű?
Ildi!
Örülök, hogy jól sikerült a kiruccanásotok! Képek nagyon jók, te pedig tényleg fantasztikusan nézel ki! Hogy csinálod?
Meli!
Szerintem sem baj a lábujjhegyen menés, majd ráérez, hogy telitalpon biztosabb. Azért, ha aggódsz, kérdezd meg a gyerekorvost!
Mi:
Szülinapozás jól sikerült, csak én fáradtam el nagyon. Végül csináltam fasírtot, sült csirkecombot és három féle salátat. Ez volt hétfőn, mikor Attila családja jött, az enyémmel Nagyszombaton elintéztük, hármasban pedig itthon ünnepeltünk még csütörtökön. Keve rengeteg cuccot kapott, de a legjobbat a nagymamámtól. Ő 20 menő mesét (a legújabbakat) íratott dvd-re! Szerintem zseniális!
Hétvégére megint elutazunk, de este még benézek!
Itthoni ünnep
Testvéreimmel
Keve bírtokba vette a sátrat
Ez a béka kb 2 cm hosszú volt.
Duna
Pancsi
Felnőtt torta
Anyucival
Baba torta
Hinta
Homokevészet