Sziasztok!
Megkezdődött a szünet , lehet tojást festeni ....
Akkor már most felteszem a kérdést,hogy mikor legyen a tali???Mert nekem április 13-14 tuti nem jó,akkor sulim van.Azon a hétvégén vasárnap lenne csak jó.Előtte mindkét nap,utána meg már Krisztának nem jó(ha jól számolom)...Akkor? Ki mire szavaz????
Andi
Ááá,találkozó
. Akkor Ti nagy cowboyok vagytok
!Hol lesz ilyesmi???
Kriszti
Örülök,hogy azért néha hazalátogattok,remélem,akkor majd fussa az időtökből ránk is
!Ne csak képen lássunk benneteket
!
Teljesen megértem,amit a házzal kapcsolatban írtál...Tényleg nem a hely a fontos annyira,bár én itt is egészen jól érzem már magam,szívesen mennék kertes házba...persze nem minden áron
!
Azért ennyire nem durva ám a dolog,ahogy leírtam...de bizony fel kell készülni,hogy itt nem úgy van szabályozva az együttélés,mint NO-ban
:(.... De ha kifogtok egy jó kis társasházat,aminek még udvara is van
:)...az kész főnyeremény lenne
.
Amúgy nekem is az a bajom,hogy tk jó alvók a gyerkőcök(legalább is ehhez képest
)...én viszont hamar felriadok minden zajra..
Lehet,hogy nekem már nem kéne korán lefeküdni?
Szuper,hogy Enci nem pöttyösödik
.Villő szegény talán olyan 8 hós volt,amikor elkapta...Ez mondjuk még a jobbik eset,mert ő még nem tudta vakarni,gondolom nem tudta,mi az....
Csak mérgelődött napokig,hogy rossz érzés
.
Petra
Nem cseszlek le,de szeretnék már nagggyon meglepődni
!
Köszi,köszi,igyekszünk kitartani
.Még jó sokáig...ebben a szezonban úgy néz ki,hogy 2 hetente jöna hajó.először május közepén,mert most csak Hollandiában kódorognak...
Aztán elvileg január elejéig tart a szezon...
Persze közben mi is megyünk,ő is jön.karácsonykor feltétlenül szabad lesz
:)...abból nem engedek
.Szl most egy kicsit húzósabb,de ennek fejében több a lóvé...így hamarabb tujuk összszedni magunkat
...remélem...
Hát hallod,hogy Liza milyen jó kislány
.Ilyen nagyokat alszik éjjel
!Na persze a nap közben nemalvás is nagyon fárasztó
...pláne,amikor a másik is pörög ezerrel
...akkor azért a nappalokra neked is kitartás
!
Puszka