Új privát üzeneted érkezett!

Enikőkissé zilált állapotban :D:

Kép

Szellem töklámpással:

Kép

anyapoc

Sziasztok!

Köszönöm a gratut mindenkinek.

Andi
húj, akkor nektek megint nehéz napok vannak a hátatok mögött és előtt :( Nagyon sajnálom. Jobban vagytok már?

Móni
nekünk ezek a dolgok mind kölcsön voltak. Megoldódott azért a problémátok?

Anyapoc
jók a képek. Biztos jó buli volt. Apátok is beöltözött?

Márk megkapta a 18 hós oltását. Semmi mellékhatás eddig. EGy hős volt. Meg sem nyikkant. Büszke vagyok rá, mert eddig egy sima vizsgálaton is tök nagy banzájt csinált.
11, 57 kg már.

Puszi mindenkinek.
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Szilvi

Ügyesek voltatok az oltáson,úgy látszik,belejönnek a gyerkőcök ebbe :wink:!
Apa kameramannak öltözött :mrgreen: ...Jövőre rábeszeléme valami komolyabbra :D:D:D!

anyapoc

Anyapoc

hát, nem vitte tulzásba Apátok a farsangi murit. :lol:
Miért nem öltözött be bűvésznek vagy dunai hajósnak?? :wink: Nem is értem.

Tudsz valamit a Krisztiékről? Itthon vannak még?

Hahó, többiek??

Sz.

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Látom,nem túl aktív a topik,mindenki kint van a jó időben :).

Mi is sokat vagyunk kint,pláne,hogy Apa elment vasárnap :(....Jön még 2 napra haza,aztán indul a hajó...május közepéig nem is látjuk... :cry:

Szilvi

Majd jövőre rábeszélem,de akkor ki fényképez??? :shock:
Krisztiékről nem tudok,csak hogy be szokott jelentkezni a Skype-ba,de azt ugye kintről is teheti...
Azért majd rételcsizek,mert vinném a rucikat is vissza,remélem,még itthon vannak...

Lányok!!!!

Tali?????

anyapoc

Sziasztok!

Anyapoc

Jók a képek!
Taliban benne vagyok !
mikor, hol?
18-ig vendégeink vannak, utána jó.

Szilvi

Úgy néz ki talán jól vagyunk, bár tegnap Lilla lázas volt. De mitől? Hétfőn voltam vele orvosnál, mert tele lett az egész teste csalánkiütéssel. Valószínüleg a kiwire allergiás.Bár csak beleharapott és ki is köpte.

Rohanok is a két ördög szétszedi a házat...

KépKépKép
bambika

Sziasztok!

Hol jár mindenki? Én mint gyakorlott olvasó, most már nem állhatom meg és irnom is kell!
Mi van veletek? Csak nem hagyjuk, hogy döglődjön a topicunk!!!!!

Ha csak a téma hiányzik, akkor ime néhány, ami foglalkoztat!

1.Tényleg allergizál a hal szoptatás alatt? Ki hallott erről valamit?

2. Vp. Csillag úti ovi D csoport: Kati néni és Zsuzsi néni? Ki hallott már róluk valamit? Jó is rossz is érdekel, mert ebbe a csoportba jár majd Nóra szeptembertől.

puszi
petra
rupetra

Sziasztok!

Hát tény,hogy nem szaporítjuk az odalakat :D:D:D!

Nálunk Apa szerdán ment el,hétvégén suli lesz csüt-től,szombaton vizsga... :?
De azért még épeszű vagyok :D:D:D!

Andi

Akkor már gondolom nincsenek vendégeitek :wink:!
A talit talán tegyük át Húsvét utánra,mert gondolom,most már mindenki lázasan készülődik :D!
Mit szólsz?
kalapot küldöm ám vissza :):)... Ciki,de nem akarom ám megtartani :oops:

Petra

Halról ilyesmit nem hallottam :shock: :shock: :shock: ...
Én valahogy nem tudom elképzelni,hogy átjusson ilyesmi az anyatejbe,bár ugye a tehéntej fogyasztásától is óva intenek :?...
Na de honnan az info????
Csillag útiból hozta el a barátnőm a fiát.Nem tudom,melyik csoport,de majd megkérdezem.Nem nagy igényűek (jó értelemben),de azt mondta,nagyon sok édességet adnak nekik ...nem csoport szinten,hanem pl ebédhez,vagy uzsira mindig valami ldes cucc van(kakós csiga,ilyesmi).
Szt a lényeg,hogy Neked szimpik legyenek, a nevelési elveitek nagyjából egyezzenek.Szt ez a nyitja mindennek.Mert ha nem úgy bánik a gyerekeddel,ahogy Te jónak látod,vagy homlokegyenest másokat mond,vár el,az szt megnehezíti a dolgot.Találkoztál már velük?Milyen volt az első benyomás?
Nálunk pl apa választott ovit (neki volt rá ideje :D) és csoportot.nagy lelkendezve jött haz az oviskönyvvel és mutatta az óvónéniket...én kevésbé lelkesedtem,pláne az egyik óvónéni láttán,nem volt túl szimpi feje...Amikor első nap mentünk,végigpofáztam vele a délelőttöt :D:D:D!Azóta is jókat dumálunk és nagyon jól elvagyunk mindkettővel bhol ,bmikor...Na meg tanítom mindkettő lányát azóta :wink:!
mondjuk a mi csoportunkban amúgy is ilyen a viszony mindenki felé,senki nem tartózkodó,jó a csapat :).

Na kifecsegtem magam :D:D:D!
Most lesz mit olvasni :D!

Húúú,képzeljétek, a múltkor nem vettük észre az Interspárban,hogy Villő becsempészett egy tusfürdőt a kocsiba...és nem is fizettük ki...és nem csipogott semmi...és kint láttuk csak meg... :oops: :oops: :oops: :oops:
De nem mentünk vissza... :lol: 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:

na pussz!!!!

Ui:Szilvi,gyere Te is fecserészni :D!

anyapoc

Sziasztok!

Petra

Halról ilyesmit még nem hallottam. Én sok halat eszem, nagyon szeretem, de semmi gond nincs és nem is volt.
Hogy vagytok?

Anyapoc

Megint apa nélkül? :(
Sok sikert a vizsgához.
Kalap...Szilvinek mondtam is, hogy júniusig ráér /akkor fogom csak felvenni/ :D :D

Villő bevásárolt :) :)

Tali ok. husvét után valamikor.

Andi

KépKépKép
bambika

Sziasztok!

Na, végre alakul a lendület!
A hal témához egyébként annyit, hogy az infó Bp V. kerületéből származik egy védőnőtől és szerintem is baromság. A sógornőm mégis elhiszi és kibirja, hogy nem eszik halat. Pedig szerintem, ha valami egészséges..... na mindegy!

Anyapoc
Ovi: igen, már jártam ott és ugyanúgy jártam ahogy Te. Elsőre nem volt szimpi nekem sem az egyik néni, de aztán ott töltöttem Nórával egy de.-öt és meggyőztek. A gyerekek és az óvónénik is arik voltak. Éppen csütörtökön jártunk ott, amikor gyümölcs nap van, azt tizóraiztak. Semmi egészségtelenről nem tudok (még), de amúgy a táplálkozásban hosszú távon úgyis az fog számitani amit itthon lát.
De mindenesetre azért érdekelne, hogy melyik csoportba jártak a barátnődék és mi volt a fő ok, amiért válltottak!

Vizsgáidhoz pedig egy kalappal!!!!!

Ja és hát persze a kis enyveskezűhöz gratula!:) Remélem, jó fajta a tusfürdő és nem vmi gagyi!:)

Lányok!!!! Minden balatoni!!!!!
Tudtok a valahol B. almádiban, Csopakon esetleg a környéken fél évre kiadó kertes ingatlant? Ha, igen szóljatok nekem. Akkor is ha esetleg megbizahtó közvetitőt ismertek. Köszi

Taliban húsvét után én is benne lennék! Már simán mozgok a kiscsajokkal!

puszi mindenkinek
petra
rupetra

Sziasztok!

Petra :)
Halas témához annyit, hogy én is már több alkalommal (elég gyakran) ettem halat, többfélét, és semmi baja sem lett ettől a Zsófinak. Vele mindent eszek, nem úgy, mint a Gergővel, és eddig semmi mellékhatás nem jelentkezett...
Liza átulussza már az éjszakákat? Zsófi elég rendetlen ezen a téren, most éjjel is háromszor kelt :? Már kezdek zombisodni :roll: .
Petra lopása: Gergő is csinált már ilyet, de észrevettük még a pénztár előtt és kiraktuk a kocsiból a cuccost. Viszont legutóbbi nyaralásunkkor épp kagylókat nézegettünk egy árusnál,aztán továbbálltunk és akkor vettük észre, hogy a Gergő kezében van egy szép kis csiga :D . Ezt megtartottuk mi is :lol: .
Mi az ovit ápr. 10-én kezdjük úgy igazából, de már most is gyakran bemegyünk játszani, hogy szokja a Gergő a gyerekeket, mert a csoportban sok az olyan gyerkőc, akit nem ismer. Szerencsére az óvónénit ismerjük jól, mert a férjem volt kolléganője. Gergő szereti, remélem, ez majd némi könnyebbséget jelent a beszoktatásnál.

Anyapoc :)
Hú, nem irigyellek most, hogy elment apátok, nem lehet egyszerű, de azért már gondolom, edzésben vagy, bírod az iramot. Mi apánk most 4 napra megy el, de már parázok rendesen...
Vizsgákhoz én is kívánok egy kalappal!

Andi :)
Mi újság Lillával? Kiderült a láz oka?

Taliban én is benne vagyok, nekünk az lenne a legjobb, ha ismét egy szombat délután rendeznénk. Apa hétközben elviszi az autót, és a nélkül nem tudunk elmenni.

Sziasztok

Kép
Kép
bogumil

Sziasztok :)!

Örülök,hogy végre tényleg fellendült a topik :wink:!

Andi

Na de most komolyan fel fogod venni a kalapot? :shock: Milyen apropóból????
Köszi,köszi :).
Hát apa nélkül... :( De lesz netje,így tudunk skypeolni :D!
Nálatok mizu???betegségek? :roll:

Petra

Én továbbra is aszondom, a lényeg,hogy neked bejöjjenek az óvónénik :):).Akkor Nóra is el fogja fogadni őket :).
Szuper,hogy meggyőztek :)!Akkor jól éreztétek magatokat :).Milyen programok lesznek/vannak?Úgy értem,mint nálunk pl. úszás,atlétika ilyesmi?
Megkérdezem a barinőmet,hogy konkrétan mi nem tetszett neiki.Pesze az eljövetelbe az is beleszámított,hogy elvileg a két fiú(ővék,mienk) egy csoportba került volna,de aztán ők majdnemelköltöztek Fehérvárra,így a mi csoportunkról lemaradtak,mikor mégis maradtak Veszprémben (hát elég kacifántos lett :D).
Annyira emlékszem pl.,hogy az egyik óvónő nyiltan politizált,ami neki nagyon nem tetszett :(.
Igen,én is azt gondolom,hogy a táplálkozásban az a fontos,amit otthon lát,mert az az elsődleges minta.És ez odavissza működik.Hiába van egészséges kaja az oviban,ha otthon nem úgy táplálják,az lesz később a mérvadó.N A mi csoportunkban van igen erősen túlsúlyos kislány,aki már most 30 kiló(amit bevallanak a szülők...).
Hal :shock: :shock: ...hát pedig nem minden szentírás,amit a védőnők mondanak :?...Tény,hogy allergén,de szt nem szopatásnál...
még mindig nincs vonalzód :twisted: :twisted: :twisted: !!!!

Móni

Ne aggódj,még az én lányom is felkel néha éjjel...mst éppen fogzik :?... Zombiság :roll:...háááát kitartás :).
A lopást nem Petra,hanem Villő követte el :D:D:D...de gondolom,ezen Petra nem fog megsértődni :wink:!
Szt sokat fog számítani az ovis beszokásnál,hogy Gergő szereti az óvónénit :).Ha elfogadja,akkor már nyert ügyetek van :).
Biztosan élvezni fogja,neked meg azért egy kis könnyebbség lesz délelőttönként :).

Tali:akkor tőlem Húsvét utáni hétvégén lehetne is,szívesen felajánlom megint a lakást,úúúgyis annyira üres :D:D:D:D!Na meg utána ott a játszótér :).

Pusztok!!!!

anyapoc

Petra lopása :oops: : mondtam, hogy zombisodok!!! :roll: :roll: :roll:

Petra :)
Tegnap is halat vacsoráztam, mindenféle következmény nélkül :)!

Anyapoc :)
Hát, azért nehéz most ezzel a kevés alvással, mert a Zsófi születése előtt nagyon jó dolgom volt, Gergővel reggel 8-9-ig aludtunk :lol: . Most meg ugye többször fel kell kelnem éjszaka, reggel meg fél 7-7 körül ébresztő, tehát elég sok mínusz van a korábbiakhoz képest :( . Na de azért bírom, majd lesz még lehetőségem aludni is, most ez van és kész.
Hú, a fogzást ne is mondd, már előre tartok attól is, mert szerintem nem lesz olyan szerencsénk, mint a Gergővel, hogy a fogzásból annyit érzékeltünk, hogy már megint van egy új fog a szájában. Egyáltalán nem viselte meg a dolog. Zsófi annyira más mindenben, félek, ebben sem lesz olyan, mint a bátyja...

Tali remek lenne, nagyon rendes Tőled, hogy megint felajánlottad az otthonod. Most jóval kevesebben leszünk, szépen lemorzsolódott a társaság :? .
Szilviről (zirci) sem hallottunk már régen, mi lehet velük?

Sziasztok

Kép
Kép
bogumil

Sziasztok!

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Nem is mondok semmit, nem mentegetőzök... :roll: :oops:

Még itthon vagyunk, április 19-ig dolgoznom kell. Ugyanis kiderült, hogy 50 nap a munkahelyemen a felmondási idő, és azt persze ki is töltetik :? . De már egyre nehezebben bírjuk Apa nélkül... Anyapoc! Most annyira át tudom érezni a helyzetedet...!!!!! :wink:
Közben Ákos átesett egy bárányhimlőn, és várjuk, hogy Enikő is kezdjen pöttyösödni. Egyenlőre úgy tűnik, nem kapta el, de a két hetes lappangási idő csak tegnap járt le, úgyhogy még bármi lehet.
Ami a "legszörnyűbb" a mostani életünkben, az a házárulás... annyira utálom, hogy folyamatos készenlétben kell lenni, mert jönnek mennek az emberek. És folyamatos takarítás, puccbavágás... remélem, nemsokára vége lesz. :roll:

Örülök, hogy mindenki jól van, és nagyon szeretnék a talin találkozni veletek!!! Remélem részt tudok venni, ha esetleg Enci himlős lesz, akkor ha egyedül is, de megyek!!!! :)

Puszi mindenkinek! (Már alig várom, hogy újra kicsit többet tudjak jönni csevegni...)

Kriszta

Kriszta

Ákos 2000.04.09.
Enikő 2004.12.04.
hardik

Sziasztok!

Krisztaaaaa!

Te kukkoltál??? :D:D:D Vagy kihalgattál minket???Petrával találkoztunk délután és szóvá ettük,hogy nem tudjuk,mi van veled/veletek és hogy talán már itthon sem vagytok... :roll: Te aztán tudod,mikor kell jelentkezni :wink:!
Nem is tudom,mit írjak..egyik szemem sír, a másik nevet...sír,mert elmentek,nevet,mert sokkal jobban fogjátok magatokat érezni és többet jössz ide is :).
Szl összeborulhatunk majd a talin :):):).
Bárányhimlő ... :(.Nálunk napra pontosan 2 hét után jött ki Villőn.Szt ha holnap sem látsz pöttyöket,akkor valszeg Enci megúszta :).
Hogyhogy eladjátok a házat???Nem is jöttök má vissza? :roll:

Móni

Azért remélhetőleg hamar túllesztek majd ezen a megpróbáltatáson :).Gergő tényleg nagyon elkényeztetett :D:D:D!
Zsófi meg behozta... :roll: Nálunk az a baj,ha egyik nem kel,akkor tuti kel a másik :D!Szl minél több gyerek,annál több meló éjjel :?...
Fogzás...reméljük a legjobbakat :wink:.Bár visszagondolva nálunk pontosan az általad felvázolt dolog volt :).De szt ez ennél összetettebb...ma már a fogak sem úgy jönnek,mint régen...de ez komoly... :roll:
Egyébként fél7-7 már egész jó :).Alattunk a kiscsaj 3/4 6-kor már fent van sokszor :shock: .

Petra

Jó volt látni Benneteket :).Mindkét lánykád akkorát nőtt már,hogy csuda :).Meséltem is Szilvinek,hogy Liza milyen jó baba volt :).Egyik enyémgyerek sem volt szt soha ilyen csendben babakocsiban,csak ha aludt... :roll:

Holnap megyek okmányirodába...1 hete jöttem rá (illetve még a párom),hogy tavaly novemberben lejárt a jogsim... :oops:

Puszi mindenkinek :).

anyapoc

Sziasztok!

Anyapoc

Naná, hogy felveszem /country találkozóra megyünk/. Ki is néznének onnan nélküle :D
Lilla 8* kel éjszakánként, már 3 hete :( .
Móni csatlakozom a zombikhoz :( Betegség nincs csak kis orrfolyás.

Kriszta, Móni

Jó rólatok is hallani.
Rohannom kell, de talán később, bár jó idő van,szerintem estig kinnt leszünk.

KépKépKép
bambika

Sziasztok!

Anyapoc!
A női megérzések... :wink: :wink: :wink:
Borulhatunk majd a talin, de annyira ne örüljetek ám, mert nem szabadultok tőlem egykönnyen :wink: :wink: :lol: :lol: ... sokszor fogunk hazautazni (főképp a nagyszülők miatt), ahány iskolai szünet lesz, annyiszor jövünk!
Bárányhimlő: úgy tűnik, hogy Enci még mindig pöttytelen... nem is bánnám, ha most megúsznánk... olyan sokat voltunk a "télen" betegek és még olyan picike a kiscsaj. Neki hiába magyaráznám, hogy mi ez a borzalmasan viszkető valami és hogy nem kellene vakarni, mert árthat a jövőbeni szépségének :wink: :) ...
Ház: Az eladás már előbb jött, mint a kiköltözés No-ba, és nem az az ok, hogy már vissza sem akarunk jönni, hanem egyszerűen akkora anyagi terhet jelent (főképp a hitel miatt... :? :? :shock: ), hogy rányomta az életünkre a pecsétjét (kb. 20 évre...). Úgy döntöttünk, hogy nem vagyunk hajlandók azért élni, és dolgozni, hogy egy bazi nagy tető legyen a fejünk felett, és még húsz éven keresztül egy nyaralást se engedhessünk meg magunknak. Azt tavaly No-ban megtapasztaltuk, hogy nem a négyzetméterek számától függ a boldogságunk, és presztízskérdést sem csinálunk belőle, hogy mekkora és milyen "csicsás" házban lakunk. Száz szónak is egy a vége: ház megy (ha viszik :? :?: :? ), helyette meg veszünk Vp-ben egy jobb lakást (75-80 nm-est). Bár ezzel a háromnegyed hatos szomszéd kiscsaj keléssel most egy kicsit elbizonytalanítottál :roll: :roll: :shock: ... Igaz, ha belegondolok, akkor itt is elég korán vannak zavaró tényezők a szomszédból (állandóan ugató kutyák serege). Pedig a gyerekeim nem korán kelők hála az égnek...

Móni, Andi!
Nem irigylem a zombisodást... Azt, hogy babázhattok, azt nagyon, de ami vele jár (főképp éjszakai kelések :shock: ), azt nem.

Puszi!

Kriszta

Kriszta

Ákos 2000.04.09.
Enikő 2004.12.04.
hardik

Sziasztok!

Anyapoc
Csesszél le nyugodtan, de ilyen késő este már nem állok neki vonalzót késziteni, majd egyszer meglepődtök....
Én is örültem, hogy láttalak benneteket. Továbbra is kitartást neked. Nem is kérdetem: mikor jön apa?

Kriszta
Kitartást a munkához, meg az apanélküliséghez!
Enci pöttyös lett?

Móni
Te zombis! Még hogy én és a lopás..... ez tényleg durva volt... Csak lestem :roll:
Melyik oviba fogtok járni? Ha már irtad, bocs... Tudod ez a zombi kórság még alvás nélkül is működik. :)
Egyébként Liza 9 hetes korától Nórával egy szobában alszik és 10 hetesen már fel sem ébredt. Most beállt arra, hogy este 21.30-tól reggel 8-ig alszik. :D :D :D (hogy el ne kiabáljam) Úgyhogy nálunk béke van. Cserébe nappal nyöszizhet és elég ha 3x 30 percet alszik.
Nálatok egy szobában vannak?

Lányok
Tali nekem is jó a húsvét utáni héten, tul. képpen bármelyik du. Hol lesz?

puszi minenkinek
petra
rupetra

Sziasztok!

Megkezdődött a szünet , lehet tojást festeni ....Kép

Akkor már most felteszem a kérdést,hogy mikor legyen a tali???Mert nekem április 13-14 tuti nem jó,akkor sulim van.Azon a hétvégén vasárnap lenne csak jó.Előtte mindkét nap,utána meg már Krisztának nem jó(ha jól számolom)...Akkor? Ki mire szavaz????

Andi

Ááá,találkozó :). Akkor Ti nagy cowboyok vagytok :wink:!Hol lesz ilyesmi???

Kriszti

Örülök,hogy azért néha hazalátogattok,remélem,akkor majd fussa az időtökből ránk is :wink:!Ne csak képen lássunk benneteket :wink:!
Teljesen megértem,amit a házzal kapcsolatban írtál...Tényleg nem a hely a fontos annyira,bár én itt is egészen jól érzem már magam,szívesen mennék kertes házba...persze nem minden áron :D!
Azért ennyire nem durva ám a dolog,ahogy leírtam...de bizony fel kell készülni,hogy itt nem úgy van szabályozva az együttélés,mint NO-ban :(:(.... De ha kifogtok egy jó kis társasházat,aminek még udvara is van :):)...az kész főnyeremény lenne :).
Amúgy nekem is az a bajom,hogy tk jó alvók a gyerkőcök(legalább is ehhez képest :D)...én viszont hamar felriadok minden zajra.. :( Lehet,hogy nekem már nem kéne korán lefeküdni? :wink:
Szuper,hogy Enci nem pöttyösödik :).Villő szegény talán olyan 8 hós volt,amikor elkapta...Ez mondjuk még a jobbik eset,mert ő még nem tudta vakarni,gondolom nem tudta,mi az.... :roll: Csak mérgelődött napokig,hogy rossz érzés :).

Petra

Nem cseszlek le,de szeretnék már nagggyon meglepődni :wink:!
Köszi,köszi,igyekszünk kitartani :).Még jó sokáig...ebben a szezonban úgy néz ki,hogy 2 hetente jöna hajó.először május közepén,mert most csak Hollandiában kódorognak... :?
Aztán elvileg január elejéig tart a szezon... :cry: :cry: Persze közben mi is megyünk,ő is jön.karácsonykor feltétlenül szabad lesz :):)...abból nem engedek :).Szl most egy kicsit húzósabb,de ennek fejében több a lóvé...így hamarabb tujuk összszedni magunkat :)...remélem...
Hát hallod,hogy Liza milyen jó kislány :).Ilyen nagyokat alszik éjjel :roll:!Na persze a nap közben nemalvás is nagyon fárasztó :?...pláne,amikor a másik is pörög ezerrel :)...akkor azért a nappalokra neked is kitartás :)!

Puszka

anyapoc

Jaj,elfelejtettem írni..

Villőnek tegnap (ismét) gyarapodott a szókincse a következővel: basszuskulcs.... :oops: :oops:
Naná,hogy tőlem hallotta és nagyon tetszik neki,mert még a vacsinál az asztalnál ülve is mondogatta :?....

anyapoc

Sziasztok!

:oops: :oops: :oops: :oops:

Olyan régen voltam itt, hogy szinte a jelszavamat sem tudom.
Viszont jó látni, hogy megélénkült a topik. Azt hittem kihalunk, mint a dinók. :shock:

Mi is megyünk a talira, ha nem gond. :roll:

Majd jövök ígérem.

Pusz
Sz.

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Remélem, mindenki szép tojásokat festett és mindenkinél csillog a lakás is! :roll: :roll: :roll: Na, jó csak viccből kérdem! Csak semmi rohangálás csajok! Jöjjenek csak a vendégek, aztán lesz ami lesz....
Aztán a talin majd mesélünk, kinek hogy sikerült a Húsvét!

Mivel mindenki nagyokat hallgat.... Teszek egy javaslatot, aztán aki tud jobbat....

Ápr. 14. (szombat) du. 16.00 (+- fél óra) állatsimogató. Sztem ott elég jó a játszótér, vagy legyen inkább a Séd parti játszótér? Nekem az is jó!
Mit szóltok? Kinek jó? :?:

Ha a 7végén esetleg nem jelentkeznék a vendégsereg miatt, akkor mindenkinek BOLDOG NYUSZIT!

puszi petra
rupetra

Nekem sajna a 14-e nem jó,mert sulim van.
Ezen a hétvégén csak a vasárnap jó... :roll:

anyapoc

Nekem sajna a 14-e nem jó,mert sulim van.
Ezen a hétvégén csak a vasárnap jó... :roll:

anyapoc

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk!!!!

Kép

anyapoc

Sziasztok!

Túléltük a nyuszit. Hála az égnek egy picit sem bűzlök :lol: . Én nem szeretem a locsolkodós részét ennek az ünnepnek. :oops:

Petra
Természetesen, a lakás nem csillog-villog, és még ünnepi kaját sem készítettem. Sőt még süti sem volt itthon :oops: Igaz, mi is folyamatos mozgásban voltunk. Herend, Csesznek (kirándulás), Tobruk volt a program. Nagyon jóra sikrült.

Tali:
Ha minden igaz, nekünk a 14-e nem lesz jó. De még képlékeny, és ha másként alakul természetesen ott leszünk a talin.

Sziasztok
Sz.

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Bocs,de most csak arról írok hogy péntek éjszaka óta korházban vagyunk Bencével.
Lázgörcsöt kapott.Éjszakára apa megy be hozzá,mert Lillát nem tudja meggyugtatni. Na ppal én vagyok bent vele.

Remélem mindenkinek jobb húsvétja volt mint nekünk.

Andi

KépKépKép
bambika

Sziasztok!

Andi

Remélem,hamar kikerültök a kórházból :roll:!Jobbulást és kitartsát!!!
Akkor megint lemaradsz a taliról :(:(:(....

Szilvi

Nem aszontad, a vasárnap nem jó? :roll: vagy vmit félreértettem... :oops:
Én szeretem a locsolkodást :).Majd meglátod,amikor márk mondja édesen a locsolóverset,inkább hagyod magad százszor meglocsolni,csak mondja :wink:!
Na de én azon túl is szeretm,de csak módjával...és nem lettem büdös :roll:...

LÁnyok,akkor nyilatkozzon már mindenki,hogy hogyan lenne jóóóóóó!!!!!! :):):)
nekem tk jó hétközben is,csak gondolom,akkor Kriszta kevésbé mobilis... :roll:

anyapoc

Kriszta!!!!!

Most nézem!!!

Ákosnak naggggyon boldog 7. születésnapot!!!!!!

Kép

anyapoc

Sziasztok!

Andi
Nagyon sajnálom ami történt! Remélem hamar rendbe jön Bence, nektek kitartást.

Anyapoc
igazad van.Elre írtam :oops: a 15-e vasárnap nem jó.
Örülök,hogy Te illatozol és nem hervadsz el. Persze az más, ha a kicsi fiam akar majd meglocsolni :D azt alig várom.
Nem tudok érdemben nyilatkozni a taliról, inkább csak jelzem ha kitaláltátok az időpontot, hogy jó-e vagy sem.

Ákosnak boldog szülinapot!

Sziasztok
Sz.

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Tali: nekünk jó a következő hétvége, április végén lesz egy soknapos hétvége május 1. miatt, ha előbb nem, akkor biztos összehozhatjuk valamelyik napra. 29-e nekünk nem jó, akkor van a Gergő szülinapja + Zsófi keresztelője.
Szerintem valami zártabb helyet kellene keresni, mint az állatsimogató v. a lenti játszótér. Nem győznék a Gergő után futkosni, biztos, hogy nem maradna mindig a közelemben.
Ha már volt olyan kedves Anyapoc, hogy felajánlotta a lakását és utána a játszóteret, szerintem maradjunk annál. Legalábbis nekünk az jobb lenne.

Kriszta :D
Ákosnak én is nagyon boldog születésnapot kívánok! Van valami fejlemény házeladás ügyében? Tényleg fárasztó lehet ez az állandó készültség...

Petra :D
Tegnap kezdtük az ovit és úgy tűnik, hogy remekül beválik. :P Tegnap egy órára ott hagytam, aztán egy órát utána még ott voltam vele, de ma már fél 10-től ott volt egyedül és ebéd után, fél 1-kor mentem érte. Haza sem akart jönni :lol: . Holnap már megy reggel, aztán majd ebéd után megyek érte. Remélem, ez a lelkesedés megmarad, mert így nagyon szuper a helyzet. Én itthon házimunkázom, Zsófi nagyrészt alszik, de ha nem, jól elvan magában is egy ideig, szóval minden OK :D .

Andi :D
Remélem, már jobban van a Bence. Hogyan jött ez a lázgörcs? Szörnyű lehetett, kórház meg gondolom, van nekünk is tapasztalatunk sajnos :( .

Anyapoc :D
Gergőnek is ez volt az egyik kedvenc csúnya szava, tőlem tanulta, de olyan aranyos volt, amikor mondta, hogy majd' megzabáltam. Mindig tudta, hogy mikor kell mondani, ha leejtettem valamit, már mondta is helyettem :lol: .

Sziasztok

Kép
Kép
bogumil

Sziasztok!

Bogumil
de jó hír, hogy Gergő ennyire szereti az ovit. Igazán nagyszerűen alakulnak a dolgok nálatok. Már belejöttél a kétgyerekes létbe? Egyébként Apátok most sokat dolgozik (hülye kérdés, mi? :roll: ), vagy veletek tud lenni délutánonként?

Csajok
azt hallottam, hogy az állatsimogató április 1-től fizetős lesz. :evil: Ez nem igazság, állítólag azért, mert kiköltöztették a zebrákat és a gnukat. Hát nemtom, de mi 3x voltunk ott igen rövid idő alatt, és ebből csak 1x láttuk őket.

Sziasztok
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Köszönjük szépen a szülinapi köszöntéseket!!! :) :) :) Csak ámulok és bámulok, hogy már mekkora nagyfiam van... :)

Andi!
Nektek jobbulást, remélhetőleg már otthon is vagytok!!!!!! Írj, ha lesz egy kis időd, illetve lelkierőd!

Móni!
Házeladás ügyében semmi, de a szakértők szerint egy évig minimum árulni fogjuk... :? :? :roll:

Tali: Én a jövő héten csütörtökig dolgozom, tehát nekünk jó a holnap du., vasárnap egész nap, hétfőtől csütörtökig a du. 5 után. Jövő hétvége is jó, illetve április 28-cal bezárólag minden hétköznap du. is. Úgy néz ki, április utolsó hétvégéjén költözünk ki...

Pussz:
Kriszta

Kriszta

Ákos 2000.04.09.
Enikő 2004.12.04.
hardik

Sziasztok!

Úgy látom, a holnapi tali nem igazán jött össze! A helyszin nincs meg és csak néhányan vagyunk, akik rá is érnének.

MI LEGYEN??????????? JÖVŐ HÉT???????????

puszi

petra
rupetra

Sziasztok!

Tali:akkor jövő hét vége?Nekem csak szombat de nem jó,mert akkor vizsgázok,de azon túl bmikor :).Asszem...eddig így néz ki :roll:...
Nekem a helyszín is mindegy :).Szívesen látlak benneteket,bár ha jó idő van,mehetünk egyből kifelé is :).

Kriszta

A régi telszámod már nem él????

anyapoc

Hali!

Figyelek ám én is! Még nekünk sincs progink hétvégére.

Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

LÁNYOK!!!!

TESSÉK JELEZNI,MI LEGYEN
:twisted: :twisted: :twisted: 8) 8) :lol: :lol: :lol: !

anyapoc

Sziasztok!

Nekünk jó a hétvége, szombat-vasárnap délután. Én csak azt kérném (ha lehet), hogy valamennyire zárt helyen találkozzunk (ez egy zárt játszótér is lehet, mint Anyapocéknál), mert a Gergőt csak így tudom kordában és a látómezőmben tartani.

Móni

Kép
Kép
bogumil

Sziasztok!

Nekünk a szombat egyelőre , a vasárnap nem.
A helyszín Anyapocéknál nekünk is megfelel. :roll:

Bambika
Hogy vagytok? Remélem már minden ok.

Sziasztok
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Sziasztok!

Csak egy kép az én 4 hónapos "nagylányomról".

Kép

Kép
Kép
bogumil

Sziasztok!

Móni

GYÖNYÖRŰ a kislányod!

Köszi mindenkinek a jókívánságokat!
Hazajöttünk,de sajnos nem egyedül,egy csúnya hányós-hasmenéses vírus velünktartott :( . Mindenki elkapta :(
Taliról egyelőre nem tudok nyilatkozni :( .Ha végre mindenki egészséges lesz..........

Andi

KépKépKép
bambika

Sziasztok!

Andi

Már megint :twisted: ...akkor ismét jobbulást :)!

Tali: akkor mi lenne,ha szombat délután ott találkoznánk a játszótéren előttünk?Mondjuk úgy 4 és 5 között?????

Pusszantás :)!

anyapoc

Nekünk jó a hely és az időpont!

Kép
Kép
bogumil

Sziasztok!

Andi
jajjjjj, nem semmi amiken mostanában keresztül mentek! :cry:
Jobbulást!!!!!!!!

Nekünk is elméletileg jó a tali.

Sz.

Kép
Kép
kismama2004

Akkor jöjjön,aki tud :):):)!

anyapoc

Sziasztok

Szilvi

Márknak boldog névnapot

Lányok, milyen volt a tali?

Andi

KépKépKép
bambika

Márknak boldog névnapot kívánunk :)!

Kép

Andi

Szilviék és Krisztiék voltak velünk együtt,dumcsiztunk,játszottunk egyet,aztán ment mindenki a dolgára :).Sajnálom,hogy a többiek nem jöttek el :(.

Ti hogy vagytok végre????

anyapoc

Sziasztok!

Lányok köszönjük a köszöntést :D

Igen, hiányoztak a többiek és sajnos rövidre sikeredett :(

Andi
Apa átadta a kalapot?
Hogy vagytok?

Anyapoc
mi van Villővel? Jól van most?
Márk esett egy akkorát, hogy vérzett a szája és az orra. :?

Sziasztok
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Szilvi

Márk :(.Hát akkor boldog volt a névnap :?... Szegényem :(.Na de fel a fejjel,lesz még iylen :).Ezt csak zárójelben mondom neked,hogy rákészülj,Márkot nem ijesztgetem :wink:!
Aha,jól van,pisinek pisiszaga van :?...dokinénivel tegnap összefutottam,azt mondta,csüt-ön kérdez eredmnyt az ÁNTSZ-ből és meglátjuk.De tippje így nem volt,max a lkaja,de mondom semmi olyat nem evett,amit eddig nem...
Egy tippem van még,hogy nagyobb adagban használtuk a DM-es popsikenőcsöt.Nagyot vettem és hát kentem a popsijára rendesen belőle.Aztán ugye nem rég visszatéretem a Neogranormonra és utána szűntek meg a panaszok.hogy véletlen egybeesés,vagy oka lehetett... :roll:
A furi,hogy ezt a popsikrémet eddig is használtuk,csak kicsit vettem mindig és értelemszerűen mindig kicsit is kentem a fenekére :D!Szl nemtom na :?....
Befestettem a hajam :).Húúú,de olyan színe lett,hogy alig bírtam a maradékot lemosni :shock: ...kétszer hajat is mostam utána,mert eléggé vadító volt a fejbőrőm :lol: ...de már jobb.Amúgy vmi viola vagy mi ... :roll:

Andi

Ja,kalap kösziköszikösziköszi,akkor ezek szt odaért :)!!!

anyapoc

Anyapoc

kicsi popsikrém=kis kenés
nagy popsikrém=nagy kenés :lol: :lol: :lol:
Egyébként mi is olyant használunk(sárga ugye?), semmi különöset nem vettem észre.aaa :roll: Majd ha lesz eredmény, írd meg mi volt.
Kíváncsi vagyok a hajad színére. Az hasonló a padlizsánhoz, nem? A legtöbb festéknél violettnek hívják.

Tegnap após és sógornőm vigyázott a Márkra délelőtt amíg mi temetésen voltunk. Keresztanya(=sógornő) fel lett avatva. Nemhogy először pelenkázott, még kaka is volt. :lol :wink: szegény!

Pusz
Sz.

Kép
Kép
kismama2004

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?