Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!!

köszönjük a dícséreteket!!!! :D :D :D

Samu nagyon vagány az új sapiban!!
Farkás nagyon édes!!!!!!!!!! mindegyik képen nagyon tetszik :lol: :lol:
Niki, mint mindig varázslatos!!
Mark nagyon huncut szintén!!! jaj és az asztal!!!! nyámi :)

Marcsi, nektek új kép?

kézeljétek Bende összeszorítja a cicimet a szájával és nagyon csibészül mosolyog, nekem annyira nem kellemes, mi lesz ha kint lesz foga? :lol: :lol: :lol: :lol:
mangó

Sziasztok!

Itt lapulok a háttérben, olvasó üzemmódban, este tudok jönni hosszabban, én is mellékelem majd a húsvéti képeket!

Minden bébi olyan cuki de hamarosan élőben is láthatjuk mindet!!

Addig is tanulok két vizsgára :cry:

Pussz

Klári

Ui: KATA????

Klári
Kép
ganti

Sziasztok!

Hú, azta mindenit, de szépek ezek a gyerkőcök, már alig várom, hogy élőben is láthassam őket!!! :D :D :D

Ez most egy kicsit nekem sem világos egyébként Zsófi, hogy hogy van ez most? Udvar, homokozó, játszótér? Játékot is vinni kell? Írnál róla bővebben? Köszi!

Marcsi! Nórival beszéltem, visznek. Akkor köszi, ha ti meg hoztok! 3-an jöttök? Mert most Nórival pont azt beszéltük, hogy az ülés és a hordozónk nem fér hátul +1 fővel, úgyhogy Barnust tesszük előre. Nálatok is ki lehet kapcsolni a légzságot? Vagy csak 2-en jöttök?
Nektek hogyhogy automatikus a szemészet? Ezt a Bea mondta? NEkünk akkor miért nem volt még soha???
Különben most tök pipa vagyok a dokinőre meg a védőnőre, mert voltunk kedden BArnival, mivel hétfőn még hányt stb., igazából meg sem nézte, hozzá sem ért, csak megint mindenki beszélt mindenkivel. MEg kérdeztem, hogy ha nem ehetünk semmi tejterméket, akkor valami kalciumot nem kellene neki adni. Erre mondja a drnő, hát majd utánanéz. Hát ez tiszta h..., minek néz utána, hogy kellene-e? Hát csak kellene nem? Mondom és mit kell, ha kell? Majd ezt megnézi és majd, jó? De minden kérdésem enynivel volt elintézve. MEgint elmentem feleslegesen, már kezdem nagyon nem csípni őket.

Ortopédék nekünk is azt mondták anno (Bethesda), hogy majd ha járni tud, olyan 1 éves kora körül. Na ez nálunk persze később lesz.

Szilvi! Barnusnak is volt szívzöreje, simán kinövi majd. Nekünk nem is kell menni, majd csak októberben legközelebb (1 évre rá), mert a dr szerint már oké. Mi is Jánosba jártunk, egy öreghez, nem tudom most a nevét, de leskalpolták a fejét, mert hiányzik egy db belőle.
Szopi megy már?

Üdv a Mazsola családnak itthon!

Panni! Barnus is ezt csinálja! Kukucskál a lábai között, szinte fejenálláshoz készülő pózban. Meg még mi is csak pár mp-re állunk meg.

Én már úgy szeretném ha menne! Itt a játszónkon a kb egyidős gyerekek már mennek, nekem meg tök fárasztó, hogy cipelem v sétálunk egy picit, de ordít, ha nem, szóval gyakorolni akarja olyan erővel, hogy csak na. Tegnap fociztam vele, lőtt gólt a kispályánkon, fogtam a hóna alatt és egyik kaputól a másikig szaladgáltam vele a lábával tologatva a labdát. Hát a végén már kiköptem a tüdőmet.

Olyan kíváncsi vagyok már, hogy mit alakítanak majd a picúrok! :D
Ti mibe öltöztetitek, ha homokás elé nézünk? Meg plédek vannak, vinni kell azt is?

Na bocsi, hogy nem tudtam mindenkinek írni, de még megyünk gyorsan egyet hintázni meg focizni. :wink:

Puszi mindenkinek!

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi

Jaj! LEmaradt!

BOLDOG FÉLÉVES HÓFORDULÓT LIZÁNAK!

BOLDOG NEGYEDIK HÓFORDULÓT ROLANDNAK!

Julcsi

kisjulcsi

kert van (füves) van pár játék (hinta) és homokozó (2 db- némi játékkal, labda, lapát, vödör) valszin 26 fok lesz, tehát kint leszünk. pléd nincs (a gyerekek ált. fociznak, kosaraznak.)
tehát:
hozzatok homokozójátékot
kedvenc játékot
labdát
plédet
ill. bármit amit vinnétek ha ilyen füves-kertes helyre mennétek. :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

így már ok?
kerekpocak

BOLDOG HÓFORDULÓT LIZI ÉS ROLAND!!!!!!!!!!!
kerekpocak

(de ha játszótérre megyünk is ált. vinni kell a vödröt meg lapátot szal remélem nem gáz h hozni kell ezt azt?? :shock: :shock: )
kerekpocak

Na helló lányok!

A nyuszi nagyon levitte a fórumozási kedvet, mi?
Vagy mindenki már süti a sütiket szombatra??

Mi viszünk labdát mert Juli ha labdát lát nagy gáz már nem lehet...

Érdekes amiket a dokik mondanak, minket se szemészetre, se ortopédiára nem küldtek 1 évesen, ortopédián utoljára 3 hónaposan voltunk, és azt mondták legközelebb nyugdíjaskorban kell menni.

Lizi is mekkora nagylány már!!!
Remélem Kata azért nem jössz mert görcsök sincsenek! Egyszer írtad hogy ez itt terápia Neked, akkor már nem is kell jönnöd, ugye? Ebben az esetben megbocsájtjuk!

Néhány kép, a nyuszi hozta motorról meg családi kirándulásról:
Kép Kép Kép kis családunk

Klári
Kép
ganti

Már mér lenne gáz? A lényeg hogy gyönyörű, zárt, tiszta helyen együtt leszünk! Igaz?! És ha tényleg 26 fok lesz az már csak a ráadás!

Puszi mindenkinek, még jövök fürdés után.

Panni

Kép Kép
panni_30

Panni nem úgy értettem, hogy gáz lesz hanem úgy hogy Julinak kedvence a labda és akkor már tutira jól érzi majd magát (mert egyébként elég visszahúzódó).

Én már nagyon várom a talit, az még nem tiszta hogy 2-en vagy 3-an megyünk, majd kiderül.
Remélem tényleg jó idő lesz!

Klári

Klári
Kép
ganti

sziasztok!

na én már megint itt vagyok. :)

Klári nagyon szép a kis családotok. :) :) Julika meg nagyon ügyi a motoron. Jön vmi fogacska hogy a keze a szájában van?

Marcsi, minket se utaltak sehova. 6 hetes korában voltunk csípő, has koponya uh-n, és ennyi. 1 éves kora után kullancs oltásra kell mennünk, az agyhártyás oltást sem preferálja. mindegy.
Én egyébként már akkor is letettem Farkót a homokba amikor még nem volt cipője és nem ment. Ettől szerintem ne tartsatok. Max. egy váltónadrág azért kell. Jó lesz a buli. :)
De Marcsi ha gondolod, van egy mamuszunk, elviszem Laurának hogy a homokba felvegye.

Julcsi, nagyon édes lehet Barnus ahogy focizik! :) Apja fia. :) :)

Na mentem.
Puszi.
Nóri

Kép
nóri8

Már 16 foga van de mostanában eléggé nyáladzik tőle szokatlan módon és turkál a szájában. Úgyhogy valószínűleg a leghátsók jönnek... :? :shock:

Klári
Kép
ganti

Sziasztok!

Klári - én Zsófira reagáltam, mert a Te hozzászólásod még akkor nem láttam. Bocsi, ha hülyén jött ki :oops: :oops: :oops:
Juli édi a motoron, tudja már hajtani is? Szép család vagytok!!!

Boldog fél évfordulót Lizának!

Boldog 4 . hófordulót Rolinak!

Julcsi - dokinő, védőnő :evil:

Marcsi - Nekünk csak az ortopédiára kell visszamenni a csipő miatt, de csak akkor ha már önállóan jár. Hát asszem az még elég messze, habár ki tudja...

Mai napunk szuper volt. 5-kor kelt: hamm-hamm, majd visszaaludt 1/2 8-ig. Reggeli (kivételesen kanállal :lol: :lol: ), majd elmentünk sétálni. Utána elájult és aludt 2 és 1/2 órát. Majd ebéd és onnantól kezdve végig kinn voltunk, séta, homokozás napozás stb. Csak kajolni jöttünk be. Meg is volt a hatás 300 gyümit bevágott, este is csúszott a főzi és a tápi is. Majd a hálózsák vétel közben elaludt, mert ugye a du. alvás kimaradt. Szóval én szeretem a tavaszt, habár ma inkább nyár volt. Márknak már elég uncsi benn, leginkább a tisztószereket szeretné már megkóstolni...de persze a homokozó, az sokkal izgibb volt. Szerencsére még nem akarta megkóstolni. De a kövekkel vigyáznom kell, mert azokra fáj a foga...(mintha nem kapna eleget enni :lol: :lol: )

Puszi mindenkinek, jó éjszakát!

[/b]

Panni

Kép Kép
panni_30

Klári, Julika nagyon tündéri a motorján !
hol voltatok kirándulni?
kíváncsi leszek én erre a visszahúzódásra, olyan csibészes tekintete van !

Laura egy szobahintát kapott meg egy felfújható retró nyulat a nyuszitól.

Zsófi, miért lenne gáz? csak kérdeztem, mert nem voltam képben, v. vmit felületesen olvastam.. de így már minden tiszta, köszi.

Nóri, nagyon aranyos vagy, köszi, van egy puha talpú tépőzáras cipőnk, ami nem kocsicipő de még nem is "rendes" cipő, szerintem jó lesz homokozni. de ha elfér nálatok, azért biztos ami biztos dobd be a kocsiba, ha nem felejted el.
én inkább attól félek, h. Laura két kézzel enné a homokot.. :lol: de lehet, h. ez később is így lenne.
de majd szombaton kipróbáljuk. holnap úgyis megyünk nagybevásárlásra, majd veszünk homokozójátékot is.
cipőt meg majd tényleg el kell menjünk venni már a jövő héten. :twisted:

érdekes, h. ezek a beutalósdik sem egyformák már sehol???

Julcsi, ez egyre durvább, amit írsz a dokitokról.
nekem eddig ez volt az első "komoly" kérdésem a Beához, de mondom tiszta futószalag válasza volt. szerencsére nekünk van annyi eszünk, h. esetleg utánanézünk, olvasunk,tájékozódunk máshol, de mi van az egyszerüübb típusú anyukákkal? bár az utánanézünk, olvasunk, nemhagyjuk annyiban sem a mi dolgunk lenne, azért megyünk orvoshoz, h. a gyereket jó kezekben érezzük.
azért brutál, mert én felnőttorvoshoz ahová lehet magánpraxisba megyek {fogorvos, nőgyógyász stb} - bár reumatológust még nem találtam -, de hogy már a gyerekgyógyászatban is ez menne, h. házhoz kell őket hívni pénzért, h. ellássák a gyereket maximálisan?
amúgy nem is neked kellett volna a kálciumot megkérdezni, hanem neki MAGÁTÓL mondani. grrrr..

mi 3-man megyünk, légzsákot nem lehet kikapcsolni az enyémen, mert azzal mennénk, de ha ti 2-en jöttök simán el kell férjen hátul 2 hordozó + 1 felnőtt.
v. jönne Zsolti is? akkor nem tom mi van.. tetőcsomagtartó? :lol:
meg mi hozunk biztos ami biztos babakocsit is, bár lehet nem is lesz rá szükség, de inkább velünk lesz.

és legalább végre megtudom hol laktok ! végre a rejtőzködésnek ! :wink: :D

nagyon édes lehet Barnus, ahogy focizik !
szerintem ha menni fog, akkor is ki fogod köpni a tüdődet, mert akkor meg rohangálni kell utána. :lol:

M.

Marcsi

KépKép
alon

ja, meg Laura szülinapjára tuti mostmár, h. fülbevalót {is} kap. elegem van, h. sokszor fiúnak nézik. pedig szerintem lányosan öltöztetem, és szerintem a vonásai is lágyak, kislányosak.
de ma megint megkaptam, h. milyen aranyos kisfiú :lol:

szóval lesz fülbevaló hamarosan.

Marcsi

KépKép
alon

Nóri, ti lesztek a következő szülinaposok ! aztán meg mi ! de izgi ! úgy elment ez az év ! borzalom !

Marcsi

KépKép
alon

Sziasztok!

BOLDOG FÉL ÉVET LIZA!!!!

BOLDOG 4.HÓT ROLANDNAK!!!

Borcsi nagyon csini a locsolóvárós képen! És nagyon édesek együtt Borcsi és Marci!

Übi-Kati, sajnálom, hogy olyan gáz volt a pihitek....

Bendének micsoda csókos szája van!

Samu sapija tuti! Édes a lasztival!

Nóri, mi szombaton voltunk a vadasparkban :D Niki is 2x félrenyelt az elején amikor kezdte a darabosat... Fejjel lefelé ráztam én is... Mostmár visszaköhögi ha félrecsúszik valami.

Márk milyen nagyfiú már! Hú azok a kajcsis képek....! Nyami!!!

Marcsi, mi félig babakocsiztunk. Nem lehetetlen feltolni a babakocsit, de inkább apának való feladat :wink:

Juli vagyon vagány a motoron :wink: Baromi jó a családi fotó!!!!!

Barnusból ezek szerint focista lesz :?: :idea: :lol:

Nikinek már átlátszik a 2 foga felül, de nem akar kibújni :evil: Szegénynek mostmár nagyon fáj :(

Valaki írja már meg a címet ahol lesz a tali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A végén nem tudom hova kell menni :oops: :oops: :roll: :lol:

Üdv!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

a HÓT helyett inkább HÓNAPot kívánok :oops:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

marcsi írtam privit!!
kerekpocak

Zsófi, olvastam, írtam vissza.

Marcsi

KépKép
alon

Marcsi! Oké a két hordozó, az elfér, Farkasnak már ugye römer-e van és Barnus Zsolti mögé nem fért volna! Szóval így tuti elférünk! Apa a szombati focira megy, amúgy sem férne be! :wink:

Egyébként a védőnő állítja, hogy ő mondta nekem, hogy tojást még csak véletlenül sem adhatok az ekcéma miatt, holott két másik anyuka (akikkel a játszótéren voltam mikor itt volt az Anikó) is tisztán arra emlékeznek, hogy azt mondta, hogy akár bundáskenyér formájában is adhatom. Szerinte ezt nem mondta, ha igen, biztos nem nekem. De hát én kérdeztem, akkor kinek mondta volna. Meg mondta, hogy ne híreszteljem ezt a házban, mert akkor az terjedne el, hogy ő hülyeségeket mond, és akkor oda a hitele, nem is aludt 3 napig miattunk. Szeritem nem miattunk, hanem amiatt, hogy a házban ne adjam tovább. Na ez még kikívánkozott!
De mostanában a dokinő sem százas! Na mindegy, nem fárasztalak benneteket velük!

Na most rohanok aludni! Nekem már csak másfelet kell!!!!!!! :wink:

Még egy dolog?
Ki mibe viszi a törpöket? Kislányos szoknyás, ruhácskás válaszok sajna most nem követendő példák. :wink: De melegítős/farmeros/kantáros stb igen. Szóval?????

Puszi mindenenkinek!

kisjulcsi

Sziasztok!

Én azt hiszem melegítőbe viszem Marcit, vagy fariba. Valami mászós cuccba ,amiért nem kár, ha ősszefüvezi. Borcsi már más tészta, ő úgyis azt veszi föl, amit eltervezett.. :roll:
Mi hárman megyünk, Apa visz minket, de ő nem marad ott, nem egy ilyen babatalira való fazon :D. Nem küllemre értem :) , csak ő nem egy ilyen trécselős fajta. Aztán remélem majd jön is értünk. Csajok, kb meddig leszünk? 6-ig?
Labdát mi is viszünk, meg plédet is. Holnap ebédvendégeink lesznek, már nem lehet lemondani, cikis lenne, ezért Marci nemigen tud majd aludni ebéd után, lehet hogy nyűgös lesz kicsit. Szoptatni tudunk ott, ugye Zsófi?
Ne viccelj már, miért lenne gond,hogy vinni kell néhány játékot!!! Tök szuper,hogy egyáltalán elintézted,hogy egy ilyen kultúrált helyen találkozhatunk. :wink:

Mi va Katáékkal????? Zsófi,Edu nem tudtok róluk valamit???? Ti szoktatok telcsizni egymással, csak azért tőletek kérdezem.

puszik

KépKép
logi

Csajok. Igazoltan hiányoztam sajnos. Múlt hét szerda óta nem voltunk bölcsiben, mert az egész család beteg. Legjobban én.
Ráadásul vagy a náthától fogok elpusztulni, vagy az antibiotikumtól. Penicillin allergiás vagyok, csak néhány antibogyót szedhetnék, de gyerekkorom óta nem is szedtem semmit. Most annyira szarul voltam, laringitisztől kezdve arcüreggyuszi, hogy kénytelen volt a doki felírni olyat, ami nem penicillines plusz szoptatás mellett is mehet. Na attól meg egyszerűen elájultam. De nem gyengén voltam rosszul, férjem kihívta az ügyeletet. Bakker nem szedhetem, úgyhogy a náthában fogok elpusztulni.
Ezzel kapcs. kérdezem, hogy holnap nagyon gáz lesz, hogy én is megyek? Valójában ha kint leszünk, és veletek távolról beszélgetek, Edust messziről elkerülöm és nem fogdosom a gyerekeket, akkor engem se zavarna ellenkező esetben. De mondjátok meg ti, hogy mi legyen. A gyermek a gyerekdoki szerint közösségképes. Ami biztos: kókuszgolyót nem gyúrok s.k., ha nem baj :)
Viszek inkább sok almát, banánt, meg kést, almát valaki majd megpucol és felvág darabokra a nagyobbaknak, jó? :) (hozzá papírtányért is)
Meg motort viszek, meg még egy autót. Esetleg egy csúszdát is, ha a férjem szétszedi.
És valami farmerban lesz a gyermek, Julcsi :)
A jó hír: a gyermek emlegeti a bölcsit.
Képek tündér édes aranyosak, nagyot nőtt mindenki!
Pusz. M.
mircike

Mircike engem nem zavar a náthád, úgyis kint leszünk. Nehogy má ne gyertek!!!!!!!!!!!!!

KépKép
logi

Sziaszok!

Köszönjük a köszöntéseket!

Ez a lógatós dolog tutinak hangzik! Megjegyzem, bár adja az ég sose legyen rá szükségünk!!!!

Ez aztán tali lesz. Légyszi készítsetek képeket, és tegyétek fel, én is had legyek részese a dolognak, legalább így a messzi távolból!

Edus
Örülök, hogy rendben itthon! Egy kis beszámoló?

Kata
Merre vagytok?

Kerekpocak
Tuti sapi! Hol vettétek? Nagyon tetszik, és Rolinak is kéne majd egy satyi! Persze csak ha nem zavar, hogy esetleg hasonló!

Mircike
Nem irigyellek. Én kinőttem a penicillin allergiát, kicsinek az voltam, most már hála istennek nem. :D

Ja azt akartam írni, hogy bocsi, de én utólag nem javítgatom magam ha valamit elírok, vagy épp rosszul! Feleslegesnek tartom, a lényeg, hogy észrevettem.

Milyen az új autó????
Ezt még kifelejtettem a sorból!

Kati

Kép
übi

kati: sapi brendon. miért zavarna? katát felhívom!!
kerekpocak

Sziasztok!

Panni ne haragudj akkor félreértettük egymást :oops: :lol:

Hú elég jó lesz a tali... 8)
Ha az idő is ilyen marad 8)

ÜbiKati: ezek szerint Ti nem jöttök? Sajnálom. :cry:

Marcsi: Dobogókőn voltunk, aztán Visegrád felé haza, és Dunaparton megálltunk sült halat enni (dunai hekket :shock: :lol: ) és ott a parton készült a közös kép (babakocsi volt a fotóállvány)

Ma Juli anyukámnál van, ezért tanulás címszó alatt napozok a teraszon - OLYAN JÓ!!!!

Kata?

KLári

Klári
Kép
ganti

Mircike - elképzeltem ahogy játszunk mindannyian a gyerekekkel Te meg a messzi távolból beszélgetsz velünk mint a szomszéd a kerítésen túlról :lol: :lol: :lol: :lol:
Tudom hogy nem vicces betegnek lenni, ne haragudj csak vizuális típus vagyok

HÁT PERSZE HOGY GYERE!!! 8)

K

Klári
Kép
ganti

Julika nagyon szép, és az egész család is :) :)

én szerdán sms-ztem Katával, akkor azt írta, hogy nincs otthon a laptopja, de várom én is Zsófi, hogy mit tudtál meg róluk.

Reni, felolvastam Bendének, hogy mit írtál és olyat mosolygott, hogy csak na :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

már nagyon várjuk mi is a talit!!

Marcsi és szerintem nagyon csajszis Laura, nem is értem az embereket!! :shock: :shock:
mangó

Julcsi, nem semmi amilyen védőnőtök és dokitok van :? :? :?

Mircike, Veled álmodtam, most már kíváncsi vagyok arra, hogy milyen vagy :lol:
mangó

Jaj Anzsi, remélem nem rémálom volt :)

Übi: Jó hallani, hogy kinőtted a penicillin-allergiát, épp a napokban mondta nekem valaki, hogy ilyen van. Most el is határoztam, hogy elmegyek valami allergia-vizsgálatra, mert direktbe gyógyszerrel nem nagyon kísérleteznék :) Ez nem állapot, hogy semmi normálissal nem tudom hatástalanítani a bacikat...

Holnap az alvástól függően lehet, hogy késünk max. fél órát, de nem kell aggódni, mert megyünk 100%. Csak azért kérdeztem ám, nehogy gond legyen, hogy ilyen göthösen oda merészel állítani valaki :) Igyekszem legkésőbb fél négykor felkelteni a mormotát.

M.
mircike

Isten éltese Mirkót második szülinapja alkalmából!!!

(kicsit későn, de még belefér, remélem :) )

Kép
nóri8

katával beszéltem minden ok, csak nem volt laptopja :)
de mingyá' jön s beszámol maga.
kerekpocak

hírek:
samu ma paradicsomos bazsalikomos krumplis lazacot evett a drága :lol: :lol: :lol: én sütögettem neki :)

ill. tud egész kölesgolyót enni!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

és ma 4x pápázott!!!!!!
kerekpocak

ELSZÁLLT !! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

szal megvagyunk, vegyesen, tegnap nagyon rosszul.
remélem holnapra jobb lesz.
nagyon várjuk a taliot!
nem volt laptopom apával dolgozott külföldön 1 hetet.....

MINDENKINEK EZER KÖSZI A GRATUKÉRT :wink: :wink: :wink:

rohanok apa vár, nemrég ért haza.
:lol: :lol: :lol: 8) 8)

csókok
lmkata

Sziasztok! :D

Bocsi, h nem tudok jönni, de "megszálltak, mint Pannit a tetvek", szal mindig jön vki, megyünk vhova, vkihez, gyerekdoki, gyógyszertár (ma meg is lepődtem, h leszedték a támogatást a gyógyszertári otki popsikenőcsről, 934ft/doboz??!!! :oops: :oops: :? :evil: ), mosok, vasalok, pakolok..., szal csak ennyit röviden!
holnap megyünk dokibához... :roll: :shock: :) , utána tali!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Ne haragudjatok, időm nem volt visszaolvasni! :(

Puszi Mindenkinek! Mazsoláék :D
mazsolák

Zsófi, vártam a hívásodat, de gondolom, majd máskor megbeszéljük. 8)

Elfelejtettem, h hogyan tanítasz (talán ma is ??!), így nem akartalak zargatni. :oops: :?

Na pusza, akkor holnap! :D
mazsolák

hírek:
samu ma paradicsomos bazsalikomos krumplis lazacot evett a drága :lol: :lol: :lol: én sütögettem neki :)

ill. tud egész kölesgolyót enni!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

és ma 4x pápázott!!!!!!
kerekpocak

Na gyorsan átfutottam a képeket:

Húsvéti képek nagyon klasszak, minden gyeköc csodaszép! :) :)

Sztem Bende és a kicsi Márk hasonlítanak, talán a szemük miatt :oops: 8) 8)

Klári, tök jó újra látni titeket! Semmit nem változtatok, csak Juli nőtt meg! 8) :wink:

Boldog 4. Hófordulót Rolandnak!

Lizunak nagyon boldog 1/2 évet! Azta, h megy az idő!

Mirkónak Boldog 2 évet!
mazsolák

MIRKÓ DRÁGA! NAGYON BOLDOG 2. SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK! Volt fincsi torta? Holnap majd mesélj!!! :D

Basszus, képzeljétek! Barnus alszik a másik szobában (nálunk a hálóban), egyszercsak megszólalt a légzésfigyelő. Berohanok, már majndem rákiabáltam szegényre, amikoris látom, hogy villog a battery, merül az elem. MAjdnem megállt a szívem, olyan rossz érzés volt! Most kicseréltem és minden rendben.
Ez egy ilyen nap nálunk.
Ma az almát is sikerült félrenyelnie, pedig ott ültem mellette, hogy etetem, itatom stb. - fejre kellett állítanom, egy kis darabka jött ki, utána meg ordított szegény, mert megijedt. Én is. Remélem nem lesz harmadik "meglepetés"!!!

Már mindjárt holnap van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kisjulcsi

Sziasztok!

Edus, KAta, jó hogy írtatok, hogy minden rendben van! :)

Julcsi, ez már nálatok a második "elemcsere" nem? Mi áramról működtetjük, az nem jobb?

Samu tudományokhoz gratulálok!!!! :) :) :)

Na megyek csak beugrottam.

Ja, még annyit Julcsi, hogy nekem is nagy dilemma, hogy mit adjak Farkóra, mert az alul passzentos tréningnadrágjai pont most koszosak, úgyhogy én asszem az elmenős nadrágjába viszem de csak azért mert annak gumis az alja (hogy nem menjen fel a homok), hazafelé meg bokalengetős tréningbe megyünk majd.

NA puszi szép délelőttöt! :lol: :lol: :lol:

Marcsi, a mamuszt beteszem!

Kép
nóri8

Már csak 1-et kell aludni...a gyerekeknek :lol:
Felnőtteknek 0
mazsolák

it is time................

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

jajj Zsóka jót mosolyogtam hogy apa nálatok nem jön, kb ugyanez a helyzet nálunk is :):):):)
pedig kértem szépen, csúnyán (jó így nem...) szal nem.
de hát én nem erőltetem, ő ilyen :)
cserébe jön az egyik tesóm :wink: meglepi hogy ki :P :P :P :P
lmkata

na kedveskéim akkor ma c u
kerekpocak

Szép jó reggelt!

Igeeeen ma!

Remélem senkinek nem baj ha sós helyett meggyes sütit sütök?! :lol: :lol:

Puszi mindenkinek!

Panni

Kép Kép
panni_30

Sziasztok!

Jól van Kata, akkor nem csak az én férjecském ilyen :roll: :lol: :wink:

DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ma élőben talizunk!!!!!
Én viszek egy váltógatyeszt marcipánnak, mert ha belejön a mászkálásba, nincsenek nála határok..Aztán lehet, hogy le sem mer majd jönni a pokrócról. Bizti furcsa lesz neki ennyi számára ismeretlen gyerek meg felnőtt. Borcsi is beszari lesz egy darabig (már a 10.verziónál tartunk a mit veszek fel című műsorban :roll: )
Mi kb 6-ig leszünk, mert Apjuk este Gyula napra hivatalos, és ő a fuvarozónk..

Csajok, én nem sütöttem semmit :oops: , viszünk inni, meg egy kis rágcsát. Nem gond??

puszi,Zsóka

KépKép
logi

Panni, nem baj, sőőőt!! :wink: :D
logi

lányok akartam írni korábban is, aztán nemtom miért nem?? h sztem tartson legkésőbb f7ig a mulatság. nekünk kell bezárni a sulit és samu 7kor legkésőbb már nagyon fürdik. mit szóltok? zsóka én se sütök :oops: :oops:
kerekpocak

Zsófi, ha apa nem menne buliba, mi akkor sem maradnánk fél 7-nél tovább, nálunk is fürcsi van, meg vacsi.stb..
Szóval szerintem is bőven elég 1-2 óra egyelőre, aztán majd jövőre lehetünk tovább is, akkor már jobban bírják majd a manók..

KépKép
logi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?