Klári, Julika nagyon tündéri a motorján !
hol voltatok kirándulni?
kíváncsi leszek én erre a visszahúzódásra, olyan csibészes tekintete van !
Laura egy szobahintát kapott meg egy felfújható retró nyulat a nyuszitól.
Zsófi, miért lenne gáz? csak kérdeztem, mert nem voltam képben, v. vmit felületesen olvastam.. de így már minden tiszta, köszi.
Nóri, nagyon aranyos vagy, köszi, van egy puha talpú tépőzáras cipőnk, ami nem kocsicipő de még nem is "rendes" cipő, szerintem jó lesz homokozni. de ha elfér nálatok, azért biztos ami biztos dobd be a kocsiba, ha nem felejted el.
én inkább attól félek, h. Laura két kézzel enné a homokot..
de lehet, h. ez később is így lenne.
de majd szombaton kipróbáljuk. holnap úgyis megyünk nagybevásárlásra, majd veszünk homokozójátékot is.
cipőt meg majd tényleg el kell menjünk venni már a jövő héten.
érdekes, h. ezek a beutalósdik sem egyformák már sehol???
Julcsi, ez egyre durvább, amit írsz a dokitokról.
nekem eddig ez volt az első "komoly" kérdésem a Beához, de mondom tiszta futószalag válasza volt. szerencsére nekünk van annyi eszünk, h. esetleg utánanézünk, olvasunk,tájékozódunk máshol, de mi van az egyszerüübb típusú anyukákkal? bár az utánanézünk, olvasunk, nemhagyjuk annyiban sem a mi dolgunk lenne, azért megyünk orvoshoz, h. a gyereket jó kezekben érezzük.
azért brutál, mert én felnőttorvoshoz ahová lehet magánpraxisba megyek {fogorvos, nőgyógyász stb} - bár reumatológust még nem találtam -, de hogy már a gyerekgyógyászatban is ez menne, h. házhoz kell őket hívni pénzért, h. ellássák a gyereket maximálisan?
amúgy nem is neked kellett volna a kálciumot megkérdezni, hanem neki MAGÁTÓL mondani. grrrr..
mi 3-man megyünk, légzsákot nem lehet kikapcsolni az enyémen, mert azzal mennénk, de ha ti 2-en jöttök simán el kell férjen hátul 2 hordozó + 1 felnőtt.
v. jönne Zsolti is? akkor nem tom mi van.. tetőcsomagtartó?
meg mi hozunk biztos ami biztos babakocsit is, bár lehet nem is lesz rá szükség, de inkább velünk lesz.
és legalább végre megtudom hol laktok ! végre a rejtőzködésnek !
nagyon édes lehet Barnus, ahogy focizik !
szerintem ha menni fog, akkor is ki fogod köpni a tüdődet, mert akkor meg rohangálni kell utána.
M.