Sziasztok!
Köszi az érdeklődést, pocsék éjszakánk volt, Nyusz 2 óránként felsírt
, szopi se kellett neki... Végül magamra fektettem, akkor szipogva elaludt a kis drágám. Bekentem az ínyét ezzel a dentixizével, 1 órát nyugodott el tőle. Lehet, hogy tényleg a foga, alvás közben is csorog a nyála...
Este adtam neki Humana babános tejpépet, fini volt! Csak egy picikét édes, kevertem bele reszelt almát, Nyuszi megette az egészet.
Különben vidám napközben, a tegnapi uszit is nagyon élvezte. Egyedül merítettem a víz alá
, ügyi volt Kincső, élvezte.
Andi, Viol, emlékszem, hogy ti sokat írtatok az éjszakázásról a fogak miatt, erőt merítek belőletek, nem vagyok egyedül
. Csak legalább nappal aludna egy picit, de nem akar. Nem is tudom, hogy bírja ilyen kevés alvással
. Andi, és mellettetek elalszik Ágnes? Kincső teljesen éber lesz, ha közénk rakom, így inkább én aludtam el vele a keskeny kanapén és csempésztem bele a kiságyba. Olyan hosszú már, nem volt könnyű
!
Az új freemail nekem is gáz
, úgyanúgy nincsenek meg a címei, mint Rik nálad. Néha visszajönnek, aztán újra eltűnnek
Mercilon
, nekem a hajam hullott tőle iszonyatosan. Én a Diáne-t szedtem éveken keresztül, most még nem tudom, mi lesz szopi után...
Eszter-Janka hogy tűri Vince szeretet-megnyilvánulásait?
Megyek, teregetek
.
Anikó