Új privát üzeneted érkezett!

a jó reggelt után a kérdőjel bajos... :D

szóval jó reggelt!! :)

KépKép
viol81

Jó reggelt!!!
Ez az új freemail engem is kiborit!AZ összes tárolt email cimem eltünt.Amit tudok fejből beirtam probáltam üzenetet küldeni,de visszairnak hogy nem ment el rossza cim.Felhivtam a csajt,hogy az-e cime.Hát az amire irtam. :evil: Most nem tom mi van! :?

Esztermami
ez az elején minden ekkora gyereknél előfordul.Szerintem megszokja hogy állandosul a jelenléte Jankának,aztán "megbékél" a helyzettel!!
Szegény JAnka csak figyel a tasliknál,mi?? :shock:
Vendég

Viol, Rik,
én el sem tudom olvasni a leveleimet :evil: :evil: :evil: :evil:
Nektek az legalább sikerül?????????????????????????

Most is megpróbáltam de nem megy.

Ide meg kétszer kell bejelentkeznem különben nem enged hozzászólni :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést, pocsék éjszakánk volt, Nyusz 2 óránként felsírt :twisted: , szopi se kellett neki... Végül magamra fektettem, akkor szipogva elaludt a kis drágám. Bekentem az ínyét ezzel a dentixizével, 1 órát nyugodott el tőle. Lehet, hogy tényleg a foga, alvás közben is csorog a nyála...
Este adtam neki Humana babános tejpépet, fini volt! Csak egy picikét édes, kevertem bele reszelt almát, Nyuszi megette az egészet.
Különben vidám napközben, a tegnapi uszit is nagyon élvezte. Egyedül merítettem a víz alá :lol: , ügyi volt Kincső, élvezte.

Andi, Viol, emlékszem, hogy ti sokat írtatok az éjszakázásról a fogak miatt, erőt merítek belőletek, nem vagyok egyedül :wink: . Csak legalább nappal aludna egy picit, de nem akar. Nem is tudom, hogy bírja ilyen kevés alvással :shock: . Andi, és mellettetek elalszik Ágnes? Kincső teljesen éber lesz, ha közénk rakom, így inkább én aludtam el vele a keskeny kanapén és csempésztem bele a kiságyba. Olyan hosszú már, nem volt könnyű :D :D !

Az új freemail nekem is gáz :evil: :evil: , úgyanúgy nincsenek meg a címei, mint Rik nálad. Néha visszajönnek, aztán újra eltűnnek :evil: :evil:

Mercilon :evil: :evil: :evil: , nekem a hajam hullott tőle iszonyatosan. Én a Diáne-t szedtem éveken keresztül, most még nem tudom, mi lesz szopi után...

Eszter-Janka hogy tűri Vince szeretet-megnyilvánulásait?

Megyek, teregetek :evil: .

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó
tegnap küdtem freemailt,azt megkaptad??? :?
Vendég

Válaszoltam!!!!

Anikó

Kép[/url]
quito

azért nekem a freemaillel ekkora gondjaim nincsenek, megy minden, csak egyszerűen nem tetszik...

amúgy ha belépni sikerül, akkor vhol fent jobb oldalon van olyan lehetőség, hogy ugrás a régi fajta freemailhez. persze nem ezekkel a szavakkal... :lol:

anikó,
ajjaj, akkor még kaka volt az éjjel... én a dentinox-ot nem szeretem, olyan sz@r kenni. már ahogy rákerül az ujjamra, kezd lefolyni... :? nem tudom hogy kerül rá normálisan a gyerek ínyére...
volt már, hogy adtam panadolt. vagy most már nurofent, áttértünk rá.

KépKép
viol81

Sziasztok!
Csodszép napunk van ma igaz???Szép tavasz van!!!

Reni,Ági
nálatok milyen az idő????Rég jelentkeztetek!!! :roll:

Anikó
Rékám fogaival nagyon kinlodtunk mi is,de akkor még nem volt rá ilyen klassz ecsetelő!
Petrának meg észer se vettem hogy kijött minden foga! :lol: :wink:
Kívánom nketek hogy hamar bujjanak ki azok a fogacskák,legyen nyugodt éjszakátok!!!

Viol
én a Dentinoxot nem az ujjamra kentem,hanem vattapálcikára,és ugy kentem le neki.Igaz,nem is fájt neki,csak a megnyugtatásomra. :wink:

Gabó
merre vagy?

Katus
megjöttetek anyudéktol????Hogy vagytok???

HAjnus
merre vagy??????IRJ!!!!!
Vendég

Jaj,és Viol
Gyulámnak a régi freemail jön be....az ujrol csak értesitést kapott. :shock:
Vendég

Hali!Élek és virulok csak nincs időn írni gyönyörűek a gyerekekről képek délután megyek vezetni szinte egész nap kint vagyunk majd holnap jövök!!
Puszika!!
Vendég

erika,
olvastam, hogy fültisztítóval is lehet, de nem próbáltam még. mostanában még nem is kellett... kíváncsi vagyok mikor kínozza megint a foga. most nagy a csend odabent...

nekem továbbra is működik az új freemail... :shock:

KépKép
viol81

hello gabó,
sok sikert meg szép napot nektek is! :)

KépKép
viol81

sziasztok cajok!
még most kezdem a visszaolvasást,csak gyorsan annyi,hogy apa rámbízott egy emailt,amit minden ismerősnek elküldtem,ha van kedvetek,megcsinálnátok?csak gabóé jött vissza,nem tudom jól olvastam-e a címét az iwiw lapján(két g vagy két q van a végén?)
köszi!!!!!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

csilla,
én is megkaptam, de nem regisztrálok, ne haragudj. hülyeségnek tartom a körbeküldős dolgokat és ez is csak olyan. sztem. pláne, hogy nem is magyar nyelvű dolog, nem adok meg adatokat, ha nemtom hova kerül majd. bocsííííííí!!
de ha igaz, sok sikert! :wink:

gabónak két gg van a végén.

KépKép
viol81

Óóóóó, Ábinak ma van a szülinapja, ugye??

asszem...

Boldog szülinapot Ábel!! :)

KépKép
viol81

hűűű, most tekertem vissza az előző oldalt, ott volt egy hsz zsanitól... megnéztem a szalagot... asszem holnap van/lesz..... :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép
viol81

Csilla
én nem kaptam semmit tőled! :shock:
Vendég

viol
nem gond!(nekem kicsit könnyebb,mert én angolt tanultam)
én már megcsináltam az iwiw-hez létrehozott email címemmel,a regisztráció után még jön egy üdvözlő email,ott kell bejelentkezni.én még nézelődök ott.
kriszti
és a hüvelygyűrűt havonta kell cserélni,ugye?de azt hiszem,én maradok a bogyóknál.ez a beültetős tetszett így olvasás után,de a doki nem ajánlotta annyira-igazából azért is,mert olyan mint egy spirál és ha nem bírja a szervezetem(márpedig eddig nem próbáltam ilyesmit sosem),akkor kidobok az ablakon 50000ft-ot.bár ha meg bírnám,akkor ennyi pénzért 5 évig le lennék tudva.nem tudom,még azért rágcsálom kicsit a dolgot.meg ebben az is jó,hogy már szoptatás alatt is lehet használni.de egyenlőre még cerazette gyógyit írattam fel... :wink:
rik
az iwiwről másoltam ki a címed

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Szemizo
megkaptam ,bocsi!
De én nem tom hogy kell "csak"regisztrálni,hogy nektek jo legyen!!!
Nem tudok angolul!
Vendég

Igaza van Violnak,nem tunk angolul,nem tudom hogy bekapok-e valamit tőle!!!Különben már regisztrált vissza valaki???
Irj rola valami bővebbet!
Vendég

tunk=tudunk(bocsika)
Vendég

rik
én már megcsináltam a gmail-es címemmel,csak a nevedet,email címedet,lakcímedet kell beírogatni(azokat péter leírta az emilaben amit küldtem,hogy mit hova),aztán kapsz vissza egyregisztrációs emailt,onnan kell a regisztációt visszaigazolnod és ennyi.én még olvasgattam az oldalon utána,vannak termékek,amiket meg lehet vásárolni.semmi különös,fontos adatot sem kell magadról megadni.de mondom,nem erősködök,nem kötelező,csak apa beleszerett és próbálkozik :lol:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

no én még hisz a mesékben,hogy lehet nyerni bármit is :lol: :lol: :lol: :lol: .lottózik is..... :wink:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

na újra írom,mert hülyeség sikeredett az előbb:
no ÉS hisz még a mesékben...

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Viol,
tök aranyos vagy, köszi. Ábinak 15-én, vasárnap lesz az 5-ik szülinapja. De elteszem a jókívánságot vasárnapra :lol:
Már nagy lázban van, meg mi is a készülődés miatt.
2 bulit is kell csinálnunk, egyet szombaton a barátainak, egyet vasárnap a rokonoknak. Szóval dolgos hétvégém lesz.

Anikó,
van egy homeos kenőcs is a fogzásra, csak most nem jut eszembe a neve. Én használtam Ábinak, mert a Dentinoxot csak napi 3-szor lehet.

Kép

Kép
ábibaba

Sziasztok!

Zsani, ha eszedbe jut, írd meg légyszi! Eszembe jutott, hogy kb. 6 hónapja vettem chamomillát fogzásra, most estére adtam neki, hátha jobban alszik mindenki :wink: az éjjel... Olyan duzzadt az ínye, hogy a szájpadlása érdességét is éreztem az esti szopi közben.
Különben egész nap nagyon jókedvű volt, iszonyú energái vannak, hogy honnan veszi?! :lol: Ma is megkapott bennünket picit a nap, holnap már istenbizony bekenem az arcunkat!!! :P :P

Kriszti, kösz a tejpépes infót, jövő héten rákérdezek a dokinénire. Lehet, hogy tejallergiás Kincső, attól nyugtalan? Mik a tejallergia tünetei, tudja valaki?

Viol-a panadolt és a nurofent fájdalomcsillapításra adtad?

Megyek, fürcsi és alvás, amíg a HÁZ ÚRNŐJE engedi!

Szép estét mindenkinek!

Anikó

Kép[/url]
quito

sziasztok!

csilla,
itt írok, nem mailben. nem vagy hülye, amiért elküldted! :) már másoktól is kaptam, onnan gondolom, hogy sokan bele vannak gyönyörödve, de én kihagyom. azért csak lottózatok tovább, hátha! :wink:

anikó,
igen a panadol és a nurofen láz és fájdalomcsillapító, ebben benne van a fogzási fájdalom. tulajdonképpen használt, mert valamennyire megnyugodott tőle.

zsani,
akkor asszem újra kell járnom az általánost, annyira úgy gondoltam, hogy a 11 hónapos és 4 hetes már majdnem egy egész év, gondoltam, akkor másnap már ott a szülinap! :oops: :D
na de akkor majd vasárnap! :wink:

mi is tök sokat kint voltunk tegnap délután, íme:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

Viol,
ez már nem semmi!!!!!!!! :lol: :wink:
Nagyon helyes Dorka a kocsival! jöhet hozzám bébicsősznek!!!!!!!!!
Köszönöm, a régi verzión olvashatóak a levelek :roll: !!!!!!!!!!!!!!!!

Anikó,
a chamomilla jó fogzásra, Mártonnál bevált, de Ágnesnek nem. Neki a nurofen ha már végleg nem bírom :roll: :lol:
Természetes ám, hogy Kincső felébred és nyugtalan. Eddig kényesztetett benneteket :P Az allergiának mások a tünetei szerintem.
Ágnes elalszik mellettünk szopi után, de mi nem tudunk rendesen pihenni. Így megint mászkálok 4-5alkalommal és szoptatom a kisszéken a gyerekszobában :( Remélem hamarosan helyrejön.
A borostyánnyaklánc sem jött be. Rajta van, de nagyon kínlódik.

Kép
Kép
Kép
amica

hűű, de nagy a pangás!

Andi,
köszi! :)
freemailre meg nincs mit, szívesen! :) vigyázz mert Dorka nagyon szereti kidobálni a babát a babakocsiból, szal nem lesz belőle jó dada! :shock: :D
Ágnesnek a lánc sem használ? Mármint a borostyán a nyakában. Ja, most olvasom, hogy nem. Szegény. :( Nálunk a 9. hónap óta áll a dolog, semmi folytatást nem látok. :roll:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Bocsi csajok, hogy mar reg nem voltam. De olyan szep idök vannak, ha tehetem csak kint vagyok ill. vagyunk. 26 fok es napsütes. 8) Mintha nyar lenne.

Nitta!

Meg regen azt hiszem Te kerdezted, hogy ha Lara csak egyszer alszik akkor biztos nincs sok idöm. Igazabol nem mondhatnam , mert ilyenkor du. alt. 3 orat alszik egy huzamba. Es elötte aludt 2-szer 1 vagy 1,5 orat, ugyhogy nem kevesebb.

Viol!

Istenem mennyire tünderi Dorka ahogyan tolja a kis babakocsijat. :)

Lara is kapott egy haromkerekü biciklit soginömtöl, (azt hiszem meg nem irtam :oops: ) na azon ülne reggeltöl-estig.
Mar ha fogjuk a kezet tök szepen lepked mellettünk.
Tegnap megkapta elsö igazi cipöjet, hat elegge meglepödtem az arakon. Szinte mint egy felnött cipö.

Aniko!

Kitartas az ejszakazasokhoz. Lara is telejesen fogzos idöszakat eli. Mar nem is tudom pontossan, hogy mennyi van neki. De 13 minimum es megint latom, hogy ket ragofoganal az iny dagadt es veralafutasos. :roll: Az ejszakaink, eleg jok. Na ma ejjel, mondjuk nalunk aludt. Nalunk a Dentinox jo bevalt, ok eleg folyos, de mindig megnyugszik utanna. Vagyis biztos hasznal.

Szep napot mindenkinek!
RENI

Kép
Kép
reni76

Rik!

Lara is most hordja a 86/92-es ruhakat. Iszonyu nagy.

Es kepzeljetek, vegre ma csak ugy egyik naprol a masikra elkezdett inni a csörös poharabol. Vegre nem kell cumisüveg, mar a doki januarban is mondogatta, hogy 1 eves kor körül nem kellene a gyereket cumisüvegböl itatni. Na de hat ha masbol nem ivott? :shock:

Kép
Kép
reni76

Viol vagy Kriszta!

Az a fotoprogram amit Ti hasznaltok, alkalmas fenykep kicsinyitesere?
Ha igen, mi is a neve?

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Reni! Ne is mond a cipőárakat! Ha jobb cipőt akarok venni akkor 10e ft körül van. Noel téli cipője Richter, most vettem Neki egy tavaszit meg egy zártat is. Remélem egy időre letudjuk. Mirának már nem annyira lényeges a drága cipő, Noelnek még egy darabig jót akarok venni. Szerintem ilyen piciknek nagyon fontos, hogy jól tartsa a lábát.

Viol! Olyan furcsa, hogy Dorka már megy! Tavaly nyáron még itt feküdt a fűben. Gyorsan megy az idő! Tényleg, Ti akartok majd tesót?

Csilla! A hüvelygyűrű szisztémája hasonló mint a gyógyszeré csak ugye nem kell mindennap bevenni. Ha felrakod akkor 3 hétig egyhuzamban felvan, és mikor leveszed akkor jön 1 hét szünet. Ebbe az egy hétben jön meg a mensid. Én az alacsonyabb hormontartalom miatt választottam ezt, na meg, hogy ne keljen minden nap gondolkodnom, hogy bevettem-e.
Spirál lenne a legjobb megoldás de félek tőle.

KépKép
KépKép
mirama

Reni
igen,és még látod mindig jo ránk,mert eddig a pelus felfogta!!!!
(igazi sporolás igy!!akkor is jo volt :arrow: most is!!)
Mi is egész nap mászkálunk,ma is városba dsétálgattunk,tubikat néztünk...kéz-a kézbe sétáltunk Petrussal,élveztük a jó időt.Mot is épp indulófélben vagyunk,megyünk barátnőzni a Rékával!Csáo!
Vendég

Reni! Alkalmas a program de körülményes. Azért itt a cím : http://picasa.google.com/
Én ezt használom kicsinyíteni : http://www.irfanview.de/

KépKép
KépKép
mirama

reni,
jó, hogy jelentkeztél, szió!! :) hűű, ennyi foga van már laranak? :) de jó nektek! ti is siettek, mint katus mátéja! :wink: dorka szájában a 9. hónap óta csend van, ami a fognövekedést illeti.
viszont már megy, mint akit kergetnek! olyan jó nézni. egész nap jön-megy, ma is itt volt mindig a sarkamban. :roll: :D

kriszti,
hűű, igen, tényleg hamar elment az idő!
tavaly - augusztusban voltunk nálatok, azt hiszem - még tényleg csak feküdt, át sem tudott fordulni, most meg mát itt totyorog, mint egy kis kacsa vagy pingvin! :D
tesó nem valószínű, hogy lesz, már így beszéltük meg, így terveztük. már vele is család vagyunk, valszeg így is marad. szerencsére mindketten ezen a véleményen vagyunk, nem beszéltük rá az akaratunkat a másikra. hacsak valamelyikünk meg nem gondolja magát néhány év múlva... :wink:

spiráltól én is félnék, de ettől a hüvelygyűrűtől is idegenkedek... nemtom, engem kiráz tőle a hideg... :oops: :roll: :? bogyót eddig még nem nagyon felejtettem el. most szedem ezt az izét, ami elvileg "meghozza" a mensit, de még nincs. 6 napig kell szednem, ez a 4. :roll: csak lesz vmi.

KépKép
viol81

Sziasztok!

Írtam reggel, de elveszett :evil: :evil: :evil: .

Kincsőnek jó volt az éjszakája, remélem, ma is az lesz. Igazad van Andi, elkényeztetett bennünket a kisasszony, azért is viselhetjük ilyen rosszul a "kilengéseit". Pedig nekünk se jó minden éjszakánk, :lol: :lol: . Fog nincs :? :?

Szia, Reni!!! Itt is szuper idő van, szegény Nyuszit a már meg is kapattam egy picit a nappal :oops: :oops: :oops: , azóta kenem minden sétánál....

Viol- én is bejelentkeztem volna a Dorkát dadának felvevők közé :wink: :wink: , csuda édes kislány! Látom magam előtt, ahogy totyog utánad :D :D

Gabó, ma is egész nap kint voltatok? Házügy?

Megyek, lassan fürdetés lesz.

Anikó

Kép[/url]
quito

szia anikó!! :)

mivel kenet kincsőt a nap ellen? melyik márka? dögös barna legyen ám! :wink:
dorka továbbra sem jó dajka-anyag. ma is baba nélkül tolta... :D én meg vittem utána! :roll: :P

KépKép
viol81

ma már negyed kettőkor fent volt, kemény fél óra alvás után... :? azt reméltem délután kifárad az udvaron és 5 körül ha megyek vele egy babakocsis kört, talán abban elringatózik. persze. még csak neki sem döntötte a hátát a kocsija háttámlájának! :twisted: :P markolászta a kapaszkodót, berregett. szal hazajöttünk, kaja, fürdés, most picit korábban is tettem le. volt kicsi sírás, de most csend van. várok picit, aztán bekukkantok...

KépKép
viol81

Sziasztok!

Kincső elaludt, vajon meddig :shock: :lol:

Viol,dm-es babylove 30 faktorost vettem, magamra is azt kenem :oops: :oops: . Kellett is, iszonyú napsütés volt, szerintem, 26 fok lehetett! (Mi lesz nyáron, hóesés?) De most nem is lett pirosas az arca, mint a múltkor :oops: :oops:
Dorkának mindjárt véget ér a vonalzója!!! Lassan kezdheted szervezni a születésnapi bulit :lol: :lol: :lol:

Andi, te hogyan adtad a chamomillát? Én csak este adom, kis kanál kamillateában 2-t oldok fel.

Anikó

Kép[/url]
quito

anikó,
én is gondolkodom, hogy már vehetnénk valami kencét a kis pofijára, mert tényleg nagyon süt a nap.
"buli" már szerveződik :wink: , gábor szülei, tesója és családja jönnek, no meg anyuék is feljönnek. kicsi hidegtál, süti és társaik.
díszlet már megvan, és már a játszósátornak - azt kapja tőlünk - is találtam helyet. járókát eltesszük, úgysincs benne sosem dorka, szal visszaadjuk annak, akitől kaptuk, annak a helyén pont elfér majd. :)

KépKép
viol81

próbálgatom ezt a sz@r fotótárat...
http://freemail.hu/fototar/gyujtemeny.j ... Id=1796017

KépKép
viol81

Uram jézus,de levagyok maradva sajna ma sincs sok időm talán este ideférek apától ha nem akkor holnap jövök!!

Sok puszika
Vendég

Anikó!
Én úgy tudom 3-szor 5-öt lehet adni, én vízben oldottam. Csak műanyag kanálban lehet...
Ágnesnek szépen beadogattam a szájába és elnyalogatta. 3-at simán adhatsz akkor ha nyűgös.

Viol,
Janka néha mozdonyokat tologat a babakocsijában :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Ábizsani!!!
Ábelnek boldog szülinapot kívánunk!!!!!Puszi!!
Vendég

na, akkor ma már tényleg:
Ábel, boldog szülinapot kívánunk! :)

KépKép
viol81

andi,
mozdonyokat? :) nem is tudom melyik jobb... babákat kiszórni, vagy mozdonyokat tologatni?? :D
de olyan jó nézni, az már biztos! :wink:

KépKép
viol81

ja, tök mérges vagyok.... :evil: van ugye ez a linkem, ami a fotótárba visz, ha ráklikkel vki, ott vannak dorka képei. mióta új a freemail - fotótár is t-onlineos - olyan sz@r, hogy nem is igaz. ráklikkelésnél csak akkor látod a friss képeket, ha én abban a pillanatban be vagyok jelentkezva a freemailbe... amúgy csak a régieket látni. :evil:

KépKép
viol81

ja, cajok!!

nem tudjátok véletlenül mennyi idős kortól lehet kullancs elleni oltást beadni gyereknek? szeretnénk dorkának...
oltatott már vmelyikőtök?

köszi!

KépKép
viol81

Jó reggelt!

Köszi szépen, nagyon aranyosak vagytok :lol:
Hihetetlen, hogy már 5 éves. Olyan boldog édesem, úgy élvezte a tegnapi napot is, akkor voltak itt a barátai, és olyan szerencsénk volt az idővel, egész délután a kertben örültködtek.
Ma meg a család jön, megyek is takrítani, tiramisut csinálni stb.

Szép napot mindenkinek!

Zsanett

Kép

Kép
ábibaba

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?