Új privát üzeneted érkezett!

Farthy! Csak nagyon halkan, zarojelben megjegyzem hogy ez itt egy babas forum. Termeszetesen lehet masrol is beszelni, de azert ne oldalakon keresztul, mert mint latod, nem jonnek a lanyok mert nem tudnak (vagy nem akarnak) a temahoz hozzaszolni. Remelem nem ertesz felre.
Vendég

Wish!

Tündéri a kisfiad :) Nagyon szépen írtál a lombikról, teljesen meghatódtam :) Tényleg szép munka volt :wink: Gratulálok!
Sajnálom, hogy nem sikerült elküldened az sms-t, olyan szívesen híradóztam volna! Lényeg az, hogy megtudtuk :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Tényleg tündéri gyerek! Én is ilyet szeretnék. :)
Vendég

Tényleg, valaki tud ajánlani valami hatásos szert visszerekre?

Kép
Vendég

Sziasztok,

Nagyon köszönjük még 1x mindenkinek a szülianpi köszöntést! Jólesett nagyon!!! :)

Pupy :)
Lehet, h lesz bébiszitterünk, de köszi a tippet a honppal kapcsolatban! :) Még nem kiabálom el... Túl szép lenne... Addig egy barátnőm jön segíteni a kislányával, jól lefárasztják Laurát :)

Nárcisz :)
Sajnálom szegéyn kis pirinyót a hőemelkedés miatt! :( Úgy meg tudja viselni őket... :(

Juca :)
Azta... van új vonalzód!!! Tényleg, húsvét eltelt... :)

Wish :)
Csodaszép a babód! :) Gratula hozzá még 1x itt is! :)

KépKép
unique

Unique
Laurának gyönyörű szemei vannak. :) És boldog szülinapot!

Lassan kereket oldok. Majd hétvégén leszek.

Kép
Vendég

Pupy!
Akartam még írni, hogy olvastam anyukádról, nagyon sajnálom és gyógyulást kívánok neki!

Angie!
Átmégy a váci kórházba? Miket hallottál róla? Csak azért, mert mi is oda fogunk tartozni és kíváncsi vagyok.

Évi79!
Köszönjük :D
A kúpot ők is kikakilták, azóta váltottam Nurofenre, arról legalább tudom mennyi van bennük.

Syry!
Igen le kell vonni 0,5-öt a popsiban mértből. Nekem ugyanannyit mutat a digitális és a higanyos is popsiban, bár a dokinőm a higanyosat javasolta.

Juca!
Kinga hogy van? Mosás? :D

Unique!
Közben te dolgozol? vagy miért kel bébyszitter, ha megkérdezhetem?
Laura egyszerűen gyönyörű baba.

Na felkeltek a láyok, remélem tudok feltenni képeket :D

Kép
narco

Sziasztok!

Kacsa!
GRATULÁLUNK!
Sok boldogságot! :lol:

Unique!
Laurának boldog szülinapot! :lol:

Wish!
Nagyon szép babókátok van! :lol:
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Nárcisz!

Igen belevetettem magam a kertbe, de még nemigen hasonlít a Csibe féle fotón lévőre sajnos.
Amit egy nap megcsinálok a kutyák másnapra "átrendezik". úgyhogy Kőműves Kelemen módjára készülnek a dolgok.
Köszönöm a privi értekezés felajánlást. Jólesett és lehet élni fogok vele.
Ez a topik - be kell lássam - már tényleg nem a régi.

Évi!
Látom megjött. Ez volt az első próbálkozós, ugye? Vicces lesz ha Jucával egyszerre fog nektek sikerülni. :wink:

Jmaci!
Viszerekre sajnos nem tudok semmit.
Utazás alatt lehet a legjobbakat hancurkodni, nektek akkor biztos sikerülni fog.
Vendég

Nárcisz :)
Igen, még mindig. Folyamatosan. Szülés után kihagytam 2-3 hetet, de azóta is megállás nélkül :)
Igen, ezért kell a bébiszitter. na nem kell megijedni, itthon dolgozom (félig-meddig távmunkában csinálom azt, amit korábban teljes állásban odabenn a cégnél). Amíg itthon vagyok, kell valaki, aki közben figyel az én kis perpetum mobile-mre. :)
Meg eljárok tornázni (heti 2x) és akkor kell vigyázni rá csak igazán! :) Viszont fogytam 3 hó alatt 7 kg-t. :)
Képek???

Jeges macika :)
Köszönöm a dícséretet! Büszkék is vagyunk rá! :) Jó lesz prototítpusnak a másodikhoz :) :)

Puszi

KépKép
unique

Unique!
Ez szuper!!! Mármint, hogy közben tudsz otthon dolgozni a cégednek, másrészt a 3 hó alatt 7 kg. Sajna nekem lényegében esélyem sincs eljárni tornázni, de már olyan vállizmaim vannak :D:D:D 8)

Anyukák!
A lányok 3 hónapos korában elkezdett hullani a hajam (erre számítottam, mert mondták), de meddig fog tartani????? Borzalmasan unom, hogy minden hajszálas!!!!

Képek mindjárt jönnek, illetve majd este, mert most fürcsi, szopi, pótlás lesz a műsor.

Kép
narco

Narco!

Amíg aktívan szoptatsz biztosan.

Jeges Maci!

Soha nem volt visszerem.

tjuca

Lanyok! Szombaton tali az Arkadban? Meg kellene beszelni a veglegeset. En sajna nem leszek ott. Vasarnap megyek be szuloszobat latogatni, igy vasarnap nekem jo lenne, de gondolom vasarnap nem akartok talizni.
Vendég

Angie, amint látod, nemcsak én beszélek más dolgokról... mert egy gyerekhez a munka, ház is hozzátartozik, még ha kicsit többet is beszélünk róla. Kétlem, hogy miattam ne jönnének mások.

Eszter, Jeges Macika!
A világos otthon valóban jó gondolat. A mi lakásunk is fákkal van körülvéve, alig süt be a nap, észak-nyugati fekvésű, ráadásul a szomszéd ház is leárnyékolja. Szóval, szép fényes, világos házat akarunk mi is. De sokszor ahogy elnézem a házak fekvését... az életben nem süt oda be a nap. Nem is értem, hogyan lehet egy építési telekre ilyen paramétereket megadni. Meg mikor egymás mellé épülnek a házak két méterre...
De hát a lényeg, hogy keresgélni kell vagy jó helyen építkezni.

Jeges Maci!
A klímaváltozás valóban hozhat hamar babát! Pl. a jó hegyi levegő, az idegen környezet, a szép élmények hatása... szerintem okvetlenül menj el egy útra a pároddal!

Szép éjszakát mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!
Én még nem vagyok kismama, de nagyon szeretnék!
Valaki tudna nekem tanácsot adni azzal kapcsolatban, hogy én 5 évig szedtem Tri-regolt és februárban abbahagytam. Mennyi az esélyem, hogy teherbe essek? Tegnap kellet volna megjönnie, de nem volt semmi. Ez lehet attól is, hogy a hormonháztartásom nem állt helyre? Valaki kérem segítsen.
Köszönöm.

Andi
Kép
cicabogár

Sziasztok!

Bocsi, de nem sok időm volt visszaolvasni...

Pupy :) Örülök, hogy kicsit jobban vagy, nagyon drukkolok, hogy anyukáddal minden rendben legyen!!!!!

Angie :) Mi sajnos nem tudunk menni a talira. Melyik kh-ban fogsz szülni? (Tudom, nem a váciban, de melyikben? :lol: )

Wish :) Gyönyörű a kisfiad, nagyon sok boldogságot kívánok hozzá! Klassz, hogy ilyen gyorsan gyógyul a sebed, nekem sem volt vele semmi problémám.

Monyó! Örülök, hogy megkönnyebbültél, de mégis mit mond a dokid, mi lehet a probléma? Nem tud megtapadni a baba vmiért, vagy???

Jmaci :) Visszerem nekem sem volt (még).

Narco :) Jobbulást a picúrnak! Nekem is nagyon erősen hullott a hajam, velem a Vichy hajampulla csodát művelt. Igaz, húzós az ára, 8e körül van egy doboz, de nekem nem is kellett több.

Junko! Sajnálom, hogy te is erre a következtetésre jutottál :( Mikor vágtok bele az új vizsgálatokba? És melyik dokihoz fogsz menni?

Cicabogár :) Simán lehetsz babás is, de az is lehet, hogy nem állt helyre a hormonháztartásod. Ha pár napig még nem jön meg, tesztelj, ha negatív és utána sincs semmi, menj el a dokidhoz. Fogi gátló abbahagyása után 3 hónap kihagyást szoktak javasolni.

Velünk nincs semmi különös, rengeteget sétálunk ebben a gyönyörű időben.

Jó éjt!

KépKép

KépKép
timika

Cicabogár!

Épp most április elején voltam nőgyógyásznál, mivel mi is babát tervezünk, és jó előre mindent meg akartam tudni. Azt mondta, hogy a fogamzásgátló abbahagyása után simán lehetsz a következő hónapban már terhes. Épp azért kell naponta bevenni a gyógyszert, mert ki is megy a hatása naponta, még egy hányás vagy hasmenés is kritikát okozhat a védelemben.
Ettől függetéenül szerintem azért érdemes néhány hónapot kihagyni, hogy meglásd, hogyan jön vissza a ciklusod, és lásd a peteérést. Mert így sokkal könnyebb próbálkozni, mintha a hó. minden estéjén próbálkozni kellene.
Ettől függetlenül simán lehetsz már most is terhes. Gondolja arra, aki csak egyszer nem veszi a be a gyógyszert, és terhes lesz. Főleg, ha semmi, menstruációra utaló jelet nem észlelsz magadon, de persze te tudod, milyen rendszerességgel szokott megjönni. Lehet, hogy csak szimplán késik.
Vendég

Sziasztok!

Cicabogár!
Üdv a klubban. Elsőször is különbséget kell tenni a fogamzásgátlók között. Az általad szedett tri-regol után 3 hónap kihagyást javasolnak, mivel az magasabb hormontartalmú, 2 fázisú gyógyszer. A Méhnyálkahártyára és a nemi szervekre durváb hatással van, jobban megviseli a szervezetet, meg kell várni az egészséges terhesség érdekében a helyreállást. A csökkentett hormontartalmú, egyfázisú szereknél (Mercilon, Yadine), nem kell várni általában, arra igaz, amit Farthy is írt neked. Bár azért kéetelkednék abban, hogy 1 napi fogamzásgátló kihagyás elég a teherbeeséshez, mert a méhnyálkahártya felépüléséhez több nap is kell (itt jó pár lány számolgatta már ezt). Ilyenkor azért szóba jön a nem rendszeres szedés is, hiszen 12 órán belül a tabi még bevehető, szóval furcsa....

Kép
narco

Sziasztok!

Timika!
Igen erre jutottam, de ez biztos rajtam is múlik. A dolgok változnak evvan. Két hét múlva kezdődik a dokiszezon nálunk. Kaáliban kezdünk ott dől el minden a párom eredménye alapján.

Farthy!
Pedig van abban valami amit Angi írt. Ráadásul nekem pöttyet kemény a stílusod így elsőre.

Cicabogár!
Azt gondolom ez a fogi abbahagyás utáni állapot midnenkinél más.
Sokan azt mondják közvetlen utána könnyebb teherbe esni. Mindkét eset lehetséges, vagy kicsit helyre kell jönnie a hormonoknak, vagy tényleg rögtön babás lettél. Érzel-e valamit? Mérsz-e hőt? Ezzel egy kicsit előrébb lennénk.
egyébként sikerüljön hamar, csak ezt kívánhatom. :wink:

Nárcisz!
Hajhullás? Úgy hallom ez midnenkit utolár ilyenkor. Valamilyen plusz vitamin nem segítene? Hajszesz, ilyesmi?

Csajok, akiknél apabaj van.
Tegnap voltam "kinográfusnál" :? a férjem szavait használva, de most nem is ez a lényeg.
Amikor mondtam neki nálunk mi a probléma rögtön azt kérdezte hol hordja a férjem a mobilt. Mondtam hogy az övén, erre ő kért, hogy azonnal szaggassam le róla. Ez azért fontos, mert már tényleg sok helyről hallottam hogy a fütykös közelében lévő mobil nagyon kártékony, gyilkolja a spermákat.
És el is gondolkodtam. Mióta a férjem ezen az új helyen dolgozik, azóta hordja ott. és ez egybevág azzal amikor rossz lett az eredménye (mert uyge elötte jó volt). Szóval én ezt most (bár régóta terveztem) beszüntettem, megkértem ne hordja ott.
Csak azért írtam le, hátha segít valakin...
Most a kicsi szíve mellett hordja. Mondjuk nem tudom ez mennyivel jobb. Fene ebbe a sok sugárzó vacakba... :roll:
Vendég

Junkó!
És nem lehet, hoyg egysezrűen a mjunkahelyi stressztől van, mobil ide, vagy oda?
A párom mobiltelefonos cégnél dolgozik kb 200 mobiltelcsi veszi körül, plusz vagy 1000 antenna, de kiéli magát a főnökén....... :wink: :lol:

Kép
narco

Junko, közel negyvenezer hozzászólás mellett akkora katasztrófa egy kicsit másról is beszélni? Ne viccelj!
Több lány is szívesen osztotta meg a véleményét az esküvővel kapcsolatban, és szebbnél szebb képeket tettek fel magukról (külön köszönet értük!). A címzett hozzászólásoknak az a lényege, hogy nem muszáj elolvasni mindenkinek őket, és reagálni sem kell rájuk.

Kacsa!
Már alig várom, hogy gyere! Már egy-két hírt lehetett itt olvasni rólad. Ha jól vettem ki, éjszaka ment el a magzatvized, mert reggel már a szülőszobán voltál. Ha lesz egy kis időd, gyere, oszd meg velünk a szülésed történetét!

Narco!
A fogamzásgátlók már a tekintetben is különböznek, hogy kinek mit írnak fel. Annak idején, mikor még nem szedtem a fogamzásgátlót, olvastam mindenfélét, hogy milyen fontos a tabletta felírása előtt különféle vizsgálatok lefolytatása. Ehhez képest nekem felírta a nőgyógyász minden további nélkül. Elég jó nőgyógyászom van, de biztosan tudta, mit miért csinál. Kicsit féltem, hogy vizsgálatok nélkül írják fel, de szerencsére az elmúlt 5 évben semmi rosszat nem tapasztaltam, rosszullét, hízás, stb.
Én Meliane-t szedek, valószínűleg annak más hatása van, ezért is mondta a nődoki, hogy már a köv. hónapban teherbe lehet esni, de valószínűleg úgy értette, hogy elvileg nem kizárt (gondolom, az esélye nem nagy, bár nem egy olyan nővel találkoztam, aki azonmód terhes lett, ahogy abbahagyta).
A gyógyszer melletti teherbe esésnek szerintem azért elég kicsi az esélye, hiszen sok mindennek kell megfelelnie ehhez.
Az 5 év alatt velem egyszer forult elő, hogy elfelejtettem bevenni a gyógyszert... :shock: Ráadásul éppen előtte este szeretkeztünk. Még éppen 12 órán belül voltam, de nagyon necces volt az a hónap. Ez még évekkel ezelőtt történt, és ha terhes maradok, hát... lefordultam volna a székről, az biztos.

Mindenesetre én kb. fél év aktív próbálkozás után fordulnék orvoshoz a gyógyszer abbahagyása után, ha nem jönne össze a baba biztos menstruáció mellett.
Vendég

Sziasztok!

Pupy!

Nagyon sajnálom a veletek történteket, nagyon kijut nektek a rosszból... Anyukádnak drukkolok, ahogy csak tudok! Te már teljesen jól vagy a baleset után? Most már ideje lenne, ha elkezdődne a csupajódologtörténik-széria :)

Nárcisz!

Jobban vannak a csöppök? Iszonyú rossz nézni, mikor valami bajuk van :( Képet nem dobsz?

Timika!

Neked is klassz az új vonalzód! Ripsz-ropsz eltelik az a pár hónap :)

Junkó!

Ja, megjött. Nem lepett meg, mert egyáltalán nem éreztem terhesnek magam. Majd legközelebb. Vagy azután. Jó lenne találni valakit, akinek az elutazása majd nekem hoz zebrát :twisted: :lol: :wink:
Ez a telefonos dolog tényleg elgondolkodtató, egy próbát mindenesetre megér!

Angie!

Én nem megyek a talira :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Szeretnék kérdezni tőled valamit. Látom, neked már ott van egy aranyos kis csöppség az életedben, és látom, a második babára készültök. Szóval, milyen érzés, amikor már egy kisbaba mellett készültök a következőre? tehát az elsőhöz képest? Ugyanolyan izgulást és várakozást érez az ember, mint először? Vagy másodszorra már teljesen más érzés?
Vendég

Évi77!
Hát mi Dórikáról mikor kapunk ? :wink: :lol: Olyan tündéri lányod van. beszereztem én is olyan stílusú rucikat, amiben te járatod Dórit. A szoknyáról azt mondták, hogy jó, de tényleg praktikus szerinted.

És akkor a képek:
Angelika vagyok:
Kép
Noémi vagyok: Kép
Már ezt is tudom (Noémi), és a tesó mindent leles rólam:
Kép

Nárciszok:
Kép
Kép
Kép

Különleges ibolya:
Kép

A játszós cseresznyefánk, még nagyapa ültette anyának:
Kép

na látjátok, ilyen szuper hétvégénk volt :D 8)

Kép
narco

Angie!
Az árkád nekem sem túl jó így, meg közben a lakáshoz kell mennünk, mert megvan a használatbavételi (nem tudom ez most mit jelent, költözhetünk-e?).
De sok psuzit küldök a jelenlévőknek :D

Kép
narco

Farthy!
Nem vagyunk egy hullámhosszon, de megbeszéltük.

Évi!
Sajnos én legközelebb nyáron utazom...de addig azért ne várj. :)

Nárcisz!
Hát nem tudom. Tudod amelyik férfinál eleve kevesebb van picit, lehet ez is számít. Igen szerintem a stressz is és a viszér is okozta. És ez a három már sok.
Most a stressz ellen próbál relaxálni. A viszeret visszazavartuk ahonnan jött. A mobilt próbálja nem oda tenni. Majd lássuk mire megyünk vele.
Gyönyörűek a virágaid, mind egy szálig. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Nárcisz!
Nagyon édesek a lányok!És a virágok is! :wink: Meggyógyultatok?
Látom már van fülbevaló is.Mikor tetettétek be?Hogy viselték?Nem piszkálják?Én is nagyon imádom öltöztetni, nagyon édes cuccokat vadásztam össze.
Nekem a terhesség elején hullott a hajam, remélem akkor letudtam ezt, és most nem fog.Vasat szedsz, vagy vmilyen vitamint?Én most fogok megint Gravidát.
Az esti műsor nálunk is hasonló.;-)

Évi!
Mi megyünk nyáron a Kolpingba. 8) Megfelel?De remélem nem kell addig várnod! :wink:
Képeket kérünk Dóiról!!!

Jeges Maci!
Milyen viszereid vannak?Seprűvénák, vagy mélyek, amik kidudorodnak, esetleg fájdalmasak is?Nekem volt seprűvénám, de elinjectiózták, és már nem látszik semmi. 8)

Timika!
Örülök, hogy jókat kirándultok, mi is így tesszük. :D
Kristófnak biztos jót tesz a levegő.

Junkó!
Mobilról én is hallottam ezt, szerintem ne hordja magán a mobilt, ha teheti.Lehet, hogy őrá hatással van, és okozhat problémát, míg másnak nem.

KACSÁRÓL!
Mé g nem jöhetnek haza, mert Kacsa belázasodott a szülés végére, és kap anitibiot, és Timike is kap, mert magas lett a CRP-je(ez egy gyulladásra utaló faktor a vérben), így tegnaptól még 5 napig lesznek bent. :(
Nem tud még spontán pisilni, ezért katéteren van, fáj a popója is.
sajna a mellbimbója neki is kisebesedett, kaparja a falat. :cry:
Timike viszont már szopizik.A szeme viszont csipás, cseppentenek bele.
Fájásokkal kezdődött neki a szülés, a víz burokrepi után folyt el.
Képek is jönnek:

Kép Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Panka!

Úgy örülök, hogy írtál Kacsáról! Hát, akkor látom, nem volt teljesen zökkenőmentes a szülés, és az utána következő állapot. De most már javulni fog az állapotuk, és nemsoká tényleg otthon lesznek.
Vendég

Emili is nagyon aranyos! Annyira bírom, amikor egy kisbabán még a legkisebb ruha is hatalmas nagy tud lenni! Olyan nagyon édesek benne! :D
Vendég

Sziasztok!

Wish!

Nagyon szep a kis Balazs, tenyleg jol "összehoztak"! :D

Narcisz!

A lanyok is csodaszepek es nagyon bagyra nöttek mar! A viragok is gyönyörüek!

Junko!

Amikor olvastam a soraidat, egyböl a ferjem jutott eszembe. Mindig pörölök vele, hogy ne ott hordja a telefont mert en is olvastam mar, hogy nem tesz jot. Akkor atteszi az ing zsebebe, de szerintem az sem az igazi. Szerintem az sem jo ha a szivhez van közel.
Nagyon szeretnem tudni en is, hogy nalunk mi okozza a problemat. Raadasul egyre rosszabb az eredmenye. A multkori lombiknal mar csak a fele volt az amugy is kevesnek.
Valszeg megismeteljük a vizsgalatot es ha kell fagyasztunk le.
Mar arra is gondoltam, hogy el kellene menni egy masik andrologushoz hatha megis varicokele-je van csak nem vettek eszre...bar ez biztos hülyeseg.

Osztom amit a topiccal kapcsolatban irtal. Sajnos en is ugy erzem mas mint regen. :(

Angie!

Remelem jol vagy, sokszor eszembe jutsz!

Mindenkit puszilok, szep napot kivanok, es erezzetek nagyon jol magatokat a holnapi talin! :D

Kép
Kép
jucmuc

És akkor egy Méregzsák :lol: :
Kép

Kép
pankaa

Pankaaaa! :D

Edes ez a kis meregzsak! Itt vigyorgok annyira cuki!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Kicsit megint ráérek :) Törpi alszik, vacsi kész, vasalni meg nincs kedvem :)

Farthy!

Ugyanolyan izgalommal várom a gólyát, mint a Dórinál, csak kevésbé akarom "rögtöndeazonnal". El tudom fogadni azt is, ha a lányom egyke marad :) Legalábbis ezt mondom most, egy sikertelen hónap után :twisted:

Nárcisz!

Jaj, de édes ez a két csajóca! A szoknya csoda édibédi tud lenni, de nem praktikus. Nem nagyon szeretem, ritkán is adok a Dórira. Az elismerésed nagyon jól esik ám!

Junkó, Panka!

Nyárig is bőven ráérek :) Nem hajt a tatár :) Jaj, most mekkora szám van, aztán majd pár hónap múlva megint tele leszek parával, hogy nekem már sose lesz több gyerekem :) Akkor majd emlékeztessetek erre a mondatomra :twisted:

Panka!

Emili kész kis egyéniség :) Nagyon dühösen tud nézni már most :) Az isten irgalmazzon neked, ha a hiszti szezon beindul :)
Köszi a híreket Kacsáékról, meg a képeket is :) Kis pofis tündér Timike :)

Dobok egy képet is, nem nagyon van frissebb, majd ma talán csinálok :) Vettem neki egy annyira dögös kendőt, majd abban megpróbálom megörökíteni :)

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi77!
Dóri már olvas????? :?: Aztaaaaa!!!
Hát majd meglátjuk ezta szoknya ügyet, mert nyáron az lesz azt hiszem rajtuk majd.

Panka!
Micsoda édi méregzsákod van :d
Egyetértek Évivel: Az isten irgalmazzon neked, ha a hiszti szezon beindul :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
narco

Sziasztok!

Nem is értem, Nektek hogy sikerült belépni... :roll: eddig engem nem engedett be a bnet... :twisted:

Wish!
Nagyon tüneményes Balázs! :)
Még egyszer gratulálok! :D

Farthy!
Nem szeretnélek megbántani, de Angienek kell igazat adnom...
Tudom, hogy Téged most az esküvős téma is foglalkoztat, de erről olvasni oldalakon keresztül egy babás topikban... :shock: Erre is vannak nagyon jó fórumok (hidd el én is felkerestem ezeket annó :wink: )

Junko!
A mobilos dologról : ha kikerülhető és megnyugvást hoz Nektek (esetleg megoldást is! :wink: ) akkor szerintem érdemes máshol tartani. :) Tudod, mindegy a módszer, csak siker legyen!!! :wink:

Panka!
Köszi Kacsáékról a híreket! :D Fotót. :D
Mindkettőjüknek gyors regenerálódást kívánok! :)

Nárcisz!
Lányok jobban vannak?
A képek nagyon jók! :D

Évi!
Továbbra is tündéri Dóri! Azért a "kendősre" is igényt tartok! :wink:
Sajnálom a mensit..., de valóban van még lehetőség! :wink:

Akkor tali stornózva? Vagy mi legyen csajok :?: :?: :?:

36+0
Kép

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Brill!
Átadom!
Húha, már nagyon a végét járod! :wink: De én még nem tudom a nevét a babódnak. :roll: Elárulod?

Évi!
Ok! 8)

Köszönöm a Méregzsák dícséreteket, most megsétáltatom.Nézek neki egy pihenőszéket, mert feszt csak leskelődne egész nap a karomban, arra meg ugye nincs kapacitásom. :? Már több mint 4 és fél kg!És nagyon erős!
Mi ma elutazunk anyáékhoz,kellemes 7végét Mindenkinek!

Kép
pankaa

Hat engem sem engedett be a bbnet. Eloszor azt hittem hogy a telefonom vacakolt. Akirol tutira tudom hogy holnap raernek: Dido, Evi79, Brill. En csak vasarnap. Tobbiek? - - Brill! En is kaptam kutyut. Jovo penteken megyek ujbol. Most csak CTG volt. Azt mondta a doki hogy az en esetemben nem valoszinu hogy 3 hetnel tovabb huzom a mehszajam allapota alapjan. Lehet hogy meg elotted megszulok?
Vendég

Narcisz! Lehet hogy hamarosan koltoztok? Jo lenne? Neked hol lenne jo a tali? - - Junko! A ferjem TPontban dolgozik es maniaja a sugarzas. Azt mondta hogy nincs bebizonyitűa hogy artana, de az ellenkezoje sem. Tehat jobb ovatosnak lenni. - - Juca? Hol vagy? - - Panka! Cuki a merges Emili. Timcsa is nagyon edes. Kacsaeknak jobbulast! - - Judit! Koszonom! Nekem is eszembe jutsz. Mikor jottok?
Vendég

Brill!

Nagyon csinos kismama vagy! Olyan vágyakozva tudom nézni a nagy pocakokat! :) Tegnap is séta közben találkoztunk egy nagy pocakos kismamával, és ő irigykedve nézte a gyerekemet, én meg az ő hasát :)
Nem felejtem el a kendős képet :)

Panka!

Kövi gyerkőcnek tuti én is beszerzek egy pihenőszéket :) Szerintem tök jó találmány :)

Jucmuc!

Lehet, hogy írtad már, de mikor várható a fagyis beültetés? Nem emlékszem... :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Angie!
Én kedden kapom meg a kütyüt, mert nagyon sokan voltak a CTG-n és így is dupláztam a vizsgálattal, mert nem volt hajlandó mocorogni a Drágaszág... Eleve 11 körül ébred fel, a 9 és 10 órakor történő vizsgálat soha nem fog eredményt hozni... :lol: Pedig ettem is, ittam is, lépcsőztem is... Most mit csináljak, ha "vendéglátós gyerek"??? Éjjel van nyüzsiben...
3 hét... az már simán benne van a normál tartományban! :D Nyugi! (Csak könyörgöm, ne egy napon szüljünk, mert szegény doki megbolondul!!! :lol: :lol: :lol: )

Panka!
A baba nevét nem csak Te nem tudod... mi sem... :roll: Van még idő... 8) ha más nem, Apa ott és akkor elnevezi... :wink:
Kellemes kikapcsolódást Nektek! :D

Puszó
Brill Kép

Kép
brill

Azt hittem Angie kutyát kapott (kutyu) Aztán rájöttem, hogy csak nincs ékezete :oops: :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Neked is lesz nemsokára megint "óriáspocakod"! :D :wink:
Köszi a dícséretet! :D
Ha nem tudtam volna rögtön, hogy Angie miről ír, nálam is a következő kérdés a "milyen fajta a kutyu?" lett volna... :lol: :lol: :lol:

Puszó
Brill Kép

Kép
brill

Panka
köszi a híreket Kacsáról. Kitartást nekik, míg a kórházban vannak. Timcsa nagyon formás kislány.

Emili aranyos ahogy biggyeszti a száját.

Brill
még mindig nagyon csini kismama vagy. Most már ti vagytok soron Angie-val és Anikóval.

Narco
nagyon helyesek az ikreid!!

Muszáj mennem, Máté sír a kertben, azt hittem még hagy írni, de felébredt...

syry

Kép

Kép
syrynx

Van ekezdtem, csak a telefonomrol utalok ekezetekkel irni. Tehat kütyüt kaptam nem kutyát :) De sajnos nem mukodik. Nem kuldi be az adatokat a korhazba. Cserelni kell, de ezert nem fogok kulon bemenni Pestre. Tehat jovo pentekig van kutyu es megsincs kutyu :( - - Brill! Eleg kicsi az eselye hogy egy napon es azon belul is egyszerre bujjanak ki a sracok. A pocid igy fotnn is nagyon csini.
Vendég

Brill! Meg azt akartam irni hogy fejfekvesu Manocskam. Pont ugy fekszik mint a te kisfiad.
Vendég

Panka, Nárcisz, Évi!

Nagyon szép lánykáitok vannak! :lol:
Örülök, hogy majd a fiam ilyen sok szép lány közül "válogathat". :wink:

Kacsa!
Sok erőt és kitartást nektek!

Brill!
Csodaszép vagy!
És egy dekát se híztál, te lány?

Angie!
Mi biztos nem tudunk menni, közbejött apa műtétje! :cry:

Dobok babócáról egy képet, húsvéthétfőn készült!
Kép
Kép
Bocsi, kettő lett. :oops:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Hát nem néztem be szerda este, Kendének ugyanis 38,8 fokos láza lett… Szegényem, épp kilábal (szó szerint :P ) a lábhúzódásból, erre föl… :( A dokinéni szerint háromnapos láz, ha a szerda estét nem számolom, akkor holnap már a harmadik nap, és vasárnapra elvileg jobban kéne lennie. Ja, és ha a láznak vége, jönnek a pöttyök…

Narco!
Gyógycupp a csajoknak, akik gyönyörűek!!!

Bea!
De jó, hogy jelentkeztél! Ádi már nagyon nagy baba, te jó ég, olyan gyorsan megy az idő…

Unique!
Gyönyörű csajszi ez a Laura még mindig, bajban leszel 15 év múlva… :twisted:

Éva
Nem a fogai mozgolódnak az én kis menyemnek? ;)

Panka!
Utólag is nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok! Nem semmi ez a pityegős kép Emiliről!!! :D De édes ez a Timcsa!!! Köszi a híreket Kacsáról, jobbulást és kitartást kívánok neki!

Wish!
Nagyon-nagyon gratulálok Balázshoz, formás és szép kisfiú!

Narco!
Nekem kb. Kende féléves korában tűnt fel, hogy már nem tiszta haj minden… :wink:

Cicabogár!
Üdv a csapatban! Lehet, hogy babás vagy, néhány nap múlva csinálj egy új tesztet, de ha az is negatív, akkor spuri a dokihoz!

Évi!
Látom, Dóri elkezdte autodidakta módon elsajátítani az olvasást… :D

Brill!
Nagyon csini kismama vagy még mindig! Olyan kis formás pocid van!!!

Angie!
Ugye pihengetsz ezerrel??? ;)

Csibe!
Nagyon szépek vagytok együtt!

No most megyek is, még a zuhany vár rám, aztán megpróbálok mielőbb ágyba bújni, tegnap is negyed 1-kor kellett lázat mérnem és kúpot adnom Kendének… Remélem, ma jobb éjszakánk lesz.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Köszönöm szépen a gratulációkat, nagyon aranyosak vagytok!

Kacsa
Gratulálok Timcsához!
Nagyon szép lányka!
Sok tejcit, sok boldogságot és örömteli pillanatot kivánok Nektek!

Panka
Köszi a hireket Kacsáról és Timcsáról!
A "méregzsák képért" pedig külön köszönet :)))

Cicabogár
Üdv itt!
Mielőbbi babásodást!!!

Éva
Virág kész nagylány már!:)
Nagyon édes!

Norwell
Kende babának jobbulást!!!

Csibe
Gábor baba is nagyon aranyos!
Olyan szép szeme van!!!!

Brill
Nagyon nagyon csini kismami vagy! :)

Nárcisz
A csajok imádnivalóak!Annyira aranyosak lehetnek, ahogy figyelik egymást!:)
Remélem már jobban vannak a lányok!

Évi
Dóricica nagyon aranyos, nagyon nagy csaj már,jól áll neki a rózsaszin!
Kész kishölgy már! És már olvasni is tud??!

Tegnap egyébként próbáltam belépni, de nem volt bnet, vagy nem tudom.
Tegnap sajnos elkezdtem vérezgetni egy nagyon picit :( Persze sirva hivtam fel a párom, akit a főnöknője nem engedett haza. :(
Aztán felhivtam anyut, ő azonnal elindult hozzám, mondta, hogy addig is feküdjek, nyugodjak meg, nem lesz semmi baj. Tényleg 5 perc múlva már nem is volt semmi, de nagyon meg voltam ijedve.
Elmentük dokihoz, az infopultnál a nő közölte, hogy fáradjak vissza kedden 1 órakor. Hát egy kicsit "kiakadtam", úgyhogy feltelefonált a dokinak, hogy itt egy fiatal kislány... stb. Fél 3 volt, és közölték, hogy 18:40-re be tudnak tenni. :( Szerencsére előbb sorra kerültem, de a doki bunkó volt, meg sem vizsgált, semmi, azt mondta, szednem kell magne b6-ot, meg rutascorbint, 3x1-et, aztán kedden uh. Ja, meg a dokinak mondtam, h volt + tesztem, erre ő: és az akkor most baj??? :shock:
Meg azt magyarázta, hogy még úgyis fiatal vagyok, és ilyen fiatal korban sok a vetélés. Gyakorlatilag a szivembe szúrta a tőrt, és még meg is forgatta, legalábbis én igy éreztem :( Meg még nekem kellett sz.rul éreznem magam, hogy 23 évesen gyereket szeretnék :( Meg valahol le is szúrt, hogy egy pici vérzés miatt miért rohangálok orvoshoz, és majd akkor szaladjak a kórházba, ha erős lesz a vérzés :(
Úgyhogy most nem tudok mást tenni, csak várni a keddet, és addig reménykedni, hogy nem lesz semmi baj :(
Meg persze minél többet kell most pihiznem, úgyhogy én a talit most kihagyom asszem, remélem nem haragszotok meg érte :oops:
Szerintem majd hétfőn jövök...

Puszi mindenkinek:
Szisz
szisszka

Szép jó reggelt!

Junko
Köszi, majd nagyon fogunk igyekezni, hogy mihamarabb becserkésszük a gólyát. :D
A mobilt szív és fej mellett tartani, hordani nem célszerű. Anyósjelöltem úgy aludt, hogy a párnája alatt volt a telcsije és állandóan fájt a feje. Amióta az asztalon hagyja, elmúlt a fejfájása. Hiába próbálják bizonygatni, hogy nem káros, valahogy nem ez a tapasztalat. :S

TJuca, Timika
Jó nektek, lassan 2 éve küzdök a fránya visszerekkel. :( A háziorvosom műtéttel riogat. :(

Farthy
Remélem, igazad lesz. Pont azon gondolkodtam, hogy nem is júliusban, hanem szeptemberben megyek el a párommal egy 10 napos "túrára". :)

NÁrcisz
Nagyon aranyos gyerekeid vannak. Nem nehéz egyszerre két babával?

Pankaa
Hű, ezt nem igazán tudom. A lábszáramon vannak lila girbegurbák és a térdem felett picivel. Azok időnként fájnak, főleg nyáron, mikor sokat ülök. :( Most kompressziós harisnya van rajtam, ezt nagyon szeretem, de nyáron utálom, mert amúgy is melegem van. Kaptam egy mágneses bokaláncot, a párom azt mondta, hogy már nem annyira rondák a visszereim.

Csibe
Tündéri fiad van, teljesen elvarázsolt a hatalmas mosolyával. :)

Éva
Imádnivaló ez a gyerek!
Ugyanilyen görögmintás szőnyeget szerettem volna, de a páron lebeszélt. Ő utálja a mintát én viszont bolondulok érte. :)

Szisz!
Ritka tapló orvost sikerült kifognod. Remélem, nem lesz semmi baj a babával.
Engem rendszeresen néznek iskolás kislánynak. Időnként nagyon teleszalad ezzel a cipőm. Még jó, hogy a páromat eddig nem pedofilozták le.

Kép
Vendég

Szisszka :) Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen a babával!!! Ha a helyedben lennék, biztos keresnék másik orvost!

Kacsa :) Timcsa nagyon aranyos kisbaba! :lol:

Pankaa :) A kis méregzsákod imádnivaló! :lol: Esetleg megmondhatnád Kacsának, hogy cseppentesenek anyatejet is Timcsa szemébe!

Évi :) Dorci gyönyörű! :D

Narco :) Gyakrabban kéne képeket feltenned, annyira aranyosak a lányok! Tündéri lehet, ahogy egymást figyelgetik és tanulnak egymástól! :lol:

Brill :) Nagyon csinos kismama vagy! :D

Csibe :) Klasszak a képek rólatok is! Mikor futunk már össze?

Na mennem kell, szép napot mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?