Sziasztok!
Köszönöm szépen a gratulációkat, nagyon aranyosak vagytok!
Kacsa
Gratulálok Timcsához!
Nagyon szép lányka!
Sok tejcit, sok boldogságot és örömteli pillanatot kivánok Nektek!
Panka
Köszi a hireket Kacsáról és Timcsáról!
A "méregzsák képért" pedig külön köszönet
))
Cicabogár
Üdv itt!
Mielőbbi babásodást!!!
Éva
Virág kész nagylány már!:)
Nagyon édes!
Norwell
Kende babának jobbulást!!!
Csibe
Gábor baba is nagyon aranyos!
Olyan szép szeme van!!!!
Brill
Nagyon nagyon csini kismami vagy!
Nárcisz
A csajok imádnivalóak!Annyira aranyosak lehetnek, ahogy figyelik egymást!:)
Remélem már jobban vannak a lányok!
Évi
Dóricica nagyon aranyos, nagyon nagy csaj már,jól áll neki a rózsaszin!
Kész kishölgy már! És már olvasni is tud??!
Tegnap egyébként próbáltam belépni, de nem volt bnet, vagy nem tudom.
Tegnap sajnos elkezdtem vérezgetni egy nagyon picit
Persze sirva hivtam fel a párom, akit a főnöknője nem engedett haza.
Aztán felhivtam anyut, ő azonnal elindult hozzám, mondta, hogy addig is feküdjek, nyugodjak meg, nem lesz semmi baj. Tényleg 5 perc múlva már nem is volt semmi, de nagyon meg voltam ijedve.
Elmentük dokihoz, az infopultnál a nő közölte, hogy fáradjak vissza kedden 1 órakor. Hát egy kicsit "kiakadtam", úgyhogy feltelefonált a dokinak, hogy itt egy fiatal kislány... stb. Fél 3 volt, és közölték, hogy 18:40-re be tudnak tenni.
Szerencsére előbb sorra kerültem, de a doki bunkó volt, meg sem vizsgált, semmi, azt mondta, szednem kell magne b6-ot, meg rutascorbint, 3x1-et, aztán kedden uh. Ja, meg a dokinak mondtam, h volt + tesztem, erre ő: és az akkor most baj???
Meg azt magyarázta, hogy még úgyis fiatal vagyok, és ilyen fiatal korban sok a vetélés. Gyakorlatilag a szivembe szúrta a tőrt, és még meg is forgatta, legalábbis én igy éreztem
Meg még nekem kellett sz.rul éreznem magam, hogy 23 évesen gyereket szeretnék
Meg valahol le is szúrt, hogy egy pici vérzés miatt miért rohangálok orvoshoz, és majd akkor szaladjak a kórházba, ha erős lesz a vérzés
Úgyhogy most nem tudok mást tenni, csak várni a keddet, és addig reménykedni, hogy nem lesz semmi baj
Meg persze minél többet kell most pihiznem, úgyhogy én a talit most kihagyom asszem, remélem nem haragszotok meg érte
Szerintem majd hétfőn jövök...
Puszi mindenkinek:
Szisz